27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Andy II. 17.3.2006 12:46

Re: Jak to bude pokračovat dál?

Pletete si homosexuály s Jehovisty, ale to je jen podružná záležitost.
Vzhledem k tomu, jak se chováte vy, bych řekla, že zejména vaše děti jsou ohroženy špatnou výchovou.
Saša 17.3.2006 12:52

A Vy své děti vychováváte k homosexualitě?

To by mne docela zajímalo, jak své děti poučujete o krásách i nebezpečích sexu a o cizích neznámých pánech...
Andy II. 17.3.2006 13:00

Re: A Vy své děti vychováváte k homosexualitě?

já je hlavně poučuji o tom,jak se mají vyhýbat takovým, jako jste vy. Děti vyrostly, aniž by je ohrozil nějaký homosexuál, který by se s nimi chtěl zaregistrovat.
Petr 17.3.2006 13:03

Vaše děti už možná...

...vyrostly aniž by jim někdo podbízel homosexuální úchylku. My co máme ještě malé děti ale toto štěstí mít nebudeme....
 
Andy II. 17.3.2006 13:16

Re: Vaše děti už možná...

nikoliv, nevyrostly.
Ovšem, velká část občanstva tu kváká dnes a denně, že 14 let věku je až až na sexuální dospělost a samostatné rozhodování, že dnes jsou mladí vyspělí už ve dvanácti- to vydržíte, těch pár let.
Petr 17.3.2006 13:25

To je hloupost

Ve školkách a školách jim budou indoktrinovat názor, že stát se homosexuálem či lesbičkou je O.K. Pochopte ony jsou ve věku kdy je teprve čeká poznání vlastní sexuality. Stačí potom malý impuls a váhání a výhybka může být přehozena. Nastanou nenapravitelné škody. 
Andy II. 17.3.2006 13:29

Re: To je hloupost

tak si je v rodinách poučte a vychovejte a nestrkejte děti do školek, když už žijete v přesvědčení, že možností zaregistrovat svazek dvou homosexuálů do nějaké matriky nastane nájezd stovek tisíců teploušů do naší dnes tak vzácně vyrovnané společnosti.
Petr 17.3.2006 13:35

demagogie

To je vtip, že?
Ne každý může uživit z jednoho platu čtyř a vícečlenou rodinu, takže ve 4 letech po skončení mateřské děti do školky většinou chodí a 1 rok před školou je to i příprava na školu.
Naše společnost není ani zdaleka vyrovnaná, ale propagace této úchylky k její stabilitě určitě nepřispěje.
 
brigman 17.3.2006 15:40

Re: To je hloupost

Ja měl takový dojem že homosexuálem se člověk rodí. O nějakých výhybkách slyším poprvé.
Saša 17.3.2006 13:35

Vy děti vůbec nemáte.

Možná ani mít nikdy nebudete. Ale pro jistotu si své dnešní názory někam napište a schovejte a až budete mít aspoň jedno dítě, které už bude trávit část dne mimo domov a Váš dohled, přečtěte si to po sobě.
Bude Vám velmi stydno sama nad sebou.
Andy 17.3.2006 14:38

Re: Vy děti vůbec nemáte.

Sašo, vychovala jsem dvě děti, jedno nevlastní, přes období puberty až do dospělosti a druhé vlastní, od narození až do dnešních dnů. Obě jsou normální, ví přesně, co je sex, jak jsou orientováni, na co si mají dávat pozor a na co ne. Dovedou se ubránit. Ale rozhodně netrpí ani jeden z nich tak omezeným uvažováním, jako tu předvádíte vy, dospělý člověk s vysokoškolským vzděláním.
Opravdu se nemám v tomto ohledu zač stydět.
Petr 17.3.2006 12:55

ohrožení špatnou výcchovou

Jestli vás zajímá co opravdu ohrožuje zdravou výchovu našich dětí tak se podívejte zde:
Čumil 17.3.2006 13:34

Re: Jak to bude pokračovat dál?

No, milej píčomrde, (oslovuji Vás, jak si přejete, i když nevím, zda byste si podobné výrazivo neměl raději nechat k domácí konverzaci s vašimi dětmi a paní, ti na to budou zvyklí a přijde jim to přirozené), kdybyste  nebyl tak směšný,  mám za to, že byste se mohl stát obětí žaloby několika heterosexuálů obého pohlaví, žijících ve spokojeném manželství, kteří prošli tím vaším martýriem. Pravda, v jejich blízkosti nežil nikdo jako vy. Ale soudím, že píčomrd, který veřejně plácá takové voloviny, by jim za tu námahu nestál a pro samý chechtot by ji ani nebyli s to podat.
Saša 17.3.2006 13:40

Á, přihřátý socánek se ozval...

To chápu, že sociálisty všeho druhu to teď musí rozčilovat, když jsou kvůli Paroubkově hlouposti považovaní za teplouše... To si ale musíte vyříkat ve své partaji.
Jaara 17.3.2006 11:50

Ladislave N a Modrý ptáku

"omezil zákon o registrovaném partnerství něčí svobodu?" Ano, omezil moji svobodu. Žiju s krásnou dívkou, nechceme se brát, mít děti, ale chceme žít v registrovaném partnerství. Ptám se, můžeme stejně jako teplouši? I sám si odpovím - nemůžeme, pane Ladislave. Tak to tedy je...
Ladislav N. 17.3.2006 12:02

Re: Ano, omezil moji svobodu... ...s dívkou nemůžeme...

A doteď jste mohli? Proč jste se nezaregistrovali? :-D Zákon pro vás žádné omezení nepřinesl. Nemohli jste předtím, nemůžete ani dnes. Kdyby u nás nebylo blbých zákonů, regulace nájemného, ochrany osobních údajů ad absurdum, pitomého občanského zákoníku a dalších, možná by ani registrovaného partnerství nebylo potřeba. Homosexuální občané žijící v párech byli diskriminováni oproti heterosexuálům. A nepište mi o tom, že lidé spolu žijí v partnerském svazku jenom proto, aby plodili děti...
Eda 17.3.2006 12:16

Re: Re: Ano, omezil moji svobodu... ...s dívkou nemůžeme...

Diskriminovali se převážně sami, svojí úchylkou naodiv stavěnou
vita 17.3.2006 12:48

Re: Re: Re: Ano, omezil moji svobodu... ...s dívkou nemůžeme...

Člověče, vždyť vy neumíte udržet konsistenci myšlenky v rámci jedné krátké věty!
franta 17.3.2006 11:29

Zapsal jsem si

zákon o RP do seznamu toho, co naši modří ptáci nejvíce kritizují. A po volbách (vyhraje-li ODS) si budu odškrtávat, co z toho se aspoň pokusili změnit.
franta 17.3.2006 11:25

Není nad to demonstrovat svůj názor hned názorným příkladem

Cituji: "Já osobně ... nikterak neupírám právo druhé straně na jiný názor, respektuji jej a jsem s ní připraven seriózně diskutovat, BEZ JAKÝCHKOLI INVEKTIV a vzájemného napadání. ... Nehodlám se zde zabývat samotnou arogancí výroků na adresu prezidenta a odpůrců, hraničící až s pohrdáním práva na vlastní názor, zarážející je hlavně razance až brutalita, se kterou byl tento zákon tak dlouho doslova propasírováván, až ho homosexuální lobby ve spojení SE SOUDRUHEM BULDOZEREM přeci jen prosadilo."
Tak je to správné, hlavně bez invektiv !!! 
HraběX 17.3.2006 10:31

to je opravdu zajímavé...

...kolik psychiatricky nemocných osobností tady slintá svoje úchylné homofobní názory. Jistě by se tady našlo spousta lidí, kteří, kdyby se narodili jindy a jinde, by se s chutí ujali sepisování traktátů o tom, jak Bůh chce, aby černoši žili v podřízeném postavení k bílým, o tom, že nahnat Židy do stodoly a zapálit je OK. Je třeba vás politovat, protože žijete v hrozném světě plném nenávisti....
vita 17.3.2006 10:33

Re: to je opravdu zajímavé...

Lítost není na místě.
Na místě je přání brzkého zalknutí se vlastní nenávistí. Což se může splnit - on takový adrenalin nespálený rychle fyzickým útokem nebo útěkem silně devastuje koronárky...
Saša 17.3.2006 12:44

Zatím to ale vypadá, že se zalykáte Vy sám.

Vás je velmi snadné vytočit. Že se o to většinou nesnažím, to je věc jiná. Ale vytočit Vás je snadné. Ještě snazší je vytočit Pergilla.
vita 17.3.2006 12:53

Re: Zatím to ale vypadá, že se zalykáte Vy sám.

Nejsem vytočen. Když jsem vytočen, používám podobných výrazů, jako vy používáte k označení příznivců a uživatelů tohoto zákona.
Nejsem vytočen. Srdce mi nebuší nad 120, nepociťuji příliv adrenalinu, nemám potřebu tento spálit útokem nebo útěkem.
Ale vztek a prskání nenávistníků (ano, vy jste přímo vzorovým příkladem slinivého nositele svaté nenávisti) si užívám. U vědomí toho, že mi nic nemůžete. Že vlastně nikomu nic nemůžete. Jo, před takovými 300 lety... Z vás by byl Boblig jak jedno víno.
To bych se vás bál.
Teď se vámi bavím.
Kocajdank!
Vládík 17.3.2006 10:58

Re: to je opravdu zajímavé...

Ano. Zdůvodnění židovských pogromům odpovídá i argumentace, že malá skupina s velkými penězi .......  Postoj Paroubka ("musím přehlasovat Klause") je jistě nevhodný, ale nemá co dělat s rozumností zákona, který má jistě různé vady, mnohé z nich však byly způsobeny letitým odporem těch, kdo neumí pochopit, že se svět vyvíjí a domnívají se, že pravidla pradědů mohou existovat i dnes.
vita 17.3.2006 12:40

Re: Re: to je opravdu zajímavé...

Proč je Paroubkův postoj nerozumný? Když se dá na politiku, musí mít vůli po moci. Když se pokouší něco prosadit, musí mít vůli to prosadit i proti odporu.
Prosadil?
Prosadil!
A o to tu jde...
hustoles 17.3.2006 13:14

Re: to je opravdu zajímavé...

Ano, ano
ten zákon je přece o vzájemné úctě a toleranci. Tu Vy si přeci přejete především, že? Předvedl jste to mírou vrchovatou. A taky slušnost a noblesu. Děkuji, zase mám ve svém názoru o něco více jasno.
F. Čech 17.3.2006 14:36

Re: to je opravdu zajímavé...

Vy jste opravdový hlupák i když si zakládáte na svém feudálním pseudonymu. Všichni přece víme, že pronásledování Židů je celosvětovým hobby, které provozovaly všechny státy od Starého Říma , přes feudální Evropu, Carské Rusko, Bolševické režimy (viz např, proces se Slánským a dalšími "sionisty"). K dokonalosti likvidaci Židů přivedl ateistický novopohanský nacistický režim. Vaše průhledné mlžení o tom , že je to křesťanská výsada je úplný nesmysl: Křesťanské učení vzniklo v židovském prostředí. Židem byl Ježíš Kristus, jeho matka byla židovkou a židem byl i první papež apoštol Petr. Židem byl také sv. Pavel, který rozšířil křesťanství po světě.  My křesťané pokládáme Židy za své starší braty, kteří jako první na světě dospěli k monoteismu (pokud víte co to je).  
zalozak 17.3.2006 10:23

A po te se ta hovadina plna chyb odhlasovala... najednou vime ze je spatne..

Placte, nebo se smejte... ono je to asi jedno... ale vezte ze prave schvaleny zakon ktery byl vetovan pro fakticke chyby a jeho veto prehlasovano s ignoraci faktickych chyb bude nyni treba NOVELIZOVAT kvuli faktickym chybam. Prosim prosim, napiste o tom nekdo knihu, tohle nam nemuzou pristi generace verit.
JH 17.3.2006 10:20

Zase jeden mamrd!

Nechápu neustále proč těmto typům RP neustále tolik vadí. Vždyť jde o přijímání vyživovací povinnosti a to by měl i flanďácký-klerofašistický fanatik uvážit! Copak není dost zničených rodin? Tam by měly směřovat snahy jak heterosexualitu stabilizovat! Zároveň si myslím, že nešťasné manželství jen pro to abych naprcal fakany není zrovna to nejořechovější!