9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Saša 17.3.2006 11:45

Kdepak sedmnácté... takový modernismus se mi "z duše" příčí.

Teplouši na nás normální lidi evidentně nekašlou a ve státem, kde se jim to své rodinu zesměšňující "manželství" podařilo prosadit, předělávají děti na buseranty a kdo se postaví proti tomu, toho posílají do vězení. Jako toho luteránského pastora, který na mši věřícím četl z Bible (což je povinná součást mše) a protože v Bibli jsou samcoložníci odsuzování, odsoudili jeho za "homofilii".
 
Ladislav N. 17.3.2006 11:49

Re: Kdepak sedmnácté... předělávají děti na buseranty a kdo se postaví proti tomu, toho posílají do vězení

Není to tak dávno, co jsme vás odkazovali, abyste si něco o homo- a ostatní sexualitě přečetl něco z posledních let. Zdá se, že zbytečně... Táhněte tedy do středověku!
dino 17.3.2006 15:44

Re: Re: Když teplouši zjistí, že jsou pro ostatní lidi stále jen teplouši, bude sice vzteklí, ale mohou si za to sami.

Souhlasím, ještě jednou: nicku Sašo, uklidněte se. Nabízím hezký a moderní termín "soupohlavník" - najdete např. u Merla (tedy, v překladu...). Je pěkné, že jste hrdý na své mužství, své děti, svou schopnost učinit lidi kolem sebe spokojenými. Přeju vám to. Přejte to jiným. A pokud byste snad měl nutkání - NEJSEM soupohlavník, komunista, levičák, ani právník.  Troufale se domnívám, že jsem tolerantní člověk. Vaše názory, pokud se netýkají soupohlavnictví, jsou už dlouho docela čtivé. Proč si tím "rudem před očima" kazíte renomé?
tjuska 17.3.2006 8:13

Re: Když teplouši zjistí, že jsou pro ostatní lidi stále jen teplouši, bude sice vzteklí, ale mohou si za to sami.

Sašo, Sašo, s těmihle názory byste krásně zapadl mezi lidovce, pokud tam uá nejste. Ostatně jak by se vám líbilo, kdyby vás homosexuálové posměšně nazývali třeba píčomrdem nebo nějak podobně? Nejspíš byste si řekl, že taková chamraď vám nestojí ani za odplivnutí, že?
Vlastimil 17.3.2006 8:44

Re: Re: Když teplouši zjistí, že jsou pro ostatní lidi stále jen teplouši, bude sice vzteklí, ale mohou si za to sami.

Kdyby váš tatík nebyl píčomrd, dnes byste tu nebyl.
Saša 17.3.2006 11:41

Já mám pí.. rád, mně se líbí.

A vždycky se mně to líbilo, strkat ho do nich.
Označit mne zrovna Vaším slovem by mne rozhodně neuráželo. Naopak - je to radostné.
Ono totiž za normalitu nelze nikomu nadávat, pro normalitu nelze nikoho zesměšnit.
A lidovec samozřejmě jsem, tím jsem se nikdy netajil.
Ladislav N. :-D 17.3.2006 11:52

Re: Sašo, Sašo, s těmihle názory byste krásně zapadl mezi lidovce...

On mezi nimi je. Školení z demagogie a sprostoty má ale ještě z KSČ...
V 17.3.2006 8:23

Re: Když teplouši zjistí, že jsou pro ostatní lidi stále jen teplouši, bude sice vzteklí, ale mohou si za to sami.

Radši teplej, než blbej.
Atei 17.3.2006 7:04

Pryč s diskriminací !!!!!!!!!!

Političtí handlíři a fantastové určitě nemaji právo bourat tabu, která se definovala tisíciletí. Když na západě legalizují nekrofilii, tak to uděláme taky? Nekrofilie, po splnění velice přísných hygienických požadavků a po předchozím souhlasu nebožtíka, také nikomu neublíží a nekrofil bude ŠŤASTNÝ! Pryč s dikriminací!
A.S. Pergill 17.3.2006 7:56

Re: Pryč s diskriminací !!!!!!!!!!

Křesťanské schéma manželství existuje na světě kolem dvou tisíc let a na našem území něco přes tisíc. Současné tlaky na toto schéma nejsou nic jiného než postupný návrat k předchozímu stavu, u něhož se skutečně dá hovořit o "tisíciletích". Prostě se zbavujeme reziduí křesťanského temna a barbarství.
Rostislav Zídek 17.3.2006 8:59

Pane Pergille.

"Prostě se zbavujeme reziduí křesťanského temna a barbarství." A já dodávám, že je nahrazujeme pěknými ateistickými a pohanskými tradicemi - homosexualitou,  "šťastnými" dětmi v rozpadených rodinách, plnými dětskými domovy. Zbývá už jenom aby povstal nový Lenin nebo Hitler, aby to křesťanské temno a barbarství definitivně poslali k ledu.
Kadlus 17.3.2006 6:04

Vo tom to je

Do úvodu : Lidé jinak zaměření mi nevadí, zákon jako takový také ne. Autora jsem ale pochopil tak, že se vytváří až zrůdný precedens protlačit, zdánlivě demokraticky- parlamentem, pro soukromé, partajní, ekonomické, předvolební, mocenské, finanční ( dosaďte si dle pořeby cokoliv dalšího) cokoliv.Kde pak zůstane ten obyčejný,dle mínění některých přihlouplý občánek- ne občan, to některým uším zní asi příliš hrdě.Nereplikujte mi tím, že tomu tak ve skutečnosti je. Jen mi to nemusí tak zdůrazňovat, že jsem jako občánek poslední hadr u cesty - je to jen a jen pro moje dobro - a já pitomec nemám na to , abych si to dobrodiní uvědomoval.To mi už více jak 2/3 vysvětlovala rodná strana u vlády.
nd 17.3.2006 5:55

Pan Slechta ma tunelovy pohled na svet.

At se tento zakon libi nekterym lidem nebo ne -  byl uz odhlasovan ve vetsine demokratickych statu !
Tento zakon neni ceska specialita,  a neni to take Paroubkuv zakon !
Pane Slechta, v redakci maji internet, nechte si z toho relevantni  clanky nejakym studentem obcas prelozit !
 
Atei 17.3.2006 7:00

Re: Pan Slechta ma tunelovy pohled na svet.

To, že je něco zavedeno "Na Západě", ještě neznamená, že je to dobré. Političtí handlíři a fantastové určitě nemaji právo bourat tabu, která se definovala tisíciletí. Když na západě legalizují nekrofilii, tak to uděláme taky? Nekrofilie, po splnění velice přísných hygienických požadavků, také nikomu neublíží a nekrofil bude ŠŤASTNÝ!!! Pryč s dikriminací!
Ladislav N. 17.3.2006 2:52

Ptám se opět: OMEZIL ZÁKON o reg. partnerství něčí SVOBODU?

Včera jsem tutéž otázku položil pod úvodníkem - a nikdo neuvedl jedniný relevantní příklad. Pak se ptám: O čem to vlastně stále pindáte, když parlamentem prošly naprosto hrůzné zákony bez většího povyku, které ale výrazně omezují svobodu občanů a otravují lidem zbytečně život? Pokud se stane odpor proti homosexuálům hlavním předvolebním tématem ODS, pak ať jde k čertu i se svými poslanci!
macek 17.3.2006 9:57

Re: Ptám se opět: OMEZIL ZÁKON o reg. partnerství něčí SVOBODU?

No nevím, jestli přímo omezil něčí svobodu. Stoprocentně někoho preferuje. A já se ptám proč, za co?? Je to preferované jednání (postoj) opravdu tak společensky důležité, aby to upravoval speciální zákon? Podle mého názoru ne. Ale každý ať si myslí co chce.
Jaara 17.3.2006 11:46

Re: Ptám se opět: OMEZIL ZÁKON o reg. partnerství něčí SVOBODU?

Ano, omezil moji svobodu. Žiju s krásnou dívkou, nechceme se brát, mít děti, ale chceme žít v registrovaném partnerství. Ptám se, můžeme stejně jako teplouši? I sám si odpovím - nemůžeme, pane Ladislave. Tak to tedy je...
Jirka 17.3.2006 12:55

Re: Re: Ptám se opět: OMEZIL ZÁKON o reg. partnerství něčí SVOBODU?

Milý Jaare, pro ty tvoje teplouše, je pravě to reg. partnerství náhrada manželství. A do toho Ty se jaksi neženeš.
Realista 17.3.2006 2:30

Nebojte se gayů, ale těch, co vyrostou z dětí bez lásky v domovech dětí.

Asi totiž patříte k těm pokrytcům, kteří hájí morálku, ale večer se rádi nemorálně pobaví. Nechte lidi žít. Vždyť stát pořád něco přikazuje a zakazuje. A vy se stavíte do pozice toho chytrého, který tomu má dát mantinely.  Pandořina skříňka je neřešení situace dětí v dětských domovech, špatné příklady a výchova v životě, slabá ruka státu při řešení problémů dětí (dokud je někdo nepřizabije nebo nezabije, tak je holt všechno v pořádku. Gayové určitě nevychovají nového gaye a prznit ho taky nebudou, zeptejte se dr.Zvěřiny. Spíš byste se měl zaobírat tím, jak na děti působí ty úchylné rádoby reality show jako VyVolení. Škoda, že vás ten hnus v nich nezaujal víc, bojem s tímhle byste prospěl i gayům (protože ti ve VV to je extrémní hnůj). P.S. Líbí se mi kluci a přesto volím ODS. Takže se vzpamatujte a zabývejte se něčím podstatnějším. Na strašení tady máme Ratha a Paroubka.
xyz 17.3.2006 8:17

Re: Nebojte se gayů, ale těch, co vyrostou z dětí bez lásky v domovech dětí.

vcelku souhlas, ale ta posledni veta me zarazila. Nechtel byste snad dokonce radeji volit KDU-CSL??
Pavla B. 17.3.2006 8:36

Re: Re: Nebojte se gayů, ale těch, co vyrostou z dětí bez lásky v domovech dětí.

Proč by nemohl? Paroubkovi nešlo o spokojenost gayů, ale o jejich (dejme tomu 4) % hlasů ve volbách. Má smůlu - zákon o RP už je schválený, tato menšina teď nemá žádný zvláštní důvod volit ČSSD, neboť málokdo volí nějakou stranu z vděčnosti, leč většinou kvůli jejím slibům.
F. Čech 17.3.2006 14:55

Re: Nebojte se gayů, ale těch, co vyrostou z dětí bez lásky v domovech dětí.

Buzeranty přece necháváme v klidu žít (včetně ujetého pana Zvěřiny). Vysvětlete mně ale proč jsou právě tito úchyláci zvýhodňováni? Oožná opravdu potřebují nějakou formu registrace, pokud žijí spolu jako dva, nebo větší skupina. Proč ale mohou mít výhody plynoucí z registrace oni a právě jen oni a žádné jiné skupiny společně žijících lidí, kteří také chtějí po sobě dědit a mít informace o svém zdravotním stavu. Musím snad já pokud bych žil ve společné domácnosti se svým starým strýcem, proto abych získal stejné výhody jako dva buzeranti, předstírat,že spolu souložíme? Bude snad požadován i výtěr z konečníku? 
Tess 17.3.2006 15:28

Ne prznit asi gayove svoje deti nebudou,

na to opravdu zadny zakon nepotrebuji. jedna se o vlastni deti.
 
Mimochodem v tech SPRAVNYCH, klasickych a nadherne TRADICNICH manzelstvi nikdo o przneni deti neslysel? Podle vyzkumu je to asi 22% deti. Vetsinou si na nich zaradili otcove.
Doktor 17.3.2006 1:20

Nová mantra

Paroubek zpolitizoval zákon... Nová mantra.
Zákon schválila sněmovna - krom lidovců pro něj hlasovali poslanci ze všech stran. Zákon schválil Senát - opět hlasy  senátorů z různých stran. Pak si postavila hlavu senilnějící hlava státu. Kdyby ho Klaus nechal nepodepsaný, tak se žádná politizace nekonala. Takhle si mohl Paroubek vyzkoušet svoje schopnosti něco prosadit na tématu, které by při neúspěchu pro něj zase až tak velkou ztrátu neznamenalo. Teď zaznamenal plusové body a navíc se ukázalo, že jestli poslanci ČSSD skákají dle Paroubkovy píštalky, pak stejně vysoko vyskočí i poslanci za ODS pokud zaduje Klaus. (vyjímky byly početně vyrovnané).
?? 17.3.2006 2:16

Re: Nová mantra ?

Nikoliv doktore !
Jenom výsledek závodu dvou ješitů "Kdo dál dočůrá" !  
Přeji Vám hezký den!
Přesné a výstižné 17.3.2006 6:37

Re: Nová mantra

lépe to snad ani napsat nejde. To se místnímu modrokroužku rozhodně líbit nebude :-)
Aleš 17.3.2006 7:06

Re: Nová mantra

 vidím to obdobně jako vy, pan Šlechta  má hned dva  předpoklady  proto, aby nebyl objektivní- je příznivec ODS, tj. Klause   a ten rozehrál tu politickou hru  je evidentně proti homosexuálům.
sid 17.3.2006 8:22

Re: Nová mantra

Kdo nazyvá hlavu státu senilnějící o pul druhé ráno a dá si přezdívku doktor měl by brát nějakou medicinku a nebo přestat masturbovat tak pozdě zatemnuje to mozek,jestli nějaký máš doktore.
J. Mach 17.3.2006 10:14

Re: Nová mantra

Doktore, žijeme oba ve stejné době a zemi? Já jsem tedy viděl něco jiného, než vy a za tu politizaci může  zase podle mého názoru Paroubek. Nebo vy jste neviděl toho umírajícího poslance za ČSSD a neslyšel Paroubkovy komentáře a projevy?No, asi je to věc názoru, jak je kdo vnímavý na manipulaci. Ale je dosti příznačné, že nejste schopen svůj názor prezentovat bez nadávání. To nesvědčí o síle vašeho názoru, ani o vaší inteligenci. Ostatně o té nesvědčí ani zbývající část vašeho komentáře. Trochu mě v souvislosti s tou inteligencí zaujal váš nick. Nejste náhodou RSDr?
F. Čech 17.3.2006 14:58

Re: Nová mantra

Máte pravdu Buldozerant se předvedl v plné kráse. A preference ČSSD utěšeně klesají.