9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VladaPing 17.3.2006 8:53

Re: Když ptáčka...

A tímto chtěl básník říci co?
Vlastimil 17.3.2006 8:06

Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Pan Hromada teď na otázku, zda se homosexuálové budou dožadovat práva adoptovat děti, odpověděl, že zatím ještě ne, prý by to bylo moc brzy. Ale už teď se ozývají argumenty, že dětem by bylo lépe u homosexuální dvojice než v dětském domově. Budou se dožadovat práva na provádění homosexuální "osvěty" ve školách a podobně. Máme se tedy na co těšit.
Já jsem se původně ke snahám o legalizaci registrovaného partnerství osob stejného pohlaví stavěl kladně. Říkal jsem si proč ne, jim to možná pomůže a ostatním to neublíží. Když jsem pak sledoval agresivní argumentaci zastánců RP (každému, kdo vyslovil opačný názor bylo nadáváno do reakčních zpátečníků a středověkých tmářů) a uvědomil si falešnost argumentace o nemožnosti dědění a získání informací o zdravotním stavu partnera, svůj postoj jsem změnil. Pochopil jsem, že tady určitá lobby militantně prosazuje své skupinové zájmy a nestydatě manipuluje veřejným míněním. To je to, co mi na tom vadí snad nejvíce.
Jen perlička na závěr. Prý ještě není jasné, jaký zápis rodinného stavu budou mít registrovaní partneři v občanském průkazu. Ministr Bublan se včera vyjádřil, že si prý možná budou moci vybrat. Proboha, kdo z nás si může vybírat, co tam chce mít napsáno? Já když jsem se oženil, tak mi tam údaj "svobodný" byl přepsán na "ženatý" a nikdo se se mnou nebavil. Ale registrovaní partneři si možná budou moci vybírat, co budou mít napsáno v občance. Kdo tady potom bude diskriminován?  
Andy 17.3.2006 8:14

Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

ráda bych vás upozornila na fakt, že homosexuálů je prý něco okolo 4% - ono jich je víc, ale ne o moc. Opravdu se domníváte, že ˇ4% jsou opravdu nebezpečím pro děti v děcáku ? Proč tam ty děti jsou? Proč je v naší zemi tak šílené množství dětí po ústavech ? Zřejmě proto, že si je heterosexuálové nadělali a pak se o ně nedokázali nebo nechtěli postarat a stát blokuje možnosti zájemců o adopce, čekat pět let na dítě není pro žadatele o adopci nic výjimečného.
Tak si ty děti z děcáků adoptujte, vy všichni pohoršení, vezměte si domů cikáňata, co se ještě v deseti pomočují, postižené děti, děti nehezké, nešťastné, nežádoucí- a pak můžete kafrat o tom, co je pro ně správné a co nebezpečné.
Už mne s těmi kecy o adopcích fakt všichni dost štvete. Že vám nevadí, co s těmi dětmi je teď. ale řešíte, co bude, až bude...
Tomik 17.3.2006 8:20

Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Zatím nedokážu posoudit, jak velké nebezpečí pro děti v děcáku jsou, ale ono jde hlavně o to, že určitá malá skupina lidí v podstatě terorizuje ostatní.
lidddy@seznam.cz 17.3.2006 8:28

Re: Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Ano, to mi také vadí nejvíc. Ale co s tím chcete dělat, když naši volení zástupci hlasují tak dlouho, až se patřičný výsledek podaří??? Stydím se za ně, za všechny...!!!! Nemám koho volit, zklamali mě všichni, asi si založím svou stranu zklamaných.
vita 17.3.2006 9:29

Re: Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Jak terorizuje?
Nevšiml jsem si bomb, výhrůžek otravou vodáren, vykolejením vlaků - ničeho, co si spojuji s terorem.
Naopak jsem si všiml demokratického prohlasování zákona v Parlamentu (obou komorách), poněkud méně demokratického, ale když halt máme v Ústavě monarchistické prvky, tak ústavního, veta Tatíčka Klause a opět demokratického a ústavního přehlasování téhož.
 
Dodržení demokratických a ústavních procedur. A nadělání si na hlavu několika poslanců ODS, kteří ukázali, že klidně hlasují nějak, ale když se to Čestnému Předsedovi ODS a Presidentu Republiky nelíbí, tak hlasují opačně.
Tudíž vidíme, za co stojí jejich názory a jejich postoje, když se jim dají tak nadno vyměnit. Jako Husákovi na Krymu (pamatujete, jak "státníci si vyměnili názory na otázky zajímající obě strany", přičemž Brežněvovy jeho názory zůstaly, že).
Vlastimil 17.3.2006 8:31

Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Mne už ta homosexuální lobby se svými kecy také hodně štve.
Nedávno to byly kecy o tom, jak nemohou v nemocnici získat informace o zdravotním stavu svého partnera a dědit po sobě. Teď to jsou zase kecy o tom, že ve fungujícím homosexuálním svazku by těm dětem bylo mnohem lépe než v nefunkční rodině nebo v dětském domově.
Jednoduše jsem alergický na to, když se mne pokoušejí oblbovat.  
jakovy 17.3.2006 14:31

Re: Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Jsem hetero a už se za to stydím.  
ok 17.3.2006 8:35

Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

To mate pravdu, homosexualove opravdu zadne deti nenadelaji.
Jenom potvrzujete znamy fakt: homosexualove budou agresivnejsi a agresivnejsi, uz jenom chybi to, aby postavali pred skolami a vysvetlovali detem, co je to homosexualita. Ale koneckoncu, media jim zatim staci, davaji jim dostatek prostoru, pred skolami neni treba postavat.
Jen pripominam vsem zapometlivym, ze pouze KDU-CSL hlasovala jednotne proti tomuto zakonu a vzdy se proti nemu vyslovovala. A ODS se take snazila zustat pri zdravem rozumu.
zik 17.3.2006 8:51

Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Právě proto, že výchova v neúplné rodině dítěti škodí, by homosexuálové adopci dostat neměli. Nakonec co je horší, vyrůstat v děcáku, nebo mezi "buzerantama"? přimlouvám se za druhou možnost. Ale je to marný boj, homouši si nakonec prolobují "své" a my budeme "čumět" s otevřenou pusou.
Mgr. Rozalita 17.3.2006 10:02

Re: Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Skoda jen, ze necumite s otevrenou pusou, kdyz se deti "delaji" a pak se odkaladaji. Mozna se mylim-cumite. A proto decaky jsou plne...
Proc konecne neprestat blabolit a stezovat se a jit napriklad k volbam?!dyt jste sami zvolili poslance... I kydyz to je asi otazka. Jak se divam na tu volebni ucast...
jakovy 17.3.2006 14:46

Re: Re: Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

A, paní Mgr., jak chcete ty cigány přinutit se o jejich děti starat ? Stát má peněz dost, tak ať se stará.
Oni své děti milují, jenom je štve, že ten dětský přídavek jim Kojeňák nechce ani za co dát v hotovosti. A to se na to své dítě byli podívat 2 raz za mesic, gadžo ! 7 minut !!
Eště si tam novu bundu koženu o zeť málem odrel.
Ano, u homosexuálů není aspoň zima.
Pavla B. 17.3.2006 8:56

Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

No fakt, někteří dělají, jako kdyby jim homouši brali jejich vlastní děcka, a to bezpochyby za účelem soustavného prznění.
Ota First 17.3.2006 9:35

Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Milá Andy, co sem pletete děti z děcáků, když je řeč o buzerantech? Vy si myslíte, že RB budou adoptovat počuraná cikáňta z  dětských domovů?
Andy 17.3.2006 9:59

Re: Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Firste, a koho budou adoptovat ? Vaše děti ? Uklidněte se, prosím.
Ota First 17.3.2006 13:34

Re: Re: Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Jestli správně rozumím, tak podporujeme buzeranty, aby nám čistili děcáky! Tak to se vám povedlo!  Už se těším, na ten odliv potomků nepřizpůsobivé menšiny do domácností druhé menšiny. Až se o nějakém takovém dozvíte, dejte vědět!
Buzeranti samozřejmě vynikají zejména obětavostí a pokorou, jak jsme mohli při prosazování zákona o RB vidět. Matky z SOS vesniček by se od nich mohly učit. Takže vážení, pojďme se na hošánky podívat, jak stojí ve frontách před děcáky. Hromada bude jistě v čele!
vita 17.3.2006 10:31

Re: Re: Re: Aktivity homosexuální lobby budou pokračovat dál

Rada bezpečnosti bude adoptovat nějaké děti? No, pár (milionů) Somálčat by to potřebovalo...
 
Jinak mám dojem, že tady někdo netuší, které děti jsou v Česku adoptovatelné. A to jak teoreticky, tak prakticky.
Stredocech 17.3.2006 12:47

ANDY, znovu, jak jste napsala, ty děti NEJSOU v děcáku proto,

že by je nikdo nechtěl, ale proto, že stát hájí přání (dokonce se mi ani nechce napsat zájmy) biologických rodičů proti zájmům dětí. Můžete se případně na to těch dětí zeptat, ony to totiž dobře vědí, včetně příkladů.
 
joj 17.3.2006 7:58

a proc ne heterosexualove

Nechapu proc je registrovane partnerstvi  omezeno na osoby stejneho pohlavi. Vyroba zakonu specifickych pro kdejakou skupinu neni zrovna prinos, a v tomto pripade zbytecne upira moznosti heterosexualnim parum.
xyz 17.3.2006 8:12

Re: a proc ne heterosexualove

Protoze je to nahrada manzelstvi. Heterosexualni pary se maji k dispozici 'plnou verzi' zatimco homosexualni pary maji nyni KONECNE alespon 'hratelne demo'. tudiz neni duvod proc by heterosexualni pary meli touzit registrovanem partnerstvi. Pokud chteji nejakou 'lite' verzi tak at si ten zakon pripravi sami. Lze se ovsem ptat co jsou pak ti heterosexualove za lidi ze misto pevneho a trvaleho svazku touzi po nejake polopromiskuitni odlehcene verzi.
vita 17.3.2006 10:15

Re: Re: a proc ne heterosexualove

Toto přirovnání se mi líbí.
Naopak se mi nelíbí, když proti hratelnému demu prostestují zejména ti, kteří zablokovali možnost plné verze. A už vůbec potroublé mi připadá, když tito prohlašují hratelné demo za jakousi výhodu oproti plné verzi.
JK-jiny 17.3.2006 13:21

Re: Re: Re: a proc ne heterosexualove

.. a navic existuje institut druh-druzka
Sam Křepelka 17.3.2006 7:56

pan Šlechta

Pan Ondřej Šlechta je buď náboženský fanatik typu Karase, který bere jinak sexuálně zaměřené spoluobčany za spodinu a verbež, kterou je třeba kamenovat tak, jak to činí některá jiná náboženství, nebo rasista, který vše odlišné od jeho představy světa označuje za nepřijatelné s tím, že nejvhodnější je něco podobného v lepším případě igorovat, v horším případě likvidovat.
Jak jsem již minule uvedl Paroubka a jeho KSČSSD nemusím, ale za schválení tohoto zákona je chválím !!
hustoles 17.3.2006 8:52

Re: pan Šlechta

Dost přesvědčivě jste odkopal hlavní důvod proč se mé původní pro změnilo na mé současné NE. Jakýkoli opačný názor, byť by byl podložený těmi nejprůzračnějšími argumenty, je automaticky považovaný za výraz netolerance, bigotnosti, fanatismu či rasizmu. A to je znak něčeho hrozného. Na to, aby měl člověk vypracovaný velejemný čich na takovou atmosféru, byla asi dobrá právě zkušenost s komunistama. Ten zákon má být o toleranci a to co předvádí jeho zastánci, je přesně pravý opak toho slova.
Všechno špatné... 17.3.2006 7:33

Alespoň víme,že paroubkovité volit nemáme

A to další se spraví. Pokud dál budou kvalifikovaní lidé odcházet za několikanásobně vyšším platem jinak, tak TADY zbydou jen ti 4% a čert vem tuhle podělanou poslaneckou sebranku.
Mejla 17.3.2006 7:21

Tento nepotřebný zákon má řadu formálních chyb a chybějící návaznost do legislativy.

Kromě toho zavádí další úřadování do státní správy. Především je to vša ústupek agresivní skupině mužských homosexuálů, kteří trpí pocitem nižší společenské prestiže vzhledem k tomu, že nemohou mít mezi sebou děti a tudíž si vynucují tuto pozitivní diskriminaci. Nezapomeňme také na agresivní "osvětu" homosexuálů zaměřenou na děti.
Saša 17.3.2006 7:20

Když teplouši zjistí, že jsou pro ostatní lidi stále jen teplouši, bude sice vzteklí, ale mohou si za to sami.

Proč by se věci neměly nazývat pravými jmény? Českým označením nemravy, který souložívá s mužem, je teplouš nebo samcoložník. Teplouš je modernější, samcoložník zastaralé (například v Bibli Kralické se to užívá). Zlidovělé je též buserant, slovo cizího původu. Nevím proč by se neměla tato slova používat. Že jim se nelíbí, že jsou takto nazýváni? No a co. Sami tvrdí, že to není nemoc, tak se těko mohou domáhat nějakého soucitu. Když slepec nechce, aby se mu říkalo slepec, mohu mi říkat umělým slovem "nevidomý". On je postižený, nenormální, já s ním mám soucit.
Ale vy teplouši neustále vykřikujete, že teploušství je normální. Tak co bych vám neříkal, že jste teplouši a buseranti.
Andy 17.3.2006 7:58

Re: Když teplouši zjistí, že jsou pro ostatní lidi stále jen teplouši, bude sice vzteklí, ale mohou si za to sami.

Sašo, uklidněte se. Vy jste kariérní komunista, který se stal bigotním katolíkem s názory obvyklými v sedmnáctém století. Jste smířen s tím, že vás tak bude někdo stále oslovovat ?
Prý jste právník , ale chováte se jako trucovité dítě. Vykašlete se na homosexuály, oni taky kašlou na vás.
Sidon 17.3.2006 8:12

Re: Re: Když teplouši zjistí, že jsou pro ostatní lidi stále jen teplouši, bude sice vzteklí, ale mohou si za to sami.

Já nevím proč vy, teplouši, jste tak nedůtkliví.
Andy 17.3.2006 8:15

Re: Re: Re: Když teplouši zjistí, že jsou pro ostatní lidi stále jen teplouši, bude sice vzteklí, ale mohou si za to sami.

vy asi nebudete rabín, že ? To bývají moudří muži.