27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
petr 17.3.2006 22:05

ten šílenec Proubek bude zasedat 10x s programem homosexuálů do kud to neschválí to je vidět co mají na práci

co je to za idioty. To je vizitka- teror Paroubka- jako za komoušů musí všichni zvedat ruku na každou blbost nebo je zavřeu -či vyhodí!!!! No je ho řezník - řč bagr
Quick 17.3.2006 22:29

kdo ten clanek napsal?

Jen tezko se da verit tomu, ze tento clanek by napsan v 21.stoleti. Kdo bysi myslel ze by nekdo nesouhlasil s timto zakonem? Pandorina skrinka? To take jen tezko...pandorina skrinka by musela obsahovat neco spatneho a o to v tomto pripade rozhodne nejde. Zakon o registrovanem partnerstvi mel byt uzakonen uz davno a manzelstvi a adopce deti pro homosexualy uz by tu taky mela byt. A ze by adopce byla utrpenim pro ty deti? Jenom pokud je lide, jako autor tohoto clanku, nebudou respektovat a akceptovat.
Schoene Gruesse aus New York,
Quick
Joska 17.3.2006 23:34

Re: kdo ten clanek napsal?

Vy taky asi toho moc nenapřemýšlíte, co?
petr 17.3.2006 21:59

kolik je teploušů ve vládě,že nás otravujou touto blbostí ať si jsou k notáři- je to úpadek národa jiná témata nemají na programu

a už jsou s tím do háje a začnou už něco dělat pořádnýáho.
Jirka 17.3.2006 23:56

Re: kolik je teploušů ve vládě,že nás otravujou touto blbostí ať si jsou k notáři- je to úpadek národa jiná témata nemají na programu

Však vláda to už teď neřeší, proč taky? Teď to řeší ti co byli proti a nemouhou se smířit s přijetím RP, ti co RP prosazovali jsou rádi a nemají důvod to dál řešit.
Barry 17.3.2006 20:51

A ještě poznámka

Mne nikdy pan Paroubek, jak se říká politicko-poblijónským newspeakem, "nikdy neoslovil". Leč napadla mne i tato varianta: Co když má v rodině (v blízkém či vzdálennějším příbuzenstvu) lesbičku nebo gaye? Takže ví, o co jde, složitost života této menšiny zná a rozhodl se, že udělá vše proto, aby zákon prošel. I to je jedna z možných verzí.
Barry 17.3.2006 20:46

Adopce

"Ač homosexuální aktivisté hovoří o opaku, stejně se za několik let dočkáme snah o legalizaci regulérních homosexuálních svazků a adopci dětí." Tak s tím nezbývá, než souhlasit. No a co? Přemýšlím o této situaci: Jako gay budu žít po mnoho let ve stálém vztahu s přítelem (nyní registrovaným). A má sestra zemře se svým manželem při autonehodě. Zbude po nich 6-letá holčička. Prarodiče již nebudou na živu. Řešení: Neteř spolu se svým přítelem adoptujeme a vychováme. Nebo bych ji měl šoupnout do děcáku? Za to bych se musel určitě jednou před Pánem Bohem zodpovídat.
kocour 17.3.2006 21:31

Re: Adopce

A co takhle pěstounská péče?
Zuzana W 17.3.2006 21:43

Re: Adopce

Samozrejme, ale to pro vetsinu zdejsich oponentu je to tezke spolknout, nemuzou se pres predsudky nijak dostat, zda se.
Imho je to daleko lepsi reseni nez utulek pro deti. Verim v to, ze clovek se odpovida svemu svedomi a to by Vas asi trapilo daleko driv, nez predstoupite, jak asi verite, pred Pana Boha, kdybyste dite sveril cizim lidem. Byt treba i 'pestounum'. Je to zajimave, jak uporne se lidi brani predstave, ze by dite vychovavali dva muzi a pritom existuje X hetero paru, ktere deti zneuzivaji psychicky i fyzicky,  prodavaji, odkladaji do domovu, nekdy i ubijou k smrti.  
kocour 17.3.2006 21:59

Re: Re: Adopce

A já vám znovu opakuji, že homosexuál může již dnes dostat dítě po příbuzných do pěstounské péče. Bez ohledu na to, s kým žije. Takže jestli sirotek půjde či nepůjde do děcáku nemá s možností adoptovat děti registrovanými partnery vůbec nic společného.
Andy 17.3.2006 22:07

Re: Re: Re: Adopce

tak proč všichni tak vyvádí, že teď to homosexuálové budou chtít ? \Nevěříte doufám ani vy, že najednou se někde vyloupnou blonďatí andílkové k adopci?
kocour 17.3.2006 22:28

Re: Re: Re: Re: Adopce

Zřejmě proto, že pěstounství a adopce je dost rozdíl. Když jste pěstoun, tak to dítko má v papírech jako rodiče uvedeny skutečné rodiče - vychováváte je, ale není vaše. Když ho adoptujete, bude tam mít vás - vychováváte je a je "vaše". Až sem je to možné i dnes bez ohledu na to, jaká je vaše sexuální orientace. Co možné není a co by vadilo by byla společná adopce (slovy zákona "společné osvojení") registrovanými partnery, t.j. že by mělo de iure dva tatínky nebo dvě maminky.
kocour 17.3.2006 22:30

P.S.:

V praxi se sirotci vesměs svěřují příbuzným, v krajním případě i cizím lidem, do pěstounské péče. K osvojení = adopci se dávají děti z děcáků, které nikdo nechce. Takže i z tohoto hlediska je ten příměr, že by homosexuálové chtěli k adopci jen děti po zemřelých příbuzných, mimo mísu.
Andy 17.3.2006 22:41

Re: P.S.:

jasně. Taky mne nepřivádí do extáze představa, že Franci s Lubou adoptují chlapečka, i když si nemyslím, že ho budou zneužívat, stačí, že se na ně bude muset dívat. Ale pořád mi chybí ty děti vhodné k adopci a hlavně, hlavně mi chybí to významné procento homosexuálních párů, které budou chtít svůj spokojený život plný zábavy vyměnit za péči o dítě. Vždyt jsme se tu mohli v posledních týdnech dočíst, jak jsou promiskuitní a nezodpovědní.
Oni ti, kteří touží založit rodinu, po tom opravdu touží, cítí se být partnery a chtějí ten vztah završit jako všichni ostatní. Ten, kdo jde jen po bytu a dědictví, ten si to nebude komplikovat nějakými dětmi.
Věřte mi, kocoure, znám jich pěknou řádku, měla jsem tu čest v minulém zaměstnání. Až na to, že používají víc kolínské, než je zvykem v Českých krajích, to zas taková hrůza není.
A mám pocit, i když se mohu mýlit, že o adopcích začali až v reakci na útoky, že budou chtít děti. Do zákona bylo navrhováno vložit, že nebudou smět mít v péči ani vlastní děti.
Zuzana W 17.3.2006 23:24

Re: Re: Franci s Lubou adoptuji chlapecka...

A znate i dost hetero, kterym by nejaka ta kolinska jenom prospela  nebo ne, Andy?
Dite, ktere bude od malicka v peci homo rodicu nebude divanim se ne nikterak pohorseno. Proc by melo byt?  Problem je, ze na homosexualy se apriori pohlizi jako na uchyly, kterym neni mozno duverovat (in general).
Je docela pochopitelne (aspon mne), ze si ti, kteri to mysli se vztahem vazne, chteji vztah upravit a prijatelnym zpusobem legalizovat. 
Andy, argument 'verte mne znam jich peknou radku a zas az takova hruza to az neni' je pro mne dukaz, ze i ten clovek z ceskeho prostredi, ktery prece jen trochy pootevira mysl navzdory obecnym predsudkum ma s legalizovanim homo paru trosku potiz.
Jiste prece znate i peknou radky hetero z nichz muze jit docela hruza
kocour 17.3.2006 23:35

Dite, ktere bude od malicka v peci homo rodicu

sice nebude divanim se na ne nikterak pohorseno, ale bude psychicky poškozeno a nejenže nebude vědět, jak funguje normální rodina, ale nadto bude navyknuté na nenormální rodinu. Bude na tom hůř, než dítě, které vyrůstá jen s otcem nebo jen s matkou a bude pak mít v životě dost problémy. Ledaže by bylo taky homosexuální.
Zuzana W 17.3.2006 23:50

Re: Dite, ktere bude od malicka v peci homo rodicu

Na dite pusobi prostredi (nejen rodina). A jestlize mu to prostredi, okoli, da najevo, ze vyrusta v 'nenormalni' rodine a bude s nim zachazet adekvatne, pak to dite psychicky poskodi. Lidske predsudky ho poskodi daleko vic, nez vychova v rodine, kterou okolni nepremysliva spolecnost jednoznacne odsuzuje jako 'nenormalni'.
Neco jako kdyz dite bude vyrustat v presbytarianske rodine v severnim Irsku, napriklad.
kocour 17.3.2006 23:53

Tady nejde o to,

jak dítě vnímá okolí. Tady jde o to, že kluk, až vyroste, tak se nebude umět chovat k holkám. Bude mu chybět vzor. A naopak.
Zuzana W 18.3.2006 0:25

Re: Tady nejde o to,

Je spousta kluku z hetero rodin, kteri se neumi, az vyrostou, chovat k holkam. Jak je to mozne, kdyz vyrustali v 'normalni' rodine?
A samozrejme, ze nejde o to, jak dite vnima okoli, ale jde o to, jak to dite vnima jeho okoli a jak se k nemu chova. Predsudky okoli budou diteti znesnadnovat zivot a ovlivnovat jeho psychiku.
kocour 18.3.2006 0:33

Re: Re: Tady nejde o to,

Já jen nevím, proč bych to tomu dítěti měl ještě ztěžovat.
Zuzana W 18.3.2006 1:01

Re: Re: Re: Tady nejde o to,

V tom, co pisete,  samozrejme je logika : jestlize maji problemy deti z hetero svazku , jake potom budou mit problemy deti z homo rodin.
Jde ale o to, ze tady na svete jsou homosexualove uz jsou. Takze mame dve moznosti : budto udelat norimberske zakony, podle nichz nekteri maji vsechna prava a jini  zadna - a druha moznost je se s tim utkat a prorazit tu wall.
Hodne to ma co delat s legalizaci. Jednou bude homosexualita legalizovana, tak driv nebo pozdeji se spolecnost s tim smiri. Pokud budou zit v polovicni ilegalite, spolecnosti to nepomuze, naopak.
kocour 18.3.2006 12:08

Já odmítám usnadňovat život homosexuálům

NA ÚKOR dětí. Děti nejsou věc, není to hračka, kterou mají homosexuálové, a tak ji heterosexuálové musí mít nutně taky. Homosexuálům lze pomoci jedině tehdy, pokud to nebude na úkor někoho dalšího - a tady by to na úkor někoho dalšího evidentně bylo. A plést do toho norimberské zákony, to je jako srovnávat Bushe s Hitlerem.
Zuzana W 18.3.2006 0:34

Re: Re: Tady nejde o to,

Minim, jak okoli vnima to dite, o kterem mluvime...pokud to jasne nevyplynulo z textu. Pokud se k nemu rodice doma dobre chovaji a vytvareji mu slusne prostredi pro zivot, je spokojeno, dokud se nesetka s vysmechem, odsudky a predsudky sousedu, spoluzaku, ostatnich deti...
Zuzana W 17.3.2006 22:08

Re: Re: Re: Adopce

No tak to je dobre.
Joska 17.3.2006 23:41

Re: Re: Adopce

Ježíšimarjá, celá obhajoba homo spočívá ( rozum mi to nechce brát) na tom, jak chudáci děti v děcáku... Přestaňte Vy agresivní gayové a lesby argumentovat takovými nesmysly, na které jste v životě nikdy předtím nepomysleli! Jediné o co Vám jde, je to, že chcete Vaši jinakost povýšit na běžnou normu. Od včerejška ji oficiálně máte. Tak už aspoň mlčte. Vaše konání ničemu dobrému neprospělo..
Zuzana W 17.3.2006 23:51

Re: Re: Re: Adopce

Tady mate zivy priklad toho, o cem pisu.
Joska 18.3.2006 0:06

Re: Re: Re: Re: Adopce

Zuzano mlč, nebo Tě budu muset označit neuctivě. Dosah toho co se děje nejsi schopna pochopit..
Zuzana W 17.3.2006 20:04

Sasa:

Jednu ideologii vymenil za druhou, nemuze jinak.
Zuzana W 17.3.2006 20:03

No co, Andy,

nenachazite se v tak spatne spolecnosti, Oscar Wilde, Dorothy Parker, Ksawery Tartakower nebo treba Oliver St.John Gogarty byli vsichni 'wits'.
Andy 17.3.2006 21:38

Wendy

to bych byla pyšná, ale bohužel...na ty hned tak někdo nemá. Tedy, Tartakower mi není ani povědomý, moc jsem toho ani nevygůglovala.
Ovšem, Táňa se na mne zlobí od chvíle, kdy jsem zapochybovala o svatosti pana  Ratzingera, do tý doby to vypadalo, že se snad bude se mnou chtít zaregistrovat.