18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Roman 16.1.2010 18:18

Re: A nyní vážně

Pokud by to byla důvěryhodná strana, měla by šance ve všech bodech. Myslím si, že většina lidí by to pochopila. Problém je spíše, že u nás nikdo důvěryhodný zatím není a pokud některá ze stávajících stran přijde s něčím takovým je z ní mrtvola. Ale spíše pro obrovskou nedůvěru ve stávající partaje, než pro nepochopení nutnosti těchto kroků.

ehm 16.1.2010 18:17

Re: Solidarita

Typický projev pravičáka: že jim ty daně nesnížil a nevytvořil pro ně spravedlivější životní podmínky? Nebo že by jemu a ostatním finančníkům a podnikatelům vyhovovali právě tak, jak jsou: jako robotící nevzdělané mašiny? Ale kašpárek reagan nestojí slušnému člověku za uplivnutí. Kromě zbrojení nedokázal vůbec nic.

Fafa 16.1.2010 18:15

Ctenari

to ja vim. ale pan JC se zrejme domniva, ze doktori by nemeli jezdit na dovolenou a jejich deti nemaji narok vlastnit auto.

ehm 16.1.2010 18:14

Re: Jak se ukájí zouzalík

Ne. Moc dobře ví MMF a Světřová banka, proč nám dávají rady opačné: protože jsme pro ně užitečná montovna uprostřed Evropy.

A nesrovnávejte nesrovnatelné: za Paroubka, po osmi letech vlády ČSSD jsme byli druhou nejrychleji rostoucí ekonomikou v Evropě (s růstem +7,6%); stačily dva roky s ODS a TOP a jsme třetí nejrychleji upadající ekonomikou v Evropě (s propadem -5,5%).

A nevymlouvejte se na "krizi": Polsko (ačkoli má pravicovou vládu) si celou dobu krize udrželo růst +1%. Jde prostě o neschopnost české pravice (jejím guru je ostatně dodnes Ing. Páral, manžel poslankyně za ODS, do listopadu 1989 vedoucí ekonomické rubriky komunistického Rudého práva). 

čtenář 16.1.2010 18:10

Re: Jak se ukájí zouzalík

Česká ekonomika se plácá v krizi, protože je ekonomikou malou a proexportní. Takže, když se v krizi ocitnou velcí obchodní partneři, tak se to musí projevit. další příčina krize v ČR je domácí provenience. Je to veřejné kradení v podobě předražených zakázek, které zadává zkorumpovaný stát - politici a státní ouřadové.

Béééďa 16.1.2010 18:10

Re: Kde by se mělo začat šetřit.

O to mi ani tak nešlo,ale štve mne ,že to smrdí od hlavy a nám utahujou opasky .Poslal bych na ně pár šakalů

ehm 16.1.2010 18:10

Re: Solidarita

Alkoholismus je nemoc, která vyžaduje naši podporu, soucit a pomoc (i finanční). Stejně jako nedostatek inteligence.

A stejně jako to, když někdo myslí nejdřív na sebe a své pohodlí a teprve potom na ostatní. Jste vulgární primitivní sobec (a každý bezdomovec stojí o tři levly výš než vy) - m,ohu s vámi mít soucit, mohu vás i nějak podpořit, ale peníze ode mne nečekejte. Ostatně i sobectví se dá léčit.

čtenář 16.1.2010 18:08

Re: Jak se ukájí zouzalík

:-) Jenže to nakupování bude na dluh. nejspíš ten Stieglitz a spol. moc dobře vědí, proč nám dávají takové rady.

Roman 16.1.2010 18:07

Re: Problém je hlavně v tom, že drtivá část české populace

To opravdu hrozí. Pokud budou pravici reprezentovat lidé typu "Íčka" a další týpci, kteří jsou pro hodně lidi absolutně nestravitelní, tak Paroubek do voleb nemusí ani promluvit a moc přijde sama.

mig 16.1.2010 18:07

Re: Solidarita

Je to smutné, že jsou mezi námi taková líná a závistivá individua jako ty. Je mi z tebe na blití.

Abraham 16.1.2010 18:06

A nyní vážně

Umí si někdo představit stranu ( ne úřednickou), která si dá do volebního programu vyrovnaný rozpočet, a položte si jako potencionální její volič otázky:.

a) co bude moci realizovat ?

b) která strana s ní půjde do koalice?

c) bude jí ještě někdo z  vás v následujícím volebním období volit ?

d) nebude vyslovena nedůvěra vládě v brzkém období vládnutí ?     ...............     atd

milan 16.1.2010 18:06

Ještě

před rokem a půl bylo v důchodovém fondu přes dvě a půl miliardy,kampak se poděy,kam zmizly,na co je asi Topolánek s Kalouskem použili ? Oddělení důchodového fondu od státního rozpočtu nikdy ve sněmovně neprošlo,proč asi ? Teď řvou,že nejsou peníze - zato budeme mít nové obrněnce.

jirka.s. 16.1.2010 18:06

Re: Solidarita

Asi takhle, oranžová amébo:

Ronald Reagan: "Jsem si jist, že každý pociťuje lítost nad jedincem, který upadl do příkopu na kraji cesty neboť v naší soutěživé společnosti nedokázal udržet krok s ostatními. Můj vlastní soucit však nadto patří i těm milionům neopěvovaných mužů a žen, kteří každé ráno vstávají, posílají děti do školy, odcházejí do práce, snaží se uhradit všechny poplatky za bydlení, platit nehorázné daně, aby umožnili soucítění s méně šťastnými, a kvůli tomu všemu musí obětovat mnohé ze svých tužeb, snů a nadějí. Vláda jim dluží něco lepšího než jen další a další nápady, jak je přimět k tomu, aby sdíleli plody své dřiny s ostatními. "

čtenář 16.1.2010 18:06

Re: Jak se ukájí zouzalík

Já taky reaguji na jeho příspěvek. Stačí trocha pozornosti. :-)

ehm 16.1.2010 18:05

Re: Jak se ukájí zouzalík

Jak sdělil v dnešních Lidových novinách v rozhovoru člen bankovní rady ČR (jméno jsem zapomněl, najděte si ten rozhovor), třináctý důchod je "úplnou marginálií" proti tomu, co se rozkrade na jiných postech (viz případ opencard).

Ostatně nositel Nobelovy ceny za ekonomii Stieglitz (a všichni významní světoví ekonomové) už léta ČR doporučují zadlužit se mnohem víc, především zvýšit důchody a sociální dávky. Oni totiž když lidé dostanou peníze, budou nakupovat. Když budou nakupovat, obchody budou prodávat a podniky vyrábět. Když budou podniky vyrábět, přijmou nové zaměstnance, bude menší nezaměstnanost (a stát ušetří na sociálních dávkách). Kromě toho budou podniky a obchodní řetězce víc odevzdávat na daních a stát bude bohatší. To je princip kapitalismu.

Všude ve světě to vědí, jen čecháčkům to nějak nedochází(a chovají se podle toho; proto je taky už svět venku z krize, zatímco my se v ní plácáme).

Martin Vlk 16.1.2010 18:05

Re: Jak se ukájí zouzalík

No, tohle vím taky, ale pán nahoře se tváří, jako že on má nějaké ještě lepší informace.

čtenář 16.1.2010 18:05

Re: pane Zouzalíku

Po pravdě řečeno, i Spojené státy létaly do vesmíru na dluh. A to se natřádalo až do té dnešní krize, kterou s nimi prožíváme všichni.

Martin Vlk 16.1.2010 18:03

Re: Solidarita

Prostitutka, 6x trestaná, 4 děti v dětských domovech, dvě po drsném týrání. Alkoholička.

11x trestaný zloděj, z městského bytu ukradl a prodal vše, co nebylo přivařené s vyjimkou omítky. Alkoholik.

Urostlý třicetiletý chlap se svou píchačkou. Oba silní a zdraví jako buci, mohli by skály lámat. Není síla, která by je přinutila pracovat. Oba chlastají.

Parta zlodějů, která vykrádá auta v okolí, nebezpečný gang. Zatím je nechytili, pravděpodobně spáchali jedno znásilnění.

Tohle jsou ti vaši chudáci. Ti, kteří pomoc doopravdy potřebují si o ni neřeknou, protože mají svou hrdost. Ti, kteří ráno leží podělaní a pochcaní na chodníku, kde je překračují děti, by v civilizované společnosti vypráskali za město. Blábolíte o něčem, co se vás netýká a o čem víte kulové, něco jako Kocáb. Na blití je mi z takových, jako jste vy.

čtenář 16.1.2010 18:03

Re: JC

Dyk jim ty tři pětky odpočítá zdravotní pojišťovna.

jirka.s. 16.1.2010 18:02

Re: Problém je hlavně v tom, že drtivá část české populace

No kdyby toho zloděje salámů někdo ukradl, byl bych ochoten riskovat i postih za nesplnění občanské povinosti o nahlášení každého mně povědomého trestného činu! Vsadím se, že by ho nehledal ani nikdo z liháče! Šance na jeho koryto by byla pro tu hordu příliš lákavá!

čtenář 16.1.2010 18:01

Re: Solidarita

Pán je humorista, že ?

Fafa 16.1.2010 18:00

Techniku, pokud tady jeste jste

Nevím, jak je to tam zavedené, co se z čeho hradí a tak podobně. Jen jsem to konstatoval. Ale co se tedy hradí z oněch bodů za výkon?

Ja funguju mimo cesky system kapitacnich plateb, ale v ambulanci mame pacienty s kapitacni platbou od pojistoven. Tam to vetsinou funguje tak, ze kapitacni platba pokryva bezne navstevy v ordinaci, fyzikalni vysetreni pacienta a predepisovani leku. Specialni platba za body/vykony nastupuje u drobnych ambulantnich chirurgickych zakroku, ambulantniho ultrazvukoveho vysetreni v nasi ambulanci a podobnych veci. Ve zkratce plati pravidlo, ze veci ktere jde udelat stetoskopem nebo tuzkou jsou soucasti kapitace, pokud potrebujeme neco dalsiho, tak mame narok na platbu za vykon.  

čtenář 16.1.2010 17:59

Re: Jak se ukájí zouzalík

Raketově nás zadlužila krize a ne Topolánkova. Ovšem, kromě raketového zadlužování za vlád Špidly, Grosse a zbytkově Paroubka, tj. v době konjunktury. Vůbec jim to nevadilo.

Pamětník 2 16.1.2010 17:57

Re: Už furt neomílejte ty trapné řečičky o 30 Kč

Nevím sice ,co Vám vyprávěl doktor,ale dávat televizi do čekárny a k tomu kafestroj?Víte on každý něco vypráví,obvykle tak jak se to komu hodí.Vyjímkou nejsme ani my všichni co diskutujeme,včetně Vašeho nového doktora.Že mají v čekárně u zubních lékařů občas reprodukovanou hudbu,to jsem zažil.S televizí jsem se ještě nesetkal.Ten Váš doktor to měl možná spojené s kavárnou.

Martin Vlk 16.1.2010 17:57

Re: Jak se ukájí zouzalík

Dám vám otázku. Jak chcete řešit rostoucí deficit a přitom realizovat bláboly typu 13. důchod?

Myslím to vážně, třeba víte něco, co já ne. Pokud mne přesvěčíte, budu volit ČSSD.

jirka.s. 16.1.2010 17:57

Re: Modří idioti,

A tušíš, nevzdělatelná mrskavko, co by asi tak mohla být revizní komise tvé zdravotní pojišťovny? Domníváš se snad, že zasedá zde na Psu?  Evidentně ne, protože s tvým majestátem pouze cloumá ona u socbolševiků tak zažraná Nesmrtelná teta!

ehm 16.1.2010 17:55

Re: Solidarita

Pláčeš na špatným hrobečku. Tvoje manželka má auto, kterým jezdí do práce, chudák tedy nebudeš. Místo, abys ji požádal, ať sbalí do tašky část svých šampónů a mýdel a donese je na ubytovnu, aby je dali těm, kdo neměli v životě takové štěstí jako ty a ona, ještě se ofrňuješ. Je mi z tebe zle.

Ty sám a tvoje žena, ne oni, jste skutečná spodina společnosti.

Martin Vlk 16.1.2010 17:55

Re: Problém je hlavně v tom, že drtivá část české populace

Ale mně by byl taky totálně ukradený, kdyby nehrozilo, že to bude za pár měsíců náš premiér!

Jéje, to by mi byl ukradený, že ani nevíte jak, ale tenhle chlápek povede brzy tuhle zemi! To je ten problém!

Roman 16.1.2010 17:54

Re: Kde by se mělo začat šetřit.

Forem můžeme být nepočítaně. Podstatné je, že jste zavázaný a, že víte, že ten druhý ví. Dále už se chováte podmíněně.

ehm 16.1.2010 17:51

Jak se ukájí zouzalík

Další ubožák, který se ukájí tím, že verbálně ubližuje dítěti.

Ekonomice nerozumí (ČR je stále druhou nejméně zadluženou zemí v Evropě,nejmenší dluh má Albánie; té nás chce přiblížit? Ostatně naše zadlužení by bylo minimální, kdyby ho ODS raketově a rekordně nezvýšila), ale jen když si plivne na Paroubka a jeho dítě. Dělá to zouzalíkovi dobře? Nebo to dělá pro peníze? Je to  zlodějíček, který se bojí, že půjde sedět, když nebude vládnout jeho ODS, nebo někdo z těch zbohatlických dětiček bývalých komunistických funkcionářů, kterým dělá tak dobře házet vajíčka na muže, jenž se nebrání?