18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo vyhrál volby

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
spaldings 9.8.2006 8:57

Re: tady se zmiňoval Pinnochet, jaký to byl

přesně tak, socanobolševické hodnocení Pinocheta je možné jen se strany socialistických experimentátorů, tak falešně označovaných zeměpisně "západních" mudrců.

spaldings 9.8.2006 8:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

mně se rozsvítilo to, odkud píše "učitelka". Nemám čas pátrat po tom příliš rychle. Jinak se mi rozsvítilo už dost dávno, kdy to bylo s dobrým advokátem tak na 10 let. A soudružky učitelky, které tehdy kazily děti, dál učí.

Jirka ( původní) 9.8.2006 8:51

tady se zmiňoval Pinnochet, jaký to byl

fašista ....ale upozorňuji Vás, že to tak není a nebylo. Ikdyž měl velice svérázné metody, zachránil ( opravdu) Chile před komunismem a socialismem, země má stabilní ekonomické základy, malou zločinost, a dobré studijní možnosti. Lidé mohou cestovat, číst co chtějí a svobodně se vyjadřovat k čemu chtějí......Hádejte co by udělal jeho předchůdce hned po znárodnění?......Ale metody , ač se zdají tvrdé, měli fenomenální úspěch. Kdo jste byli v Chile tak mi to potvrdí, ostatní ať si radši své komentáře na Pinocheta nechají, neb tomu nerozumí z osobní zkušenosti. A kromě toho, největším "hlasováním " jsou vždy odchody do zahraničí za studiem, prací, z politických důvodů....a to v Chile bohužel pro oponenty není. Jen se vyráží za studiem do USA ( je to celkem pochopitelné) a pak šup nazpátek.  Je Vám to Jasnější s tím P.

eTony 9.8.2006 8:50

vtipům

za každou cenu se skoro nikdo nezasměje, Jonáši. Jen lidé ducha mdlého.

spaldings 9.8.2006 8:47

Re: Re: Re: Re: Re: No,

no poměrně značný. Proto píšu marast a ne marasmus. Milá zlatá moudrá hlavo, já se živím disciplinou, kde je pregnantní vyjadřování a logika základem. Takže nemelu nesmysly, navzájem si v jedné větě neodporuji, prostě netlachám. Slova, která užívám jsou co nejpřesnějším vyjádřením toho, co chci říci. Takže opakuji MARAST nikoliv marasmus.

eTony 9.8.2006 8:44

Učitelko,

ač sama argumenty nepoužíváte, nevadí vám z toho samého obvinit jiné. To by se lidem vašeho povolání nemělo stávat, závěrečný citát měl dodat vašemu vyjádření jakýsi punc chytrosti, ale opět argument chybí. Jistěže byl Tlustý v KSČ - to se všeobecně ví, mně osobně to vadí, ale stačí se zamyslet nad  koncepcí volebního programu, kde byl spoluautorem, ten s komunismem nemá lautr nic společného. Zato u jiných programů,  neobolševika a bolševika, je to jiná. Tam se zřejmě blýská na lepší časy. Bohužel jen pro vyvolené.

učitelka 9.8.2006 8:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

Jsem ráda, že se Vám rozsvítilo, ale trvalo to dost dlouho, není-liž pravda? 

spaldings 9.8.2006 8:42

Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

nepovídej ;-P

učitelka 9.8.2006 8:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

Sebereflexe - what is it, dear spaldings?

spaldings 9.8.2006 8:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

už se mi rozsvítilo. Nojo, Fakulntí nemocnice s poliklinikou, takže učitelko, pozor na Napoleona a ostatní s podobnou diagnozou.

jonáš 9.8.2006 8:41

Re: Hrajete mariáš?

Ale nejdřív se zaplatí ;-D

Taraszátaras 9.8.2006 8:41

Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

Ano fašisto, za toho Pinocheta by tě všude na západ od nás zavřeli, jenom díky české neschopné policii si můžeš otvírat svůj odporný zobák. A táhni i s tím, co sis nakrad.

učitelka 9.8.2006 8:40

Re: Re: Re: Re: No,

Spaldings je schopen opakovat jednoduché věty (u papoušků je to norma) a má poměrně obstojnou slovní zásobu v oblasti nadávek (typické pro chovance Dětských domovů): jaký je rozdíl mezi marasmem a marastem?

spaldings 9.8.2006 8:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

kterépak slovo ?

jonáš 9.8.2006 8:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

Školu života ? některý ji taky nedokončej, furt opakujou první dva ročníky ..

jonáš 9.8.2006 8:36

Re: Spaldings, Kořenský a eTony

-- no voni na Pinochety nedorostli tak jsou spíš Pinochiové ;-D

spaldings 9.8.2006 8:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

"jejichž poslanci v monobloku národně frontovním  jednotně hlasovali s komunisty celá léta 2002-2004," je naprostá lež. Takže tady máme takový drobný, leč pro další posuzování velmi determinující argument. Ostatní co jsem napsal, platí.

učitelka 9.8.2006 8:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

Myslím, že by to nepomohlo, oni potřebují dovzdělat. Nezdá se mi, že byli primárně deficitní, spíše jsou zanedbaní. Třeba spladings napíše bezchybně cizí slovo, i když nezná jeho význam.  Chtělo by to nějakou specialní školu. 

eTony 9.8.2006 8:34

Re: Spaldings, Kořenský a eTony

posílání někoho do prdele není vyhánění, ale vyjádření názoru, Tarasi. Jenže chápání psaného je pro vás kyselými hrozny.

jonáš 9.8.2006 8:34

Vedle skalních

jsou nepochybně i lesní, stepní a obecní ;-)

spaldings 9.8.2006 8:32

Re: Spaldings, Kořenský a eTony

Stačí si přečíst Tvůj nick a je jasno ;-P. On Tě nekdo vyhání ? Leda tak, parazite, do práce. Pinocheta tu bylo třeba na konci roku 1989. A nedělej, parazite, tu zásadní chybu, ke které se rodooranžoví kočkodani chystáte - nevyháněj lidi, kteří tvoří kapitál. Protože až to vezmou vážně, za odpoledne si ho převedou do ciziny, seberou se a odstěhují do vily u moře či v horách, tak tu zůstane paraziti sami. A nebude komu brát z kapes peníze a prožírat je. Budete se chodit pást za chalupu a peníze si mlžete malovat na hajzlpapír propiskou. TY, jako typický představitel levičáků si dokonce troufáš hodnotit intelektuální vybavení druhých - Ty, který se hlásí k naprosto nesmyslné ideologii, která je na úrovni woodoo.

jonáš 9.8.2006 8:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

Nechte je po škole, zlobily ;-)

jonáš 9.8.2006 8:30

Re: Re: Re: Re: No,

A se zelenejma melounama .. furt na ně tady nadávali ale v pytli jim nevaděj ;-D

jonáš 9.8.2006 8:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

Nebo jste se splet -- :-/

jonáš 9.8.2006 8:29

Re: Politika: Kdo vyhrál volby

No zkuste si v ústavě nějakou takovou větičku najít .. schválně jestli to dokážete. Normální svět to řeší jinak, třeba v Rakousku kde se chystá stejná plichta .. "trochu časové discipliny je určitě užitečné", prohlásil Fischer. Pro něho osobně však není zavazující, aby ten, kdo obdržel nejvíce hlasů, byl pověřen sestavením vlády. "Ústava nezná žádné automatismy, a proto já neznám také žádné automatismy". ;-)

Malý Aston 9.8.2006 8:28

Konečně,že se nám ČSSD vyjádřila !

Tak nám pan pisatel napsal,že KSČM a NSDAP jsou rovnocené,totalitární strany. A kdopak tady veřejně hovoří že ČSSD má 100 poslanců,společně nehlasujících? Kdopak nám ty diktátorské strany řídí? No pan Paroubek a pan Filip.A která strana je ochotna s tou naší stranou KSČM(NSDAP) se spojovat a hlasovat? No přeci ČSSD. Takže jakákoliv vláda,která vznikne pod vedením ČSSD nebo bude podporována ČSSD bude také podporována KSČM(NSDAP). Takto jsem si přečetl článek autora,příznivce tolatitního politického programu ČSSD pana Houdy.

spaldings 9.8.2006 8:25

Re: Re: Re: No,

Žádní Klausovi hochštapleři - najděte si, kdo tvořil tehdy legislativní radu vlády a kdo ovlivňoval kontinuitu právního systému právě s ohledem na nepostižitelnost komunistů - najdete jména Rychetský, Jičínský a další. A pak si najděte, kdo kromě zemského škůdce Jičínského doplnil další dvě věty dalších škůdců, které jsou prapříčinou dnešního marastu - "Nejsme jako oni" - kolaborant Havel a "Slyším trávu růst" politický chameleon Pithart - nedávno dokonce kandidát !!!! na prezidenta.

učitelka 9.8.2006 8:21

Re: Re: Re: Re: Re: No,

Chlapci úroveň argumentace zatím za asi za čtyři - ale na pištu i spaldings je to úspěch. Chlapci, musíte se více snažit. Je třeba mít argumenty, nejenom nadávat, je třeba znát význam cizích slov, která používáme. Ale pišta umí pozdravit. Takže samozřejmě také hezký den a učte se sami z různých knih a připomínám slova Tomáše Akvinského: Timeo hominis unius libri.  

Taraszátaras 9.8.2006 8:20

Spaldings, Kořenský a eTony

jsou uřvaní, fašizující fanatici, s nimiž nemá cenu vést jakoukoliv debatu, už kvůli jejich zjevně nedostatečnému intelektuálnímu vybavení. Protože neustále vyhánějí politické odpůrce ze země, je třeba jim doporučit totéž: táhněte fašouni do řiti, nejlépe k Pinochetovi, jenom si ho budete muset zresuscitovat.

spaldings 9.8.2006 8:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

já nevím zda chce Kořenský někoho likvidovat, každopádně se ukazuje, že voliči levice opravdu hodlají poškodit tuto zemi a že není prakticky rozdílu mezi tím, zda volili ČSSD nebo komunisty. Sám bych očekával nějaké reakce na očividnou kolaboraci s komunisty alespoň do členů ČSSD. Ale jejich dosavadní činnost mne nutí myslet si, že jde o normální kryptokomunisty, jen se stydící ke pravému stranickému přesvědčení přiznat. Každopádně voliči ČSSD volili nepochybně velmi nerozumně. Pokud Vás nemrazí z projevu "DEMOKRATA" Paroubka , kdy si myslel, že má 101 tak je to dosta varovné. Mně je z toho na blití doteď. Protože mám zkušenost, co to znamená.