26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo vyhrál volby

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hasan 9.8.2006 8:11

Škoda že se rozpadl Sovětský svaz.

To by se to autorovi článku žilo.Tvrdit že černá je bílá a mít za sebou takovou oporu.Mít vždycky pravdu a běda tomu kdo tomu nevěří.Takhle to jenom ukazuje kam ČSSD směřuje.

PRASÍ DENT 9.8.2006 8:11

Re: Re: No,

 Co vás nutí voliče stále jen škatulkovat.....Vedle skalních jsou určitě i přelétaví a bohužel i ti, kteří se nechali ovlivnit klamavou reklamou.....Jinak je ovšem logické, že levice táhne k levici, která je v naších podmínkách setrvale stmelována účelovými mobilizacemi.....Jsou-li pak Zelení v normálních podmínkách při pravici, pak je to rovněž poněkud absurdní....Komunisty měli zakázat Klausovy hochštapleři, ale ti namísto toho přijali jejich morálku i právo za použití naivních disidentů.....Mohl být větší klid a menší Kocourkov.....Jinak, bumerangový efekt je vskutku potvora.....

spaldings 9.8.2006 8:09

Re: Re: Re: Re: No,

milá SOUDRUŽKO učitelko. Najděte si jiné povolání, evidentně, pokud učíte, škodíte této zemi a kazíte mládež. Protože pokud za katedrou lžete stejně jako zde, je s podivem, co si platíme k zabezpečení vzdělání dětí. Pokud jste navíc volila socanobolševiky, pak jste navíc intelektuálně deviantní. Socanství a bolševizmus jsou příznaky degenerace zdravého rozumu.

Pišta 9.8.2006 8:08

Hrajete mariáš?

Tam, pokud list stojí za prd, rozdá se znovu...

Hezký den

spaldings 9.8.2006 8:05

Re: Re: No,

a jak to tedy je, když se nikdo proti tomu podle mne nehoráznému podvodnému spojení s komunisty neozval ? To jsou zase nějací tiší soudruzi, kteří to hodlají rozložit zevnitř, tak jako to chtěli u komunistů již jednou ? Kdepak, voliči ČSSD zvolili komunisty, protože členové ČSSD jsou kryptokomunisté, kteří se je stydí se k tomu přiznat. Otevřená kolaborace ČSSD s komunisty (a to již půl roku před volbami v Parlamentu) je toho důkazem a to nevyvratitelným a neokecatelným.

Pišta 9.8.2006 8:04

Re: Re: Re: Re: No,

Pokud Vy skutečně jste učitelka, pak už se ničemu nedivím.

Hezký den.

Dag Badman 9.8.2006 8:03

Re: Re: Re: Re: Re: No,

pro mne je to Kořenského prohlášení ekvivalentní "Židi do plynu". Opravdu by někdo postavil 1 700 000 lidí ke zdi (a zlikvidoval)? Vždycky jsem považoval Kořenského za slušného diskutujícího, ale toto vážně přehnal.

učitelka 9.8.2006 8:02

Re: Re: Re: No,

Pokud mne do jednoho pytle s bolševiky hážou voliči ODS, jejichž poslanci v monobloku národně frontovním  jednotně hlasovali s komunisty celá léta 2002-2004, tak mi to opravdu nevadí. Jejich opožděnému antikomunizmu - antikomunizmus 16 let po listropadu ( dovedete si představit, že by proti Hitlerovi začal někdo v Německu bojovat v roce 1960?) - vedenému soudruhem Tlustým opravdu věří jen voliči ODS.

spaldings 9.8.2006 8:00

Re: Re: No,

kdežto pán je hupák, pravděpodobně deviantní socanobolševik.

spaldings 9.8.2006 7:59

Re: Re: Re: Re: No,

Takoví tu už byli, co souhlasili s předřečníkem. A víte jak skončili ? U zdi, naivní člověče. Jste jak první křesťan. :-/

x35 9.8.2006 7:58

Re: No,

Pán je "demograt"!

x35 9.8.2006 7:55

Re: Politika: Kdo vyhrál volby

Četl jste ten článek?

Dag Badman 9.8.2006 7:47

Re: Re: Re: No,

no, nebýt té varianty "ke zdi", tak by to bylo celkem normální, ale pokud je nějaký "demokrat" schopen napsat něco takového, tak musím souhlasit s předřečníkem. Bohužel.

MLOK1 9.8.2006 7:27

Re: A nestydíte se ani trochu, Houdo, za tu pitomost ?

Esmeralde-naprostý souhlasR^! !!

Bruner 9.8.2006 7:20

Re: No,

To je panečku obr hloupost. Cožpak jsou všichni voliči povinni číst výzvy Pavla Kořenovského. Přesně v jeho stylu uveřejním např.v diskuzi na finančním chatu ať se Pavel Kořenovský ozve nebo že mi zaplatí milion. A když se neozve, tak mám vystaráno - je povinen mi platit. Takovému myšlenkovému zkratu se obvykle říká "oslí můstek" ne proto, že by po můstku šel osel, ale že osel je autor.

Dušan Polanský 9.8.2006 7:15

Mám obavy coby volič ČSSD, že jste ji zrovna tímto článkem moc nepomohl,

připomínáte mi tak trochu Havla, který vždy před vyhlášením výsledků voleb se přímo s požitkem nechával slyšet,  že to bude nakonec právě on, kdo rozhodne koho pověří či nepověří sestavením vlády bez ohledu na výsledky samotných voleb neboli hrál si na důležitého. Opravdu bych to nechal na obyčejnou aritmetiku do 200.   

vlasta232 9.8.2006 7:08

Re: Politika: Kdo vyhrál volby

SOUHLAS!!!

Olinka 9.8.2006 7:05

Re: A nestydíte se ani trochu, Houdo, za tu pitomost ?

...naprostý souhlasR^...překrucování, termín "druhý vítěz voleb", negace, demagogie...toť vše, čeho jsme se zatím od šéfa ČSSD dočkali!!!Rv

eTony 9.8.2006 6:51

Re: Re: No,

Pan Kořenský má pravdu. Jestliže členům, sympatizantům a voličům nevadí, že jsou Paroubkem házeni do jednoho pytle s bolševiky, znamená to, že se s nimi plně ztotožňují, jsou neobolševiky, a v tom případě ať jdou do míst, kam je pan Kořenský poslal. Hlavně ať se nevracejí.

Petr. M. 9.8.2006 6:45

Politika: Kdo vyhrál volby

Svým názorem autor popírá platnost Ústavy ČR. Vítěz voleb má první možnost. Jinak jedině NF.

Jogin z Bagin 9.8.2006 6:20

Re: No,

Kořenský,  jsi těžký kokot. Nemá smysl s tebou jakkoliv diskutovat. Tvoje "pravda" je neotřesitelná a najiniou verzi nemáš.

Jarin 9.8.2006 6:08

Leosi, Leosi

jste snad jeste vetsi chobot, nez ten Houda

mojo 9.8.2006 4:29

Re: ...proč na tuto hloupost vůbec reaguji...???

Topol to zkusil uhrát na loženejch 100 a POHOŘEL!!! (Logicky!)

Paroubek se chová rozumněji a ví, že na ložený to neuhraje ani on. Musí sehnat parťáka! A na rozdíl od Topola ví, kde ho hledat: pochopitelně, že jenom u toho, kdo mu k těm jeho 74 (tuším) dá 27 a víc. A kdo je má??? No jenom jeden jediněj další hráč!!! Jak PROSTÉ!!! Jenom a jenom ODS!

Tato hra je jednoduchá, bohužel jsou hráči, kteří dodnes nepochopili pravidla a domnívají se, že to uhrajou na uměleckej dojem. Body za uměleckej dojem se ale neudělují...!

Pokud to Topol odmítne uznat, skutečně se mu stane, že mu karty vezmou pod nosem ti z jeho party, kterým to nejdřív docvakne.

Autor má v tomto naprostou pravdu.

mojo 9.8.2006 4:20

Re: A nestydíte se ani trochu, Houdo, za tu pitomost ?

"Ve VŠECH demokraciích se počítají hlasy voličů, v případě BLÍZKÉHO vítěství strany jedné se hlasy PŘEPOČÍTAVAJÍ a vítězí ten, který má, byť o JEDEN hlas více, než druhý."

Tak toto je ovšem také perla! Zkuste si cvičně projít, jak se kde volí! Jsou systémy, kde vyhrává i ten, který má dokonce absolutní menšinu hlasů (př. jednokolový většinový systém) a nikdo by si nedovolil cokoli plácnout o NEdemokracii...

mojo 9.8.2006 4:16

...proč na tuto hloupost vůbec reaguji...???

Pane!

V českých podmínkách je volební vítězství toliko rozdání karet! Dobrý hráč uhraje i s mizernou kartou slušnou partii, oproti tomu čučkař to zazdí i s rukama plnejma trumfů.

Topol dostal nejlepší kartu a neví, co s ní...Rocco má karty jen o maličko horší a jak to vypadá, vyjel tou správnou.

Čili: Topolánek nemá na to, aby to uhrál loženejma kartama, tj. aby si uhrál to co potřebuje jenom s tim, co má v ruce. NA TO MÁ V TÝ RUCE MOC MÁLO!!! Prostě to nedá! Nemá to tam. (S tim, co má na ruce si uhraje sto trumfovejch ve Sněmovně, ale na vítězství potřebuje 101! A TO NEMÁ!!! Chápete to?

Vítězství si uhraje ten, kdo těch 101 a víc dá dohromady! Tak začněte honem počítat, kde je možný těch 101 a víc sehnat.

Pavel Kořenský 9.8.2006 3:40

No,

pokud se soudruh Houda hodlá počítat dohromady s KSČ, pak má ve svých úvahách pravdu.

Tyhle kecy či mudrosloví národa kocourkovského mají cenu pouze tehdy, pokud má skutečně ČSSD a KSČ dohromady 100 hlasů.

Je tu nějaký levicově orientovaný volič ČSSD, kterému vadí být sčítán spolu s komunisty do jednoho pytle o váze 100 hlasů ? Pokud ano, nechť se ozve. Pokud se neozve, tak platí "Voliči KSČSSD, běžte všichni do prdele nebo raději ke zdi."

Aquagenic 9.8.2006 3:09

Re: Re: Houdo Houdo

povolební matematika neříká nic o tom, že by měli socani vládnout dál, ty "vlastní góle"...

Leoš 9.8.2006 2:39

Re: Houdo Houdo

Tak tomuhle já říkám ubohá reakce. Autor článku pouze rozebírá povolební matematiku a to naprosto správně. Kdyby se uplatňovala teze - nejsilnější strana bere vše, tak byl na Slovensku Vlado Mečiar. Pravicoví voliči, bravo! Tenhle názor na vítěze může být i vlastní gól...

Aquagenic 9.8.2006 2:10

Houdo Houdo

Píšete:  "To neříkám jako stoupenec sociální demokracie."

Ale říkáte, socane Houdo. Vy už nevíte, jakým podrazem se v té Strakovce udržet další 4 roky a každá lež nebo polopravda je vám dobrá...

Esmerald 9.8.2006 1:46

Re: P.S.

Je ovšem nechutné a zrádné, že ODS sama se nehodlá chytit těchto čísel s patřičnou iniciativou a chová se, jako by žádnou iniciativu neměla. Z tohoto pohledu si ovšem vedení nezasluhuje, pokud neprokáže, že "má koule" ale naopak činí dojem, že neumí udržet ani vlastní moč ;-O