18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo vyhrál volby

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
spaldings 9.8.2006 10:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

namaluj si to, hlavně si napiš, čí jsou ty peníze.

franta 9.8.2006 10:54

Myslíte, že jen částečně ?

nup 9.8.2006 10:54

Re: Re: Houdo Houdo

Přesně tak, a v roce 2002 jsem nezaznamenal úpornou snahu příznivců ODS, aby v ústeckém kraji měla hejtmana vítězná KSČM...

A plivanců od nenávistných chudáčků si nevšímejte.

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:52

Re: Re: jenom doplněk...

Tak kde vidíte problém?

Ben Fato 9.8.2006 10:52

Vážená paní učitelko

Málem jsem spadl ze židle, když jsem si přečetl, vaše suverénní, realitu zcela překrucující, demagogické tvrzení o společném hlasování ODS a KSČ.

Jste-li opravdu profesí učitelka a vychováváte v duchu vašeho účelového překrucování děti, pak Bůh s námi.

Je-li učitelka jen váš nick, pak byste se měla omluvit učitelskému stavu, protože nevěřím, že moudrý učitel, nositel myšlenek J.A.K. je schopen vyprodujkovat něco tak tristního, jako vy.

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:51

teda musím ještě jednou

tady něco opsat od mého oblíbence.....R.R. myslím , že je to naprosto jasné a "polopatické" prosím ochránci a milovníci zvířat mě snad prominou, potažmo R.R. Mimochodem u nás máme 2 pastevní "drobečky " z maďarska jmenují se Bivoj a Šárka.....

„Rozhodnete-li se nazvat komunistu lhářem, musí se vás nakonec vždy zmocnit pocit marnosti. Jak můžete urazit prase tím, že ho nazvete prasetem? Komunisti se necítí vázáni naší morálkou. Říkají, že jakýkoli zločin, včetně lhaní, je morální, pokud pomáhá prosadit věc socialismu.“

jonáš 9.8.2006 10:51

Re: vtipům

Jistě, chytrý se smějou když řeknete bradavice :-P

Dag Badman 9.8.2006 10:50

Re: jenom doplněk...

mně stačilo to ne, ikdyž souhlasím i s tím zbytkem.

Taraszátaras 9.8.2006 10:50

Re: Tarasi,

Ale můžu vám rozumět velmi dobře, pokud opustíte zjevně extremistické výroky. Pravice na Západě je představována politiky konzervativními či liberálními, kteří jsou demokraty každým coulem. A například CSU v Bavorsku (která je považována za hodně pravicovou stranu) je tak sociální, že by se z ní českým pravičákům udělal opar. A řadu pravicových myšlenek a idejí by bylo dobré vštípit i českému národu (např. větší samostatnost, odpovědnost, méně spolehání na parazitování na sociální síti). Ale u stavění ke zdi končí legrace.

jonáš 9.8.2006 10:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

Zanechte nadějí -- on je při dlouhodobym sledování vzácně konzistentní :-/

Dag Badman 9.8.2006 10:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

takže když se daně platí za pravičáků, tak se to vyplatí, když se platí za levičáků, tak je to zlodějna?

Dag Badman 9.8.2006 10:46

Re: Re: Re: No, pokud jste to takto

dobře, beru to tak, že souhlasíte s Kořenského výrokem.

jonáš 9.8.2006 10:45

Re: Re: No, pokud jste to takto

No jistě, taky se u tý zdi můžou vyčurat, nebo plejt záhonky ;-)

spaldings 9.8.2006 10:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

ne, z čeho tak soudíš ? Daně se kupodivu platí i za pravičáků. Proč - protože se to pravičákům vyplatí. Jenže o tom, kolik budou platit a hlavně, co se za to pořídí, mají určovat ti, jejichž peníze to jsou. Rozdíl je tedy v tom, zda Ti z té kapsy někdo dá peníze, nebo mu je vezmeš sám. Je to snadné.

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:44

jenom doplněk...

nesouhlasím že by měli jít ke zdi.....ale měli by být nuceni se alespoň rok o sebe starat sami jako se o to snaží Ti duchem svobodnější.

Taraszátaras 9.8.2006 10:43

Re: Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

Ale oni Vám neodpoví, protože s tím v duchu souhlasí. Pravice na netu má zjevně bolševicko-fašistickou mentalitu, vyzývá k věšení (janabok, Honza z mrňavým), stavění ke zdi, a vyhání politicky jinak smýšlející ze země. Že se tak zařazují k diktaturám stalinským nebo hitlerovským, to jim asi nedochází, jsou opravdu částečně intelektuálně omezeni.

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:42

Re: Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

ne

spaldings 9.8.2006 10:42

Re: Re: Re: Fašizující česká pravice

psychologové jsou k ničemu. Psychiatr, ten by se hodil Tobě.

Dag Badman 9.8.2006 10:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

daně se platí za levičáků i pravičáků.

Vy jste anarchista?

eTony 9.8.2006 10:40

Re: Re: No, pokud jste to takto

jelikož pan Kořenský podobný výrok nevypustil, nebudu se k tomu v této souvislosti vyjadřovat. Jen pro informaci : autory tohoto výroku a autory realizace račte hledat v historii.

spaldings 9.8.2006 10:39

Re: Re: Re: Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

no tak já vám to napíšu jasněji, jo - zlodějské myšlení. Brát někomu proti jeho vůli z kapsy a prožírat to, to dělá zloděj. A pokud si to vynucuje třeba se zbraní (např hrozba kriminálem), tak lupič. Musíte si ujasnit o jakých entitách mluvíte, co znamenají a obsahují a jaké mají vzájemné vztahy. Ono pak to mudrování jde líp.

Je zajímavé, že v hospodě pochopíte, že poroučí ten, kdo platí. Ne že přijde Pepa a Franta, ukážou na Vás a řeknou Vám, že támhletomu zaplatíte polívku, jinýmu panáka a zbytek z peněženky dáte na pult do kasičky.  To by se Vám možná zdálo deviantní, že ? Ale před hospodou se Vám zdá deviantní to, že se to někomu nelíbí. Ts ts ts.

eTony 9.8.2006 10:37

Re: Re: No, pokud jste to takto

vy víte jak budu reagovat ? Ne, to si jenom myslíte, protože si v mé reakci představujete sebe.

eTony 9.8.2006 10:35

Tarasi,

v tom je mezi námi veliký rozdíl,a proto mně ani nemůžete rozumět. Jestliže vy jste proti bolševismu a neobolševismu z pozice demokratické levice, já volím cestu jinou, kterou hanlivě a naprosto neoprávněně a hloupě nazýváte cestou fašizující pravice ( tento termín je nesmysl, ale nešť ). Mohu vám jen sdělit, že cesta demokratické levice, ve vašem pojetí, vede do slepé ulice. Jestliže má stejné ideje, tzn. svobodu, spravedlnost a mír, jako kapitalismus, musí zvolit stejné prostředky jako nositelé kapitalismu - pravice. Skandální poznání pro vás ?

spaldings 9.8.2006 10:34

Re: Re: Heleďte se, Tarasi, pokud

kontext EU je neuvěřitelná snaha levičáků zabetonovat se v mocenských strukturách EU, neboť tuší, je bude třeba udělat pápá, jen až to obyvatelstvu dojde. Onen ranný socialismus, opakující chyby v těchto krajích již deklasovaného socialismu reálného, je totiž neufinancovatelný, jako každý socialismus. Takže zaštiťovat se Svazem Evropských Socialistických Republik (SESR) je legrační. Německo a Francie již potřetí nesplnily Maastrichtská kriteria a nesplní je zase.  A o fašismu, stejně jako o Eu si něco přečti.

Dag Badman 9.8.2006 10:32

Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

mně stačí ANO/NE. Tak tedy ANO nebo NE?

Filip 9.8.2006 10:31

Re: No, pokud jste to takto

az te ke zdi nebo do prdele posle nekdo s levicovymi nazory urcite budes blabolit neco o zvycich z ksc, je obdivuhodne jak cast pravice ma blizko k bolsevikum - nazory "nasich" vzdy obhajime a jen "my" mame pravdu

Dag Badman 9.8.2006 10:30

Re: No, pokud jste to takto

mimochodem, pokud si přečtete Kořenského výrok, tak mám pocit, že jsem z kontextu nic nevytrhl.

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:30

Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

ale no tak, to už jsme přeci probrali, že to byla obrovská nadsázka....to není o tom že by šel pan Kořenský puškou někoho střílet. To bylo o tom, jen vyjádřil nesouhlas s Vašimi kolegy , sice silně , ale přesto si uvědomte , že pan Kořenský může říkat větším právem to co říká, neboť platí velké daně a stát je v podstatě jeho zaměstnanec a to že se mu do toho cpou Ti kteří ho chtějí připravit o svobodu , majetek ho štve  To jenom na vysvětlenou. Sice je to velice, velice zjednodušené, ale třeba to pochopíte.......úředníci neplatí daně ( to, že něco odvádějí nic neznamená, neboť to jsou stále peníze pana Kořenského), jistá solidarita musí být to je pochopitelné ale .....R.R. , můj velký oblíbenec kdysi řekl....

„Jsem si jist, že každý pociťuje lítost nad člověkem, který upadl do příkopu na kraji cesty a nebo v soutěživé společnosti nedokázal udržet krok s ostatními. Můj soucit však nadto patří i těm milionům neopěvovaných mužů a žen, kteří každé ráno vstávají, posílají děti do školy, odcházejí do práce, snaží se uhradit všechny poplatky za bydlení, platit nehorázné daně, aby umožnili soucítění s méně šťastnými a kvůli tomu všemu musí obětovat mnohé ze svých tužeb, snů a nadějí. Vláda jim dluží něco lepšího než jen další a další nápady, jak je přimět k tomu, aby sdíleli plody své dřiny s ostatními.“  a měl pravdu.

Dag Badman 9.8.2006 10:28

Re: No, pokud jste to takto

čekal jsem, že někdo příjde s takovým sofismem. A výrok "Židi do plynu" znamená,  že chcete poslat židy na rekreaci do Vysokých Tater, protože čerstvý vzduch je taky plyn.

Taraszátaras 9.8.2006 10:26

Re: Re: Fašizující česká pravice

Ale podle tváho projevu je zcela nepochybné, že jsi agresivní kreatura a blb. Nech si udělat rozbor od psychologa.