26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo vyhrál volby

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dag Badman 9.8.2006 10:26

Re: Re: Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

máte smůlu, deviantní myšlení tady pozoruju úplně někde jinde.

spaldings 9.8.2006 10:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

přesně tak. Jenže ono to panáčkovi na levici vadí, na pravici by souhlasil, demograt ;-P

eTony 9.8.2006 10:26

No, pokud jste to takto

vytrhl z kontextu vyjádření pana Kořenského, chápu tento výrok jako vyjádření názoru, nikoli jako fyzickou likvidaci, a proto s tímto výrokem souhlasím. Možno chápat stání u zdi jako vyjádření o nepřekážení průchodu svobody a spravedlnosti, jdoucí po ulici lemované zdmi domů.

Taraszátaras 9.8.2006 10:24

Re: Heleďte se, Tarasi, pokud

Částečně jsem odpověděl doleji, ale naprosto se shodujeme v odporu ke stalinismu a bolševické mentalitě. Rozdíl mezi námi je v tom, že já do tohoto pytle nehážu demokratickou levici, která má v Evropě v podstatě většinu, nebo alespoň čas od času většinu. Česká pravice oficiální (stranická) se dostala svými názory před krizi třicátých let, její příznivci inklinují k fašismu. Začínáte v kontextu evropské unie vypadat jako dinosauři.

spaldings 9.8.2006 10:24

Re: Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

slušný volič ČSSD zvolil tlupu, která má ve sněmovně 100 křesel. Volič, který volí systém, v němž je úspěšnějším kradeno z kapes bez ohledu na jejich souhlas, není slušný, je to socan, člověk s deviantním myšlením.

spaldings 9.8.2006 10:21

Re: Re: Tarasi,

tady žádná demokratická levice neexistuje. Tady jsou jen komunisté. Mají 100 křesel ve sněmovně.

jirka.s. 9.8.2006 10:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

Soudružka učitelka už zřejmě rozděluje do jednotlivých tříd pastelky a protože jí to zabere denně cca 10 minut, tak zbytek "pracovní doby" (venku je přece šeredně), tráví v počítačové učebně.

Dag Badman 9.8.2006 10:21

Re: Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

nejsem volič ČSSD ani KSČM, ale upřímně řečeno, dám přednost slušnému voliči ČSSD (jako třeba Šejna) před vámi.

spaldings 9.8.2006 10:18

Re: Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

Ale kdepak, plynové komory stavěli vždy levičáci, to nevíš ? Nějakej Hitler, nacionální SOCIALISTA, nacista, to bys nevěřil. A kromě židů do nich posílal svou konkurenci - INTERNACIONÁLNÍ socialisty. Jo, a jdi už, že jsem tak přímý, ke zdi. Se vys|rat. Jestli jsi volič ČSSD poškodil jsi tuto zemi a umožňil jsi kolaboraci s komunisty. To Ti nikdo neodpáře.

jirka.s. 9.8.2006 10:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

A za trest vyrobí nástěnku k 38. výročí druhého osvobození Rudou armádou.

Taraszátaras 9.8.2006 10:17

Re: Tarasi,

Ale kdo tady souhlasí s bolševiky a kdo tak vládne? Neustále podsouváte demokratické levici bolševické metody, přičemž sami jste se ocitli na hraně fašismu (viz to stavění je zdi doleji).

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vtipům

odpusťte si fašisty a já vynechám soudruhy...co Vy na to....možná Vás to uráží stejně jako mě.....oni Ti fašisté si někoho z mé rodiny nenávratně vzali, ostatně to udělali soudruzi taky takže pro mne jsou obě polohy velká urážka,  pokud na to přistoupíte můžeme normálně mluvit, domluveni?

eTony 9.8.2006 10:16

Heleďte se, Tarasi, pokud

mermomocí chcete vypadat jako blbec, nic proti tomu. Zeptám se : já, jakožto člověk který je zásadně proti socialismu a komunismu v podání  neobolševiků a bolševiků, mám spojitost ve fašizující pravici, která rehabilituje stalinské metody, použité proti buržoazii ? Tak se mi zdá, že je to v opačném gardu, obviňujete mne z vlastních metod.

spaldings 9.8.2006 10:14

Re: Fašizující česká pravice

Všelijakými útoky na intelekt jiných se tu představuješ jako naprosý, tupý a nevzdělaný blbeček, který netuší, co je fašismus. Najdiu si to někde, nýmande, nebo si zajdi za hysterickou Jacques, ať Ti poradí. Protože napíšeš-li o fašizujících kapitalistech, tak je to smutné. Je to podobné, jako komunista-podnikatel - to je buď schizofrenik (sám sobě třídním nepřítelem) nebo hajzl non plus ultra (je tzv. "u komunistů"). Stalinisté, stejně jako jejich guru jsou krásnou ukázkou, kam socialistické teorie nakonec vedou - vygenerují na vrchol vrstvu primitivních kreatur oslavovaných obyčejnou lůzou.

jirka.s. 9.8.2006 10:13

Re: Re: Re: Re: No,

Doufám, že nejste z Třebíče. Představa, že byste mohla učit má vnoučata, je k nepřežití.

Taraszátaras 9.8.2006 10:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: vtipům

Jestliže někoho v českých poměrech oslovíte soudruhu, tak je to - vzhledem k tragickým zkušenostem s bolševiky - sprostá nadávka. Slušně diskutuju jenom do té doby, než mi někdo jako vy začne nadávat.

Dag Badman 9.8.2006 10:12

Pravičáci, souhlasíte s Kořenského výrokem?

"Voliči KSČSSD, běžte všichni do prdele nebo raději ke zdi."

Bude mi stačit prosté ANO/NE. Zatím jsem totiž neviděl ani kousíček nesouhlasu s tímto výrokem. Tak co eTony, originální Jirko? Spaldingse se neptám, ten už patrně šel stavět plynovou komoru.

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

Já mohu namítnout to samé, že Vy ho nechápete. Já ho chápu zhruba stejně jako spaldings ( pokud vůbec mohu soudit),  task že na ty pravé a levé konce pol. spektra musí být velká přísnost, jinak využijí jisté a ověřené slabosti svobodné společnosti a chopí se moci.  

eTony 9.8.2006 10:08

Tarasi,

pokud jste si nevšiml, nepíšu o sobě, ale o neobolševickém a bolševickém stylu vlády, kteroužto nespravují daně a už vůbec ne slouží občanům. Jsem jasně proti tomuto stylu a jejich nositelům.

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:08

Re: Re: Re: Re: Re: vtipům

jsem elitář no a co.....Já  s tím problém ,ale kdo Vám říkal, že si Vás nevšímám, já když Vám odpovím tak Vám nenadávám, nebo ano. Jestli to není nevšímání nevím......A pravopis ještě nedegraduje obsah, ale to Vy víte. Když jste slušný tak je to OK, i když s Vámi nesouhlasím, tak je přeci možné o čemkoli diskutovat. A to vidím jako podstatný rozdíl mezi Vámi a žakem , tak se nesnižujte na jeho úroveň. Žak, upřímně řečeno není měřítko. A kdybyste si všiml lépe, on se chová neurvale a vulgárně ke všem co mají jiné názory.....Tak trochu upuste páru s těmi fašisty a bude to v pohodě. 

spaldings 9.8.2006 10:07

Re: Proč

no, to je takový drobný trik, používaná právě ke zdůvodnění kolaborace v komunisty. Jen jednoduchý příklad : Zákon č.1 - Všechny nemocnice se znárodní  Zákon č. 2 - Zloděje je třeba zavřít. Jak budou v opozici hlasovat ODS a KSČM ?  Pochopil ? A všiml jste si, kdo a jak hlasoval v posledním půl roce ? Je to na stránkách Sněmovny.

Dag Badman 9.8.2006 10:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

ne, vy jenom nechápete Werichův výrok. Protože spaldings ho při aplikaci na demokracii evidentně chápe následovně:  Každá demokracie musí bejt futrovaná nožem a každého, kdo , má jiný názor na demokracii je nutné okamžite podříznout.

Taraszátaras 9.8.2006 10:05

Fašizující česká pravice

která je představována intelektuálními potraty typu clay, spaldings, původní žorž či eTony, svými nechutnými sprostotami překročila hranice slušnosti a zákonnosti. Protože se hlásí (a vytahují se jak malí parchanti) k jakési vyšší třídě, kapitalistům, tak svojí fašounskou mentalitou začínají pomalu a jistě rehabilitovat metody, které vůči buržoasii použili stalinisté. Je to skutečně váš cíl. hlupáci?

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:03

Re: Re: Re: Re: Re: Učitelko,

nejen tam , ale když bude ta peněženka v pořádku, tak se ještě musí kouknout do knihovny, jestli tam nejsou jenom harlekýnky a detektivky ( nic proti, ale i něco jiného) a také na děska jestli chodí do pořádných škol a až potom je člověk úspěšný dokonale . S těmi penězmi je to jenom na začátek. ;-) 

spaldings 9.8.2006 10:03

Re: Re: Re: Re: Re: vtipům

jo Jacques, nojo. To jsi z dobrýho hnízda. ;-P

franta 9.8.2006 10:00

Proč

se z prostého faktu, že ČSSD i KSČM jsou v opozici vyvozují dalekosáhlé závěry o velice úzkém propojení obou těchto stran ? Proč se podobné úvahy nevedly v předchozích 4 letech, kdy byly v opozici společně ODS a KSČM a velice často hlasovaly shodně ? Asi se to tehdy nehodilo, že ? 

Taraszátaras 9.8.2006 10:00

Re: Re: Re: Re: vtipům

Jestliže jsme se přestali navzájem všímat, tak i vaše inklinace k fašismu je nesporná, stejně jako neustálé vytahování majetkem, cestováním, elitářstvím, které je podepřeno pravopisnými hrubkami nejvyššího řádu. Nedivím se, že vás Jacques posílá do prdele na potkání.

spaldings 9.8.2006 9:59

Re: Re: Re: Re: Učitelko,

hloupý hochu, poradím Ti, jak si sám nakukáš, zda jsi schopný - podívej se do peněženky. Je-li tam dostatečné množství, jsi schopný, v opačném případě jsi schopný všeho. Intelektuální gigante.

spaldings 9.8.2006 9:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

hluboce se mýlíte, když si myslíte, že atributem pravičáka je zastávat se svobody jednotlivce za každou cenu. To by nebylo třeba soudů. Tímto hrubě mylným výkladem jsou vynucována lidská práva por "nelidi" - totiž entity, které se svým jednáním či projevenými úmysly samy vyřadily z kategorie lidí. Jde o všelijaké teroristy a náboženské fanatiky včetně komunistů, kteří dovedou mistrně zneužívat ona práva pro sebe a získání nějaké výhody proti těm, jimž žádná práva nepřisuzují. Víte, mne občas tak napadne, kde jsou ty tlupy sviní a hajzlů, které mlátily spoluobčany dosti zvěrským způsobem. To že by byli ti občané, zaluhující generálního pardonu ? Ty tlupy milicionářů, co tady mlátily a i natrvalo zmrzačily děti po ulicích ? Kde jsou ti lidé, tiše sedí doma a pomalu se začínají chystat k opakování. No a na to tedy přesvědčování sladkými slovy neplatí, to mi věřte, to vím zcela bezpečně.

Jirka ( původní) 9.8.2006 9:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

to bych rád zastal, to říkal Werich a ne Spaldings....snad mě nechcete namluvit, že Werich byl pravičák a stál na nějaké barikádě, to byste mě rozesmál....