16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Paul Sulc 7.7.2008 5:14

Re: Re: Nebýt Havla, tak jsme doposud v komunistickém marazmu.

A co tepdve ta jeho Libuse, ta si taky prisla ke svemu.

gogo 7.7.2008 6:31

Re: Re: Nebýt Havla, tak jsme doposud v komunistickém marazmu.

Přirovnávat? 

Buvol 7.7.2008 11:26

Re: Re: Nebýt Havla, tak jsme doposud v komunistickém marazmu.

To jo! Všechno zvoral ....

badaxe 7.7.2008 7:08

Re: Nebýt Havla, tak jsme doposud v komunistickém marazmu.

Tak mi po ránu přišlo na mysl, čím to že čím nesmyslnější příspěvek (a míně podložený) tím barevněji ho autor vyvede, že by nedostatek obsahu nahradil barevností textu?

Pamětník I. 7.7.2008 10:44

Re: Re: Nebýt Havla, tak jsme doposud v komunistickém marazmu.

Ha, ha, ha! On tu ještě někdo nezná Alfonze ! To je velice rafinovaná smějící se bestie nebo spíše poťouchlá opice.

JaKo 7.7.2008 3:56

Pravda je vzdy jinde

Vaclav Havel neni a nikdy nebyl tim za koho se vydava. Je postavou komplikovanou, s mnoha klady i zapory, coz jest bezne. Nikdy ale nemel na to, aby byl vudcem typu Masaryka. To je smula modernich ceskych dejin, krome Masaryka nemeli jsme velke politicke osobnosti. Asi je to tim, ze je neumime rozpoznat a podporit. Cesi maji mnoho skvelych talentu, umeni zit demokraticky vsak k nim nepatri. Proto budme radi, ze to neni  horsi.

68 7.7.2008 4:45

Re: Pravda je vzdy jinde

Ani na koni už žádný nerajtuje. A koně by byly.

Paul Sulc 7.7.2008 5:17

Re: Re: Pravda je vzdy jinde

to jo, konu je habadej, a co teprve volu. Havel a parek volu, hotovej Premysl Orac. A kdyby i na poli neco zkazil, tam by se to ztretilo. Na Hrade uz tak ne, tam se to musi zamest pod tebich

Alfons 7.7.2008 5:05

Re: Pravda je vzdy jinde

JaKo jako jeden z mála rozpoznal a detekoval správně Havlovu velikost, odvahu a statečnost v boji proti komunistické hydře. 8-o Nebýt roku 1968 byla by z ČR už jen spálená země.V

68 7.7.2008 5:22

Re: Re: Pravda je vzdy jinde

No, ani ta už by tady dávno nebyla. Havel je prostě tak veliký, že to si my všichni dohromady nemůžeme ani představit. Takže nemá cenu, abychom se my tady snažili vůbec měřit jeho zásluhy. Je to domýšlivost. (Drzost?)

Kiri 7.7.2008 7:24

Re: Re: Pravda je vzdy jinde

Proboha Alfons  KDO ?  Kdo detekoval Havlovu velikost????  Bejt tebou, radši bych přestal chlastat.......

Vašek 7.7.2008 7:35

Re: Re: Pravda je vzdy jinde

To jako myslíš, nebýt vstupu spřátelených bratrských armád Varšavské smlouvy?8-o

R. J. 7.7.2008 3:26

Přátelé,

bohužel nejsme prezidentský stát,jen si vzpomeňte s kým musel "spolupracovat",třeba takový Sachr,konfident,nebo ta slavná vyšetřovací komise parlamentu k 17 listopadu,taky povětšinou udavači, a co teprve "právní expert"Jíčínský", nebo Dubček, min. nár. obr. Vacek, náčelník gen.št.Nekvasil,to je ten co se rozmýšlel zda je čech,nebo kovák Miller,a co Lux, s heslem "družstevníky" nedáme,milicionář Dlouhý,tento seznam by byl dlouhý,samej oportunista a bolševik,jen pár slušnejch,ale to neznamená že i chytrejch,bohužel.A to nejsme jako oni,znamenalo, že komouše nenaženem do lágrů a budeme se mstít na jejich dětech, jako to dělali oni 50 let na nás,myslelo se  na individuální posouzení vinny,před nezávislým soudem.  A teď si představte že před soudem stojí udavač, který zničil život člověku,jak říká soudci, ano já jsem pana B.udal, ale vy jste ho pane soudče poslal podle komunistického práva na 3 roky  do vězení, tak kdo je větší šmejd, já, nebo vy?Kdo tedy zaslouží ten trest? Bohužel, zde to je "zasviněný" na  nejméně ještě dvacet let. Takže z tohoto je jasné, že s "prekabátěnýma"  se slušná  politika dělat moc nedá,respektive je stálá tendence sklouzávat k neslušnosti, proto to má ještě skoro po dvaceti letech dost nevábný odér. A ptejme se kdo mu je tam "strčil",no přece my voliči, nebo si je tam najmenoval sám? Tak na kom spočívá ta "vinna"?Ale neklesejme na duchu,to základní máme,svobodu,a je teď již jen na nás,jak s ní naložíme,teď se již nemůžeme vymlouvat, na nikoho.Tím méně nadávat na prezidenta Havla,myslím že je to vůči němu krajně nespravedlivé,a nepodléhejme prosím komoušské propagandě,ta si o něj otírá tu svou rudou zakrvácenou mordu neustále, tak jim na to neskákejme. Prezident Havel je v některých názorech "jinej",řekl bych "těžko uchopitelný",ale to neznamená že je to "zemský škůdce",že se v některých věcech možná mýlí? To je možné, ale v zásadních"věcech" měl pravdu a choval se podle toho,a to se cení.A ta "bohémská jurodivost"? Tak to mě teda netrápí.

Niky. 7.7.2008 4:31

Re: Přátelé,

Byl to V.Havel,kdo jmenoval komunistického generála Vacka ministrem obrany za nadšeného souhlasu udajných studentských vůdců v čele se Šimonem Pánkem.R.J. váš příspěvek je jedna velká lež,nebo,že by politický diletantismus?

R. J. 7.7.2008 13:57

Re: Re: Přátelé,

Hlavně že ty "žiješ v pravdě".Ty to napravíš.Ještě že má národ takové "velikány" jako je "Niky".

68 7.7.2008 4:50

Re: Přátelé,

Vám se zdá jeho bohémská jurodivost těžko uchopitelná? Prosím vás. Uchopte ji za správný konec!

třetí 7.7.2008 8:32

Re: Přátelé,

On i pan Havel má "zakrvácenou mordu", to jak nesmyslně vypustil z vězení násilníky a vrahy. Jestlipak si srovnal se svým svědomím smrt nemluvněte brutálně znásilněného a pak zavražděného úchylem právě jím puštěným z vězení ? Jestli někdo spočítá počet obětí, které zabili jím omilostnění zločinci, než se opět dostali za mříže? Nechtěl bych mít jeho sny.

Pája45 7.7.2008 22:15

Re: R. J.

Milý "R.J.",  nepochopil jsem, co jsi nám chtěl říct, motáš páté přes deváté, pomlováš skoro  všechny, jen p. Havla se zastáváš, mluvíš spíš obecně (mimo pár jednotlivců, které konkretizuješ) asi to nebudou tví oblíbenci, že. 

Napiš nám co pro nás, většinu, přinesl p. Havel (a zkus, zda-li i nějaký zápor jsi na něm našel).  Konkretizuj nám, těch tvých "pár slušnejch se našlo".  Kdo jiný mohl do vedení obcí a okresů, kdo do Parlamentu a vlády po 40 letech, které jsou nám známé. Někdo z jiného státu, planety nebo snad galaxie. Kdes byl, měl ses přihlásit a spasit nás.

R. J. 7.7.2008 23:50

Re: Re: R. J.

Píši obecně, na hnusné stbácké lži o Havlovi,a to že nechápeš je mi hned jasné,prostě někomu není "dáno",a komouši, jako Vacek,Dubček,a jiní,tak ty nepomlouvám, pouze konstatuji,chápeš ten rozdíl? Asi ne.No a k těm jiným lidem, co třeba ing. Hromádková,pamatuješ jak jí všichni uráželi? Nebo Benda starší,taky ho štvali, až  uštvali, co třeba Mandler, taky voličům nevoněl,no a teď k mé osobě, já jsem byl v 89 již deset let topič.Na rozdíl od jiných, mě tam neposlala "strana" , ale šel jsem tam sám. A kde jsi byl Ty, budovateli lepších zítřků.

68 7.7.2008 2:24

Pro mě je hluboká lítost toho člověka předmětem k hlubokému zamyšlení.

Vasekpasek 7.7.2008 2:05

Václav Havel

Václav Havel byl sice v devadesátých letech morálním vůdcem a taky prezidentem, ale svádět na něho výše zmíněné, to je na mě přeci jen moc. S článkem absolutně nesouhlasím.

JH 7.7.2008 1:50

Obávám se, že si pan Adler představuje, že

prezident v našem systému může i za cenu piva, dávné to oblíbené téma hospodských debat ...

gh 7.7.2008 1:29

To jsem ještě viděl havla v nějakém rozhovoru lkát nad tím že vězení je rekreace

- zrovna tenhle "člověk" který prosazoval tu jeho "humanizaci vězeňství"  a další kriminofilní eurobolševické nápady - to už mi z něj bylo vážně na blití ...je to prase ,už aby chcípnul

Kvetla 7.7.2008 1:27

Shrňme si to,prostě zhruba od smrti Olgy,která jej jakžtakž držela v realitě

všedního dne se z vizionáře stal experimentátor,bohužel s našimi osudy...Rv

hruucoon 7.7.2008 1:22

Po dlouhé době sem přispěju...

...svět se nezboří, půjde si dál ke světlým zítřkům a já mohu s ulehčením pravit - vše se vyvíjí jaxem kdysi pravil a Dramatik Státvorný to nynčko potvrdil. On nic, on muzikant.

Ergo i Prófa Nebetyčný, Becherovjej Prasožravý, Mašinfíra-Koloťuk, Sportovní Autista, Mozkověj Puchejřovič Přenádherný jakož i generalissimus Topol Snjoedstrom byli a BUDOU v právu.

Děkuji, jdu se zase vyblít jinam....

mamima 7.7.2008 1:15

Kolik z Vás, agilních antikomunistů a radikálních komunistobijců

poleze znovu po čtyřech před sponzorem, který má chování komouše jak vyŠitého na tričku? Kolik z Vás, sub-jektivních antikomunistů, je do SLOVA chucpe? Že raději nedržíte hubu.

(Pěkný pozdrav do z Plzně, na Vás to pochopitelně neplatí:-)http://g.lidovky.cz/u/bt/odeslatpris.gif

kocour 7.7.2008 1:08

Nechte ho žít,

je to taky jen člověk.

huhu 7.7.2008 1:07

co myslíte bude na podzim zase havlobolševická koalice ?

kdykoliv o něco šlo, v každých volbách po r. 89 Havel podporoval havlobolševickou koalici postbolševiků s jeho pravdaláskou, naposledy švejnara. Ted nás tohle čeká v podzimních volbách.

vonasek 7.7.2008 1:18

Re: co myslíte bude na podzim zase havlobolševická koalice ?

Havel  delal  co  slibil  a  delat  musel.  Copak  by  ho  jinak  nechali  hrat  Prezidenta?   Ted  fnuka,  misto  aby  zacal  psat  pameti.  Ackoliv  asi  vi,  ze  by  je  nasledkem  sebevrazdy  nikdy  nedopsal....

Bibabu 7.7.2008 9:34

Re: co myslíte bude na podzim zase havlobolševická koalice ?

CO Havlovi komouši slíbili, stál se jejich člověkem, jen co přišla nová "lepší" garnituda bolševiků, kteři  mu šli na ruku. Vždyť kolik z jeho kámošu bylo komoušů osmašedesátníků. Tan někde v roce 68 byly  Havlovy  vize,  něco  na způsob  socialismus s lidskou tváři.....to by se Havlovi líbilo.