24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Snowy White 4.8.2008 2:19

Re: levicový Havel a jeho reformovaní komunisté

No tak teď už má svého koně ve volebním osudí.

Gaston 15.7.2008 0:14

Re: Re: slovnik ceskych klausoidu

Od Vás to tedy fakt "sedí"!!!!

Radimka 14.7.2008 14:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukázka brilantní žurnalistiky pana Adlera

Můj milej strejčku,  cituji z netu: 

"Většinou takovým informacím příliš váhu nepřikládám. Myslím, že jsem se ho zeptal, zda pro to má nějaké důkazy. Pisatel se ozval až za několik dnů. Mezitím jsem to pustil z hlavy. Uvedl odkaz na Dosud nezveřejněné osoby. O týden později mi napsal jiný čtenář. Informace byla podobná (Petr Adler údajně spolupracoval s StB) a navrch připsal, že byl Adlerův spolužák. To už mě začínalo zajímat. Klikl jsem si na Cibulkovy seznamy agentů a donášečů StB. A skutečně. Nějaký Petr Adler se tam vyskytuje a to dokonce 2x. Jednou jako agent, podruhé jako tajný spolupracovník. Krycí jméno Alex, pořadové číslo 9122. Datum narození 18.4.1943. Stejné jméno se rovněž vyskytuje na stránkách Najdi svého udavače. Data narození souhlasí."

Myslím, že jsem nepsala nic o důkazu, natož právoplatném.

srtrejcek pedro 14.7.2008 5:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukázka brilantní žurnalistiky pana Adlera

ma mila radimko, udelejte si domaci cviceni ... od kdy povazujete poane cibulkovy seznamy za pravoplatne dukazy? asi od te doby, kdy vam nedoslo, ze tyhle seznamy jsou nejen falsovane, ale - hlavne - zakryvaji neco horsiho: naproste ticho po pesine kolem SKUTECNYCH estebaku ... az vam to nekdy dojde, diskutujte ...

anežka a PRIMITIV tommy 10.7.2008 23:59

Re: slovnik ceskych klausoidu

Tommy jste primitiv, zlý a zapšklý havlovec, plný jedovaté nenávisti a fundamentalismu. Jste zlý a křivý člověk

SantaClaus 10.7.2008 13:42

Re: Re: dobri komuniste prijali antikomunistu Klause

Pokud nastoupil na ZŠ v šesti a měl stěstí na jedenáctiletku tak mi vychází nastup v 6+11=17 letech na VŠE.

Spíše je zajímavé s kým seděl v kanceláři v ústavu řízeném 1. správou STB :-)

ulla 10.7.2008 7:34

Re: Re: Re: Re: to credo co Cesku v zahranici vydobyl pan expresident Havel:

z člověka, který se mnou ve všem a vždycky bude ve světle reflektorů souhlasit a velebit mne (neboli lézt mi do pr..), budu mít jako politik ve světle reflektorů vždycky nelíčenou  radost. Nic jiného mi ani nezbyde - jako politikovi. Jako o člověku si ale mohu o takovém člověku myslet leccos. Havel je typickým představitelem "moudrého" řiťovlezce.

ulla 9.7.2008 8:23

Re: Bezobsažný nenávistný text degraduje NP

Havel první prolomil Benešovy dekrety, když je začal veřejně zpochybňovat ve jménu svých chlebodárců z Německa, a jen tak mimochodem si "nechal vrátit" Lucernu a jiný majetek, který byl podel těchto dekretů právoplatně vyvlastněn před Únorem 48 a o který prý "vůbec nestál". Sám jako president rozdával státní majetek hned po revoluci bez jakékoli opory v zákoně (viz Baťa, Mitterandův syn, zámek Štiřín panu Zappovi -ten ho ale vrátil, a jiné), byl ochoten se domluvit s každým, když z toho něco měl (viz Čalfa a spol.). Jen pózy, jako na divadle, to by mu šlo. Podle mne jde o příklad velikého pokrytce, kterého mocní té doby potřebovali, protože prostě nikdo jiný ochotný a použitelný pro to udělat z něj ikonu "listopadu 89" nebyl.

tommy 8.7.2008 23:17

slovnik ceskych klausoidu

" ty obsedantni kretene , debile , vole , vymazance , idiote, prase  " - klausovi volici jsou naprosto normalni  prosti lide kteri za sve zpusoby nemohou neb pres svuj stin nepreskoci. Quod erat demonstrandum , nikomu jsem zde nerekl jinak nez mily pane nebo mila pani , nejsem totiz volic Klause . Presto Klausoidi umi jen : "Ty debile , vole , kretene ". Zejmena  si od soudruzskeho tykani kazdemu si  nemuze pomoci prosta pani Anezka  . Holt je a zustane volickou Klause. 

tommy 8.7.2008 23:08

Re: Ty cizí termity - !!

Jakube bingo !

tommy 8.7.2008 23:05

Re: To Tommy + Anežka

mily pane Alfe , to mne nemusite vykladat neb jsem sam v 16 letech maturoval na jedenactiletce  jako Klaus a od r. 60 jsem studoval na FVL v Praze . I kdyz je to veda par excellence nepoliticka , museli jsme skladat rozsahle zkousky z politicke ekonomie ,a vedeckeho komunismu . I u atestaci byla nedilnou komponentou zkouska z marxismu . Na Vysoke skole politicke ekonomie byly tyto marxisticke zkousky daleko intensivnejsi a castejsi . Presto jsem je my komunisticti kolaboranti jako Klaus skladali vsichni na vybornou . Ja se za to stydim , ze jsem byl takovy prachobycejny  zbabelec a komunisticky kolaborant jako Klaus a proto obdivuji odvahu pana expresidenta Havla a ostatnich disidentu.

R. J. 8.7.2008 22:09

Re: Re: Re: Re: Re: Dopřejme mu klid!

Bodejť bych nebyl ,když všechno pančujete svinstvem.

Franěk 8.7.2008 21:46

Re: Re: Re: Re: Dopřejme mu klid!

Hele ty vypatlaný debile,ty myslíš,že v hospodě mohou dělat jen pingli a vůbec se nedivím!Ty totiž nevidíš dál,než na půllitr,neboť pravděpodobně už jsi z toho chlastu poloslepý!Já vůbec nemusím na nikoho nic kydat,když něco tvrdím,tak to mohu dokázat a nevšiml jsem si tady,že bych na V.Havla něco kydal,že ty máš nakydáno v palici,to je zřejmé! A domluvil jsem,jdi se léčit!

Eva K. 8.7.2008 13:34

Bezobsažný nenávistný text degraduje NP

Překvapila mne publikace takového textu, jehož jediným obsahem je nenávist. I když je fakt, že jsem z toho aspoň pochopila, že Havel měl zřejmě výborný rozhovor pro světově uznávané medium.

Paul.Rock 8.7.2008 10:46

Re: Re: pani Anezce IP 89 102- komunisticky konformista Klaus

No, to to trvalo nez to z vás vylezlo !! Dost hloupé, milá Anezko !!

anežka 8.7.2008 8:50

Gaston-rudy náčelník ROH, kterého Klaus odstřihl:-D

Gastone, všichni četli Vaše včerejší přiblblé příspěvky o tom, jak jste byl jako bolševik v čele ROH a čistil jste fabriku od bolševiků. Všichni se Vám vysmáli, jak jste si vymýšlel.

Vaší poháddce, jak bolševik vyháněl bolševiky a Klaus Vám zrušil ROH. Já se chechtala těm Vašim rudým blábolům hodně dlouho. Stejtě tak ostatní:-D

Radimka 8.7.2008 8:44

Re: Re: Re: Začali jsme o občanské společnosti a vy jste se dostal k ekologickému byznysu.

Teda, takhle ponocovat!!

Gaston 8.7.2008 2:04

Re: jste opravdu goebels:-)

" psychickým"

Gaston 8.7.2008 2:02

Anežka - hvězda NP

Anežko, běžte se vyspat a už nikdy nikam nic nepište. Je to fakt tragédie. Nepamatuju se zde na NP, že by mne někdo takto silně "zaujal". 

Důchodce 8.7.2008 1:35

Re: Re: Re: Re: moje troška do mlýna

Moje trška do mlýna je ta,že i já byl tak statečný,ale nyni mám o 3000 menší důchod než můj kolega,který tak statečný nebyl , vstoupil do KSČ a brzy se stal vedoucím pracovníkem.

Důchodce 8.7.2008 1:23

Re: Re: Re: moje troška do mlýna

Moje troška do vašeho mlýna: Havel se "historicky znemožnil" tím ,že se nechal zovu zvolit prezidentem.Díky O D S .

brána 8.7.2008 1:13

jak vidno

 Havel přestává být buržoazním politikem a začíná být přemítavým. Bravo

brána 8.7.2008 1:06

Re: Re: Začali jsme o občanské společnosti a vy jste se dostal k ekologickému byznysu.

Pani  Radimko, opožděně se snažím přifouknout do víru myšlenek. Občanská společnost se stává  životaschopnou, když páni Sýčové pochopí solidaritu jako hledání domluvy kompromisem. Jako nutnost tolerance charakterových a tím i politických rozdílností svých spoluobčanů.  Traumatizovaní totalitérní demagogií  nevnímají pojem sociální jako morální potřebu brát na sebe závazky společenské smlouvy. Vycházejí pouze ze svých osobních zkušeností a nejsou schopni - ve vleku současné morálky konkurenčního myšlení  - usilí o kompromis.  K tomu Sýčkům přispívá i skutečnost, že i na  západě se pocit smyslu pro společenství stále více vytrácí a dominuje upřednostňování individualismu a aktuálního zisku. 

Piťo 8.7.2008 1:02

Re: je překvapivé za co všechno může Havel!

Mám veľku radosť, že sa naša Lívia tak dlho drží na pražskom hrade. Len dievca vidrž ešťe pár rokov. Ako sa hovorí - češi sú leniví, slováci hlúpi a my cikáni s tebou, ako královnou, tu budeme krásne žiť.  

Důchodce 8.7.2008 0:48

Re: Hergot,jak je to vůbec možný,

Hergot,to byla trefa na komoru .Klobouk dolů !

anežka 8.7.2008 0:40

tommy se přihlásil z jiného compu

chi chi

Důchodce 8.7.2008 0:16

Re: Pohanské klanění modlám.

Doporučuji toto vytisknout , zarámovat a pověsit nad obrazovku!

Důchodce 7.7.2008 23:59

Re: Re: Re: Po boji je každej generál

Anežko,také se bojím,že to dopadne jako s Lechem.Jen co zahyne "pravda a láska" ve sdělovadlech.

alf 7.7.2008 23:58

To Tommy + Anežka

Abyste se přestali hádat o Klausova studia, zde jsou fakta: Tehdy se maturovalo v 17 letech čili VŠE studoval 1958-63 v dobách temného komunismu. Neměl problém, neboť oba jeho rodiče byli v KSČ, což ani sám Klaus nikdy nepopřel, otec dokonce funkcionář až do své smrti 1974. Rovněž otec Livie byl v KSČ. Jinak by se na studia zahraničního obchodu nedostali!

R. J. 7.7.2008 23:50

Re: Re: R. J.

Píši obecně, na hnusné stbácké lži o Havlovi,a to že nechápeš je mi hned jasné,prostě někomu není "dáno",a komouši, jako Vacek,Dubček,a jiní,tak ty nepomlouvám, pouze konstatuji,chápeš ten rozdíl? Asi ne.No a k těm jiným lidem, co třeba ing. Hromádková,pamatuješ jak jí všichni uráželi? Nebo Benda starší,taky ho štvali, až  uštvali, co třeba Mandler, taky voličům nevoněl,no a teď k mé osobě, já jsem byl v 89 již deset let topič.Na rozdíl od jiných, mě tam neposlala "strana" , ale šel jsem tam sám. A kde jsi byl Ty, budovateli lepších zítřků.