28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JJ 21.12.2006 10:13

Na necem jsme se dohodli, podle naseho nazoru to plnime

podle nazoru druhe strany ne. Ale alespon byl par let trochu klid. Rakusanum se nedivim, ze nechteji mit kolem hranic jaderne elektrarny, ale paradoxne si to sami zpuobili tim, ze nemaji JE vlastni, ktere by mohli dobre kontrolovat (mezi JE je rozumne mit urcitou vzdalenost a tak to kazda zeme stavi prirozene  u hranice nejaderne oblasti).

gruntorád 21.12.2006 9:38

omlouvám se : FOUKEM, velet bude žáková und kuchenmadam

gruntorád 21.12.2006 9:36

větráky budou ze zeleného zákona poháněny fokom lidu a nikdy jinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karel 21.12.2006 9:36

Není pochyb..

Není pochyb, že účast SZ ve vládě je a především bude malér. Bursík sám je dovedný a ambiciózní politický manipulátor, ve vládě už jednou byl a má podporu pražské mediální kliky (jinými slovy, ex-DEU, ED a jiní Havlovi pohrobci). Vedení strany (Jacques, Kuchtová) je pod vší kritiku a členská základna a voliči jsou jednak (možná si to ani neuvědomují) typičtí "melouni" a jednak jsou politicky takřka negramotní - což Bursíkovu roli manipulátora jen usnadní. Ekologismus je v podstatě radikální ideologie, s udržitelným rozvojem jen nepřímo související a hlavně toto heslo bezostyšně využívající. Pokud bude energetická politika ČR, zahraniční vztahy, školství (!!) a vztahy k menšinám zodpovědností či pod vlivem SZ, pomoz nám Pánbůh. A hlavně, připravte si všichni peněženky, protože ty jejich experimenty bude muset někdo platit. To, že pravicová vláda nevznikne bez SZ (!!) je jen dokladem ideové, organizační a akční neschopnosti české pravice. Tam je zakopaný pes. Bohužel.

I-Worm 21.12.2006 10:24

Re: Není pochyb....že žádná kaše se nejí tak horká

jak se uvaří. Když půjde o koryta, tak zelení zmodrají, či zrůžoví, ba dokonce zrudnou podle potřeby. Stačí hodit do placu prognózu, že jejich preference konvergují k nule...

I.L. 21.12.2006 10:35

Re: Není pochyb..

Presne tak

Vašek 21.12.2006 9:33

Nepomlouvejte Rakušáky

Blbci se najdou v každé zemi, nejen v Rakousku. I u nás je jich tolik, že by se s nimi dalo dláždit. Obyčejní Rakušáci se  problémem Temelína vůbec nezabývají, ale jsou mediálně nezajímaví. Všechno je opravdu jen o těch mediích a o penězích na propagaci. Kdyby protitemelíňákům nikdo nevěnoval  pozornost, tak po nich za pár měsíců neštěkne pes. Stejně je to u nás - když policajt zmlátí obyčejného člověka, tak se to většinou ani do zpráv nedostane, ale když zmlátil Kateřinu J., tak se o tom žvaní ješte po půl roce.

vita 21.12.2006 10:12

Re: Nepomlouvejte Rakušáky

Klidně bych vám to věřil, dobře vím, jak je mlčící většina nezajímavá, ale co to rozhodnutí Parlamentu?

Poslanci nejsou blbci. Vědí, že vše, co dělají, musí směřovat k jejich setrvání a posléze ke znovuzvolení. Takže VŠICHNI poslanci, bez rozdílu stranické příslušnosti usoudili, že jít proti Temelínu jim u voličů pomůže nebo aspoň neublíží.

Takže?

zcr 21.12.2006 9:19

Mám dojem, že to půlroční handrkování

bylo jenom předehra k účasti SZ ve vládě... Tragický výsledek červnových voleb zanedlouho ještě lépe vynikne.

Plzák 21.12.2006 8:50

Co je to za kravinu?

Co jsou omezovače švihu? Čím se to náš autor zaobírá?

Vašek 21.12.2006 8:54

Re: Co je to za kravinu?

Pokud to myslíš jako ironii, tak R^:-D.

Delfín 21.12.2006 9:02

Re: Co je to za kravinu?

A pokud to neni ironie (i taci jsou mezi nami): Omezovače zamezují, v případě porušení svarového spoje,

nekontrolovanému pohybu poškozeného potrubí. Tím se snižují možné následné škody, ke kterým by došlo na zařízeni, nacházejícím se v

dosahu uvolněného potrubí. Konstrukčně se omezovače švihu skládají ze

dvou částí vzájemně spojených svorníky s tlumicími elementy navlečenými

na potrubí.

vita 21.12.2006 9:19

Re: Co je to za kravinu?

Myslíte zlopověstný brom?

jerry 21.12.2006 8:15

Bursíkovi Zelení

jsou ve svém postoji k jádru tak na úrovni těch vesničanů z 18.století, kteří V Příměticích zbourali Prokopu Divišovi jeho bleskosvod, neboť se domnívali, že zavinil katastrofální sucho. I dnes je proto nutné bojovat proti pověrám. Chce to nějakou osvětu mezi Zelenými.:-)

Vašek 21.12.2006 8:57

Re: Bursíkovi Zelení

Osvětu mezi Zelenými? To je stejné jako přesvědčovat Jehovistu, že nemá pravdu.

vita 21.12.2006 11:25

Re: Re: Bursíkovi Zelení

Usámu bin Ládina, že Alláh není Alláh...

GWB, že nemluvil s Bohem...

vita 21.12.2006 9:25

Re: Bursíkovi Zelení

No, ti vesničani v Příměticích za to až tak nemohli. To Diviš jim léta lil do hlavy, jak jim vylepšuje svou povětrnostní mašinou povětří a jak si ho vlastně vůbec nezaslouží, ofěry za nic nestojí, platit za úkony a svátosti se jim nechce (taky psali jeho nadřízeným, že když si Diviše nezaslouží, že by radši nějakého faráře, co by si zasloužili) - až jim jednou povětří "vylepšil" tak, že nekáplo a obilí poschlo.

Tak si řekli, že takhle vylepšený povětří nepotřebujou a mašinu mu strhli. Pak přišlo pár bouřek, tak zase chtěli vylepšovat...

Halt si Diviš neuvědomil, že vylepšovat už nadmiru vylepšené není nejlepší. Tedy kromě toho, že jeho mašina nic nevylepšovala, ale to už bychom po pampáterovi chtěli moc.

Ježišmarjá! 21.12.2006 8:14

Někteří "odborníci" ze strany zelených budou ministři...

Třeba bordelmamá Kuchtová, ta hned prosadí do učebních osnov všech škol, že je lepší svítit loučí a povypínat všechny elektrárny. To se dočkáme věcí.....a cen energie....nebylo by načase popadnout klacky ????;-P

Mirek Šejna 21.12.2006 9:13

Re: Někteří "odborníci" ze strany zelených budou ministři...

Od té doby, co jsou naši levocoví zelení součástí pravicového bloku a pravicové vlády, se už ničemu nemá cenu divit.

František 21.12.2006 9:23

Re: Někteří "odborníci" ze strany zelených budou ministři...

Postoje zelených nejsou překvapením. Vždy bude množina lidí, kteří věci vidí jinak. Pokud se chcete pobavit, doporučuji přečíst si názory "odborníků" v době rozvoje železnic. Slepice neponesou, krávy přestanou dojit, těhotné ženy potratí, člověk nepřežije rychlost větší než 60 km/h a mnoho dalších perel. Ve své době to ale bylo bráno vážně. Existuje ovšem způsob, jak reagovat. Popisuje to v jedné své publikaci Dr. Plzák. Chce to navrhnout výstavbu dalších dvou jaderek přímo na hranici ( třeba JE LIPNO, JE Znojmo ) a pokud možno grafitového typu jako byl Černobyl. Po kraválu, který zákonitě vznikne slevit na dostavbu Temelína s bloky od Siemensů a bude klid + vyrovnání očekávatelné disproporce zdrojů a spotřeby.

Helena 22.12.2006 0:04

Re: Re: Někteří "odborníci" ze strany zelených budou ministři...

Račte dovolit malý přípodotek: bylo slibně se rozvíjející městečko Brušperk (okres Nový Jičín), kde se sedláci postavili velmi rázně proti železnici. Krávy budou neplodné, koně zchromnou (o slepicích nic jsem neslyšela), a podobné kecy. Když to trvalo dostatečně dlouho, investor železnice se silně namíchl a dráhu holt vedl jinudy. Bylo dokonáno, město Brušperk se přestalo rozvíjet, začalo stagnovat a posléze výrazně upadlo; obyvatelstvo dalo přednost okolním sídlům, kde se i pomocí železnice nastartoval hospodářský rozvoj a tak to trvá dosud. Jenom si tamní měšťané nadávají, kterak byli blbí a co jim ta jejich hloupost přinesla. Zelení pitomci jak vyšití, asi od těch radních opisovali, fuj!!

R 22.12.2006 12:31

Brušperk

Není náhodou Brušperk v okresu FrýdekMístek? A nejdřív nebyla postavena železnice Ostrava, Frýdek Místek Frýdlant nad Ostravicí, která byla delší a po rovině podél Ostravice a stahovala lidi z Frýdlantu, kde v té době bylo upadající hutnictví železa pomocí dřevěného uhlí do Ostravy, kde se začínalo rozvíjet hutnictví železa pomocí černého uhlí? Zatímco v Brušperku bylo tehdy hlavně soukenictví a železnice Ostrava Brušperk by musela překonávat nepříznivý terén a stejně i tak, kdyby se prodloužila dále do FrýdkuMístku. Snad jedině do Hukvald podél Ondřejnice by to bylo po rovině, to je ale spíše vesnická dědina, která by Ostravě neměla tehdy moc co nabídnout. Ovšem dneska by tu byl důvod, turistický ruch, vedle hradu Hukvaldy se Brušperk vyznačuje zachovalým starobylým centrem města, zatímco FrýdekMístek nebo Frýdlant v žádném případě.

Lapil 21.12.2006 14:07

Re: Někteří "odborníci" ze strany zelených budou ministři...

Probůh - loučí svítit umím, ale klackem?

loula 21.12.2006 7:32

Jihočeští taťkové

neremcejte, nebo s vámi jihočeské paňmamy nebudou spát. A to by byla cena za nějaký přiblblý Temelím zbytečně velká.

pavel 99 21.12.2006 8:03

Re: Jihočeští taťkové

no ono těch "paňmám" (myšleno těch "profesionálních", těm ostatním Temelím zase tak nevadí) není naštěstí nijak moc.

honzak 21.12.2006 8:25

Re: Jihočeští taťkové

On by  na Kuchtovou někdo vlezl? To je hrozná představa....

pavel 99 21.12.2006 8:28

Re: Re: Jihočeští taťkové

pokud její dcera není důsledkem působení "vyšší moci", tak nejspíše ano.

Rýpal 21.12.2006 8:31

Re: Re: Re: Jihočeští taťkové

Už jste někdy slyšel o neposkvrněném početí? Ne? Tak se v příštích dnech dobře dívejte na televizi...:-)

pavel 99 21.12.2006 14:48

Re: Re: Re: Re: Jihočeští taťkové

neposkrněné početí a Kuchtová? Aby se náhodou někdo necítil dotčen, snažil jsem se to opsat onou "vyšší mocí". (Diakritika sousloví v uvozovkách je prosím správně.)

tony 21.12.2006 9:01

Re: Re: Jihočeští taťkové

Opravdu příspěvek k věci. Pubertální.