28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mach 28.6.2006 10:49

Re: Re: Tak to je nářez !

Vízku, dobytek nejste, to ne, jen komouš a to je horší. A hledat ve vašem článku nepravdu? To přeci není v té adorační záplavě možné, tam žádná fakta nejsou. Copak to necítíte, když takto opěvujete Paroubka, že mu tím prokazujete medvědí službu? Člověk vašeho nulového morálního kreditu je natolik nedůvěryhodný, že jeho chvalozpěv je automaticky kontraproduktivní. 

Buvol 28.6.2006 10:47

Re: Buvole (Turbe),

Rusko 1917 (tam je ovšem pronásledovali bolševici). Nejznámnější je ovšem případ německých sociálních demokratů, kde na ně nacionalisti hodili porážku v I. svět. válce a po roce 1933 byli mezi prvními "zákazníky" nacistických koncentráků .... Našly by se jistě ještě další příklady např. Chile apod...

včelař 28.6.2006 10:46

Žasnu.

Připadá mi přinejmenším špatné, když se politik přihlásí ke spolupráci s KSČM. Na druhou stranu - ať napíše někdo, že souhlasí se svinstvem nejvyššího řádu - a to je zpráva a drby jakéhosi šaška, o němž řada lidí tvrdí, že je odborník. Z toho, že ten blábol vyšel čtyři dny před volbami, je mi zle a stydím se, že je to u nás vůbec možné. Nejsem naprosto příznivec ČSSD, ovšem to bylo takové svinstvo, že v tomto bodě s autorem souhlasím.

Vladimir 28.6.2006 10:44

tento clanek...

... tento clanek je propagandisticka snuska zvastu, pokud jim Vizek sam veri, mel by se lecit, pokud jim neveri, je to socansky ministr propagandy. Je zbytecne to otiskovat a pluralitu nazoru ve psu to nijak nezvetsuje a ctenare to nijak neobohacuje. Hanba !

Lenka 28.6.2006 10:43

ironie...ne bohužel

Vypadá to, že máte dost "vymytý mozek"...nejdřív jsem myslela, že je to ironie!!!

gerontusinza 28.6.2006 10:42

Vače sprostoty nelze vyvracet žádnými argumenty. Vy jste duševní hovado nepředstavitelného typu.Re: Re: Re: Soudruhu Vízku!

asd 28.6.2006 10:41

sdf

můj děd šel bručet, pač se v hospodě ožral a prohlásil něco o nějakym komunistickým potentátovi a tady jsou lidi, který se veřejně zastávají komunistů a jejich světonázoru, jak všem řídit život lépe. a hlavně do vlastní kapsy. Pane Vízku, nebyl jste náhodou přísedící?

gerontusinza 28.6.2006 10:37

Pane Švrk, píšete že myslíte.Re: Re: Pane Vízku, máte pravdu.

Nikoli, nemyslíte, vy víte že ho nemáte rád (třeba jako svou tchyni). Ovšem vydávat svou zaslepenost za to jediné co vidíte, je jen a jen váš problém. Já vidím větší hajzly a duševní kurvy na druhé straně. U vás, u ODS.Mimochodem, na hajzlovství pana Tlustého bych tvrdě vydělal. Dočasně jako na Slovensku. Protože ale vidím dál než za humna a zároveň si dovedu představit co to udělá s kupní silou lidí v nedaleké budoucnosti(tvrdě se sníží),  nemůžu připustit idiotské hrátky nýmandů a neumélů s tímto státem. Hezký den.

Modrý pták 28.6.2006 10:35

Buvole (Turbe),

"z historie je známé, že to byli vždy sociální demokrati, kteří byli v první řadě pronásledováni, když se k vládě dostali nějací ti pravičáci!" - můžete prosím uvést zemi, kde se něco podobného stalo nebo jste úplně zmagořil jako ten Turb?

Turbe, nemám sebemenší pochopení pro současného šéfa socialistů, ale s těmi lágry - to jste se musel úplně zcvoknout. Vyražte na výlet do Terezína a přestanete psát takové kraviny. Uf.

Modrý pták 28.6.2006 10:28

Reakce.

"jimi vysmívaný a napadaný Paroubek – za údajnou přípravu k vládní kolaboraci s komunisty" - já si nemohu pomoci, ale Vámi jmenovaná osoba ZCELA a BEZVÝHRADNĚ rezignovala na koaliční partnery a s komunisty KOL|ABOROVALA na PARLAMENTNÍ úrovni. To je prostě fakt, který se nedá vůbec ničím okecat. Pokud je "KSČM čistá a je nejvyšší čas dát jí důvěru a hlasy", což pan Paroubek bez nejmenší pochybnosti udělal (viz jeho nejslavnější výrok - levice má 100 hlasů), tak proč u všech všudy setrvával v koalici, která mu vůbec k ničemu nebyla. Vždyť je připraven dělat dobro s Martany - s komunisty ho již provozuje. Vůbec nechápu, co s tím "svinstvem má společného pravice a proč by se za to měla kát". Samotný řetězec Vašich úvah - A cosi řekne, B to označí za svinstvo a C pokud to také neoznačí za svinstvo, tak se má kát, je pro mě neuvěřitelná. A stran toho úctyhodného umenšení vlivu KSČM - já ten jeho projev 10. června viděl. Jestli je tohle náklad za umenšení vlivu KSČM, tak je to nářez podle úplně všech pravidel. Já si myslel, že již nelze hlouběji klesnout, ale on stále prohlašuje, že KSČM a ČSSD JSOU JEDNÍM BLOKEM. A Vy na toho chlapa píšete ódy.

No, už několikrát jsem napsal, že různé neomalenosti jsou nákladem toho úžasného výnosu zvaného svoboda slova. Takže konstatuji, že nesouhlasím s nadávkami (ačkoli to je také náklad spojený se svobodou slova), kterými Vás častují jiní a ve jménu toho báječného výnosu, budu nadále Vašim věrným čtenářem :-)))).

gerontusinza 28.6.2006 10:27

Re: Vazeny pane Vizku,

"Ohledne prorustani mafie do statni spravy verim vic panu Krejcirovi nez celemu vedeni vasi strany.Preji vasi strane to pro vas nejlepsi, aby vas opet schlamstla KSC alespon my ostatni buzdeme vedet,koho nevolit".  Ani se vám nedivím, Krejčíř dělal pro ODS co mohl i nemohl. Jen o počtu hňupů apolitických kurev bych svámi rád polemizoval. Ano, hňupů má ČSSD víc, ale kurev? Co člen ODS a sympatizant, to kurva. Viz 90% zdejších příspěvků.

Rony 28.6.2006 10:26

Neznám pana Vízka,

nemám nejmenší tušení, kdo to je, ale obsah jeho článku o něm vypovídá víc než dost. Jím hlasaná Paroubkova adorace je výsměchem zdravému rozumu. JP není ani socialista a už vůbec ne demokrat Jeho nehynoucí zásluhou je pouze to, že je bolševik na koni a může bezostyšně požadovat křeslo místopředsedy PS pro fízla Filipa. Sociální demokraty přivedl svým hulvátsvím a politikařením na úrovni IV. cenové skupiny do izolace, kdy mu zbyl jediný spojenec - KSČM neboli Marťani. Jeho povolební projev byl opravdu varovný a zaplať pán Bůh za těch pár hlasů z ciziny, které rozhodly o tom, že vznikla situace, která sice nejspíš povede k předčasným volbám, ale pevně věřím tomu, že lidé byli dostatečně poučeni a pokud ne, pak jsou reálné dvě alternativy, emigrace nebo občanská válka.

Buvol 28.6.2006 10:25

Re: Re: Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

To jsem samozřejmě na mysli neměl! Mimochodem z historie je známé, že to byli vždy sociální demokrati, kteří byli v první řadě pronásledováni, když se k vládě dostali nějací ti pravičáci! K těm lágrům, jak vy naznačujete, má v současnosti nejblíž ODS, viz ty snahy za každou cenu včetně podvodů se dostat k lizu resp. k moci..... Že by měli za vzor Pinocheta?

Švrk 28.6.2006 10:21

Re: Pane Vízku, máte pravdu.

Nezalekl se a kupoval. Otázka, zda nyní nemá trochu nahnáno z toho, jak se rozmáchl. Pro tuto zemi udělal fakt dost. Mnozí méně zaslepení konečně uviděli oč kráčí. Maslím, že by ještě klidně měl jedno období vládnout. To by z té druhé, zaslepenější poloviny národa ještě hezkých pár prohlídlo.  

gerontusinza 28.6.2006 10:20

Pane to už je diagnoza! Re: Re: Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

!!Nechte se léčit!!

gerontusinza 28.6.2006 10:19

Pane Vízku, až na poslední odstavec, vše podepisuji.

Ten poslední odstavec ovšem nebyl panem Paroubkem prováděn záměrně. Odliv hlasů od KSČM vyplynul tak říkajíc i díky  špinavostem ODS k podržení ČSSD. Ovšem pouze dočasně. V případě nových voleb půjdou evidentně kukat zelení. Přeji hezký den

Švrk 28.6.2006 10:17

Re: Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

Vy taky věříte každýmu rudýmu právu. Zatím to o Langrovi tvrdí jen Paroubek a jeho lidé. A to prosím druhou částí Vaší druhé věty mohu i souhlasit.

Turb 28.6.2006 10:16

Re: Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

"uz se tesim az komunisti za pomoci paroubka zacnou opet plnit lagry politickymi vezni a bude pokoj od modre luzy"

toto jste mel na mysli ?

Švrk 28.6.2006 10:15

Pane Vízek

Jsem rád, že jste hned na začátku kápl božskou. Nicméně i tak je Váš článek pragmatickým kotrmelcem nejhrubšího zrna.  

Turb 28.6.2006 10:13

pane Vizku

tak tohle opravdu boli !

terra 28.6.2006 10:11

Grrrr....biolíh

To je, bohužel, jeden z velmi hloupých novinářských ( a jiných ) myšlenkových zkratů. Biolíh je samozřejmě líh, vyrobený naprosto standardními postupy (kvašením), ale přidávaný do pohonných hmot. Protože se toto opatření má za příznivé k životnímu prostředí, přidal k tomu lihu kdosi ono "BIO". S tím souvisí i fakt, že výroba takto používaného lihu má být jakožto "ekologická" dotována státem a státem licencovaná. Pro držitele licence neskutečný zlatý důl...Takže biolíh je stejná hydra jako biomýdlo, biopalivo a pod. Klasická ukázka naprosto nevhodného používání slov, kterým uživatel zhola nerozumí, ekologií počínaje... proto to grrr...Krásný den.:-)

asd 28.6.2006 10:07

sdf

jestli chce pan paroubek pomník, tak ať pracuje zadarmo, svůj plat mi posílá na účet a já mu pak z něj něco malého nechám postavit.

Buvol 28.6.2006 10:06

Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

a předvolební podvod ODS s tzv. Kubiceho zprávou.  V této souvislosti se mi jako největší grázl, který by měl okamžitě zmizet z politiky, jeví Ivan Langer!

bubu 28.6.2006 10:05

slet ptactva

Pane Vízku, pan Vízku, copak jste to provedl? Copak jste čekal od modrého ptactva? Sprostotu, urážky, útoky, vyhrožování - nebo snad argumenty? To snad nemyslíte vážně. 

delilah 28.6.2006 10:04

Vazeny pane Vizku,

z vasich levicovych pozic je hezke , ze se zastavate pana Paroubka, ale ja stejne jako nekteri jini, maji pohled na vec jinou.Pan Paroubek je hrubian, a i kdyz si ho v CSSD tak vazite pro jeho schopnosti pozvednout stranu opet do vysek, a je treba rict, ze do uplneho bahna ho ponoril dalsi vylupek Gross, nevzdelany podrazar a poskok komunistu.Nedelam si iluze ani o dalsich politicich z jinych stran, ovsem ve vasi strane je nejvyssi procento hnupu a politickych kurev.Programy socdemaku a bolseviku se moc nelisi a CSSD tvori vlastne 5 kolonu KSCM.

Vas vypeceny predseda je, podle meho nazoru, ignoratant, chory clovek, poblouzneny moci.jen si vsimneme jak se kasa svymi znamostmi ve svete celosvetove politiky.Byt panem Blairem je ovsem pro Paroubka nedosazitelna meta.Vy socdemaci s KSC vzdy a spolecne chcete ovlivnovat nase zivoty, vychazejic z premisy, ze my dole jsme hloupi a vy nahore jste ti pravi, jak nam zaridit zivot.

Ohledne prorustani mafie do statni spravy verim vic panu Krejcirovi nez celemu vedeni vasi strany.Preji vasi strane to pro vas nejlepsi, aby vas opet schlamstla KSC alespon my ostatni buzdeme vedet,koho nevolit.

Puk 28.6.2006 10:02

autor má štěstí, že Foglar umřel

jinak ho mohl žalovat za zneužití Mirka Dušína:-)

jirka.s. 28.6.2006 10:01

Re: Re: Soudruhu Vízku!

Vskutku argument! Nevyvrátil sis panty???To by byla pro společnost docela dobrá zpráva. Alespoň bys byl pár týdnů zticha.

asd 28.6.2006 9:59

sdf

kdysi si lidi sedali na prdel i z hitlera...

jirka.s. 28.6.2006 9:58

Re: Re: Re: Tak to je nářez !

Ještě že jsem dočetl až sem. Chtěl jsem totiž napsat něco prakticky úplně stejného. Jenom dodávám, že on si zřejmě čte jenom ty své blivajze, to ostatní ho míjí.

Kid 28.6.2006 9:53

Nač argumenty...

Nač argumenty, stačí jen nadávky. To dokazují svými "diskusními příspěvky" jejich dnešní autoři. Kdy už konečně NP přestane nahrazovat stoku?