28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
SLAVA 28.6.2006 1:25

Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

Mandáty nerozlišoval ani Klaus a jiní modří borci. A s Mrázkem, jak známo, se řečeno vaším jazykem stýkal třeba Tlustý. Tak nač ten povyk.

martin 28.6.2006 1:23

...

to ma byt jako nejaka psychologicka manipulace, pane vizku? paroubek je clovek? jsem clovek a hledam praci? flashova reklama na oranzovem pozadi, barve cssd? co s vami, pane vizku, kdyz vas mozek neni schopen si uvedomovat zakladni fakta a souvislosti? paroubek byl, je a bude komunista a jestli jste jeho pribuzny, tak se k nemu moc nehlaste nebo vas pri defenestraci vyhodi spolu. jestli chcete pane vizku propagovat komunismus, tak to, prosim pekne, delejte mimo ceskou >- republiku. moc vam dekuji.

SLAVA 28.6.2006 1:22

Dobrý článek

A podtržený tím, že příznivci pravice tu vystupují úplně stejně, jako to dělali komunisti. S třídním nepřítelem se nebavit, ale zlikvidovat. A to jakýmikoli prostředky. Nemám Paroubka rád, ale co je moc, to je moc. A s komunismem by se v Čechách mělo manipulovat opatrně, ostatně už staré přísloví  říká "Nemluv  o provaze v domě oběšencově". Nějak si nevzpomínám na ty davy odvážných bojovníků proti komunismu v době, kdy to bylo skutečně třeba. Podle toho, co čtu a slyším, by se v tom 89 nevešli ani na Strahovský stadión.

recesista 28.6.2006 1:20

To je tedy zklamani

Mel jsem clanek za vtip a on to je domaci ukol z pilnosti.

Milena 28.6.2006 1:14

Paroubek že umenšil význam komunistů?

Naopak, Paroubek způsobil, že ČSSD je od komunistů nerozlišitelná.  Paroubek se postavil do čela komunistů, odvolává se na 100 mandátů, přičemž nikterak  nerozlišuje mandáty socanské od mandátů komunistických. Paroubek zvětšil význam komunistů, protože k nim na jednu hromadu přidal i ty mandáty, které dostal od lidí, kterým by bylo proti mysli komunisty volit.

Kromě toho je podezřelý, že má cosi společného s Mrázkem, Pitrem, Spyrou a spol. (proč by za nimi jinak vysílal své emisary, že) a tím pádem nelze vyloučit ani to,  že Mrázka (který na něho a Grosse shromažďoval kompromitující materiály) mohl nechat zavraždit přímo on sám. S tímto podezřením by měl z veřejného života stáhnout až do úplného vyšetření,  které ho z tohoto podeření buď očistí, nebo naopak usvědčí.  Menší šibalové podezřelí z méně závažných zločinů se na jeho popud taky museli stáhnout, tak ať měří i sám sobě stejným metrem! Toto podezření navíc vyplývá z veřejně známých faktů  už dlouho před vystoupením Kubiceho a Kubiceho zpráva je pouze dalším utvrzením tohoto podezření.

Kvetla 28.6.2006 1:11

Nějak mi asi uniklo,že ti,zpravidla reemigranti,kteří se po plyšáku vrátili a soc-dem zde znovu založili,aby z ní byli ,coby nositelé mylných tradic,následně vyhozeni,vzati za p.Paroubkovy éry s omluvou zpět.

:-(:-/Rv

conqueror 28.6.2006 1:08

Vízku,

hlavně, cituji: "byl prvním předsedou kterému se podařilo umenšit vliv a význam KSČM způsobem, který budí úctu." Tak to Paroubek myslí asi tak, že když mluví o tom, že sestaví vládu s podporou 101 tak jejich vliv umenšuje? Děláš si Vízku blázny nebo provokuješ? Paroubek s KSČM počítá víc než kdy jindy a nazývá to "levicí". Tvůj článek je latentně plačtivá slátanina ze smutku nad tím, že tvůj idol Parobek půjde tam kam patří. Tedy jak vy jste s oblibou říkávali: Na smetiště dějin. Spíš by ale zasluhoval kriminál a soudní vědí proč. A ty, Vízku, zkus nějakou léčbu.

bob 28.6.2006 0:48

Vízku promiň

Vízku promiň, ale jsi demagogický vůl.Nemám ve zvyku se takto vyjadřovat, ale pro  autora této slátaniny nemám jiných slov. ;-€RvRvRvRv

Peter 28.6.2006 0:47

clovek Paroubek, clovek komunisticky

Ooh autore - ta skryta, presna davka ironie, sloh podobny adoracnim clankum v RP. Sarkasmus stranou - Paroubek mysli jako komunista, mluvi jako komunista, jedna jako komunista a je to komunista. Vede stranu, ktera ma socialni a demokraticka jen v nazvu. Na dluh vsechno vsem a opravdu potrebnym se pomoc nedostane. Snadno odlakal KSCM jeji volice - vzyt ti jeho proslovum tak dobre rozumeji. Tak me napada, ze bych uz neumel cist mezi radky a autor to myslel vazne?;-P Co myslite?

Puk 28.6.2006 0:45

rozkošné psaní - velice rafinovaný humor

Doporučoval bych autorovi otištění v SORRY - myslím, že redakce by ráda otiskla i na hlavní stránce ;-D

janabok 28.6.2006 0:45

Vízku,

Vy jste buď perfektní recesista, nebo dokonalý magor...

pak je ještě jedno vysvětlení: v lomu, kam Vás soudruzi poslali dobývat ráj a světlé zítřky jste byl zasypán a to tak, že po dlouhou dobu...

probuďte se a zkuste postupně zhodnotit náčelníky té odporné loupeživé, zkorumpované a zločinné smečky zvané ČSSD, Zemanem počínaje...

jste-li při smyslech, musí Vám zákonitě vyjít, že přes bonmotového opilce, psychopata nenávidícího soukromý sektor, domýšlivého spratka se Paroubek jeví jako ta nejodpornější kreatura, která je alarmující hrozbou pro tuto zemi...

Bubik 28.6.2006 0:20

Jo a mistře Vízku, o tom magistrátu bych moc nepsal

třeba by někdo mohl se více rozepsat o těch desítkách milionů, o které Praha přišla při pověstné bankovní operaci pana magistrátního finančního.........

hornet 28.6.2006 0:18

Paroubek je Bůh...

... a Vízek jeho prorok.

Bubik 28.6.2006 0:17

UMENŠIT ????????????????????

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Naopak. Vytáhnout na piedestal moci.

Erik 28.6.2006 0:16

On ten Paroubek zemrel?!

Co se stalo? Jde o nekrolog? Autor pise o Paroubkovi jen v minulem case.

Cara 28.6.2006 0:16

Co to je___?????

Srovnávat p. Horáka a Paroubvka je nehoráznost! Horák byl sociální demokrat, ale Paroubek je GAUNER!!, který spolupracoval s STB. Víc snad není třeba říkat.