10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stanislav 28.6.2006 8:53

Re: Po velmi dlouhé době na Psu -slušnost!

Tak to je fakt dobrý vtip ... ;-)

grr 28.6.2006 8:52

Kmete Vízku,

hloupého mladíka lze pokárat, hloupého starce už jen politovat. Politik není těhotná ženská, k níž by se mělo okolí chovat s pochopením, ať udělá cokoliv. Jelikož má váš vůdce zjevně problémy s hormony potažmo emocemi  a přebujelým egem, měl by se poradit s odborníkem, aby to z něj tak nečouhalo na každém kroku. Vy na to nemáte, bojovat o vůdcovství, tak vám holt nezbývá, než vůdci hladit míchu. Upřímnou soustrast. 

Stanislav 28.6.2006 8:52

Re: Chci ujistit

Krok za krokem je to úplně jednoduché -- lautr ve všem! Fakt jsem zatím nenašel podobného autora. A pokud tedy náhodou skutečně nejste rektální alpinista, tak jste (a nevím, co je horší) vážně úplně mimo realitu ... :-/

P.S. jak jsem se ptal už posledně -- platí na vás ten mail na Jabloneckých radničních stránkách?

Nina 28.6.2006 8:51

Re: Re: Tak to je nářez ! Vždyt bez komunistu jste nic, jen 74 poslanců.

JE 28.6.2006 8:47

safra, proč jenom mi to připomíná

oslavné ódy na jistého "generalisima"

Nina 28.6.2006 8:47

Díky panu Paroukovi a jen díky KSCM jste prohlasovali nespočet zákonů škodících této zemi,dnes KSČM díky Vám je důležitá součást "levého bloku". Jste jedno a totéž pane! Díky Vašemu Předsedovi. Za Špidli ani za Grosse tomu tak nebylo.

hasil 28.6.2006 8:47

Re: Re: Malý podotek...

Buď zdráv " demograte", zastav se za Vízkem , ať jedete k tomu Davidivu společně. (Y)

hasil 28.6.2006 8:44

vízek je ...

Mistrovky sepsaný nekrolog pane Vízek. Už aby to bylo. Myslím politicky. Pokud nemá ten Váš objekt nějaké vyšší poslání. Potom ať si ho vezme třeba .... ?

Pokud jsem se mýlil, omlouvám se. V tomto případě urychleně navštivte  soudruhu Vízku svého stranického kolegu  MUDr. Davida.  Adresu snad znáte. Tohle asi nepůjde ambulantně.(Y)

Novák 28.6.2006 8:44

Re: Chci ujistit

Pane Vízku, pan Paroubek byl PRVNÍM politikem z ČSSD, který veřejně sečetl hlasy ČSSD a KSČM. To si zatím žádný politik nedovolil. Jeho výrok "levice má 101 hlasů a tak to bude i ráno" je to nejnehoráznější prohlášení, které jsem slyšel po roce 1989.

Novák 28.6.2006 8:36

Vízek je magor

Vízek je magor, už dlouho jsem nečetl větší blbost ( s vyjímkou ostatních blábolů pana Vízka)

lerak 28.6.2006 8:34

Re: Re: Jo a mistře Vízku, o tom magistrátu bych moc nepsal

Ovšem osobní zodpovědnosti se paroubek nemůže střepat.

Saša 28.6.2006 8:31

Tvůrci kultů nastupují.

Lze předpokládat, že vyhrál-li by Paroubek tyto volby, obsadil by to prázdné místo po Stalinovi vlastním pomníkem. A určitě větším a kolem hlavy by si nechal namontovat euhvězdičky, aby trumfl svatého Jana;-P.

Mamut 28.6.2006 8:30

Re: Re: Tak to je nářez !

Prapodivná logika, oslabit bolševiky tím, že je vytáhnu k moci, je mi z pana Vízka na BLITÍ

kunigund 28.6.2006 8:28

Re: Chci ujistit

Já nehodlám rozebírat Váš článek krok za krokem.Jsem obyčejný člověk který do dnešního dne nepochopil ten jeho povolební štěkot.To měl být  projev  státníka? Spíš to připomínalo  jekot  umaštěného  prodavače párků když ho přistihne ČOI při šizení zákazníků. Navíc to uskupení okolo.Pastva pro oči!

Lucka 28.6.2006 8:26

Re: Po velmi dlouhé době na Psu -slušnost!

Tak to je teda vrchol.Slušně bych vás všechny poslala někam-třeba do vězení na 13 let místo mého dědy, který se provinil tím,že se nezřekl svého syna,nepohodlného režimu, a tak ho zavřeli,abzy si starý pán uvědomil, kdo tu velí! ahle zemi nebude mít klid,dokud aparátčík jako Paroubek bude mít vliv na věci veřejné.Přečtěte si něco z historie, máte pokřivený pohled nejen na dějiny, ale i na vůdce typu Paroubek,který se svým povolebním projevem vybarvil doruda jako málokdo!!!Hudrejte si, jak je nedoceněný, ale radši budu,až lidi jeho ražení nebudou ovlivňovat chod této před 50lety prosperující republiky, od dob vlivu lůzy se z toho hrabeme a morální devastace je neskutečná!!Jsem navíc ráda,že kdo se chce prosadit ,má možnost,spousta poctivých lidí se má proto dobře a flinkové remcají,jak bylo v minulosti dobře-to mě nepřekvapuje.je lepší si počkat,co kdo vytvoří a pak to bezpracně čajznout pod záminkou,že si máme být rovni.A to tu zas prosazuje Paroubek,včetně těch podvodů-viz Paroubková a její podvod s pozemky,to ji musejí mít místní moc rádi.A jedeme dál....

tom 28.6.2006 8:26

Re: Chci ujistit

komunista zůstane komunistou protože se nikdy nevzdá myšlenky na absolutní moc a ovládání životů ostartních spoluobčanů.Pane Vízek vy jste jasným důkazem demagogického komunisty!

JH 28.6.2006 8:24

Re: Malý podotek...

A zase jen "demogratické" pravicové polopravdy, lži a sprostoty- to se už skutečně nestydíte?

někdo 28.6.2006 8:24

Re: Po velmi dlouhé době na Psu -slušnost!

Hm to je objektivita dle představ pana Paroubka.

A ty další informace ..to je taky žvást ... tak schválně, která ze sebranek prováděla politické procesy, stavěla koncetráky, zastrašovala, omezovala svobody svých občanů ... Můžete tu psát lži, ale zatím ještě máme svou paměť

JH 28.6.2006 8:22

Re: Re: Re: Re: Re: ... Odpad..

To jistě hovoříte o sympatizantech a členech ODS et col. -že!(Y)

Kukatel 28.6.2006 8:17

Re: Po velmi dlouhé době na Psu -slušnost!

Pane kolego, zaparafrazuji. Hluboce s vasim nazorem nesouhlasim, muj zivot mne naucil necemu zcela jinemu. Ale budu se vsi silou svych chabych svalu prat za to, aby jste vzdy mohl svuj nazor vyslovovat. A pokud by se timto virem nakazili i jini, stane se mozna nevidane. Na NP budou diskutovat jen vecni, slusni, kultivovani a nekanalizacni debateri. Ale to bych asi uz chtel prilis...

JH 28.6.2006 8:16

Re: Vízek je bezvědomý hlupák...

Toto je pravicová "demogracie" v praxi! Sprostoty urážky právě těch, kteří sedí hluboko v řitích svých očekávaných chlebodárců- Klause,ODS et col.Jen tuto chamraď je možno chválit a jásat nad užasnou schopností krást, podvádět a vraždit, že ;-O!!!!

Fil 28.6.2006 8:15

Malý podotek...

Ještě nám pane Vízku vysvětlete všechny ty korupční průšvihy Paroubka na magistrátu, kauzu biolíh, státem zadotované vlastní bydlení, jeho lásku k Haló novinám a Rudému Právu a naopak nechuť odpovídat na otázky jiných redaktorů, než těch soudružsky prověřených, a bude to cajk... I když podle vašeho stylu uvažování to bude nejspíš jenom dílo závistivých a šovinistických pravicových novinářů sloužících v žoldu ODS, CIA a amerických petrodolarů. Rv

Gandalf 28.6.2006 8:14

Nenapada me nic jineho ....

... nez nazev jadnoho filmu: Jeste vetsi blbec, naz jsme si mysleli

F.Vízek 28.6.2006 8:13

Chci ujistit

Všechny trapné narážky na můj údajný "alpinismus",  bych rád poopravil, protože tento sport jsem neprovozoval ani za totality. Proč bych nyní jako kmet měl životní principy měnit?   Mimochodem i proto mě po roce 1968 KSČ měla na seznamu svých úhlavních nepřátel (jako dalších 6334 lidí v ČSSR) a proto mi pro výkon práce zbyl jedině kamenolom, ze kterého jsem se dostal až v lednu 1990 ve svých 50 letech.

Byl bych velice rád, kdyby krok za krokem pisatelé rozebrali, v čem konkrétně se mýlím a nadávky polkli. Snad už opravdu máme demokracii a výměna názorů snad není trestná.  Je žádoucí.

Olina 28.6.2006 8:10

Re: Re: Re: OT - pozdě, ale přece

Divím se Astonovi,že takové příspěvky zveřejňuje.Nemám nic proti rozumným příspěvkům levice,pokud chce být Aston objektivní,ale tohle je škvár.

JH 28.6.2006 8:09

Re: Nemravnymi se opovrhuje..

Á, holubiččí nátury, naši pravicoví "demograté" jen perlí sprostotami, že!

JH 28.6.2006 8:07

Re: no týýýý voe,

A další slušný pravicový demograt!

JH 28.6.2006 8:05

Re: Vízku

A hleďme- to je demogracie, že

F.Vízek 28.6.2006 8:04

Re: Tak to je nářez !

Místo nadávek a výhrůžek by bylo vhodnější napsat přímo, v čem ten "dobytek" Vízek nemá pravdu a proč si za veřejně vyslovený názor zaslouží "rozbít držku".  Nebo to už je výzva k noci dlouhých nožů?  Už DEMOKRACII - čili debatu, diskusi, dialog POHŘBÍVÁME?  Výměna názorů se netrpí? Svoboda slova ruší?  Listina základních práv a svobod trhá?

V čem např. ve svém posledním odstavci nemá ten "goebelsovský" Vízek  pravdu?

Nečekám, že se česká pravice bude kát, vždyť ona k tomu svinstvu „jenom mlčela“, ale čekal jsem, že si povšimne, že jimi vysmívaný a napadaný Paroubek – za údajnou přípravu k vládní kolaboraci s komunisty – byl prvním předsedou, kterému se podařilo umenšit vliv a význam KSČM způsobem, který budí úctu. Inu, byl první, který pochopil, že izolace a zahánění komunistů do kouta jim jde náramně k duhu. Pochopil, že tím dostávají dárek, který až zakrátko rozbalí, bude světu hlásat: Už dvacet let se KSČM na ničem špatném v této zemi nepodílí, je čistá, je nejvyšší čas dát jí důvěru a hlasy. Paroubek je první, který se rozhodl komunistům žádné takové dárky nedávat. A uspěl.

Demokratická ČSSD se na levici opět stala nejsilnější stranou,

což se před rokem zdálo utopií.   

JH 28.6.2006 8:00

Po velmi dlouhé době na Psu -slušnost!

Je s podivem jak možno napsat článek bez nenávisti a objektivně. Největším zlem pravice je její nepoučitelnost. Její apologeti "publicisté", jak si říkají, jsou jen machři ve sprostotách, lžích a podvodech toho nehrubšího zrna. Nedivím se komunistům, že s takovou sebrankou v padesátých letech zatočili jak zatočili. Kdyby byli mírní, pravice by vraždila,lhala,kradla a podváděla tak, jak to i dnes dělá na celém světě - bohužel.