27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Aleš 28.6.2006 14:05

Re: Re: Když Krejčíř

Joooo!!!!  Perfektní!  Na Vízka ovšem příliš složité. :-D

R^R^R^

Bubik 28.6.2006 14:02

Jakýho podvodu?

Jako že těch 1,8 milionu voličů ODS jsou podvodníci?

karel herink 28.6.2006 13:58

Re: Re: Anál

jste me svym clankem presvedcil ze pres vsechny ty privlastky jste zustal komunista...Rv

Buvol 28.6.2006 13:55

Re: Re: Když Krejčíř

"Vy přímo glorifikujete člověka, který na politickou scéno vnesl hulvátství." Myslíte Topolánka s jeho gulemi, shity, noci dlouhých nožů apod. ?!

Milena 28.6.2006 13:53

Re: Když Krejčíř

Premiéra do jedné řady k lidem z organizovaného zločinu  přece  nikdo nepostavil, on se tam postavil sám!  To, že jeho lidé vyjednávají s Mrázkovými lidmi (napřed Doležel se Spyrou, pak Vyvadil s Pitrem) je holý fakt, zcela nezávislý na tom, jestli existuje nebo neexistuje nějaká Kubiceho zpráva. Stejně tak je fakt, že Mrázek shromažďoval na Paroubka a Grosse kompromitující materiály. I kdyby žádný Kubice o tom žádnou zprávu nesepsal, to podezření, že Paroubek byl Mrázkem vydírán a že vydírání "nějak řešil", tady prostě je, ať se to panu Vízkovi líbí nebo ne.  

A pokud jde o "prznitele nevinných dítek", tak vášně do krajnosti přece vygradoval sám Paroubek! Nikdo, ani Kuibice, ani novináři, ho přece z ničeho podobného nepodezříval, bylo přece veřejně známo, že ta dovolená na jachtě se tehdy neuskutečnila. Paroubek ji tehdy sám zrušil  kvůli nátlaku médií, která informovala o estébáctví jeho kamaráda, u kterého ji měl na té jachtě strávit. Proč se Paroubek chopil právě této jediné věci (kde je prokazatelně nevinný) a tak mohutně ji medializoval? Právě proto, že v jiných věcech možná tak nevinný není a potřeboval od nich odvést pozornost.

Honza 28.6.2006 13:52

Re: Když Krejčíř

Máte pravdu  Vízku, třeba je Paroubek opravdu nevinný, nebyl ještě odsouzen, ctěme tedy presumpci neviny.

Ale nesouhlasím s vámi v jednom, Paroubek se přece zmužile bránil, jak vlezl na obrazovku, už hřímal, že Kočka je čestný muž, že on Paroubek není pedofil, že Kubice je lhář, křivopřísežník a hnusný člověk. Bylo to opravdu přesvědčivé, až si fakt myslím, že ani toho Mrázka nenechal odstřelit.

H.K. 28.6.2006 13:52

Re: Když Krejčíř

Kdo křičel, že je Krejčíř možná nevinen. To jsem já nikdy neslyšel. Utekl několika z domu, který hlídala policie. To je pravda a je to zábavné. Vy přímo glorifikujete člověka, který na politickou scéno vnesl hulvátství. O zlodějinách "šibalů" z ČSSD a hulvátsví "talentů" není už potřeba mluvit. S pomocí komunistů prosazoval zákony v parlamentu bez ohledu na koaliční partnery.

Na to, že je někdo komunista nepotřebuje legitimaci. To je zejména v systému myšlení.

pooh 28.6.2006 13:48

Re: Re: Muzu rict jedine

Tak podesáté, pane Vízku. Není pravda, že Paroubek zmenšil sílu komunistů. Vysvětluji jinde pojmem spojité nádoby. Dále - jako perzekvovaná osoba nemáte na dnešní poměry nestranný pohled. Což je škoda.

Jen si ulevujete od jakéhosi stresu, a vydáváte to za rádoby diskusi. Faktů se nedržíte vy sám, nikoli ostatní diskutující. Manipulovat tedy umíte.

Tomas 28.6.2006 13:47

Skutečně pozoruhodná apoteóza Jiřího Paroubka

Pokud nahlížíme na věc (osobu) bez kontextu a s předem nastaveným záměrem, je možné napsat oslavnou ódu na kohokoli, že pane Vízku. Ostatně co třeba takto:

Adolf Hitler dokázal vydupat NSDAP v podstatě z ničeho. Nacisté, zprvu směšný a okrajový prvek německé policické zcény,  získávali pod jeho vedením krůček po krůčku respekt a uznání, až se stali dominantní vedoucí silou ve společnosti. Německému národu dokázal vrátit sebevědomí, naklonil si dělníky i střední třídu, dokázal se dohodnout s průmyslníky. Získal si respekt předních světových státníků, atd., atd., atd.

Pane Vízku, už o tom Paroubkovi fakt nepište. Kdybyste psal stejným způsobem o záchodové míse, měla by design jako Rollse Royce a při spláchnutí by zpívala jako Karel Got...

bloumall 28.6.2006 13:47

Úvaha

Je Paroubek opravdu člověk?

Modrý pták 28.6.2006 13:47

Buvole, z toho se nevykroutíte a nevkládejte

mně do klávesnice něco, co jsem nenapsal. Levičáci se mezi sebou mydlí - o tom, že je mydlili pravičáci jsem nikde nepsal. Vy, který jste s tím začal jste nebyl schopen žádný takový příklad uvést a ty, které jste uvedl, byly příklady, kdy se mezi sebou levičáci mydlili. Mně osobně je to fuk - nechť se mydlí. Čím více se mezi sebou mydlí, tím méně času mají na realizaci svých nápadů. Pro mě osobně je levičáctví kombinací zamindrákovanosti (stále se schovávají za nějaké kolektivy) a nadutosti (vždycky vědí, co je pro jiné lepší bez ohledu na jejich přání).

tonda 28.6.2006 13:46

Re: dobytek

Nebuď tak sebestředný. Jsou lidi, kteří se od Vás dosti zřetelně odlišují.

Buvol 28.6.2006 13:44

Re: Re: Re: Když Krejčíř

Jinak je to kráglování soupeře!

pooh 28.6.2006 13:44

Re: Teda...

R^

tonda 28.6.2006 13:43

Re: Re: Re: Buvole (Turbe),

 Milý inteligente, Špinaví socani končil ive vězení, nebo byli unášeni zpět z emigrace. V národní frontě byli např. čistí lidovci - stejně čistí, jako ti, co byli ve vládě Klausově, Paroubkově a nedej Bůh, kdyby prošla, budou i v Topolánkově.   

pooh 28.6.2006 13:43

Re: Re: Re: Re: Anál

Vy to fakt nechápete? Když budou voliči KSČM chtít, zase klidně přejdou zpátky. To už tu bylo. Je jedno, kteří to jsou, je to pořád stejná porce obyvatelstva! A Paroubek sklízí zuřivý odpor a pohrdání právě proto, že dává najevo, že mezi ČSSD, kterou zneuctil patrně už navždy, a KSČM, nedělá žádný rozdíl. Filipův problém s STB není problém pro Paroubka např., měl by být aspoň pro vás.

Buvol 28.6.2006 13:43

Re: Re: Když Krejčíř

To je docela dobrá poznámka, ale je tu malá niance: můžete to dělat pouze u svých spolustraníků!

Buvol 28.6.2006 13:40

Re: Když Krejčíř

Přesně! Mimochodem už nevím kdo, řekl, že státy se udržují těmi principy, kterými vznikají, takže, když to volně parafrázuju na vládu ODS, vzniklou, resp. vznikající, po těchto volbách, vyhraných na základě podvodu, tak je to banda podvodníků!

Rik 28.6.2006 13:39

Teda...

Právě jsem setřel slzu. To je člověk ten Jirka. Jako první umenšil význam komunistů. Bohužel jen proto, že se sám jako komunista začal chovat. Viz jeho slavný povolební „únorový“ projev. Komunističtí voliči se nepřiblížili ČSSD. To ČSSD se přiblížila myšlení komunistických voličů. On jejich význam nezmenšil, pouze ho vpustil do vlastní strany.;-(

tonda 28.6.2006 13:39

Re: Re: Paroubek je první, který se rozhodl komunistům žádné takové dárky nedávat. A uspěl.

Prosím neurážejte pana Topolánka. I když jste Pařík a zřejmě máte kolem sebe ve Vaší milované straně samé prasopsy.

mackie 28.6.2006 13:38

Re: Když Krejčíř

Před soudem platí presumpce neviny, v politice je to jiné. Vždyť i sám Paroubek vyhazuje své spolustraníky, i když jsou "pouze" podezřelí.

pooh 28.6.2006 13:36

Re: Když Krejčíř

No, jak vidím, pane Vízku, povedl se vám opravdu husarský kousek: přirovnáním s uprchlým Krejčířem jste Paroubka do jedné lajny s organizovaným zločinem postavil právě teď vy sám. Podvědomí neporučíte, že.

Buvol 28.6.2006 13:36

Re: Re: Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

Jasně .... a vy jste nejspíš něco jako Karel IV., že?!

F.Vízek 28.6.2006 13:35

Re: Re: Re: Anál

Stačí se podívat na poslední výsledky komunistů a porovnat s letošními. Protože i ČSSD posílila, je nepochybné, že řada voličů KSČM přešla k sociální demokracii, protože jejich přeliv k ODS je nepravděpodobný, že.

Kdyby ČSSD zůstala na 12 - 15% (jak naznačovaly preference před rokem), byla by na levici nejsilnější KSČM a jistě by měla kolem 25%. Takže Paroubek se zasloužil o umenšení komunistů docela zřetelně.  A pokud jde o jejich použití při dalších hlasováních? Příklad dal Václav Klaus, který přímo osobně a několikrát s komunisty jednal, když chtěle prosadit sám sebe na Hrad. Paroubek je méně dospělý než Klaus? Ten si to nemůže dovolit ?  

Buvol 28.6.2006 13:32

Re: No, tu souvislost mezi světonázorem (levice/pravice)

Odpověděl jste si vlastně sám a jak jste napsal: vždycky někdo mydlil, ať už zleva nebo zprava ty růžové, tj. socdemáky .... nikdy naopak ....

pooh 28.6.2006 13:27

Re: Re: Anál

Ale lze, pane Vízku, jen ten názor nesmí bejt pitomej, když dovolíte. Píšete, že Paroubek oslabil komunisty: stačí, když během dnešního jediného dne projdete noviny a zjistíte, že Paroubek počítá se stovkou mandátů, jako by byly jeho. Nám demokratům je jedno, jak se ty dvě strany jmenují, jsou to spojité nádoby. Takže pravda je přesně opačná, než se domníváte. A stačí, aby ČSSD při hlasování stáhla jednu duši na svou stranu, a máme je tady v plné síle. Ty výtečníky, kteří vás drželi v tom kamenolomu. (Medicínsky vzato je známo, že oběti totalitního zacházení, mučení apod. nejsou schopny ke svým mučitelům zaujmout logické stanovisko.) Proč využíváte svobodu takhle, když jste za ni tak tvrdě platil? Neumíte rozeznat Horáka a Battěka od Paroubka?

F.Vízek 28.6.2006 13:26

Když Krejčíř

utekl, všichni křičeli: možná je nevinen, nebyl odsouzen, presumce neviny.  Nelze ho jen tak máchat ve špíně. Málem se z něho stal člověk, kterému se ubližuje ...

Když premiéra  vlády ČR před zraky milionů a celé Evropy postaví do jedné řady k lidem z organizovaného zločinu, také k nájemným vrahům a - aby vášně gradovaly do krajnosti - dokonce i k pedofilům, prznitelům nevinných dítek,

má se k tomu mlčet jenom proto, že bylo před volbami? On nemá právo bránit se, on musí strpět všechno, jen proto, že politicky neresonuje s částí národa?

Modrý pták 28.6.2006 13:24

No, tu souvislost mezi světonázorem (levice/pravice)

a sponzory jste mě tedy neosvětlil. Ale "úleva na daních, získání státních zakázek apod." nebo třeba zestátnit majetek konkurenta nebo to mohu zkrátit na poskytnutí jakékoli výjimky, výhody atakdále. To je přece výsada levice par excellence. Investiční pobídky jsou naprosto učebnicovým příkladem. Ale to máte fuk - debata začalo o tom, kde ti pravičáci založili lágry, do kterých někoho zavírali. A zatím jste uvedl příklady, kdy se levičáci různých barev mydlili mezi sebou v Rusku (rudí růžové), Německu (hnědí růžové) a pučistu Pinocheta, který mydlil úplně všechny.

H.K. 28.6.2006 13:21

Re: Hon na Paroubka je motivován hlavně jeho úspěšností

Pane Čechu F. mohl by jste nám sdělit. Kdy se ODS spojila s komunisty a který zákon v parlamentě prosadila ODS s komunisty. Prosim Vás jak funguje svoboda v takové demokratické straně ČSSD.

F.Vízek 28.6.2006 13:20

Re: Muzu rict jedine

Stačí napsat, v čem se onen Vízek mýlí a doložit to na faktech. Čili jednoduše: diskuse rovná se výměna názorů na dané téma. Dopusťte se věcného názoru a vyvraťte ty, se kterými nesouhlasíte.  V čem se Vízek dopustil ohýbání dějin? Zaprvé, zadruhé....