28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Augiáš 28.6.2006 18:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

Milý Aerovkáři, přehraj si tedy také volební projevy G. Bushe, B. Clintona nebo G. Schrödera. A připomeň si to, že Prezidentissimus svého času vyhrožoval, že socdem bude znárodňovat a vrátí nás před rok 1989. V čem je Paroubkovo srovnání s únorem jiné? Zřejmě jen v tom, že ho řekl Paroubek.

F.Vízek 28.6.2006 18:37

Re: Re: Neškodí připomenout:

A nestranní NEstraníci nechali kolaboranty a zrádce řádit a vyřizovat si účty s těmi, kteří totalitu aktivně pohřbívali.  Nyní se mnozí z oné mlčící většiny tváří jako ti nejstatečnější hrdinové.

Nebýt v ČSSR 99% lhostejných lidí, nemusela totalita trvat tolik desetiletí, že? 

Tu hrstku, která se totalitě postavila  je správné ironizovat a jejich činy umenšovat, aby zbabělost většiny dostala křídla a snad i svatozář? Tak to myslíte, AeroKarle?  Vzpamatujte se!

AeroKarel 28.6.2006 18:36

Re: Re: Vízek

Celý ten článek o Paroubkovi je jaksi vedle. Rozebírat to znovu kousek po kousku už nestihnu, mimo to je to po částech v diskusi.

tatina 28.6.2006 18:35

Re: Re: Už jsem četl spoustu hovadin a blábolů,

Máte plnou pravdu.Já sice nevěřím tomu,že je pedofil a taky se mi to zdá ulitý,ale že věděl o propojenosti socialistů s mafii a organizovaným zločinem,dal vědět tou větou,že se aféry před volbami neotvírají a neprošetřují.Já úplně žasnu,když bylo prohlášeno,že socialisti dostali i přes ty své velké aféry pomalu 33% hlasů.Co jsme to za národ?Když měla aféry ODS,tak byli rádi,že dostali jen něco přes 20%,ale u nich je to asi jiné.

Augiáš 28.6.2006 18:35

Re: Vízek

A mohl byste ten rozum konečně nějak projevit? Třeba argumentací?

AeroKarel 28.6.2006 18:34

Re: Re: Re: Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

Opravdu nemám čas ani náladu prošťourávat ty archivy za vás. Viděl a slyšel jsem ty debaty, to mi zcela stačí. Hulvátství a demagogie Parouka a Ratha dosahoval kdysi jen Sládek. Toho ovšem nikdo nepovažoval za kandidáta na premiéra nebo ministra.

F.Vízek 28.6.2006 18:31

Re: Vízek

Kdybyste byl opravdu rozumnější, milý PetrM, napsal byste přímo, která moje tvrzení podle Vás neodpovídají pravdě a doložil to.  Tomu se říká VĚCNÁ polemika. 

Demokracie je DISKUSE a mít různé názory je dovoleno, ba dokonce doporučováno: svět je zajímavý jenom proto, že je pestrý, rozmanitý a lidé po všech stránkách různí, že?

AeroKarel 28.6.2006 18:31

Re: Neškodí připomenout:

No jo, komunistové vždy měli za největší nepřátele jiné druhy komunistů, než zrovna byli u vlády.

Což ovšem neznamená, že ti kteří prohráli, jsou snesitelnější komunisté.

VladaPing 28.6.2006 18:30

Re: Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

Pane Vizku,

PROČ jste ještě nenakopal do prdele soudruha Jíčínského, člena téže strany, za kterou momentálně kopete a který tu úlohu "vedoucí strany" (KSČ) do Ústavy (proti čemuž jste brojil) nacpal?

AeroKarel 28.6.2006 18:29

Re: Re: Paroubkovo pusobeni na magistratu

A její předseda si v Bruseli stěžuje na antikomunistickou předvolební kampaň a vystoupí s projevem, kdy dává očividně ČSSD dohromady s KSČM. A žádný protestní výkřik socdemáka nevidět, neslyšet ........

F.Vízek 28.6.2006 18:28

Neškodí připomenout:

Když jsem rektální alpinismus neprovozoval za totality  (a to jsem byl mladý, zdravý, silný s kariérou před sebou) a raději se stal "pravicovým oportunistou, antisocialistou a antisovětistou", jak  čtu v soudním rozsudku z roku 1974,  a poté se dostal na seznam 6335 úhlavních nepřátel režimu se všemi důsledky pro mne i moji rodinu a skončil nakonec na 16 let v kamenolomu, proč bych nyní jako penzista měl potřebu dobývat se komukoliv do rekta?

Já jenom  ctím pravdu a vím, že demokracie je diskuse. Proto diskutuji.  Že by to byl už zase přestupek, přečin či dokonce trestný čin? Dopustit se názoru už zase nelze?

S.V. 28.6.2006 18:27

Re: Už jsem četl spoustu hovadin a blábolů,

Soudruh socialista Paroubek je především přítelem majitele řetízkového kolotoče Kočky.Nějaký Horák mu může být ukradený. Teď se jen třese,aby se Kubiceho domněnky  nevyšetřovaly. A je dobrý důvod proč se to honem zamete pod koberec. Otázky Václava Moravce se zabývají nepodstatnými prkotinami,jako,kdo dal tajné zprávy ČTK. Podstata,tj propojenost politiků s mafií se neřeší a pro apatii občanů ani nebude.                      

PetrM 28.6.2006 18:27

Vízek

Pane Vízek, je mi sice 26 let, ale Váš článek mě přivádí k příjemnému zjištění, že mám více rozumu než Vy.

Augiáš 28.6.2006 18:27

Re: Re: Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

Je skvělé, že jste vyvedl vás veteránaře z náruče Svazarmu! Veteránaři mají mou úctu a obdiv. Proti slušné agitaci nic nemám, ale rád slyším argumenty. Konkrétní. Ty jste, bohužel,  neuvedl. Potkávám mnoho lidí, kteří věří bludům a citace elementárních statistik pokládají za lhaní. Nejste na tom podobně?

AeroKarel 28.6.2006 18:26

Re: Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

Ano, to potřebuje. Bohužel váš článek o Paroubkovi neobsahuje ani spravedlnost, ani nadhled, o soudnosti nemluvě.

Jak se vám do toho dostalo, že mi nevadí očišťování spolupracovníků STB, nevím. Jednak jsem nikdy nic takového nenapsal, druhak vadí.

grr 28.6.2006 18:24

jeden by si myslel ,že je to prča

že si Vízek po ránu sjel po verbálním tobogánu. Ale protože mu to vydrželo až do večera a ještě se to zhoršuje, konstatuju, že v těch kamenolomech zblbnul a získal takzvanej stockholmskej syndrom. Komunisti ho pronásledovali, tak je teď má rád a brání je proti všem. Hoďte na něj síť, prosím, to je skutečná diagnóza.

F.Vízek 28.6.2006 18:23

Re: Re: Re: Paroubkovo pusobeni na magistratu

Takže se pusťte do vyvracení mých tvrzení, když Vás tolik rozhořčují. O tom je přece DISKUSE.  K  mému textu stačí napsat jasně stručně, co nesedí a proč...   

Ivan Nový 28.6.2006 18:22

Rolene,

Vy jste pro Paroubka?

Psí vrah Čumil 28.6.2006 18:22

Re: Re: Re: Bezpochyby.

No, vidím, Aerovko, že vás postihl stařecký raptus. No nic, už to s vámi lepší nebude...:-)

AeroKarel 28.6.2006 18:21

Re: Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

" Pokud jde o urážky a lhaní, rád uslyším důkazy"

Zavítejte do televizních archivů a pusťte si jakoukoliv debatu s Paroubkem i DRáthem. Nemožno neslyšet.

A co jsem dělal já? Nebyl jsem ústředním tajemníkem ČSSD, ani nechci být, tak jsem se staral o vymanění veteránařů ze Svazarmu, vznik ČSKHV, svoji práci, agitoval v prospěch nelevicových stran......

Ivan Nový 28.6.2006 18:21

Rolene,

Jirka lže, aby zamaskoval svou hloupost, až tak pohrdá svými ctiteli :-)))

F.Vízek 28.6.2006 18:20

Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

AeroKarle, 

musím reagovat,: totalitní režim mě  evidoval mezi 6335 úhlavními svými nepřáteli, takže to nebylo jen tak a pro nic za nic.  Dospělých občanů mělo tehdejší Československo tak 13 milionů, že? 

Musím opakovat, že ne po sametu, ale za vlády  KSČ jsem veřejně, nahlas a otevřeně a mnohokrát žádal konec vlády jedné strany, jak byla zakotvena v Ústavě. Ano, byl jsem v té době člen strany (vypadl jsem z ní až ve svých 29 letech), přesto jsem se řídil rozumem a totalitní praktiky pranýřoval.   Nevím, kolik lidí si to v té době dovolilo, kolik NEstraníků našlo tu odvahu.  Svoje tvrzení mohu samozřejmě doložit soudním rozsudkem z roku 1974, kde  ze mne udělali antisocialstu, antisovětistu a pravicového oportunistu...  A já byl JENOM slušným člověkem a otcem čtyř dětí školou povinných. Skončil jsem nakonec v kamenolomu a  ven se dostal až ve svých 50 letech,  přesněji v lednu 1990.

Připomenu, že spolupracovníků s StB bylo 150 tisíc a po nich nyní nikdo nejde, dokonce je soudy očišťují. .. To Vám zřejmě nevadí. Trochu spravedlnosti, trochu nadhledu a trochu soudnosti, to potřebuje tato doba jako soli.

pooh 28.6.2006 18:16

Re: Člověk Paroubek

Trefa, proto si myslím, že by měl být premiérem Topolánek a tu Bémovskou kliku trochu zchladit. A samozřejmě celou tu Kočkovu muzikálovou partu kolem výstaviště pořádně vyvětrat.

divana 28.6.2006 18:16

Re: Re: Paroubkovo pusobeni na magistratu

proboha, snad tomu, co tu píšete ještě nevěříte?! no to mě potěš!

S.V. 28.6.2006 18:11

Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

 Nezačínáš panikařit,že se tvé  kolaborantství a sympatizantsví s komoušem proflákne?

Rolen 28.6.2006 18:11

Re: Ještě větší BLBEC než jsme si mysleli

říkáš blbosti, nechlastej, když píšeš na NP.

Rolen 28.6.2006 18:09

Re: Chacha,

Arogance a papalášství byly svého času předhazovány zejména Klausovi někdy i Zemanovi. To jsou ale změny. Pro mne je to spíš signál, že Paroubek je jistá osobnost, to ovšem v naší kotlince jak vidno nesnášíme...s takovými aroganty je třeba zatočit, že?

S.V. 28.6.2006 18:08

Člověk Paroubek

 Podezření z Paroubkovo napojení na mafii zmizí teprve ,když se jeho členství

v Bratrstvu Kočkovy pracky vyšetří.A to se sotva stane,protože ani on ani ODS Bém

nemají na podobném vyšetřování zájem.

Augiáš 28.6.2006 18:07

Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

S urážkami začala ODS památným klipem pana Renče. Nevím, zdali jste byl někdy v Británii nebo USA, billboardy byly velmi mírné, a značka ODS mířila dolů, takže každý člověk s IQ nad 70 věděl oč jde. Pokud jde o urážky a lhaní, rád uslyším důkazy. Zrušení KSČ navrhoval ten pán jako ústřední tajemník sociální demokracie. Co jste dělal vy?

Rolen 28.6.2006 18:05

Re: Paroubkovo pusobeni na magistratu

Zřejmě vidíte tu strašlivou dichotomii: čestný a pravdomluvný Mirek a podlý a prolhaný Jirka. Jako v Rychlých šípech, s tím je třeba něco dělat, třeba Jirku zakázat, jeho stranu pak ušetřit, za podmínky, že se skloní před Mirkovou stranou a podepíše opoziční smlouvu, že příštích 50 let volby nevyhraje. Co říkáte, to je řešení !!!