28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.Vízek 28.6.2006 18:05

Re: Paroubkovo pusobeni na magistratu

Bez většiny ODS si ani náměstek primátora nemohl na magistrátu  dovolit "dělat ztráty", jak zřejmě z neznalosti píšete. Nezdá se, že by před volbami na hlavu J.Paroubka padaly výtky o jeho půsoební na magistrátu, že?

A co znamená Vaše tvrzení o straně "komunistického typu" na adresu ČSSD?  Vždyť i KSČM byla zaregistrována po sametu a kdyby její stanovy, činnost a chování odporovalo zákonu o politických stranách, musela by skončit.  Za 15 let od jejího vzniku NIKDO soudu podobné oznámení   nepodal, takže se zřejmě z neznalosti zákonů opět mýlíte.  ČSSD je respektovaná strana s úzkými vazbami na západní socialistické partaje. Ostatně socialisté a křesťanští demokraté mají v Evropském parlamentu jasnou většinu, že? A špatně si nevedou, jak za  půl století evropské integrace dokazují. 

Pokud jde o nestydaté lži, které podle Vás premiér vypouští do éteru, potom by bylo nejlepší uvést pár příkladů: zaprvé, zadruhé, zatřetí..., ať je jasné, co máte na mysli.

Mít jiný politický názor, hlásit se k jiné ideologii, být konzervativcem, liberálem, křesťanským demokratem, socialistou, republikánem, komunistou ... to všechno je možné, nic z toho neodporuje Listině základních práv a svobod. 

Totalitu jsme pohřbili!  Zvykněte si na to! Už nemáme jednu vládnoucí stranu, jednu pravdu, jednoho vůdce, jednu víru, jednu jedinou správnou cestu..., na věčné časy a nikdy jinak, že? 

Rolen 28.6.2006 18:02

Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

Čím dále bude doba komunismu za námi, tím více strašlivých komunistobijců se objeví. Alespoň to tak zatím vypadá. A tihle komunistobijci budou napadat každého, kdo jim nějak bude stát v cestě - zejména pak připomínat jejich vlastní minulost.

AeroKarel 28.6.2006 18:01

Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

Soudruh Vízek aktivně vystupoval vůči jedné sortě komoušů, která se nepohodla s tou Vízkovou. Ne proti komunismu, svinstvu jako takovému.

"Vízkoví vadí perzekuce, osočování bez důkazů, novinářské štvanice. a vadí mu to vždy"

To mu tedy musí sakra vadit Paroubek, který se v tom všem vyžívá. Jen si vzpomeňte na předvolební kampaň. Urážky, lhaní, zfixlované billboardy ....

A to zrušení navrhoval jako člen a nebo jen jako autor oslavného článku o Vítězném únoru?

conqueror 28.6.2006 18:00

Re: Re: Vízku

Najednou se oháněj demokracií, jako teď bolševici. Ale ti  předtím 40 let na demokracii kašlali a vysmívali se jí....Bolševik žádnou demokracii nepotřebuje protože ji neuznává když vládne a tak ji taky nedostane i když nevládne.

Rolen 28.6.2006 17:59

Re: Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

Hchm, moc jste se nevytáhl. Chtělo by to nějakou lepší repliku.

AeroKarel 28.6.2006 17:56

Re: Re: Re: Když Krejčíř

No, první byl Zeman, Paroubek následuje. Gross zase mistr světa v podrazáctví ......

Augiáš 28.6.2006 17:54

Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

Pan Vízek proti bolševikovi aktivně vystupoval, byl za to souzen a perzekuován. Kolik zdejších komunistožroutů může řici totéž?

Vízkoví vadí perzekuce, osočování bez důkazů, novinářské štvanice. a vadí mu to vždy. Tak se nerozčilujte, že mu to vadí i když je obětí těchto věcí váš neoblíbený občan Paroubek!

Dnes jsem četl asi sto citátů, které Paroubka věšely, grilovaly, označovaly za blba, sexuálního devianta, zloděje, komunistofila. Navrhli jste aspoň v roce 1990 zrušení KSČ jako Paroubek? Nebo jste byli zase zalezlí a čekali, jak to dopadne?

AeroKarel 28.6.2006 17:53

Re: Re: Bezpochyby.

" Komunismus je mi skutečně náboženskou iluzí o dobru pro všechny", tedy pro všechny třídně správné. Ostatní vybít, vyhladovět, přinejmenším přidusit.

Nacisté totéž pro rasově správné. Ostatní taktéž co historicky starší komoušové.

Jedna pakáž!

JJ 28.6.2006 17:51

Paroubkovo pusobeni na magistratu

znamenalo pro mesto ztratu v radech stovek milionu z jedineho obchodu.

Co se tyce komunistu, pokud zlikviduje KSCm, tak mi tato strana opravdu chybet nebude. Ale dela to za cenu zmeny CSSd v ve stranu komunistickeho typu. Coz uz je horsi.Jejich snaha obejit institut tajne volby ukazuje, ze praktiky, kterym se soudruzi bratri v mladi naucili se tezko odnaucuji.

A k utokum na Paroubka -- premier, ktery nestydate lze svym obcanum si nic jineho neaslouzi.

AeroKarel 28.6.2006 17:50

Re: Re: Buvole,

Moc ne. Plnou hubu lidského blaha a svinské metody oboje .........

AeroKarel 28.6.2006 17:48

Re: Paroubek ohlásil demisi a žádá jednání s komunisty

Je vůl, potvrzuje to zde i jinde už léta.

AeroKarel 28.6.2006 17:47

Re: No a proč vlastně nemůžou být komančové ve vládě???

Takže stručně, mít u vlády komunisty s jejich zvyklostmi a Paroubka s jeho chováním (popis je věrný) by bylo na mašli. A moc nechybělo, pár hlasů krajanů .......

AeroKarel 28.6.2006 17:43

Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

Kdepak, slučovací sjezd se blíží .......

Jirka Paroubek a našich 100 hlasů .......

AeroKarel 28.6.2006 17:41

Chacha,

" při řešení věcných problémů umí hledat dohodu s každým, protože prioritou pro něho byla vždy materie a nikoliv politické zakotvení osoby, se kterou jednání vedl. Ani tato podstata demokracie – čili diskuse, dialogu, debaty – není v našich zeměpisných šířkách ještě samozřejmostí, proto se mu od pražských zastupitelů ODS dostávalo uznání jenom šeptem. "

Škoda, že už tyto vlastnosti, nepochybně užitečné, ztratil, nebo je alespoň neprojevuje, úspěšně je nahradiv arogancí a papalášstvím.

No, a míra demagogie před volbami od celé ČSSD a od Paroubka s Dráthem také překročila únosnou míru. S Bublanem  vyděsili Kubiceho, že se začal bát aby nedopadl jako Macháček, Hrubant nebo Šírek a pustil tedy ven nedokončené vyšetřování něčeho, o čem už si stejně povídali vrabci na střeše, propojení špiček ČSSD s mafiemi a korupci, čemuž dlouho bránili ve vyšetření Grossovi talenti a šibalové. Takže díky talentům ala DRáth prosekl volby. A po nich hned dal socdem do jednoho pytle s KSČM, proti čemuž nikdo neprotestuje a Vízek si vyloženě pochrochtává. Takže je vidět, že do toho jednoho pytle patří a slučovací sjezd se blíží .......

Díky za podobné články, jsem moc rád vida že jsem se před volbami nespletl, při odhadu nebezpečnosti KSČSSD.

traktorista 28.6.2006 17:41

Ještě větší BLBEC než jsme si mysleli

Člověk by se tomu mohl zasmát a říci  si no jeden vlezdoprdelista chce být senátorem a dělá proto všechno. A co má být, ale představte si že by KSCSSD měla skutečně těch 101 hlasů jak se Jirka P. naštěstí mylně domníval, to by byl cvrkot. To bychom s těmi novináříčky a televizáčky a vůbec s těmi různými modrými přispěvatelii na NP už pěkně točili a sněmovna pod naším vedením by připravovala takový menší pendrekový zákon  atd., atd. myslím že i nějaký takový menší internační koncentráček pro ty "nenapravitelné" pravičáky by se už pomalu projektoval. A zachránilo to 338 hlasů našich emigrantů díky jim !!! je to taková náplast a opak k těm svinským 99 Pragováků kteří v r.1968 "pozvali" sovětská vojska.:-(

Jenda 28.6.2006 17:38

Chudák

Při čtení jsem se málem rozplakal. Chudák Jirka co netouží po moci, nekamárádí se s pochybnými kolotočáři, nekupuje pozemky na které nemá nárok, nezlehčuje spolupráci s STB, skoro je mi smutno z toho jak po něm všichi jdou a on přitom jen slouží této zemi.

ODSák 28.6.2006 17:29

Paroubek ohlásil demisi a žádá jednání s komunisty

Buď si z nás Vízek dělá prču, nebo je fakt takový vůl...?

Jan H. 28.6.2006 17:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... Odpad..

Kdyby mi nekdo rekl, ze se muze najit ctenar, ktery nepochopi, kdo je "Vizkovym idolem", neveril bych mu. Vy jste ale dokladem, ze i takovy prostacek se najde. Dalsi moznost je pak obycejna demagogie, ktera naopak u levicaka nikoho neprekvapi.

Rolen 28.6.2006 16:46

Re: Hitler,

Tak tak a byla to Noc dlouhých nožů, vzpomínáte ????

Jan Krejčí 28.6.2006 16:42

PS.

Pan Adam Drda je výstižnější

http://ihned.cz//2-18783260-002000_d-65

Jan Krejčí 28.6.2006 16:40

Už dvacet let se KSČM na ničem špatném v této zemi nepodílí, je čistá,

je nejvyšší čas dát jí důvěru a hlasy.

Fantastická věta! Nebo snad věta z fantasy ? ;-€

Milena 28.6.2006 16:39

Re: Re: Re: Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

Máte asi delší vedení, resp. vymýšlíte si své patologické dezinterpretace. Nikdo přece nezpochybnil váhu jednotlivého mandátu. Jednotlivé mandáty mají stejnou váhu, ale nelze je libovolně sčítat. Aby se někdo mohl opřít o váhu 100 mandátů, musí buď jeho strana těch 100 mandátů mít, nebo musí mít uzavřenou dohodu s jinými stranami tak, aby ten součet dali dohromady. Paroubek ale sám 100 mandátů nemá, a žádnou dohodu s komunisty nepřiznal.  Tudíž buď tu stovku nemá, nebo tají tu dohodu, ale v každém případě obelhává své voliče.  Proto jeho stovka nemůže mít stejnou legitimitu, jako stovka Topolánkova. Ten totiž  uzavřel řádnou koaliční dohodu.

Rolen 28.6.2006 16:37

Re: Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

No a co? Nicméně nebyla by to politika nedemokratické levice, nebo má ČSSD v programu či stanovách vedoucí úlohu strany? Jestli něco (znepokojivě) převládá, pak je to vliv ODS na radnicích, v krajích, senátu, parlamentu, u prezidenta, v EU parlamentu, u ústavního soudu a v médiích!!!  Takže problém možná krystalizuje někde jinde.:-/

zrusksc 28.6.2006 16:33

Soudruh Vízek!!!

Soudruhu, Horák se v hrobě otáčí když vidí jak se Paroubek paktuje z bolševikem!!!!

PoslanecVizekBraniParoubkaProc 28.6.2006 16:24

Chudak clovek..

Kdybych ho potkal na ulici, dal bych mu petikorunu.

Buvol 28.6.2006 16:22

Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

Tak, tak .... není těžké si představit, koho by asi volili dnešní voliči KSČM, kdyby tato nebyla a na levici byla jenom jedna strana!

Rolen 28.6.2006 16:19

Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

prostě proto, že jasně a tvrdě definoval požadavky levice a jejich voličů...proč by pak tito kotřebovali KSČM? Levicový voliči pochopili, že potřebují ČSSD a KSČM je pro ně zbytečná.

Jinak malý postřeh, vzpomínáte, jak se najednou začali objevovat komunisté v televizi po minulých volbách prezidenta? Nemyslím, že to byla pomoc za jejich pomoc, ale pravice (a její mediální pomocníci) si uvědomili, že udržovat KSČM při životě náramně škodí ČSSD a prospívá ODS. Umóžňuje totiž strašení komunismem (a spojení soc. dem s KSČM) a ubírá hlasy ČSSD. Pravda je taková, není to ČSSD kdo rehabilituje KSČM!!!!!!!!!

Jirka 28.6.2006 16:16

No a proč vlastně nemůžou být komančové ve vládě???

je tam naprostý pragmatik Filip, zkušený advokát a člověk, který rozhodně nemá zájem na diktatuře proletariátu (OK Stbák, ale takových je tam víc....) no a pak už je tam sbírka magorů, jako je Ransdorf nebo ten senilní děda co kandidoval v Praze... mě nevadí strana, která nic nezmůže, která už nemá svého Gottwalda (toho maj socani). Díky zuřivému antikomunismu máme permanentně zablokovaných 20 % hlasů a už dvanáct let rozhodují o zákonech jednotlivci jako Kott nebo Vrbík... to je chyba... všude jinde (Maďaři aj. ) komunisti fungují jako každá jiná strana a dle mého názoru se dřív nepo později historicky znemožní... a to riziko diktatury proletariátu není vysoké, i když je pravda, že prostě ještě  nemáme demokratické návyky a tradici a zejména kontrolní mechanismy takové, aby se to nezvrhlo... prostě nejde v demokracii brát v úvahu jen 80 % hlasů....

s čím ovšem naprosto nesouhlasím, je Paroubkovo chování, které má ke komunistickým praktikám  (resp. diktátorství) blíže než jakékoliv jiné, např: - nerozlišuje mezi jeho funkcí a jeho osobou - úřad vlády běžně řeší soukromé Paroubkovy starosti,

- nerozlišuje mezi mocí výkonnou, zákonodárnou a soudní - Vesecká panáčkuje na jeho lusknutí prstu, chce "odhlasovat" v parlamentu, že to co udělal bylo správně (nevím co to bylo za kauzu, ale třeba si někdo vzpomenete), jeho náměstek je zároveň soudce a má asi ještě dalších pět funkcí

- neargumentuje demokraticky ani věcně, protože neargumentuje vůbec - jediný argument je modrý nepřítel a to že já to dělám správně atd atd.

prostě nemá "demokratické" návyky (kde by je taky vzal, že) a to co tady dělá, už je jenom špička ledovce, kterou tu socani budují docela dlouho

lesov 28.6.2006 15:57

Re: Dobrý článek

Souhlas, když v TV Ransdorf řekl např. že 1+1=2, tak se všichni mohli potrhat, jakou že to řek pitomost. Tahle infantilnost soudruhů z ODS trvá stále.

Mám pocit, jakoby ODSáci tušili,že se při pohledu na Komanče dívají vlastně do zrcadla.

A ty modrý ptáky mají nespíš od toho, že si na nich udělali uzel aby nezapomněli, že se tu rudá už nenosí... ;-P

Soudruhy z ODS nám sem nikdo neposlal z demokratické ciziny, to je náš domácí xindl - ten vyčůranější. (Y)

Psí vrah Čumil 28.6.2006 15:54

Re: Bezpochyby.

To se zeptejte prokurátorky Dany. Ta tady pravila patetickým prsním hlasem: Vy jste zabili Psa! Tož jsem si to vzal k srdci.

Ale k věci samé - co do těch cílů se musím bolševika zastat. Iluze spravedlivé a rovné společnosti je transformovaný křesťanský mýtus; odeber znerovňující bohatství a přeneseš  rovnost před Bohem na zem. Náckové naopak stavějí na absolutizaci vrozené nerovnosti s cílem opanovat ty méněcenné. Komunismus je mi skutečně náboženskou iluzí o dobru pro všechny (ostatně nejen proto tolik věřících konvertovalo ke komunistům a posléze zase naopak, taky jsou tady mezi diskutéry), kdežto východiskem nacismu je mi nelidská nerovnost.