28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 28.6.2006 22:50

Re: poslechnete soudruhu tich@dohoda

Víte, tady ani tak nejde o to, co kdo dělal za totáče. Jde o to, co kdo dělá dnes. Vízek tady  tluče do čtenářů KOMUNISTICKOU PROPAGANDU, proto je mu spíláno a je posílán ke všem čertům. A vy to vlastní demagogií podporujete, z čehož se mi dělá šoufl. Opakuji, že důležité je, kdo hlásá komunismus dnes! A že Vízek komunismus hlásal už zamlada, je přitěžující okolnost. Blbost ho neomlouvá.

Podle vás je zřejmě nutné hájit komunisty, aby mohli lhát a hlásat stejnou propagandu, jako před lety...

Pavel 28.6.2006 22:24

Nepíjte tu kořalku pane Vízku.

Paroubek se zasloužil a stále tak činí, aby komunisti nezůstali v pozadí. Volby neovlivnil Kubice, ale strýček Vik, pan Rod, kakaový Bob a jiní šibalové. Díky jim jsem měl snadné rozhodování.

Starý J. 28.6.2006 22:19

Pane Vízku!

Příklad další ÚČELOVÉ LŽI Paroubka, zopakované krom akce ODS mínus včera při hodnocení koaliční smlouvy: Zvýšením DPH vám ODS přinese zdražení potravin, vodného, atd.

Minulý týden: Zdražení rohlíků, jako kdyby se DPH zvedla ne na 19, ale 33%, chleba – jako by se DPH zvedla ne na 19, ale na 29%, v Brně zvýšení ceny vodného a stočného, atd. To už zde vládné ODS, nebo ještě ČSSD. Jenže zase – kdo z „prostých občanů“ si toto uvědomí, nebo kdo z voličů ČSSD a KSČM si to CHCE UVĚDOMIT??

vládík 28.6.2006 21:23

JEDNO OKO NEZŮSTALO SUCHÉ.

Opravdu jste nás rozplakal. Měl byste možná Paroubka nahradit. Demagoga vašeho formátu aby pohledal.

H.K. 28.6.2006 21:16

Re: ano soudruhu modry traktoristo, vy jste skutecne

Já jsem ten z Dolní Lhoty. Nevím proč se uchylujete k sprostotám a urážení. Stáří není žádná zásluha. Je fakt, že pan Vízek vstoupil  do KSČ pravděpodobně kolem roku 1959, tedy v období konečné likvidace soukromého vlatnictví. Nevím co mohlo vést pana Vízka k vstupu do KSČ. Možná chtěl tuto stranu nějak napravit nebo s tím co se událo v padesátých letech souhlasil. Nechci v tomto směru spekulovat. Určitě o tom věděl.

     Kdyby do této strany nevstoupil, nemuseli ho z ní vyhazovat. Pokud v ní byl, tak pomáhal budovat socialismus alespoň do doby ukončení členství. Za to nese plnou odpovědnost. 

     Tak jak vy nesete odpovědnost za ty blbce, idioty, kraviny. 

G. Pašek 28.6.2006 21:06

Prdlačku, on mu ten lom jenom prospěl, jinak už by byl pod drnem . . .

.

tich@dohoda 28.6.2006 21:03

poslechnete soudruhu Stary

me by zajimalo, co konkretne jste proti komunistickemu rezimu udelal vy, ne bekot o vasich rodicich, rodine , jejich osudu je mi uprimne lito, sam jsem si s komunisty uzil sve. Jen nechapu, proc se navazite do pana Vizka, ktery mimochodem ma naprosto totozny osud jako pan senator za ODS,ktery sem prispiva obcas clanky a komentari, vcetne onoho clenstvi v KSC a nasledny trest v delnicke profesi. Ovsem za celou dobu jsem neslysel nejen vas ale nikoho se do pana senatora ODS navazet a pripominat mu, ze byl komous. Osobne jsem tomu rad, nebot jej povazuji za slusneho a cestneho cloveka, tedy cestneho v kontextu ze je to politik, takze to musime brat s rezervou :-( .

Ovsem pana Vizka povazuji za minimalne stejne slusneho, ten je ovsem podle komentaru ze Psa absolutne zodopovedny za vsechny zlociny komunismu a celou mizerii te doby. Ne vy co jste cely zivot vzorne kolaboroval, nebo alespon mlcel, ne soudruh prezident, ktery kolaboroval zcela jiste. Proc se nenavazite do matky soudruha Klause, ta byla v KSC/a horliva/ az do 89 roku, pan Vizek do 29 let potom jej vyhodili.

G. Pašek 28.6.2006 21:00

Kdo váží více . . . 2 Paroubkové nebo 1 Paroubková . . . .

Nápověda . . . . 1 Paroubková.

divana 28.6.2006 20:52

Re: Re: Re: Re: Paroubkovo pusobeni na magistratu

proč váš člověk paroubek bere čssd a ksč do jedné koalice = 100 hlav?

brnakjohn 28.6.2006 20:50

Paroubek

Člověk ????????????

Radajan 28.6.2006 20:47

Re: Neškodí připomenout:

Je myslím zbytečné připomínat anonymním diskutérům jakoukoliv slušnou diskusi. Hlavním cílem diskutujících je jak vidno odsoudit všechny ty,kteří se jim nelíbí svým názorem. Nejlepší je vybrat si jednoho a do toho kopat, nejlépe anonymně a pokud možno formou sprostých urážek a neprokazatelných nařčení.

PetrM 28.6.2006 20:37

Re: ano soudruhu modry traktoristo, vy jste skutecne

Já Vás neznám, proto si ušáky odpustím. Nemáte rovněž pravdu v tom, že člověk, který komunismus nezažil, se o něm není schopen vyjadřovat. Tak to pozor, tichá dohodo: mého dědu - narozdíl od p. Vízka - komunisti zabili. Takže asi tak.

Starý J. 28.6.2006 20:35

Pane Vízku!

Naprosto pravidelně nám dáváte zde školení o tom, že jste  „se dostal na seznam 6335 úhlavních nepřátel režimu se všemi důsledky pro mne i moji rodinu“. Nezbývá, abych Vám stejně pravidelně odpovídal, že já jsem se dostal na seznam ne 6335, ale desítek, možná stovek tisíc úhlavních nepřátel režimu se všemi důsledky pro mne, moje sourozence a rodiče, a to v době, kdy Vy jste s nadšením pomáhal tyto seznamy jako partajník vytvářet! Ty důsledky, na rozdíl od Vás, trvaly celých 40 let! A lidé se na tento seznam „úhlavních nepřátel“ na rozdíl od Vás dostávali naprosto nezaslouženě. Stačilo, aby měli jen např. ševcovskou živnost, nebo 5 ha polí, které s nadšením neodevzdali do JZD. Takže, nezlobte se, nad Vašim osudem se rozhodně nerozpláču ani já, ani mnoho dalších. A na rozdíl ode mne (a dám ruku do ohně i těch, co byli na seznamu se mnou) , Vy znovu tlačíte naprosto bezprecedentním velebením guru Paroubka pohrobky organizace, o které píšete, že Vám TOLIK ublížila, znovu ke korytům! Jak se ve Vás má člověk vyznat! Volat své trýznitele (a Vy tvrdíte, že Vás poškodili) znovu na sebe, odporuje dokonce i křesťanským zásadám. Běžně je to úchylka zvaná masochismus!

Starý J. 28.6.2006 20:35

Pane Vízku!

….Až tak daleko se zašlo, aniž by se kdo červenal, aniž by kdo zasáhl a řekl DOST….

Sám přiznáváte, že Paroubka nemá polovina národa „ráda“? A co s tím? … aniž by kdo zasáhl a řekl DOST…Kdo bude ten, kdo v případě Paroubkova vítězství ZASÁHNE, kdo bude ten, kdo řekne DOST!  A jsme u toho. Paroubek se netají tím, že zasáhne se svou vítěznou sestavou do tiskového zákona! Zasáhne tak bezohledně, jak dokázal bez diskuse s opozicí, bez ohledu na své koaliční partnery, SE KTERÝMI BYL DO FUNKCE PRESIDENTEM JMENOVÁN, (jak krásný podvod hned od začátku kariéry), prohlasovat s komunisty jakýkoli zákon! To bylo opravdové VAROVÁNÍ, které nám člověk Paroubek předváděl! Zatím jenom si jeho lidé a on sám stěžují na všech stranách a nechávají odvolávat nepohodlné. Stačí si jen vzpomenout volání ředitelů komerčních TV na kobereček po prohraných hlasováních! Trapas jeden za druhým. Vzpomínám na kreslený vtip Kantorka po roce 1986, kdy pán stál v koutě s bičem a práskal psy, se slovy: Já vás naučím mít rádi svého pána! Říkáte DOST! Proč nejdete na radu k „hodným komunistům“, kteří již „20 let neudělali nic špatného“ (mimochodem pouze 16, v roce 1989 měli pendrekový rok), ti zjistili hned v počátku, že národ mohou k lásce JEN PŘINUTIT, a to jakoukoli metodou, kriminálem, šibenicí, pronásledováním, zavřením hranic atd. Jak to udělá „člověk Paroubek“?

Starý J. 28.6.2006 20:34

Ecce Homo Paroubek!

….byl denně zleva zprava atakován a ve většině médií nelítostně drcen, smažen a grilován….Nad jeho hlavou trvale svištěl bič, jenom kočí se střídali: nejen oponenti, ale i koaliční partneři a dokonce i hradní pán… Šleh a prásk!…

Chybí jenom, že úpěl na kříži! „Dokonce i hradní pán“, kterého „člověk Paroubek“  urážel každý den, dokonce si na to pozval hulváta první třídy a jmenoval ho za to ministrem zdravotnictví.

Chcete pane Vízku za prvé, za druhé, za třetí….Tak, jak vnímáte Vy Paroubka, tak ho vnímáte Vy. Půl národa (a možná více) ho vidí právě naopak. Proč, to Vám zde napsalo spousta přispěvatelů. Paroubek nebyl „prvním předsedou, kterému se podařilo umenšit vliv a význam KSČM“, Paroubek byl naopak prvním předsedou ČSSD, kterému se povedlo přivést komunisty k rozhodování o zákonech této země a tedy k rozhodování o životě lidí v této zemi. A  za to ho v těchto volbách komunisté i volili, proto „úbytek hlasů“, protože jen po jeho zádech, po jeho jmenování premiérem po vítězných volbách, by se ke kýženým postům na všech úrovních dostali. To je schopen pochopit i absolvent jen základní školy, tomu se říká TAKTIKA a je to zcela běžné!  Zdá se, že Vy to záměrně pochopit nechcete! Pak-li že to nevidíte,  (a to pravděpodobně jenom sám, protože i Paroubek si zcela jistě uvědomuje co dělá), pak se nezlobte, ale veškerá debata s Vámi je naprosto zbytečná a musel bych Vás jen politovat.

Malý příklad Paroubkových zákeřných a „prosté lidi“ matoucích prohlášení: V pondělí podá moje vláda jako „VSTŘÍCNÝ KROK“  demisi. Předpokládám, že koalice (jinak říká „pseudokoalice“ – proč, to ví snad jen on sám) za to zvolí předsedou parlamentu soc.demokrata Zaorálka. A já se Vás ptám a odpovězte bez „okecávání“: To má myslící národ opravdu za voly? Pokud bude zvolen předseda parlamentu, pak Paroubek DEMISI PODAT MUSÍ! To je příklad jeho naprosté sprostoty a zákeřnosti, kterou zde předvádí již rok!

Mirek 28.6.2006 20:25

Re: Člověk František Vízek

Není to náhodou zaprodanec a agent v žoldu KSČSSD?

tich@dohoda 28.6.2006 20:24

ano soudruhu modry traktoristo, vy jste skutecne

"jeste vetsi blbec nez jsme cekali"

Pokud si vzpominam, tak socani s komousi meli v jeste nedavno v parlamentu 111 poslancu, takze klidne uz ty cistky zde na Psu a jinde delat mohli, kupodivu sem stale prispivalo a prispiva 90 % modrych idiotu, ze fandi ODS by mi vcelku nevadilo, pokud by umeli psat a nepsali naproste kraviny. Pana Vizka neznam, nazorove se vyrazne lisime ale vadi  mi pokud se do nej strefuje 26lety kluk, ktery o dobe komunismu nic nevi, ma jen vyplachlou hlavu, zadne argumenty a mysli si, ze je moudry. Pan Vizek od 29 let neni v KSC, dnes je mu pres sedesat, normalizaci prozil v kamenolomuza trest a tady mu do bolseviku nadavaji lidi co z 95 % s komunisty kolaborovali, nebo minimalne drzeli hubu, resp. mlady usak co mu v 89 bylo 9-10 let.

Byl bych rad aby se nam prihlasili ti co za komunistu sli na komunistickou schuzi, a tam zadali zruseni vedouci ulohy KSC z ustavy, nebo verejne odsoudili pritomnost vojsk SSSR na nasem uzemi, tohle totiz pan Vizek udelal a nadavaji mu ti,co ani nemeli dost odvahy nejit do pruvodu na prvniho maje. Skutecne jeste vetsi blbci nez jsme doufali :-(

Venkovan 28.6.2006 20:15

Člověk František Vízek

Tož taků oslavnů ódu sem tu eště nečetl!!!!!!To si snád ten Váš božský Jura pověsí v rámečku nad postel a bude sa tím kochat před spaním!!!!!!

Mrkev 28.6.2006 20:05

Re: Už jsem četl spoustu hovadin a blábolů,

Horák tam Paroubka v kandidatuře podpořil Máte dost špatné informace.

H.K. 28.6.2006 20:00

Re: Neškodí připomenout:

Pane Vízku demokracie je diskuse a je každého právo vyjádřit svůj názor. Je dobře, že zde na NP obhajujete "svoji pravdu". Jsme přibližně stejně staří. Já jsem nikdy nebyl pionýrem a ani v komunistické straně. Odhaduji, že jste do této strany vstoupil kolem roku 1959. Já jsem žil na vesnici a vím jak probíhala kolektivizace. Lidem sebrali všechno i tu dřinu. Vy jste v tomto období vstupoval do strany. Prizmatem tohoto období se na svět dívám já. Byl jste mladý a já Vám neposouvám nějaké nečestné úmysly.

     Pokud říkáte, že kdyby 99% lidí nekývalo,  tak by komunismus padl dřív. Tomu určitě sám nevěříte. Sociálně demokratické strany jsou normální součástí politického spaktra v Evropě. Já si myslím, že v dnešních "vyspělých" státech mají všechny strany "normálního" politického spektra sociální politický program.

      ČSSD vládne dvě volební období. Které  zásadní problémy pomohla vyřešit? Na řešení kterých zásadních problémů se podílel pan Paroubek?

Mrkev 28.6.2006 19:58

Re: No toto?

V čem z ní udělal KSČM č. 2? Máme vyšší daně než Němci, Italové nebo Švédové? Máme horší růst než Finsko a Polsko? Máme větší nezaměstnanost než Slovensko? Musíte argumentovat, co vám vadí. Všechno vadí jen blbcům, kteří neumí argumentovat.

Mrkev 28.6.2006 19:55

Re: Re: Re: Vízek

Většinu těch zákonů znám. Co máte proti třeba zákonu o konkursu a vyrovnání?

orso 28.6.2006 19:53

No toto?

Pane Vízku, o čem chcete diskutovat? Člověk Paroubek = účel světí prostředky. Dále pak naprosto nehorázné samožerství, řekl bych, že nějaká osobnostní porucha. Typická zakázka pro psychiatra. Já Paroubek, já Bůh. 

Kdo s čím zachází tím také schází. Přesně to se stalo Vámi obdivovanému Paroubkovi. Byl to on, kdo jako první naplival na všechny okolo způsobem do té doby nevídaným. Pak se není čemu divit. Akce vyvolává reakci. Tu "bombu" si politik Paroubek pod sebou odpálil sám.

Jestli myslíte, že si Paroubek zaslouží úctu za to, že z ČSSD udělal KSČM č. 2 nebo možná č. 1 – no nevím. Takovou prasárnu ve jménu budoucího koryta si žádný z jeho předchůdců nedovolil udělat. Raději se podívejte po někom jiném...

kolen 28.6.2006 19:16

A co člověk Vízek?

 Vízku, úplně jsi mě rozbrečel, naposled jseme takhle řval, když nám umřel soudruh Stalin, ale to mi bylo pět let :-).

Ježe od té doby jsem vyrostl a čtenáři jistě také, zapomnělk jsi, že nepíšeš pro blby.

. Když kecáš, jak se uměl dohodnout s každým, tak to , jak nechal své nohsledy - jinak svobodně zvolené poslance - podepsat ten dokument o nepodporování, to asi udělal jinej Paroubek. Podívej se do zrcadla a strč si prst do krku, snad se ti bude zvracet líp.

JJ 28.6.2006 19:06

Re: Re: Paroubkovo pusobeni na magistratu

A to jsem vynechal, ze si Paroubek prihral byt v programu mesta pro vystavbu socialnich bytu. Vetsich bytu tam bylo minimalne a Paroubkovi se podarilo ten byt ziskat. prirozene naprosto ferove.

JJ 28.6.2006 19:04

Pane Vizku, nic ve zlem, ale jak vnimate roli "ekonomickeho namestka"!?

Kdo jiny je zodpovedny za radne oceneni? Paroubek mel smulu, ze se pak do rady dostal i clovek, ktery tomu rozumnel, protoze se tim v KB zivi.

PetrM 28.6.2006 18:55

Re: Re: Vízek

"Konečně"? Znamená to snad, že delší dobu pozorujete mé příspěvky a dosud jste v nich nenašel ani zbla rozumu? Nebo je to snaha o sardonický vtip?

"Paroubek – za údajnou přípravu k vládní kolaboraci s komunisty – byl prvním předsedou, kterému se podařilo umenšit vliv a význam KSČM způsobem, který budí úctu" - podívejte se na plné znění zákonů, schválených během posledního roku. Podívejte se, KDO a v jakém počtu je prosadil. Pak si budeme povídat a "argumentovat" o tom, jestli Paroubek dokázal umenšit KSČM tím, že aktivně prosazoval její volební program.

Aleš 28.6.2006 18:52

Re: Re: Re: Re: Bezpochyby.

Je legrační, jak  tenhle "objektivní", "tolerantní" a já nevím jaký ještě Čumil vypadne z role a dokonale se odkope.

Čest, soudruhu Čumile!

Augiáš 28.6.2006 18:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

Ten zákon najdete v USA stejně jako v Německu. I za Klause se v zájmu stavby dálnic vyvlastňovalo. Ústava to připouští za náhradu. Ta náhrada se nyní zvýšila.

PetrM 28.6.2006 18:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenže Vízek proti boševikovi něco aktivně dělal

A socdem nemá snahy znárodňovat? Četl jste alespoň jeden z návrhů tzv. "vyvlastňovacího zákona"?