28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 28.6.2006 15:50

Re: Re: Re: Buvole, z toho se nevykroutíte a nevkládejte

Rozhodně má k nim blíž, než Topolánek k baronce Thacerové ....

Milena 28.6.2006 15:50

Re: Re: Re: Když Krejčíř

Ta "volovina" (plus další kompromitující materiály) byla přece nalezena v Mrázkově archivu, který byl objeven při domovní prohlídce u Pitra, které se předtím někdo snažil zuby nehty (dokonce skrze výměnu dozorujícího státního zástupce) zabránit! Jestliže Kubice chtěl v té zprávě dokázat, že existují politické tlaky na zamezení vyšetřování Mrázkovy vraždy, pak tyto kompromitující materiály byly logickým důkazem, že důvod bránit té prohlídce mohl mít právě ten, kdo věděl, že takové materiály existují a bál se, že padnou policii do rukou. Tedy například někdo, koho se ty kompromitující materiály týkají a koho jimi Mrázek mohl vydírat. O čem měl jednat Doležel se Spyrou (když měl "chránit premiéra")? Proč a o čem jednal Vyvadil s Pitrem?

Mard 28.6.2006 15:46

Re: Když Krejčíř

Jak nevinnejch dívek?!? Prý to dělala s tatínkem jak bylo ve zprávě. Tak pozor na interpretaci!

Hamar 28.6.2006 15:32

"tento podivný příspěvek"

by se spíše vyjímal na jiném serveru: http://www.kscm.cz/ Rv

Modrý pták 28.6.2006 15:31

Bezpochyby.

Ale je nějaký rozdíl mezi cíly v tom, že jedni jich chtěli dosahovat ve jménu rasovém a druzí třídním? To je z mého pohledu poněkud nudná diskuse. Nota bene jsme se s Buvolem posunuli úplně někam jinam než jsme začali.

Mám k Vám zvědavý dotaz: co Vás vedlo k doplnění Vašeho nicku? Jste rasem na vedlejšák?

Jan Daniel 28.6.2006 15:31

Re: Re: Buvole,

Státem řízená ekonomika? Plná zaměstnanost?

Tinkturak 28.6.2006 15:28

Wízek

Ty blááááho... Ten Wízek je po čelní lobotomii nebo měl úraz hlawy, či je tak pitomý již od narození?

Jen drobný postřeh. Paroubek nezmenšil podíl KSČM...Paroubek prostě jen přičleňuje ČSSD ke KSČM a jen slepý Wízek a jemu podobní "zaklapkowaní" to newidí.

tatina 28.6.2006 15:26

Re: Skutečně pozoruhodná apoteóza Jiřího Paroubka

R^

tatina 28.6.2006 15:24

Už jsem četl spoustu hovadin a blábolů,

ale toto jsem vážně nečekal.Autor tady píše,že pan Paroubek byl přítelem pana J.Horáka.Možná,že má pravdu,ale já bych takového přítele nechtěl.Dobře si vzpomínám,když bylo na hlavu J.Horáka házeno spoustu špíny,že nebrání rozpad tehdejšího Československa,že jde kvůli reformám panu Klausovi na ruku a pod.Tehdy jsem četl spoustu denníků,a taky i části proslovů ze sjezdu ČSSD,kde byl pan J.Horák sesazen a na místo něj přebral funkci předsedy strany pan Zeman.Nikde ani slůvko zastání od kandidáta na post předsedy,J.Paroubka.Spíše naopak tleskal projevu pana Zeman,který se mimochodem dosti nepěkně opřel i do J.Horáka.Co je to potom za přítele,pane Vízek.O dalších věcech,o kterých jste se tady zmínil,se nebudu raději ani vyjadřovat.Jen tak naokraj bych Vám chtěl připomenout jednu větu,kterou vypustil z úst s.Paroubek před letošníma volbama."Vážení novináři,10 dní před volbama se nebudu vyjadřovat k žádným aférám,a už vůbec se nebudou před volbama vyšetřovat".V této větě je napsáno o charakteru s.Paroubka víc,než-li v těch Vašich.

H.K. 28.6.2006 15:17

Re: Úvaha

Je to člověk. Je potřeba si uvědomit, že se jedná o člověka s  posláním. Tajné je kdo ho poslal a za jakým účelem nám byl seselán. A proč zrovna nám. Zatím se jeví jako spasitel naší politické scény.  Jeho plánem je znemožnit komunisty.

        Pane  V í z k u , které zásadní problémy pomohla vyřešit ČSSD za dvě volební období?  Jak přispěl pan Paroubek k řešení důležitých problémů?_

Psí vrah Čumil 28.6.2006 15:07

Re: Buvole,

Ale může, Modrý ptáku, váš komentář je toho zjevným důkazem. Buvolův (nebo čí) pravděpodobně taky. A co myslíte, najdete nějaký rozdíl mezi nácky a komunisty aspoň v cílech?

Sixteen 28.6.2006 15:04

Groteska

Skvělá groteska, smál jsem se i slzu uronil. Jen houšť.

Ghost 28.6.2006 14:55

Re: Re: Re: Re: Anál

moc nebo nemoc soucasnych komunistu preci nezavisi na tom jstli maji o 5% vic nebo min, protoze sami nadpolovocni vetsinou neyiskaj - takze jejich moc ci nemoc zavisi na tom jestli je nekdo veme do hry, a to p. Paroubek udelal - tim je umensil doufam jen ve vasich ocich - v ocich rozume uvazujicich lidi lidi je naopak vraci k moci

Modrý pták 28.6.2006 14:42

Buvole,

nacisti levičáci byli a je hnusným zločinem komunistů, že se jejich označením za pravičáky pokoušeli zdiskreditovat obsah toho slova. Komunisté nebo nacisté jsou úplně stejnými levičáky a není mezi nimi ani rozdíl v metodách, které používají k dosažení svých cíků. Socdemáci jsou  levičáci jakbysmet, ale na rozdíl od předchozích nepoužívají všech nástrojů, které ti druzí používali. Nadřazování kolektivu nad jednotlivce je jim vlastní všem. A srovnávat Willyho Brandta nebo Olafa Palmeho s Hitlerem (a já bych dodal se Stalinem), pokud jde o metody, snad nemůže žádného myslícího tvora napadnout.

loco 28.6.2006 14:42

Komunisti se znemožní?

Víte nejhorší je, když si člověk v té diskuzi přečte názor nějakého idiota, že Paroubek zmenší vliv "nových" komunistů tím, že je pustí do státní správy a tím jim umožní, aby se znemožnili a nemohli tvrdit, že oni nic, protože byli v opozici. To nestačilo, jak se znemožnili za čtyřicet let a kam tenhle stát dokázali srazit? To máme dopustit, aby si dali repete? Proboha co jsme to za národ? Nacismus a komunismus zakázat a tvrdě postihovat! Paroubka obvinit a soudit za podporu hnutí omezujících lidská práva a svobody a ve svém důsledku za vlastizradu!!! Výroky, že bude vládnout s kýmkoliv, jsou pro naplnění této skutkové podstaty dostačující. Jeho další delikty v souvislosti se zakrýváním trestné činnosti jeho stranických spolupartajníků či osob, za něž byl z funkce premiéra zodpovědný vyplavou v průběhu vyšetřování už samy, protože už je nebude schopen zametat pod koberec.  Právě ztráty moci a schopnosti tyto věci tutlat se totiž momentálně nejvíc bojí!!!

Buvol 28.6.2006 14:41

Re: Re: Re: Jakýho podvodu?

No hlavně že Vás nepodvádí manželka ...

Buvol 28.6.2006 14:34

Re: Re: Re: Re: Když Krejčíř

Tak to byla pokojská nebo co? To je slovíčkaření!

RobertR 28.6.2006 14:33

Re: Re: Buvole, z toho se nevykroutíte a nevkládejte

Vy chcete, Buvole, srovnávat Palmeho a Brandta s Paroubkem? Ajajaj!

Ghost 28.6.2006 14:31

Re: Re: Muzu rict jedine

zatim jen naznacim, ted opravdu nemam cas psat cely clanek,napr.:

Paroubek se dostal pod palbu medii vpodstate az po CzechTek 2005, kdy si doslova objednal tvrdy policejni zasah - to ze se tim dostal do problemu u novinaru me neprekvapuje, policie nema pracovat podle politicke objednavky.

Zrovna nedavno vysel tusim ze na serveru LN clanek kde primator Bem - tedy tehdejsi sef Paroubka jasne rika,ze ho z prace magistratu zna jineho nez jak se chova ve vlade - a to jineho v dobrem slova smyslu.To k te poznamce ze o paroubkove kvalitni praci na magistratu hovori vsichni jen septem.

A tak bych mohl pokracovat a kdyz budu mit trochu casu tak vam to sepisu.

RobertR 28.6.2006 14:28

Re: Re: Re: Když Krejčíř

Buvole, vy fakt máte dlouhé vedení. V Kubiceho zprávě není ani slovo o tom, že by Paroubek měl být prznitel či pedofil. S tím přeci přišel on sám.  Ve zprávě se píše, že dle informátora měla být Paroubkovi k dispozici nějaká nezletilá dívka. To může být sedmnáctka. A o tom, že by mu měla být k dispozici k sexu tam není ani slovo.

Buvol 28.6.2006 14:28

Re: Buvole, z toho se nevykroutíte a nevkládejte

Pro mě osobně je levičáctví kombinací zamindrákovanosti (stále se

schovávají za nějaké kolektivy) a nadutosti (vždycky vědí, co je pro

jiné lepší bez ohledu na jejich přání). Když nacisty považujete za levičáky, tak to asi platí. Sem ovšem nepatří socdemáci! Nebo snad chcete Willyho Brandta nebo Olafa Palmeho srovnávat s Hitlerem?!

Dušan 28.6.2006 14:26

Re: Re: Jakýho podvodu?

No, já bych řekl, že pokud zde byl někdo podveden, jsou to voliči ČSSD.

Psí vrah Čumil 28.6.2006 14:20

Re: Re: Když Krejčíř

Hm - a proč tam ta volovina teda byla, když ke všemu pocházela z POLICEJNÍCH zdrojů? Je snad Kubice idiot? Možné to sice je, ale nepovažuji to za pravděpodobné...;-D

Předseda 28.6.2006 14:15

Re: Po velmi dlouhé době na Psu -slušnost!

"Kdyby byli mírní, pravice by vraždila,lhala,kradla a podváděla tak, jak to i dnes dělá na celém světě " - a proto tady kradli, lhali a vraždili komunisté. (Y)

Dušan 28.6.2006 14:15

Ano, Paroubek umenšil vliv komunistů,

protože v současnosti již mezi českými bolševiky tvoří druhou ligu. Jen si nemyslím, že toto je správná cesta;-(

Fanda 28.6.2006 14:10

Magor Vízek

se opět jako vždy pokouší přesvědčovat, že černá je bílá. I tak se dá ukázat cesta.

Buvol 28.6.2006 14:09

Re: Re: Když Krejčíř

Když není pravda, že je prznitel, nevím proč bych měl věřit tomu ostatnímu!

mackie 28.6.2006 14:08

Je to Marťan!!!

Buvol 28.6.2006 14:07

Re: Jakýho podvodu?

To jsem neřekl, ale někteří z nich budou rozhodně podvedení ....

Buvol 28.6.2006 14:06

Re: Skutečně pozoruhodná apoteóza Jiřího Paroubka

A víte, že taková zařízení existují? Zeptejte se pana Fidelise Schllee.... Zajímavé je, že jsem někde četl nebo snad slyšel, že volil ČSSD ....