10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BuBu 28.6.2006 9:53

Re: A že se tak ptám . . .

. . . . a u Vás doma jinak všichni zdrávi ?;-P

Klausííík 28.6.2006 9:46

Re: Soudruhu Vízku!

Vd e b í í í í l k uVV

Judita 28.6.2006 9:43

Pane Vízku, máte pravdu.

>-konečně máme silného,inteligentního představitele levicové strany v osobě pana Paroubka,který se nezalekne a neprodá!!Udělal pro tutu zemi od roku 89 nejvíc ze všech.

Vladimír 28.6.2006 9:39

To se mi snad jen zdá

Pane Vízku, sice jste úspěšně splnil stranický úkol, ale jinak už jste asi ztratil veškerou soudnost. Parobkova nehynoucí zásluha o tzv. "umenšení vlivu KSČ" spočívá hlavně v tom, že ze sociální demokracie vytvořil B-tým KSČ. Vám to možná nevadí, ale ještě existují lidé, kteří mají paměť. Až se socdem vymaní z područí nadčlověka Paroubka a začnou zase uvažovat normálně, tak záhy zjistí, že ten geniální Vůdce poškodil ČSSD jako nikdo jiný před ním.

jirka.s. 28.6.2006 9:38

Soudruhu Vízku!

Udělal byste pro lidstvo mnohem více, kdybyste navštívil lékaře a nechal si předepsat nějaký lék na prostatu (díky dráthovi si ho stejně budete muset zaplatit), abyste se v noci zbytečně nebudil a nenutilo vás to pak sedat ke klávesnici . A když už budete u toho lékaře, nezapomeňte také na nějaké antiemetikum, abyste  pomocí té klávesnice nemusel blít do NP. Jenom nechápu, že vám to pan Wágner trpí.  Ještě k té šavli, co jste vyhodil dneska. Zapoměl jste na pilu, dláto a svatozář.Pak by si věříci pletli bradavičnaté prase se Svatým Josefem.;-O;-O;-O

Psí vrah Čumil 28.6.2006 9:33

Re: PANE VÍZKU, BůH S VÁMI A ZLÉ PRYČ

No, možná, Jene Šedivče, by nebylo od věci, kdybyste své imanentně geniální zlomky myšlének poněkud uspořádal - rozhodně by pro začátek stačilo, pokud byste své mravní rozhorlení usouvstažnil v jednotný etický systém.... Rovněž se vám neodvažuji diktovat, ale reakci adekvátní vaší dikci si přece jen z vnitřních zábran raději odpustím.;-P

jirka.s. 28.6.2006 9:30

Re: dobytek

!!Krátké a výstižné!!

Psí vrah Čumil 28.6.2006 9:26

tak v letech 65 až 68 se dalo služebně vyjet za hranice na stáže či konference, aniž byste byl v KSČ nebo u STBáků.

Jo, to je pravda, nemusel jste být přímo u nich. Stačilo mít jen mezi nimi DOBRÉ ZNÁMÉ, Bubíku.

Jan ŠEDIVEC 28.6.2006 9:25

PANE VÍZKU, BůH S VÁMI A ZLÉ PRYČ

Pitomost tohoto věru plytce ironického slohového cvičení je značná. Pane Vízku, šetřte si zbytky svých duševních sil na stáří, už vám zjevně docházejí. Napsal jste to ostatně tak, že - jak vidno z response - ani zajisté inteligentní tifozzi ODS nepochopili, co jste svým literárním dílem myslel. Rozebírat jeho imanentní ubohost by bylo plýtvání časem, ale v zásadě, pane Vízku: Paroubek je silná osobnost, nejnebezpečnější činitel v politickém soupeření ČSSD s ODS, tak je třeba ho vypodobnit jako latnetního i frapantního lumpa. Že se při tom lže (Kubice aj.)? To je jedno. Účel světí prostředky - oblbovat je v demokracii dovoleno. Ani vy zodpovědnost za své bláboly nenesete, pane Vízku, tak proč toho nevyužít, že? Kdybyste se ale zamyslel, jakou mravní a morální hrůzu tady v předvolební kampani předvadla ODS a její fandové, udělal byste lépe. To nediktuji, ba dím: klidně si své přiblblé litanie vyrábějte dál. Ale dál také počítejte s reakcí adekvátní vaší dikci - ovšemže vás bude mrzet.   

Bubik 28.6.2006 9:16

ale přesto byste si mohl něco z dějepisu nastudovat

možná by Vám to otevřelo trochu oči..........

Bubik 28.6.2006 9:15

Nevím Mirku kolik Vám je let, jak moc pamatujete a kolik toho o dobách

minulých víte.

Ale jestli Vám to někdo neřekl, tak v letech 65 až 68 se dalo služebně vyjet za hranice na stáže či konference, aniž byste byl v KSČ nebo u STBáků.

A od roku 1968 do cca 1969 až 70, kdy začaly prověrky a přitáhly se zase šrouby, se dalo ven vyjet úplně volně. Dokonce se mohlo bez problémů i na studentské brigády.

Takže kdo byl venku v těchhle pěti letech, ten opravdu nemusel být stranický kádr. Ten kdo byl venku po prověrkách, zejména koncem 70.tých let, to už bylo jiné..........

Vyhazovy z práce začaly opět až v 70.tých letech.

VladaPing 28.6.2006 9:14

Člověk Paroubek, napsal František Vízek.

Po přečtení článku bych spíše očekával oprvu titulu na:

BŮH  PAROUBEK (a jeho věrný Vízek).

dvd 28.6.2006 9:12

Dotaz autorovi

Oni jsou dva Paroubkové?

Jan Hold 28.6.2006 9:11

Re: Re: Tak to je nářez !

Vaše senilita přešla do plynulého narcismu a vůbec bych se nedivil,že si čtením těchto příspěvků honíte to vaše scvrklé péro!!!

-pp-) 28.6.2006 9:10

týjo

Jen mám obavy aby se za pár týdnů nepodařilo Paroubkovi s pomocí jednoho zlanařeného poslance sestavit vládu. To bychom tu teprv měli tu doopravdy umenšenou ksč.

PTCH 28.6.2006 9:09

Re: On ten Paroubek zemrel?!

... taky už jsem zaplesal. Ale nekrolog to bohužel není.

Psí vrah Čumil 28.6.2006 9:07

Vízek napsal -

modrá luza se zvedla...:-(

hodne neRath 28.6.2006 9:07

jo umensil....

hlavne ze se porad ohani 100 hlasy. Vytvoril KSCSSD.

Pavel 28.6.2006 9:06

Cože???

Proubek že umenšil význam KSČ? Parobek význám KSČ zmnohonásobil, když z ČSSD udělal hlasovací stroj, který hlasuje, jak KSČ pískne!

tony 28.6.2006 9:05

nadpis

Už ten nadpis je blbost.

Josífek 28.6.2006 9:04

Re: Re: Re: Tak to je nářez !

!!Nedělal jste v tom kamenolomu kádrováka ? !!

MLOK1 28.6.2006 9:03

Re: Co se to děje _

Karle, s panem Vízkem sice hluboce nesouhlasím, leč on komunisty neobdivuje!!! Přečtěte si jeho příspěvek pozorně ještě jednou.

Stanislav 28.6.2006 9:01

Re: Re: Tak to je nářez !

K vašemu tučnému a tučně rudému (jak symbolické!) je zbytečné cokoli psát, snad jen to, že KSČM už měla naději, že vymře přírodním způsobem, jenže možný podíl na moci do ní vžene další tisíce mocichtivých mladých rudochů.

Jen k poslední větě -- Demokratická (ha, ha, ha) ČSSD se na levici stala nejsilnější stranou, protože pivně--sociální většina vidí, jen co jí Paroubek & His Melody Boys "demokraticky" vidět nechá. Na to byl mladej ambiciózní Grossák ještě moc blbej ...

PTCH 28.6.2006 9:00

Re: Re: Konecne jsem prozrel

... JEŽIŠ, VY JSTE ALE VŮL ...

Tomáš Kubín 28.6.2006 8:59

dobytek

Pane Vízku, vždy jsem si myslel, že jste prostě jenom strašlivě hloupý. Tento blábol mé mínění změnil. Vy jste neskutečně pokřivený morální dobytek.

Boris 28.6.2006 8:58

Člověk Paroubek

Pane Vízku, Vy asi žijete v jiné zemi.

Tomáš 28.6.2006 8:56

Pane Vízku, vy jste byl poslední rok jinde než my.

BuBu 28.6.2006 8:56

Re: Re: Žádná noc dlouhých nožů . . .

. . . ale pouze reakce na vrchol demagogie ! Slušní lidé nemohou Paroubka cítit ne pro jeho "dobré skutky" (kterých je jako šafránu), ale pro ty špatné - a těch je mnohonásobně více ! Jen namátkou : Zmlácení účastníci Czech párty, kauzy biolíh, Unipetrol, Boby Kraus kakao, vyjednávání JUDr. Vyvadila s Pitrem . . . ale v neposlední řadě : Paroubkův povolební projev - to je zcela neomluvitelné a neospravedlnitelné ! Ve slušné, demokratické zemi se odstupuje za daleko menší prohřešky - a Vy to vše drze vydáváte za ctnost ! Proto ten "dobytek", proto ten Goebbels ! (A to vůbec nepíši, jaký je Paroubek diktátor - jakým způsobem vládne v ČSSD)

P.S.  A KSČM - to je strana stejných lidí, jako byla před rokem 1989 ! Tito lidé nechtějí žádnou demokracii - ti chtějí pořád jedno a to samé : SOCIALISMUS ! Protože na vesnici se známe všichni velmi dobře, vidíme si "do talířů" - mohu Vás ubezpečit, že členská základna KSČ=členská základna KSČM ! A ti členové nechtějí ani slyšet o trhu práce, svobodě slova . . . ti chtějí pouze rohlík za 1,50 . . . právo na práci . . . prostě vše zadarmo ! Nedávno jsem slyšel předsedu Místní organizace jak se rozčiloval : " Představ si, že nám ředitel chce rozkazovat, kdy máme chodit do práce a co a jak máme dělat - on, který život jen sedí v kanceláři " !

Ano, to jsou oni - ti Vaši dobří komunisté ! Jsem naprosto a skálopevně přesvědčený, že kdyby mohli - všechny své odpůrce by opět pověsili ! Vzhledem k době, ve které žijeme - by to "pověšení" bylo mnohem elegantnější, než bylo v 50-tých letech !

Jediná nynější šance KSČM je přes ČSSD - jinak se k moci nedostanou. Proto jim ve volbách dali tolik hlasů ! A na to mám také důkaz : O kolik u nás na vsi ubylo komunistům hlasů - o tolik jich přibylo ČSSD ! 

MLOK1 28.6.2006 8:54

Re: Malý podotek...

Jsem poněkud "mimo keramiku", ale může mi někdo vysvětlit, proč je neustále omílán ve všech "mediích" termín "BIOLÍH"??? On ten špiritus sice jde z ropy údajně vyrábět také, ale to by už byl tuplovaný nesmysl-pro účely motoristů vyrábět špiritus, místo benzinu. Takže- jak je to s tím BIOLIHEM??? Proč ne pouze "LÍH"???

Šumavák 28.6.2006 8:54

a Kubiceho zpráva by nevznikla bez soc. dem šibalů,

takže Topolánek vlastně uspěl díky socanům!

Proč by mu to předhazovali, když je to výsledek jejich práce??