11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
DJing cheb pako 28.6.2006 3:14

vidim trolle

ze se ze vsech sil pokousis vytvorit falesne dukazy k podporeni svych paranoidnich vodniko-juchelkovskych fabulaci.

Down Alexij ;-P !!! Vem si sukni a zmen se v Zuzku!

DJing cheb pako 28.6.2006 3:09

ja chci clanek

od juchelky...

Jenda 28.6.2006 3:05

Re: Proíboha, autore,

Mozna se mu jenom styska po kamaradech z lomu.

Jaka 28.6.2006 3:00

Proíboha, autore,

to Vám big Paroubek hrozí gulagem??? Nebo co?

Ladislav N. 28.6.2006 3:00

25.03.2006 - Paroubek ostře napadl práci centrály ČSSD a volebního štábu

25.03.2006 - Paroubek ostře napadl práci centrály ČSSD a volebního štábu

DJing cheb pako 28.6.2006 2:35

ja chci clanek

od juchelky...

KutilTim 28.6.2006 2:26

Re: Re: Konecne jsem prozrel

Jsi mimo, Profesor ted neni v kurzu. Dnes je na paskale Duce a jeho Verni Sibalove (Y)

KutilTim 28.6.2006 2:22

Re: Re: Re: Konecne jsem prozrel

Sibalove maji v prerozdelovani praxi a silne rozvinuty cit pro sve vlastnipotreby R^R^R^

mike 28.6.2006 2:18

Re: Re: Konecne jsem prozrel

No jasne, ze mne to nenapadlo hned. Ve fronte budou stat sibalove. Tentokrat ne na maso, ale na uplatky. Mista je dost, fronta muze klidne zacinat u tramvajove zastavky naproti Sparte. Klidne muze byt i zatocena. To by bylo, aby se na vsechny verne, zaslouzile a obetave cleny, planujici jak si nejlepe rozdelit nase penize, nedostalo.

martin 28.6.2006 2:12

Re: Re: Re: Re: ...

no aspon vidite jak to na lidi pusobi, kdyz jim paroubek vnucuje myslenku, ze jedine jeho nazor je nejspravnejsi a nazor kohokoli jineho je spatny a musi byt zadupan do zeme. uvedomte si, ze me nazory jsou pouze produkt paroubkovy zvule. jeste pred dvema lety mi bylo celkem jedno kdo je u moci. afery kolem grosse mi pripadaly tragikomicke a daval jsem lidem ve vlade plnou duveru, ze to tam vyresi sami, aniz bych se o politicke deni musel zajimat ja sam osobne. ale stacila jedna jedina udalost - czechtekk a paroubkova demonstrace moci pod zastitou franty bublana. jo. od toho dne sleduji denne veskere politicke deni skrze media jak televizni, tak internetova. a troufam si tvrdit, ze vzhledem k mnozstvi zdroju (u babicky ctu i pravo) mam pomerne objektivni nazory na veci. takze rozhodne nemam strach, ze bych hodnotil veci podle nejakych pokrivenych meritek. a bremeno komunismu me vzhledem k memu veku prilis nezasahlo a pokud zasahlo vas, tak bych vas chtel pozadat, abyste ho jiz nepredaval dal, ale statecne jej donosil az do konce a sam sel prikladem, aby se pristi generace cechu, moravanu a slezanu mohla svobodne a dynamicky rozvijet a nebyla brzdena sobeckosti starych struktur. i kdyz to stejne nebude zadnej med zit v konzumnim typu spolecnosti, na ktery se pomalu ale jiste predelavame. no, holt zivot neni pericko at je doba jakakoli.

KutilTim 28.6.2006 2:11

Vizek,

who the fuck is Vizek? Ta jeho politicka satiara ma sve kouzlo ;-). Dlouho jsem se tak nezasmal, to musel psat svym vlastnim "dickem". Moc se tesim se na dalsi sibalske clanky z  p'era tohoto vyjimecneho autora ;-D

Sowfiw 28.6.2006 2:08

Ach Boze

Vizku ty jsi pomalu takovy debil, jak tenhle  Antonin  Vacha. Vy dva by jste meli dohromady sepsat nejakou knihu.

Ladislav N. 28.6.2006 2:07

Řekli si své ANO, řekněte své NE!

http://img.bleskove.centrum.cz/photo/8/16/775.jpg;-P

Ladislav N. 28.6.2006 2:04

Šéf zelených: S ČSSD jednat nebudeme

Šéf zelených: S ČSSD jednat nebudeme  

3. června 2006  22:05

Šéf zelených Martin Bursík v reakci na povolební projev Jiřího Paroubka vzkázal, že s ČSSD jednat nebudou. Miroslav Kalousek projev označil za vrchol trapnosti. Místopředseda ODS Petr Nečas řekl, že to jsou "vzteklá slova poraženého člověka". Komunisté s Paroubkem souhlasí. ...

Ladislav N. 28.6.2006 1:58

DOKUMENT: Bratr Paroubek o Vítězném únoru

DOKUMENT: Bratr Paroubek o Vítězném únoru

KutilTim 28.6.2006 1:57

Re: Konecne jsem prozrel

Take jsem taky prozrel. Tvuj skvely napad s obnovenim pomniku plne podporuji R^. Dam celou jednu KC a verim, ze cely narod se pripoji. Uz vidim ten nadherny monument z recyklovaneho plastu tycici se nad Vltava River - Sibal Nejvetsi v cele a za nim v jednom siku ostatni Sibalove. turisti budou silet, lepsi nez plastove kravy! Jen se obavam, ze podstavec nebude stacit :-/ 

Paroubek na Hrad! Hradni vezeni by melo byt dost velke a tak si se sebou muze vzit i par Sibalu;-P

SLAVA 28.6.2006 1:55

Re: Konecne jsem prozrel

Klaus žád ou sbírku nepotřebuje.

SLAVA 28.6.2006 1:53

Re: Komunisté ztrácejí zábrany a usilují o moc ve státě...

Milý Ladislave N., nejsem komunista, spíše naopak. To zaprvé. Za druhé jsem rád, že říkáte "dnešní komunisti", protože ti jsou všude, nejen v KSCM. A souhlasím, že usilují o moc ve státě. Hlavně ti, kteří se k tomu verbálně nehlásí.

SLAVA 28.6.2006 1:50

Re: Re: Re: ...

No já nevím, sémanticky i stylistiocky píšete stejně jako psávali komunisti, takže je otázka, kdo co vláčí. A o slušném chování soudě podle vaší reakce víte pramálo. A o žádnou radu jsem vás nežádal.

martin 28.6.2006 1:46

Re: Re: ...

mimo vasi misu co mate vy na krku urcite. koukejte si ji zavcas vymenit. nejlepe studiem historie a lekcemi slusneho chovani jak k sobe, tak k lidem kolem vas. lip vam poradit neumim jak se zbavit toho komunistickyho bremene co za sebou tak viditelne vlacite.

Ladislav N. :-))) 28.6.2006 1:45

Re: Re: OT - pozdě, ale přece

Díky! ;-)

janabok 28.6.2006 1:44

Re: Re: Re: ale no tak, Mileno

Tlustý se zná s Klausem, tudíž je vinen...

Ladislav N. :-))) 28.6.2006 1:43

Re: nebo dokonalý magor...

"dokonalý magor" je správně!! ;-)

Milena 28.6.2006 1:41

Re: Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

A ještě k těm "nerozlišovaným mandátům". Klaus je přece rozlišuje, protože říká, že není stovka jako stovka. Jedna stovka totiž vyplývá z dohody tří stran, druhá stovka ale žádnou dohodu nemá, není to tedy stovka, ale zvlášť 74  a zvlášť 26. Aspoň tak by to vnímal člověk, který by a priori nechtěl házet socany a komouše do jednoho pytle. Ovšem Paroubek sám trvá na tom, že je to stovka, tudíž musí mít s komunisty nějakou "koaliční dohodu", kterou před veřejností tají. A v tom "jednom pytli" se s těmi komunisty peleší. Je to prostě lhář, křivopřísežník a hnusný člověk.-)

janabok 28.6.2006 1:41

Re: OT - pozdě, ale přece

vše nejlepší k svátku...:-)

Ladislav N. 28.6.2006 1:41

Komunisté ztrácejí zábrany a usilují o moc ve státě...

Tady je, milý Slavo, řeč o vás, DNEŠNÍCH KOMUNISTECH, proti nimž je v Česku nutno bojovat, ne o časech do roku 1990... Ten už patří historii, kterou je ale nutné nezapomínat, abychom si ji nemuseli prožít znovu!!

Ladislav N. :-))) 28.6.2006 1:34

Vízek je bezvědomý hlupák...

Paroubek – za údajnou přípravu k vládní kolaboraci s komunisty – byl prvním předsedou, kterému se podařilo umenšit vliv a význam KSČM ;-D způsobem, který budí úctu. Inu, byl první, který pochopil, že izolace a zahánění komunistů do kouta jim jde náramně k duhu. Pochopil, že tím dostávají dárek, který až zakrátko rozbalí, bude světu hlásat: Už dvacet let se KSČM na ničem špatném v této zemi nepodílí, je čistá, je nejvyšší čas dát jí důvěru a hlasy. Paroubek je první, který se rozhodl komunistům žádné takové dárky nedávat. A uspěl. (František Vízek)

Ano, Paroubek "uspěl" tím, že ke svým 50% komunistů mezi členy ČSSD (Vízka nevyjímaje) přidal celou KSČm, jíž svou komunistickou bojovnou rétorikou odlákal část voličů, podobně jako kdysi Zeman. Tím ale komunisty (jako politický směr) nijak neoslabil, naopak posílil! Komunisté, zosobnění svým novým vůdcem - Paroubkem, si mnou ruce, jak elegantně se nyní mohou ucházet o moc, aniž by jim jejich komunistické záměry vedení ČSSD jakkoli otloukalo o hlavu. Naopak - Paroubek se s komunisty ztotožnil (důkaz - viz povolební "gottwaldovsky" laděný Paroubkův projev), a dnes není mezi ČSSD a KSČm podstatného rozdílu ve snaze omezit svobody občanů i podnikatelských subjektů a okleštit je k vlastnímu obrazu...

Že právě Vízek na Paroubka píše oslavné ódy, je již tradičně úkolem tohoto "užitečného idiota" - věřícího komunisty.

mike 28.6.2006 1:34

Konecne jsem prozrel

Clanek mi otevrel oci. Slzy mi kanou po tvarich. Ja bloud dosud videl jen narvaneho burana s napoleonskym komplexem a on to Clovek. Gigant ducha, velky sjednotitel, ktery nas i proti nasi vuli dovede ke svetlym zitrkum. Virtualni pomnik, ktery jste mu svym clankem postavil, nestaci. Je treba postavit pomnik opravdovy, nejlepe na miste k tomu nejvhodnejsim. Tam, kde staval jiny velikan, nez ho nechapajici strhli. Usporadejme celonarodni sbirku!

Milena 28.6.2006 1:33

Re: Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

Tlustý? Nikoliv, ten se stýkal pouze s asistentem socanského poslance Hojdara. Že se tento asistent stýkal také s Mrázkem, z toho těžko můžete vinit Tlustého.  Právě tento (Paroubkem řízený, protože ten o tom mluvil veřejně jako první) únik odposlechů svědčí o tom, že ač se Grosstapo snažilo sebevíc, žádnou reálnou vazbu ODS na Mrázka evidentně nenašli, proto si museli vypomoci touto umělou konstrukcí. Že jim to baštíte, to svědčí leda o Vaší totální zaslepenosti a snadné manipulovatelnosti.

SLAVA 28.6.2006 1:27

Re: ...

To vy si neuvědomujete souvislosti. Co píšete je zcela mimo mísu.