Čtvrtek 23. 5. 2024Vladimír polojasno10 °C

Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 406
  • Poslední: 21.7. 2008 22:51
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
KutilTim 28.6.2006 2:22

Re: Re: Re: Konecne jsem prozrel

Sibalove maji v prerozdelovani praxi a silne rozvinuty cit pro sve vlastnipotreby R^R^R^

martin 28.6.2006 1:23

...

to ma byt jako nejaka psychologicka manipulace, pane vizku? paroubek je clovek? jsem clovek a hledam praci? flashova reklama na oranzovem pozadi, barve cssd? co s vami, pane vizku, kdyz vas mozek neni schopen si uvedomovat zakladni fakta a souvislosti? paroubek byl, je a bude komunista a jestli jste jeho pribuzny, tak se k nemu moc nehlaste nebo vas pri defenestraci vyhodi spolu. jestli chcete pane vizku propagovat komunismus, tak to, prosim pekne, delejte mimo ceskou >- republiku. moc vam dekuji.

SLAVA 28.6.2006 1:27

Re: ...

To vy si neuvědomujete souvislosti. Co píšete je zcela mimo mísu.

martin 28.6.2006 1:46

Re: Re: ...

mimo vasi misu co mate vy na krku urcite. koukejte si ji zavcas vymenit. nejlepe studiem historie a lekcemi slusneho chovani jak k sobe, tak k lidem kolem vas. lip vam poradit neumim jak se zbavit toho komunistickyho bremene co za sebou tak viditelne vlacite.

SLAVA 28.6.2006 1:50

Re: Re: Re: ...

No já nevím, sémanticky i stylistiocky píšete stejně jako psávali komunisti, takže je otázka, kdo co vláčí. A o slušném chování soudě podle vaší reakce víte pramálo. A o žádnou radu jsem vás nežádal.

martin 28.6.2006 2:12

Re: Re: Re: Re: ...

no aspon vidite jak to na lidi pusobi, kdyz jim paroubek vnucuje myslenku, ze jedine jeho nazor je nejspravnejsi a nazor kohokoli jineho je spatny a musi byt zadupan do zeme. uvedomte si, ze me nazory jsou pouze produkt paroubkovy zvule. jeste pred dvema lety mi bylo celkem jedno kdo je u moci. afery kolem grosse mi pripadaly tragikomicke a daval jsem lidem ve vlade plnou duveru, ze to tam vyresi sami, aniz bych se o politicke deni musel zajimat ja sam osobne. ale stacila jedna jedina udalost - czechtekk a paroubkova demonstrace moci pod zastitou franty bublana. jo. od toho dne sleduji denne veskere politicke deni skrze media jak televizni, tak internetova. a troufam si tvrdit, ze vzhledem k mnozstvi zdroju (u babicky ctu i pravo) mam pomerne objektivni nazory na veci. takze rozhodne nemam strach, ze bych hodnotil veci podle nejakych pokrivenych meritek. a bremeno komunismu me vzhledem k memu veku prilis nezasahlo a pokud zasahlo vas, tak bych vas chtel pozadat, abyste ho jiz nepredaval dal, ale statecne jej donosil az do konce a sam sel prikladem, aby se pristi generace cechu, moravanu a slezanu mohla svobodne a dynamicky rozvijet a nebyla brzdena sobeckosti starych struktur. i kdyz to stejne nebude zadnej med zit v konzumnim typu spolecnosti, na ktery se pomalu ale jiste predelavame. no, holt zivot neni pericko at je doba jakakoli.

Jan H. 28.6.2006 4:12

Re: Re: Re: Re: ... Odpad..

Pokud nazyvate, hochstaplerstvi zdravou aktivitou, zlocince sympatickymi sibaly, zlocinny komunismus legitimnim politickym smerem, zaostavani ekonomickym tygrem, udavacstvi sluzbou republice, hulvatsvi pragmatickou politikou, vrazdu prijatelnym prostredkem k dosazeni cile, ... jednoduse "cerne bilym", pak se muzete postavit do jednoho "siku" s Vizkem i jeho idolem, protoze jste stejny odpad, jako oni.

JH 28.6.2006 8:22

Re: Re: Re: Re: Re: ... Odpad..

To jistě hovoříte o sympatizantech a členech ODS et col. -že!(Y)

Jan H. 28.6.2006 17:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... Odpad..

Kdyby mi nekdo rekl, ze se muze najit ctenar, ktery nepochopi, kdo je "Vizkovym idolem", neveril bych mu. Vy jste ale dokladem, ze i takovy prostacek se najde. Dalsi moznost je pak obycejna demagogie, ktera naopak u levicaka nikoho neprekvapi.

Bubik 28.6.2006 9:16

ale přesto byste si mohl něco z dějepisu nastudovat

možná by Vám to otevřelo trochu oči..........

SLAVA 28.6.2006 1:22

Dobrý článek

A podtržený tím, že příznivci pravice tu vystupují úplně stejně, jako to dělali komunisti. S třídním nepřítelem se nebavit, ale zlikvidovat. A to jakýmikoli prostředky. Nemám Paroubka rád, ale co je moc, to je moc. A s komunismem by se v Čechách mělo manipulovat opatrně, ostatně už staré přísloví  říká "Nemluv  o provaze v domě oběšencově". Nějak si nevzpomínám na ty davy odvážných bojovníků proti komunismu v době, kdy to bylo skutečně třeba. Podle toho, co čtu a slyším, by se v tom 89 nevešli ani na Strahovský stadión.

Ladislav N. 28.6.2006 1:41

Komunisté ztrácejí zábrany a usilují o moc ve státě...

Tady je, milý Slavo, řeč o vás, DNEŠNÍCH KOMUNISTECH, proti nimž je v Česku nutno bojovat, ne o časech do roku 1990... Ten už patří historii, kterou je ale nutné nezapomínat, abychom si ji nemuseli prožít znovu!!

SLAVA 28.6.2006 1:53

Re: Komunisté ztrácejí zábrany a usilují o moc ve státě...

Milý Ladislave N., nejsem komunista, spíše naopak. To zaprvé. Za druhé jsem rád, že říkáte "dnešní komunisti", protože ti jsou všude, nejen v KSCM. A souhlasím, že usilují o moc ve státě. Hlavně ti, kteří se k tomu verbálně nehlásí.

Jan H. 28.6.2006 4:17

Re: Re: S nemravnymio se opovrhuje..

Obhajujete-li nemravnosti, sam jste nemravny. S nemravnymi lidmi se nediskutuje, temi se opovrhuje.

Ladislav N. 28.6.2006 4:17

Re: Re: Komunisté ztrácejí zábrany a usilují o moc ve státě...

...usilují o moc ve státě. Hlavně ti, kteří se k tomu verbálně nehlásí. ...

Ano. ČSSD v koalici s KSČm...  :-/

tonda 28.6.2006 7:04

Re: Re: Re: Komunisté ztrácejí zábrany a usilují o moc ve státě...

Ti, co získali polovinu mandátů a parlamentu. Stejně, jako "koalice" ODS, černých - v čele s nejčestnějším politikem ve státě a rozvřískaných zelených.

Mirek 28.6.2006 7:02

Re: Dobrý článek

víte. velice mě vždycky rozesměje, když vidím třeba v televizi tu přehlídku zasloužilých bojovníků proti komunistům, kteří v té době vystudovali vysoké školy, jezdili na zahraniční stáže a to na západní university, kam se ani člen KSČ nedostal stali se kandidáty věd, docenty, byli zalezlí v prestižním prognostickém ústavu a dnes jakoby utrpěli totální ztrátu paměti a předkládají národu k věření, že to byli právě a jenom oni, kteří bojovali proti režimu, strašlivě trpěli a tudíž ono jediní mají právo ostatním kázat morálku a být arbitry toho co je morální a určovat,kdo kolaboroval a kdo ne.

Ladislav N. 28.6.2006 7:11

Re: ...v té době vystudovali vysoké školy, jezdili na zahraniční stáže a to na západní university, kam se ani člen KSČ nedostal....

Rozhodně jsou na tom s morálkou lépe, než samotní komunisté, kteří určovali podmínky, za jakých ten či onen může studovat či vycestovat za Železnou oponu.

Bubik 28.6.2006 9:15

Nevím Mirku kolik Vám je let, jak moc pamatujete a kolik toho o dobách

minulých víte.

Ale jestli Vám to někdo neřekl, tak v letech 65 až 68 se dalo služebně vyjet za hranice na stáže či konference, aniž byste byl v KSČ nebo u STBáků.

A od roku 1968 do cca 1969 až 70, kdy začaly prověrky a přitáhly se zase šrouby, se dalo ven vyjet úplně volně. Dokonce se mohlo bez problémů i na studentské brigády.

Takže kdo byl venku v těchhle pěti letech, ten opravdu nemusel být stranický kádr. Ten kdo byl venku po prověrkách, zejména koncem 70.tých let, to už bylo jiné..........

Vyhazovy z práce začaly opět až v 70.tých letech.

Psí vrah Čumil 28.6.2006 9:26

tak v letech 65 až 68 se dalo služebně vyjet za hranice na stáže či konference, aniž byste byl v KSČ nebo u STBáků.

Jo, to je pravda, nemusel jste být přímo u nich. Stačilo mít jen mezi nimi DOBRÉ ZNÁMÉ, Bubíku.

lesov 28.6.2006 15:57

Re: Dobrý článek

Souhlas, když v TV Ransdorf řekl např. že 1+1=2, tak se všichni mohli potrhat, jakou že to řek pitomost. Tahle infantilnost soudruhů z ODS trvá stále.

Mám pocit, jakoby ODSáci tušili,že se při pohledu na Komanče dívají vlastně do zrcadla.

A ty modrý ptáky mají nespíš od toho, že si na nich udělali uzel aby nezapomněli, že se tu rudá už nenosí... ;-P

Soudruhy z ODS nám sem nikdo neposlal z demokratické ciziny, to je náš domácí xindl - ten vyčůranější. (Y)

recesista 28.6.2006 1:20

To je tedy zklamani

Mel jsem clanek za vtip a on to je domaci ukol z pilnosti.

Mirek 28.6.2006 7:25

Re: To je tedy zklamani

jedinou jejich morálkou je to, že žádnou nemají, už v dobách socialismu jim šlo jen o jejich vlastní prospěch a o to samé jimm jde i teď.

Milena 28.6.2006 1:14

Paroubek že umenšil význam komunistů?

Naopak, Paroubek způsobil, že ČSSD je od komunistů nerozlišitelná.  Paroubek se postavil do čela komunistů, odvolává se na 100 mandátů, přičemž nikterak  nerozlišuje mandáty socanské od mandátů komunistických. Paroubek zvětšil význam komunistů, protože k nim na jednu hromadu přidal i ty mandáty, které dostal od lidí, kterým by bylo proti mysli komunisty volit.

Kromě toho je podezřelý, že má cosi společného s Mrázkem, Pitrem, Spyrou a spol. (proč by za nimi jinak vysílal své emisary, že) a tím pádem nelze vyloučit ani to,  že Mrázka (který na něho a Grosse shromažďoval kompromitující materiály) mohl nechat zavraždit přímo on sám. S tímto podezřením by měl z veřejného života stáhnout až do úplného vyšetření,  které ho z tohoto podeření buď očistí, nebo naopak usvědčí.  Menší šibalové podezřelí z méně závažných zločinů se na jeho popud taky museli stáhnout, tak ať měří i sám sobě stejným metrem! Toto podezření navíc vyplývá z veřejně známých faktů  už dlouho před vystoupením Kubiceho a Kubiceho zpráva je pouze dalším utvrzením tohoto podezření.

SLAVA 28.6.2006 1:25

Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

Mandáty nerozlišoval ani Klaus a jiní modří borci. A s Mrázkem, jak známo, se řečeno vaším jazykem stýkal třeba Tlustý. Tak nač ten povyk.

Milena 28.6.2006 1:33

Re: Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

Tlustý? Nikoliv, ten se stýkal pouze s asistentem socanského poslance Hojdara. Že se tento asistent stýkal také s Mrázkem, z toho těžko můžete vinit Tlustého.  Právě tento (Paroubkem řízený, protože ten o tom mluvil veřejně jako první) únik odposlechů svědčí o tom, že ač se Grosstapo snažilo sebevíc, žádnou reálnou vazbu ODS na Mrázka evidentně nenašli, proto si museli vypomoci touto umělou konstrukcí. Že jim to baštíte, to svědčí leda o Vaší totální zaslepenosti a snadné manipulovatelnosti.

janabok 28.6.2006 1:44

Re: Re: Re: ale no tak, Mileno

Tlustý se zná s Klausem, tudíž je vinen...

Milena 28.6.2006 1:41

Re: Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

A ještě k těm "nerozlišovaným mandátům". Klaus je přece rozlišuje, protože říká, že není stovka jako stovka. Jedna stovka totiž vyplývá z dohody tří stran, druhá stovka ale žádnou dohodu nemá, není to tedy stovka, ale zvlášť 74  a zvlášť 26. Aspoň tak by to vnímal člověk, který by a priori nechtěl házet socany a komouše do jednoho pytle. Ovšem Paroubek sám trvá na tom, že je to stovka, tudíž musí mít s komunisty nějakou "koaliční dohodu", kterou před veřejností tají. A v tom "jednom pytli" se s těmi komunisty peleší. Je to prostě lhář, křivopřísežník a hnusný člověk.-)

pomocník 28.6.2006 7:38

Re: Re: Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

 i Bůh je přece rozlišuje

Moravák 28.6.2006 12:51

Re: Re: Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

pan VK  má pohled na váhu jednotlivých mandátů řekl bych mnohotvarý, když šlo dostat se skrze komunistické hlasy na hrad, to měly mandáty komunistů stejnou váku jako třeba ODS, naopak dneska v situaci 100:100 vidí se  jeho veličenstvu Václavu I Velikému ty samé komunistické ba dokonce i socilnědemokratické mandáty opticky nějak mnohem menší.

Milena 28.6.2006 16:39

Re: Re: Re: Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

Máte asi delší vedení, resp. vymýšlíte si své patologické dezinterpretace. Nikdo přece nezpochybnil váhu jednotlivého mandátu. Jednotlivé mandáty mají stejnou váhu, ale nelze je libovolně sčítat. Aby se někdo mohl opřít o váhu 100 mandátů, musí buď jeho strana těch 100 mandátů mít, nebo musí mít uzavřenou dohodu s jinými stranami tak, aby ten součet dali dohromady. Paroubek ale sám 100 mandátů nemá, a žádnou dohodu s komunisty nepřiznal.  Tudíž buď tu stovku nemá, nebo tají tu dohodu, ale v každém případě obelhává své voliče.  Proto jeho stovka nemůže mít stejnou legitimitu, jako stovka Topolánkova. Ten totiž  uzavřel řádnou koaliční dohodu.