9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Emil 28.6.2006 7:58

Spím či bdím ?

Asi žiju jinde, než pan Vízek. Jeho opěvování geniálního Paroubka mi trochu připomíná oslavné básně na velkého Stalina. Bohužel mi to připomíná i to, co po zjištění, co to bylo za syčáka, musí následovat i v Paroubkově případu. Proč se neustále zametají kauzy ČSSD pod koberec, proč policie vyšetřuje, jak se dostala zpráva o prorůstání zločinu do státní správy ven a ne to, jaká je v této kauze skutečnost ? K osobě pana Vízka se nebudu ani vyjadřovat, takový patolízal, ubožák musí být jen rád, že má uši. Ty jsou jediným nástrojem, který zabrání, aby celý nevlezl Paroubkovi do pr.....

BuBu 28.6.2006 7:55

Tak to je nářez !

Vybrat z Paroubkova "pohnutého"  života pět nejmenších prasečin, překroutit v nich fakta a podstatu věci, přidat k nim notnou dávku popravd a demagogie, desítky dalších prasečin zamlčet . . . aby mi pak vyšel Paroubek =Osvoboditel národa - tak to je vrchol ! Takovouhle prasečinu jsem naposledy četl v Rudém právu v době normalizace ! Musím se přiznat, že bych ani kuřeti neublížil, na Vánoce nedokáži zabít ani kapra . . . ale Vízkovi bych takovým způsobem rozbil držku, že by ho ani ti nejlepší plastičtí chirurgové nedali dohromady ! Co si to ten dobytek vůbec dovoluje ? To si myslí, že jsme všichni takoví kreténi, jako on ?

Joseph Goebbels v pekle musí blednout závistí - jaký byl žabař okresního formátu !

Kukatel 28.6.2006 7:53

Re: Operetka pana Vízka...

Aspon ten pan Vizek uvazuje i kdyz mozna blbe a jeho stat neni jen vyron vzteklych a nenavistnych a vulgarnich emoci, jake jsou temer vsechny reakce v tomto sloupci. Topolanek taky nedokaze bez Kubiceho zpravy uspet a predhazuje mu to ze socanu nekdo ?

kunigund 28.6.2006 7:47

Proč

je titulek nadepsán člověk Paroubek,když dotyčný má s člověkem společnou jen podobu?Po jeho povolebním projevu ho řadím mezi primáty.:-P

někdo 28.6.2006 7:41

Andělsky čistý Parouback

Taková úvaha stojí za ocenění... Pokud ovšem bude autor nějaké schopen přijmout... Musel nejdřív vyléz té prdele, ze které teď čouhají pouze polobotky.

pomocník 28.6.2006 7:38

Re: Re: Re: Paroubek že umenšil význam komunistů?

 i Bůh je přece rozlišuje

Karel 28.6.2006 7:37

Co se to děje _

Proč se ,sakra,pane Vízku nepřestěhujete do Vietnamu nebo na Kubu, když tolik obdivujete komunisty ?

Vy vole ! 28.6.2006 7:35

Operetka pana Vízka...

Vlezdoprdelismus a tanečky pana Vízka jsou sice pověstné, nicméně vždy dokáže znovu překvapit. Tentokrát se "omylem" vůbec nezabývá antikampaní ČSSD, vůbec ho nezajímají kriminální praktiky jeho spolusoudruhů, jen "kope" za svůj tým a spoléhá na krátkou paměť lidí .....(Y)

Vašek 28.6.2006 7:25

Rektální alpinista Vízek

To je tedy síla pane Vízku, něco takového tady od dob Rudého práva snad ještě nebylo! Ještě byste měl přiřadit Vašeho guru po bok takových velikánů jako byli soudruh generalisimus Stalin a parteigenosse Hitler.

Mirek 28.6.2006 7:25

Re: To je tedy zklamani

jedinou jejich morálkou je to, že žádnou nemají, už v dobách socialismu jim šlo jen o jejich vlastní prospěch a o to samé jimm jde i teď.

erik 28.6.2006 7:22

autor

jste jeste ubožejší než jsem myslel-"Paroubek vždy hledal řešení bez ohledu na polit.příslušnost"-to jde ale právě jen na postu např.náměstka primátora-na takovém postu i nadával na naši vládu a parlament ,jakej to paskvil zase vymysleli-tam se samozřejmě táhne za jeden provaz/tedy v komunální politice-neboť nespokojený občan je schopen si zajít k vám domů./Jiná situace samozřejmě nastane pokud se paroubek dostal o to patro výš-tam to není o dohodě ale o ideologii milí pane-rozumíme.A tam samozřejmě je neslučitelné prosazovat byť dobrý pravicový názor a samozřejmě i opačně/zářný příklad je Sobotka-který myslím si není 100procentne přesvědčen o správnosti některých kroku soc.dem ale s ohledem na vysi kde se vyskytuje je  realizuje at se mu líbí nebo ne.Jěště drobnost-to omezení vlivu ksč tím,že je pustím k moci jste snad nemoh myslet vážně?Pokud ano doporučuji Chocholouška.

Ladislav N. 28.6.2006 7:11

Re: ...v té době vystudovali vysoké školy, jezdili na zahraniční stáže a to na západní university, kam se ani člen KSČ nedostal....

Rozhodně jsou na tom s morálkou lépe, než samotní komunisté, kteří určovali podmínky, za jakých ten či onen může studovat či vycestovat za Železnou oponu.

tonda 28.6.2006 7:06

Re: Jo a mistře Vízku, o tom magistrátu bych moc nepsal

V době, kdy v čele Prahy stojí s velkou pevahou ODS ...

tonda 28.6.2006 7:04

Re: Re: Re: Komunisté ztrácejí zábrany a usilují o moc ve státě...

Ti, co získali polovinu mandátů a parlamentu. Stejně, jako "koalice" ODS, černých - v čele s nejčestnějším politikem ve státě a rozvřískaných zelených.

Mirek 28.6.2006 7:02

Re: Dobrý článek

víte. velice mě vždycky rozesměje, když vidím třeba v televizi tu přehlídku zasloužilých bojovníků proti komunistům, kteří v té době vystudovali vysoké školy, jezdili na zahraniční stáže a to na západní university, kam se ani člen KSČ nedostal stali se kandidáty věd, docenty, byli zalezlí v prestižním prognostickém ústavu a dnes jakoby utrpěli totální ztrátu paměti a předkládají národu k věření, že to byli právě a jenom oni, kteří bojovali proti režimu, strašlivě trpěli a tudíž ono jediní mají právo ostatním kázat morálku a být arbitry toho co je morální a určovat,kdo kolaboroval a kdo ne.

tonda 28.6.2006 7:00

Re: je mi lhostejné,

Prosím, neurážejte mou milovanou ODS a její vedení.

JR 28.6.2006 6:52

BLA BLA BLA

BLABLA BLABLA......

Pavel 28.6.2006 6:46

Vízek, Jičínský

bolševičtí geronti. Škoda, že jim ASTON dává tolik prostoru pro jejich bláboly.(Y)

eTony 28.6.2006 6:46

no týýýý voe,

tak tu máme tátu umenšitele a člověka! Já se snad štěstím rozbrečím............. , hm nejde to. Ono to bude asi trochu jinak, což takhle : politický buran, polointeligent s jednáním diktátora, tvor chorobně toužící po politické moci za účelem materiálního prospěchu vlastní osoby ? Ano, asi takhle to bude. Momentálně je diktátor Paroubek ve fázi udržení si moci, a to za každou cenu, doslova. Ještě jste, Vízku, zapomněl dodat - zachránce lidského štěstí jednající čestně, upřímně ve prospěch všeho pracujícího lidu, člověk čistých morálních kvalit, oddaný cti a spravedlnosti. To mi tam chybí.

Frenky 28.6.2006 6:43

Kdo s vlky žije, ten s nimi vyje

Pane Vízku jste génius. Nejlépe jak porazit komunisty je, dle vás, jim předat moc. A jak je to jednoduché. Stydím se, že mě to do dneška nenapadlo.

Patrně jste pro své soukmenovce dobře placeným agentem. Máte smůlu. Dnes už i malé dítě ví, že komunisti jsou zločinci a ten, kdo si s nimi zadává je stejný, jako oni. Tedy i Paroubek a ostatně i Vy.

Hacker Rudolf 28.6.2006 6:40

Vízku

ty seš takový hovado;-€Tebe bych ten kámen nechal, lámat na doživotí

Lerak 28.6.2006 6:38

Je to jinak Vízku.

Ano, paroubek jako Roko zatáhl komunisty do společného bloku se socany, což je jediná pravda-o umenšování není ani řeč. Do budoucna to bude pouze přelévání hlasů mezi těmito stranami v závislosti na tom, který z jejich lídrů bude více útočit na nízké pudy ještě lidí.

josef 28.6.2006 6:38

je mi lhostejné,

jestli si nějaká partaj má v čele prase, nakonec to odpovídá kvalitě jejích členů. Vadí mi ale, když nám takové prase vládne.

123 28.6.2006 5:49

pane Neff

Jak se líbí tento článek panu Neffovi?

PS: Pane Vízek nejste náhodou zasloužilý člen strany ?

milan 28.6.2006 5:38

Re: Nemravnymi se opovrhuje..

!!

J A Ronovsky 28.6.2006 4:21

Re: Ach Boze

Vízek je sice starej kovanej bolševickej hajzl, ale  přirovnání k tomu opičímu potratu  z jutrechtu, si doopravdy nezaslouží.

Jan H. 28.6.2006 4:19

Nemravnymi se opovrhuje..

Obhajuje-li Vizek nemravnosti, sam je nemravny. S nemravnymi se nediskutuje, temi se opovrhuje.

Ladislav N. 28.6.2006 4:17

Re: Re: Komunisté ztrácejí zábrany a usilují o moc ve státě...

...usilují o moc ve státě. Hlavně ti, kteří se k tomu verbálně nehlásí. ...

Ano. ČSSD v koalici s KSČm...  :-/

Jan H. 28.6.2006 4:17

Re: Re: S nemravnymio se opovrhuje..

Obhajujete-li nemravnosti, sam jste nemravny. S nemravnymi lidmi se nediskutuje, temi se opovrhuje.

Jan H. 28.6.2006 4:12

Re: Re: Re: Re: ... Odpad..

Pokud nazyvate, hochstaplerstvi zdravou aktivitou, zlocince sympatickymi sibaly, zlocinny komunismus legitimnim politickym smerem, zaostavani ekonomickym tygrem, udavacstvi sluzbou republice, hulvatsvi pragmatickou politikou, vrazdu prijatelnym prostredkem k dosazeni cile, ... jednoduse "cerne bilym", pak se muzete postavit do jednoho "siku" s Vizkem i jeho idolem, protoze jste stejny odpad, jako oni.