23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Blabol 7.6.2007 21:43

Prezident i opozice jsou .... asi naivkové, toužící po náruči despotizmu

Pan Kolovrátek Doležal otupil (trošku své ostří ) proti prezidentovi a "Paroubkovi". Jeho argumentace je jako vždy zcestná a zaměřená na podporu Topolánkových argumentů. Jeho  ostentativní drzost v postojích a jeho zdánlivá nezávislost ( citace: Povinností politického komentátora je být nezávislý) je vrcholem nízké, ba podlé, argumentace, nabojím se říci, manipulace. Kde v sobě, tento  manipulátor, bere tu drzost, vyjadřovat se k věcem veřejným. Jeho antipatie jsou dost známé, a proto nechápu, proč toto zprofanované individuum se vydává ( a je tak prezentovámo v médiích) za nesávislého komentátora.

PS: Bravo - pilujete svou nezávislost, počty slov "Klaus", prezident", "Paroubek" a"šéf ČSSD" se ve Vaších článcích snižují. Leč, Vám bych nevěřil ani pozdrav.

Frank 7.6.2007 20:13

Stařičký pan Doležal

okomentuje, co se dá. Nebo skoro všechno. Vděčná témata: sudeťáčci, Klaus, Paroubek. To jsou jeho hlavní témata. Občas pravda vybočí, ale jinak mele a mele. Akorát je mi divné, že tento zkrachovalý šéf poradců přešel mlčením slavnou ódu na radar s božskou Vlastou. Není nad angažovanou píseň.  Možná se mýlím, ale nikde jsem neviděl jeho reakci. EU má téměř na všechno normy, ale nevím, proč nepřijali normu, že každý, kdo je penzista končí. A padni komu padni včetně parlamentu a prezidenta. Kdo by si chtěl přivydělat, tak někde na brigádě. Ale makat, ne žvanit. Je neuvěřitelné, kolik je kolem nás takových prďolů Doležalů, kteří si nepamatují, co měli na snídani, ale kecat do všeho to ano. Na druhé straně je nutno dodat, že jestli Paroubek a Topolánek  je to nejlepší, co tyto největší strany mohou nabídnout, tak ať bůh ochraňuje tuto zemi. A u ostatních parlamentních stran je to ještě horší. Do politiky se asi moc chytrých a slušných lidí zrovna nehrne a výsledek vidíme denně.  A s politology to bude obdobné. Zvláště s těmi přestárlými.

pacem in terris 7.6.2007 22:08

Re: Stařičký pan Doležal

Doležal je sudeťák jako poleno, živený BND, která se schovává za Kinkelovu FDP. Mitteleropa jako vyšitá.

Irena 7.6.2007 23:27

Re: Stařičký pan Doležal

Všichni budeme jednou staří a mozkových buněk nám  bude ubývat, ale že by až takhle moc.........?

F.VÍZEK 7.6.2007 20:00

Ještě jeden OMYL pana Doležala...

Evropa plus Rusko plus USA dohromady budou mít za takových 30 - 40 let co dělat, aby držely krok s tím, čemu nyní říkáme "zbytek světa".  Jenom samotná Čína bude mít 4 krát více obyvatel než celá Evropa a Indie ještě mnohem víc.  O ambicích dalších "tygrů" nemluvě.  Proto soudím, že není zbytí :  EU+Rusko+USA  spolu raději dřív, než bude pozdě. Zatím se to asi zdá příliš fantastické,  ale budou-li nakonec Rusko a USA svádět vzájemný souboj o přízeň Číny  -  to bude skutečná hrozba pro celý svět!  Proto není dobré USA a Rusko oddělovat!  Myslím, že obě velmoci dobře vědí, že Čína je tím, co je nutně - spojuje.   Říkat to nahlas se ale zřejmě ještě „nesmí“...

IS 7.6.2007 19:12

Kdo rozumí výslovnosti Schwarzenberga, ať se přihlásí

Příznám bez mučení, že občas nerozumím češtině ministra Schwarzenberga. Když mluvil po uvítání presidenta Bushe, unikla mi podstastná část obsahu. Cožpak je jeho plat tak malý, že si nemůže zaplatit lekce české výslovnosti ?

F.VÍZEK 7.6.2007 20:06

Kdo rozumí výslovnosti Schwarzenberga, ať se přihlásí

Čeština pana Schwarzenberga je to nejmenší, co mi vadí. Dokonce se mi zdá být docela roztomilá.  Spíše mi vadí, jak se tandem Klaus+Vondra+Zahradil vymezují vůči EU a že to pan Topolánek prezentuje jako "odvahu"...   Nebojíme se vlka nic...

IS 7.6.2007 20:26

Re: S USA za zády je to pochopitelné.

jarda O. 7.6.2007 23:04

Re: Kdo rozumí výslovnosti Schwarzenberga, ať se přihlásí

Já se hlásím, že mu rozumím, a rozuměl bych mnohem víc, kdyby ho česká média nechala alespoň dokončit myšlenku, či domluvit. To, co si k němu dovolují je hanebné. Na druhou stranu chápu, že žijeme v Hulvátově a dobytku není nic svaté. Někteří diskutující NP jsou toho dokladem. 

Irena 7.6.2007 23:35

Re: Kdo rozumí výslovnosti Schwarzenberga, ať se přihlásí

Já tedy občas rzumím jeho hraběcí výslovnosti, ale často vůbec nerozumím co tím básník chtěl říci.Bylo by dobré, kdyby si na vysvětlování svých myšlenek přivzal pana mBursíka.Ten totiž rozumí všemu a všechno dokáže báječně vysvětlit!

luskoun 7.6.2007 18:29

Mějte.

Proč nadáváte panu Doležalovi, který je ochoten jít s kůží na trh ? Souhlasím s ním, že je nutnio - přes všechno, co se stalo a stává - ji podpořit. Abychom v ekonomice aspoň malý krůček udělali. Kdo chce psa bít, najde spoustu klacků. Topolánek je nováček, ale snaží se a podle mne to myslí poctivě. Sem patří i Schwarzenberg - díky za něj. Že je Parkanová naivka, která do vlády nepatří, to je každému jasné. Ale aspoˇn neudělá větší škody. Zlé k

je to se zelenými, kteří patří ńěkam jinam,. než jdou s Bursíkem. Ovšem díky za Bursíka.Aspoň podporuje Topolánka. Lidovci - to je kapitola, v níž se nevyznám. Řekl bych, že Čunek je čistý, aspoˇˇn tak, jako většina nás ostatních. Rozhodně neškodí.Škůdci jsou ti soc.dem.bijci - co máte pořád proti Paroubkovi ? Teď blbne, protože je závislý na vůli členstva, ovšem, jak by se toho zbavil,  byl by zase dobrý ministerský předseda jako dřív. To jeho spojení s komunisty je jen proto, že mu v této chvíli nic jiného nezbývá. Jak je nebude potřebovat, zapomene na ně. Není to charakterní, ale co je v politice charakterní ? Měli bychom dát rozum dohromady a neblbnout.

IS 7.6.2007 19:06

Re: Různých Doležalů lze nakoupit na tucty.

semtam 7.6.2007 19:49

Re: Re: Různých Doležalů lze nakoupit na tucty.

Články p.Doležala připomínají písničku pani ministrině obrany.;-D;-D

Jogin z Bagin 7.6.2007 22:16

Jenom technická poznámka...

Čunek čistý není. Ani náhodou. Jiná věc je, jestli se mu podaří něco prokázat, to je velká otázka, protože i když je to určitě grázl, není to žádný blbec, aby nedokázal zamést stopy. A teď k podstatě. Čunek pracoval jako bezpečnostní technik ve Zbrojovce Vsetín. Kdo někdy byl ve strojírenském podniku ví, že funkce bezpečnostního technika je jeden z nejhůře placených technických postů. Čunek přesto postavil dům za 4,5 miliónu a koupil půl chaty za 500 tisíc. Živí čtyři děti se kterými byla jeho ženo dlouhou dobu na mateřské. Nic nezdědil, nic nevyhrál. Co ještě potřebujete dokládat. Kdo není úplně zaslepený, tak tomu rozumí, že buď ho uplatili, nebo kradl. Legální příjem na to neměl, nic nezdanil, nic nedoložil. Co ještě, proboha, potřebujete za důkazy?

Irena 7.6.2007 23:40

Re: Mějte.

Tedy za prvé: jeto kůže hroší a za druhé s tím  neblbnutím byste měl začít od sebe!

alice 7.6.2007 16:50

podrtaška

pane Doležal nemáte být už na penzi připadáte mi jako senilní dědek ,který neví co píše,musíte asi jít se stranou která vládne penze jsou opravdu malé tak proč si nepřivydělat,ale na zahrádce se váš zdravotní stav zlepší ,radím dobře.

nepolitik 7.6.2007 16:09

Z mých minulých příspěvků je zřejmé, že

Bohumil Doležal nepatří mezi mé oblíbence, ale se základní myšlenkou tohoto textu plně souhlasím, protože si myslím, že za dané konstelace v poslanecké sněmovně nelze k lepší vlůádě dojít. Je pravdou, že Topolánek je ve značné míře vydírán svými "partnery", ale myslíte si, že kdyby byla vytvořena tzv. velká koalice by vydírán nebyl? Proto si říkám, že je nutno počkat až do konce volebního období a v dalších volbách rozhodnout lépe.

Skeptic/us Maxi/mus 7.6.2007 17:55

Problém není v konstelaci, ale v tom, že musíme volit strany

Zastupitelská demokracie, řízená stranickými sekretariáty je naprd. :-/

portwyn 7.6.2007 15:57

Četl jsem i horší

Až na obligátní kopnutí do Klause a "přehlédnutí" mocenských snah Německa (za to druhé je ostatně autor placen) je ten článek docela příčetný. Minimálně základní myšlenky... Základní loajalita ano, bianco šek ne, v první řadě zajistit národní bezpečnost. Co je na téhle trojici špatného?

IS 7.6.2007 19:01

Re: Ano, příčetnost potvrzují i soudní znalci.

JV 7.6.2007 15:53

Grafoman Doležal

Doležal je u mne grafoman, důchodce jenž se nudí a tak nám tady musí okomentovat každý den v politice. Považte , každý den! Co se stane, kdyby jeden den prostě nepsal a nic nekomentoval? To by byly abstinenční příznaky. Nechápu pouze, proč grafoman je tak široce publikován. Respejtuji jeho názory , ale co nového nám může říci, jaký nový osvěžující pohled může dát? Jeho základní postuláty jsou známy:1. Odsun Němců byl zločin a měli by dostat zpět majetek.2. Rusové jsou svině, kteří jako meněcenní musejí být zašlapáni do země.3. EU je bezvadná 4. Amíci jsou ještě bezvadnější, prakticky nemaí chybu. 5. Socialisti jsou také svině pouze menší než Rusové. 6. Topolánek je skvělej chlap.

Na něco jsem z jeho manter zapomněl?

KArla 7.6.2007 17:19

Re: Grafoman Doležal

Ano, že jste hlupák.

Iva 7.6.2007 18:38

Re: Re: Grafoman Doležal

Vy jste také takový Doležal. píšete i kdyý nemáte co. Nadavát umí každý nevzdělanec

Lenka 7.6.2007 23:34

Re: Re: Re: Grafoman Doležal

Diskuze to potvrzuje.

Skepti/cus Maxi/mus 7.6.2007 17:52

Zapomněl jste to Doležalovo nejdůležitější

1. Češi jsou dobytek a bolševická chamraď a měli by se lísat ke svým pánům Germánům :-/

Roy Boehm 7.6.2007 15:47

Tahle vláda, že je lepší než si zasloužíme?

Premiér hulvát a cizoložník; místopředseda a ministr pro přelévání peněz z EU (pro místní rozvoj) korupčník; ministrině obrany, která sice ničemu nerozumí, ale hezky zpívá; ministr zahraničí s cizím občanstvím; ministr financí defraudant, který vysával MNO; ministr vnitra mafián; místopředseda pro evropské záležitosti, jehož jedinou starostí je, zbudovat tady základnu mimoevropské mocnosti; et cetera, et cetera... Koho bychom si tam, proboha, podle Vás zasloužili? Masové vrahy? Nebo chovance z Bohnic? A k pracovním úspěchům: reforma financí, která jenom zvyšuje daně, aniž by je zjednodušila a hlavně začala hledat úspory ve výdajích. Reforma zdravotnictví, spočívající ve zdražení a zavedení poplatků. aniž by se zabývala tím, kde utíkají ze systému peníze. Opravdu nevidím jediný důvod, proč tuhle sebranku podporovat. Jó, možná, kdyby se i u mě Dalík zastavil s tou obálkou, co měl pro Melčáka a Pohanku...

Roy Boehm 7.6.2007 15:55

Re: Tahle vláda, že je lepší než si zasloužíme?

A to jsem ještě zapomněl na protitemelínskou aktivistku v hornorakouském žoldu na ministerstvu školství; nedointegrovanou imigrantku Džamilu a ministra životního prostředí, který se pokouší zrušit naši energetickou nezávislost importem větrníků z Německa.

karlos 7.6.2007 16:27

Re: Tahle vláda, že je lepší než si zasloužíme?

ale uznej,že pitrovi a krejčířovi vyhovuje!!

Brtník 7.6.2007 15:37

Nic originálního,

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej, že pane Doležal.

A na konec trochu poezie.

Svobodně a smělemůžeme dnes jíti

ze sovětské pr.ele

do americké řiti.

Eva D. 7.6.2007 17:07

Re: Nic originálního,

No, pokud neznáte jiné cíle....