20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
brana 7.6.2007 13:56

Re: Re: Podporujte svého šerifa

Prifukuji si poznamkou, ze ten kdo od vysledku politickeho zapoleni neocekava kompromis si jeste  nepovsiml ze zije v takrka demokraticky  fungujici spolecnosti.

Abdéřan 7.6.2007 20:28

Re: Podporujte svého šerifa

R^!!

Buvol 7.6.2007 11:53

Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

byla u Thermopyl a pak u Stalingradu ......

Buvol 7.6.2007 11:55

Re: Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

Ať žije Rusko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stanley 7.6.2007 12:39

Re: Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

   A co bitvy husitů ?   Netvrdím, že to bylo vždy správné, ale zvláště v začátcích bojovali z přesvědčení za svou spravedlivou věc  !  A co 300 profesionálních bojovníků , tzv. "Moravanů"  na Bílé Hoře ? Ti své řemeslo odvedli až do konce !

Buvol 7.6.2007 12:49

Re: Re: Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

Je fakt, že ta u Domažlic, kde naši předkové zahnali ty němčoury, svým zpěvem, by měla vstoupit do historie přinejmenším jako bitva u Kannn! Vlastně teď mě napadá, že my jsme možná nejslavnějším národem na světě! Kdo kdy kde zahnal své nepřátele zpěvem?! Kam se na to hrabe humahitární bombardování toho  z m r d a  Havla?!

Brtník 7.6.2007 15:33

Re: Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

A u toho Stalingradu či Volgogradu či Carycinu nebo jak se to tam teď jmenuje ta čestná smrt byla na které straně. Ti co bránili v obklíčení a bez zásob město, nebo ti co útočili ?  A nebo v zimě potom, co se role otočily a z útočníků byli najednou obránci bez zásob  v obklíčení  a z obklíčených obránců útočníci ?

Přihlížející 7.6.2007 16:13

Re: Re: Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

Byla samozřejmě na straně domácích ..... Smrt loupežných německých vrahů nemohla být čestná, jakože ďábel nemůže být anděl, leda tek padlý .....  

Chris Kelvin 7.6.2007 11:52

Jsem rád, že nejsem jediný...

...kdo pochopil, že Klaus je nebezpečný fundamentalista.

Jinak s Doležalem v zásadě souhlasím. Současná vláda je opravdu poměrně špatná, ale proti Paroubkovi je zlatá. Přičemž i když Paroubka hodně nemám rád už od dob jeho působení na Magistrátu a i když nejsem příznivec levice, pokud  by se jasně distancoval od komunistů, byl bych ochoten ho se skřípěním zubů potenciálně snášet. Takhle se ho opravdu bojím.

Jinak to, že z vlády vypadl Tlustý, považuji za velké plus pro ODS do budoucna. Jen tak dál. Sice Kalousek jako ministr financí taky nic moc, ale chápu, že současná koalice opravdu asi nemá nikoho lepšího.

Tomas 7.6.2007 12:53

Re: Jsem rád, že nejsem jediný...

Princip Paroubkova působení ve "vysoké politice" je právě spojení s komunisty. Ten člověk se prostě chopil prostoru do kterého bylo do té doby všem socdemokratickým šéfům žinantní vstupovat. To je zároveň jeho největší tragedie. Paroubek je nekoalovatelný (a s ním tím pádem i ČSSD). Ten člověk může být u moci za jediného předpokladu - že socialisté dají s komunisty dohromady parlamentní většinu (nepočítám nedemokratické varianty vývoje). Všechny ostatní koaliční varianty jsou pasé, protože žádná partaj nemůže jít do tak nejistého projektu s člověkem, který má tu moc kdykoli svou vlastní koalici podrazit. A to je obsah politiky dneška.

to doležel 7.6.2007 13:05

Re: Jsem rád, že nejsem jediný...

Výmluvy na komunisty jsou nesmysly ODS, které nám tlučou do hlavy. Víc bývalých komoušů je v ODS než v KSČM.

Tomas 7.6.2007 13:46

Re: Re: Jsem rád, že nejsem jediný...

Tuhle větu si budu pamatovat - to by chtělo vytesat do kameme!

čuk 7.6.2007 11:18

bla bla

Horší vláda už nemůže existovat.

Cricket 7.6.2007 11:28

Re: bla bla

Ale může, cožpak se stále ještě neznáme?

Stanley 7.6.2007 12:43

Re: bla bla

 Čuk a Gek, to kluci jsou známí !

Pegas 7.6.2007 11:09

Mráz přichází z Moskvy!

Stačila jedna zkušenost? Nebo jsme tak opravdu, ale opravdu blbí?

M. Zima 7.6.2007 11:22

Vy jste ten

článek nedočetl, na konci stojí, že ano, jste.

F.VÍZEK 7.6.2007 10:50

Stranit slušnějšímu proti sprostým? A Vy to pane Doležale opravdu děláte?

Měla ČR za dobu své existence "méně slušného" premiéra než je ten současný Mirek "Cooperfield" Topolánek?   

Připomenu, že  dílny premiéra vyšly výrazy jako „bordel ve sněmovně“, "es kommt der Tag",  "osvětimská lež",  "noc dlouhých nožů", "euroústava = shit", také pro novináře do mikrofonů „běžte do pr….“ i ve Sněmovně "búúúú" , i veřejný vulgární prsteníček jako "jednička Kalouskovi" i  SMS "jak uplést z h.... bič",  také kopání do auta  atd.   Nelze si přitom nevšimnout, že přes to všechno má Mirek Topolánek odvahu  stavět se do role kazatele morálky a učitele vkusu, jak ukázal svou kritikou na adresu médií v případu Jiřího Čunka.

Je ale něco mnohem vážnějšího:  Nelze přehlédnout všechny ty "mravné" a "nutné" personální vyhazovy v centrálních, zpravodajských a policejních orgánech. Děje se to proto, aby čeští úředníci lépe pochopili, že mají být apolitičtí, nestranní a spravedliví?  Není to spíše signál pro příští volební garnituru, že toto chování je - normální? Že policie, státní zástupci, zpravodajci, soudy i úřady jsou služebníky vítězů voleb?  

Příznačné rovněž je, že už ani paní Bubílková netančí,  že "skotačení" umělců a komiků se v nových povolebních podmínkách také vytrácí, protože narážky na nové mocné se jaksi "nevedou". Že by to zavinila autocenzura?  Není je někde na dohled ruka spravedlnosti - ne-li páně Pospíšilova, pak jistě Langrova? 

M. Zima 7.6.2007 11:07

Až na to,

že Topolánkovy výroky jsou tou nejmenší komponentou selhání české pravice. Mnohem horší je, že Topolánek potom, co mu kLaus zmršením volebního systému a primitivními obstrukcemi dělal potíže kde to šlo, připustil kLausovu novou kandidaturu a tím pokračování české podprůměrnosti na dalších 5 let. Vzhledem k tomu je jakákoli snaha o reformu, a to i nehledě na vyložené hovadiny, směšná.

jerry 7.6.2007 12:32

Mnohem horší, než sprostá slova, je sprostá činnost

A jedničkou mezi premiéry v tom byl Standa Koloťuk. Stát se premiérem jen kvůli svému osobnímu zbohatnutí a koupit si právnický titul, to už je vrchol sprostoty.:-(

Stanley 7.6.2007 12:54

Re: Stranit slušnějšímu proti sprostým? A Vy to pane Doležale opravdu děláte?

 Hlavně, že Vám soudruhu  Vízku, nevadí některé výroky Vašeho soudruha Paroubka, v před i povolební atmosféře.  Vy se asi již na ně nepamatujete, že  ?

F.VÍZEK 7.6.2007 13:30

Aby bylo jasno...

Tak soudruhem ve stranickém smyslu nejsem už 38 let, jinak jako všichni ostatní občané Československa ve smyslu odborářském, úředním, vojenském... byl soudruhem každý jeden z nás - dokonce i dnešní pozdní antikomunisté a dokonce i Václav Klaus s Lívií.  To jenom tak pro pořádek, když už nejste schopen zdvořilejšího chování...  Stanleyi ! 

PS: Bylo nás hodně lidí (těch 0,1%)  z celé populace, kteří se uměli vzepřít bolševismu a totalitě už za minulého režimu?  Nás, kteří jsme nyní špatným svědomím pro všechny opožděné "hrdiny"? Proto i terčem pro bláboly, ironizování a osobní špilce ? 

Stanley 7.6.2007 17:39

Re: Aby bylo jasno...

Tak ,jestli Vás oslovení soudruhu irituje, pak se Vám omlouvám!  Slušnému  chování mne ale zrovna  Vy učit nebudete, na to jsem dost starý, starší než Vy  určitě !  Ostatně, jak si říkáte v soc. dem.  ?  Vždyť i  Budečský - Zápotocký, Pecka a další byli soudruzi ?!  Jinak jste mi asi ze slušnosti vůbec neodpověděl na moji otázku,která se týkala  pana přítele Paroubka !  Děkuji !

F.VÍZEK 7.6.2007 18:45

Aby bylo jasno...

Stanleyi, z ČSSD jsem před třemi lety - jak je už obecně známo - sám a dobrovolně odešel, když jsem v ní nedokázal změnit věci, se kterými jsem se neuměl smířit. Připravil jsem se tak o pěkných pár desítek tisíc měsíčně, protože jako poradce v parlamentu jsem tak skončil. Jsou ale hodnoty, kterých si cením víc "mamonu".  Slušnému chování se učte jak Vám libo od kohokoliv - nejlépe od současné vládnoucí garnitury.  K panu Paroubkovi toho moc neřeknu - z celého vedení ČSSD ho znám nejméně, byť jsem se s ním samozřejmě také služebně kdysi stýkal.

IS 7.6.2007 20:32

Re: Sám voják v poli ? Proč?

JH 7.6.2007 10:34

Bože, že zem takového lumpa jako je doležal vůbec nosí.

Sleduji výblitky páně doležala a je to čím dál horší , jednou je hluboko v řiti svých německých chlebodárců nebo zase mu koukají paty z americké zadnice. Je to nátura na zvracení- jak patrno taková sebranka lumpů a hlubinných rektoskopů i v našem století existuje. Lze jen udělat paralelu mezi "publicisty" z let 1950-1956!!!! Že se ten člověk nestydí!

KTE 7.6.2007 11:28

Re: Bože, že zem takového lumpa jako je doležal vůbec nosí.

Tak to já čtu pana Doložala rád, přestože ne ve všem s ním souhlasím. Zuřivý vztek a zášť z produkce lidí typu JH mi jen potvrzuje, jak je takových publicistů třeba.  Jen tak dál, pane Doležal ;-)

Martin S 7.6.2007 12:48

Re: Bože, že zem takového lumpa jako je doležal vůbec nosí.

Taky jej rád čtu, ten chlap má neskutečný přehled a znalosti historické i politologické. Za co se má stydět ? Za to, že pracuje? Za to, že má kvalifikovaný názor ? Není podstatné, zda s ním souhlasím.  Někdo kdysi řekl (asi Winston Churchill) : "Nikdy s Vámi nebudu souhlasit, ale Vašich názorů si velice vážím" (neříkám to asi přesně, ale podstata je jasná).   >- 

Ivan 7.6.2007 10:26

Alternativa Paroubek s menšinovou vládou je samozřejmě lepší.

Alternativa vlády Paroubka s menšinovou vládou hledající podporu napříč politickým spektrem, tedy i u KSČM, je samozřejmě lepší alternativou, než současná vláda složená z panoptikálních figurek. 

 Parkanová jako amatérská zpěvačka a ministryně pro žoldáckou armádu najatých vrahounů, kteří za peníze udělají cokoli, Bursík jako agent dojednávající kšeft s repasovanými větrníky z Německa, Kuchtová jako agent energetických společnosti z Rakouska a Bavorska, které kvůli Temelínu přišly o ohromné kšefty se špičkovým elektrickým proudem z přečerpávajících elektráren v Alpách, Vondra jako agent vlády USA, pracující pro zbrojařskou firmu Haliburton, Julínek jako dealer famaceutických společností odírajících české zdravotnictví.  V čele státu president, který se cítí jako ředitel zeměkoule, trpí komplexem z toho, že vědecká obec jeho názory nebere vážně a proto se jí mstí, kde jen může. A v čele vlády typicky komunistický "zelený mozek", produkt komunistického vojenského gymnazia proslulého tupostí, vulgaritou a devotností svých absolventů.  

Chris Kelvin 7.6.2007 11:54

Re: Alternativa Paroubek s menšinovou vládou je samozřejmě lepší.

To bych radši padnul držkou na zem, než bych se někdy podpíral o KSČM..... ;-€