20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ske/pticu/s M/aximus 7.6.2007 15:00

Zkrátka příště bychom měli volit rovnou absolventy zvláštních škol a pár křesel obsadit landsmanschaftem

Bohoušek bude spokojený a bude se mu dobře dadat ;-D

Abdéřan 7.6.2007 20:22

Re: Zkrátka příště bychom měli volit rovnou absolventy zvláštních škol a pár křesel obsadit landsmanschaftem

;-D;-D;-D!

jak kdo 7.6.2007 14:38

jak kdo

já  si  rozhodně  zasoužím lepší  vládu

janoryna 7.6.2007 14:23

zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

70 let. je sborem silných osobností vybraného chování a morálkou by mohly být vzorem anglickým džentlmenům. oceňuji vládu jako celek, jak byla rovnocenným partnerem prezidentu bušovi. to nebylo jako za zemana, špidly nebo paroubka, kteří mu jen podlézali. rovněž vymakaný program daňových a sociálních reforem. je dobře, že zatížili i ty socky žijící z podpor. tyhle daně budou platit i r*m*vé. a to je co říct.

Přihlížející 7.6.2007 14:28

Re: zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

" je nejlepší za posledních.." jo, už jenom zbývá , aby Topolánek organizoval s touto vládou swingers party .... 

Přihlížející 7.6.2007 14:50

Re: Re: zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

... a aby přitom nepoužívali ochrany ...

Buvol 7.6.2007 15:05

Re: Re: Re: zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

... a doležal by to tam potom mohl za odměnu uklidit, ekologicky, pochopitelně ...

h 7.6.2007 15:31

Re: Re: zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

Vy si delate legraci, ale me by to ani neprekvapilo. App. co vite co se delo na zaver noci v narodnim pamatniku na zizkove kdyz uz novinari schovali fotoaparaty.

Přihlížející 7.6.2007 15:54

Re: Re: Re: zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

No právě .... a kde byl tehdy "investigativec" Doležal? ... Nejspíš na pánském záchodku, kde psal své telefonní číslo na omítku zdi ....

Brmboš 7.6.2007 13:32

Stále stejně dokola jako valčík.

Nerozumím tomu proč stále omíláte ublížení nás vůči sudetským Němcům, které mělo svoji podstatu v tom co Němci činili a konali za války proti naší zemi a na druhé straně stále chcete, aby se z Rusů dělali stálí nepřátelé. Buď je to nějaká stařecká pomatenost nebo posluhování jedněm na úkor druhých. Jednoduše řečeno smutné bylo obojí i když druhá světová válka byla nepoměrně horší. Co je však pitomost, že se tato vláda nemůže dočkat nikdy stability pokud se bude bát vlastních lidí. Jo a pane Doležal už se zase vodí na policii kvůli jinému názoru a chovají se tam k vám stejně jako se chovali ti minulí. Buď vás to nezajímá a prostě jste jen uštěkaný pes na něco co vám vadí osobně, nebo jste novinář, který by měl setsakra pohlídat demokracii i svobodu ke které stoprocentně patří i referendum. Ale toho vy se bojíte stejně jako ta naše přihlouplá vláda.

lucina 7.6.2007 13:46

Re: Stále stejně dokola jako valčík.

Pokud preferujete chorovod, pláčete na špatném hrobě. Valčík Střední Evropě sluší. Rusové našimi přáteli nebyli a nebudou, to si namlouvalo pár slavjanofilů a po nich komunisti. Doležal má pravdu, i kdybyste se rozkrájel. Pokud se k vám policie ČR bezdůvodně nechovala korektně, máte si stěžovat na patřičných místech a ne na anonymním diskusním foru. O otázkách bezpečnosti státu se nediskutuje, tím méně s chaoty.

Mirek F. 7.6.2007 14:09

Re: Re: Stále stejně dokola jako valčík.

Začátek vaší poslední věty je tak bolševicky údernej, že skoro překryje svoji hloupost.:-)

petr brana 7.6.2007 14:47

Re: Stále stejně dokola jako valčík.

pane Brmbos, nechtejte presprilis - dale vas zivotni osud nezanese, nez pouze do takrka demokraticke spolecnosti. Slova pana Dolezala jsou popravde  brutalne provokativni. Ale otvirajici a reakce jsou ale dobrym meritkem vyvoje umeni disputu v  tehle nasi nikdy uspokojujicne demokraticke spolecnosti.

to doležel 7.6.2007 13:03

Jak za komunistické diktatury

výhrůžky a strašení lidí budoucností. Příliž moc lží, nepravd, hloupost a obrovská debilita. To je dnešní vláda. Pane Doležal podívejte se do nedávné minulosti 1995-2006 a je to jasně vidět a to nejen v ekonomii, samozřejmě rezervy do ideálního stavu pořád existují, ale na ty reforma ODS nikdy mít nebude.

Malý Aston 7.6.2007 13:27

Re: Jak za komunistické diktatury

Mám dojem,že nemáte pravdu.Jednak za komoušů nebylo možné kritizovat,což se rovnalo kriminálu a jednak se laskavě podívejte z okna,pokud nejste někde ve sklepě,že to nikoho v podstatě nezajímá.Ano v televizi straší Paroubek a Filip,jako by se jich to týkalo a na druhé straně zase Topol a ostatní.Kdo má nějaké vzdělání tak určité opatření chápe i když s nimi nemusí souhlasit a kdo je debil,tomu to můžete vykládat od rána do večera,pořád a pořád bude říkat to co říká Paroubek a Filip.:-D

Přihlížející 7.6.2007 13:30

Re: Re: Jak za komunistické diktatury

... už nám radši nic nevykládejte ....

Malý Aston 7.6.2007 13:34

Re: Re: Re: Jak za komunistické diktatury

Ale pročpak? Mám se báječně,nevládnou zde komouši jako za Jakeše,komouši s lidskou tváří od Paroubka jsou zlostí bez sebe a tak jen udávají a udávají.Bude báječné léto.:-D

Přihlížející 7.6.2007 13:39

Re: Re: Re: Re: Jak za komunistické diktatury

"nevládnou zde komouši " možná, ale ta dnešní vláda?! Nezdá se Vám, že je to banda deviantů, zlodějů, korupčníků, k ure v níků a hlavně pitomců a bláznů? A ještě si zpívaj!

Brmboš 7.6.2007 13:40

Re: Re: Jak za komunistické diktatury

Ale bylo, jen se nebát. Ono to s tím kriminálem nebylo až tak horký. Za komunismu jste si mohl dovolit říci v práci svůj názor a maximálně vás vyhodili, ale práci jste našel jinde. Teď vás vyhodí a práci už nenajdete. Proto lidi mají větší strach než v minulosti. I tehdy bylo propojeno vše se vším, ale dnes navíc je toto propojení mefie v politice s mafií v hospodářství a ekonomice o to je to horší. A tedy jde o toky státních peněz jedněm a okrádání druhých. Vemte si třeba  jen ty zakázky ministerstva vlajek s pruhama neboli naší rockové hvězdy Parkanové.

waxmann 7.6.2007 13:51

Re: Re: Re: Jak za komunistické diktatury

jenze diktatura trhu  je o fous nestranejsi.  Pozira sve vyznavace i ty bez vyznani. Podivejte se kam to mnozi z  vyznavacu trhu dotahli - bud infarkt, nebo na pranyr smesnosti.

Tomas 7.6.2007 13:51

Re: Re: Re: Jak za komunistické diktatury

Je dobře, že alespoň vy se svůj názor říci nebojíte - tedy přinejmenším zde na diskusním fóru. Nicméně z vaší poznámky jsem pochopil, že jinde si necháváte své názory pro sebe v obavě aby vás nevyhodili z práce. Jinými slövy, jste přesvědčen, že pokud by se váš šéf ku příkladu dozvěděl, co si myslíte o dnešní politické situaci, vyrazil by vás na hodinu... Hmmm... A to je jako podle vás seriozní příspěvek do diskuse, nebo jenom blbej kec?

brana 7.6.2007 14:16

Re: Re: Re: Re: Jak za komunistické diktatury

muj kec vyjadroval domenku, ze nositelee dnesniho systemu jsou nadmerne vystaveni  nasledkum stresoveho zatizeni. Casto se zdravotnimi nasledky, casto s potupou sve smesnosti. Rizikovost svobodneho hajeni privatnich domenek o stavu a chodu politickeho deni jsem nehodnotil  - pro kazdy pripad podotykam, ze spolecenska tolerance souvisi s vedomim nutnosti politickych kompromisu. To myslim je v postkomunismu plosne nestraveny substrat fungujici demokracie.

Josef 7.6.2007 13:01

Reforma

Chtělo by to nějakého pana Rašína!!!!!!!

Přihlížející 7.6.2007 12:13

Vyvolené národy na světě jsou

Židé a Rusové ....

Buvol 7.6.2007 12:17

Re: Vyvolené národy na světě jsou

Naopak zatracené národy na světě jsou takové národy jako jsou kanibalové a Němci .... A kdo že si je vyvolil? Ďábel! Ve svém věčném souboji dobra a zla ..... 

Stanley 7.6.2007 12:28

Re: Vyvolené národy na světě jsou

  A  MY  !

brana 7.6.2007 14:22

Re: Re: Vyvolené národy na světě jsou

My - dabel a pana Maria v jednom.

Přihlížející 7.6.2007 14:30

Re: Re: Re: Vyvolené národy na světě jsou

Myslíte jako Jekyl a Hyde ?

Frank 7.6.2007 12:06

Podporujte svého šerifa

"Musí stranit správnému před chybným, dobrému před špatným, slušnějšímu před sprostším". Opět perla páně Doležala. Pokud by se novináři řídili výše uvedeným pravidlem, Topolánek si ani neškrtne. Podle jakých kritérií novinář bude škatulkovat? Určitě podle svých. Sečteno a podtrženo: novinář se rozhodne, že Topolánek je slušnější, lepší a správnější a je to. Myslím si, že tato vláda je zatím to nejhorší, co tu po listopadu bylo. Viz. Toplolánek, Kuchtová, Bursík, Džamila, Čunek, Kalousek a další. A proto je třeba podle Doležala tuto vládu podporovat.

Stanley 7.6.2007 12:27

Re: Podporujte svého šerifa

Já Vás částečně chápu, ale řekněte jaký "slepenec",po volbách, které dopadly tak jak dopadly, by jste preferoval  Vy ?  Když napíšete , že  by to mohl být  "Vyvolený Jirka" s podporou  "Falmera", již se neozvu !