23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vladimír bernard 7.6.2007 9:36

některé pravdy jsou věčné...

Slova José Ortegy y Gasseta, intelektuála, který velmi osaměle v socializačním meziválečném třeštění varoval před „vzpourou davů“: „Být levicový stejně jako pravicový je jeden z nesčetných způsobů, jež si člověk může vybrat, chce-li se stát imbecilem.“

M. Zima 7.6.2007 9:32

Pane Doležal,

jistě, špatná vláda, špatná reforma, špatný národ, který si ani tu presentovanou kvalitu nezaslouží. I když to připomíná tak trochu Adolfův závěrečný projev, všechno pravda, ale proč ne také špatní novináři? Proč se nezamyslíte sám nad sebou? Jsou jasná kriteria, která Vám pomohou: Vaše články dosáhnou jisté kvality, až narazíte na cenzuru Neffa a podobných rychlených demokratů.

jerry 7.6.2007 9:24

Tk tu nejhorší vládu zkusím sestavit bez ohledu na stranickou příslušnost

Premiér: Paroubek, ministr zahraničí :Zaorálek, ministr spravedlnosti : Rath, ministr zdravotnictví :Pohanka, ministryně průmyslu:Kuchtová, ministr financí :Melčák,  ministryně školství :Stehlíková, ministr dopravy: Šeich, ministr kultury: Kaplický, ministr práce a sociálních věcí:Škromach, ministr vnitra :Gross, ministr životního prostředí: Říman, ministr pro místní rozvoj : Doležel.

jerry 7.6.2007 9:26

pardon:

ještě ministr obrany: bezkonkurenčně Vondra.:-)

Petr 7.6.2007 9:45

Re: Tk tu nejhorší vládu zkusím sestavit bez ohledu na stranickou příslušnost

Úplně mi stačila ta první tři jména, která jsou zárukou národní katastrofy. Dál už nebylo třeba číst.;-D

7.6.2007 10:25

Re: Re: Tk tu nejhorší vládu zkusím sestavit bez ohledu na stranickou příslušnost

Nějak vám tam pánové vypadla jména jako Langer, Nečas,Bursík, samozřejmě největší cocot Topolánek - no vlastně celá současná hrůzovláda..

Eva D. 7.6.2007 16:53

Re: Re: Re: Tk tu nejhorší vládu zkusím sestavit bez ohledu na stranickou příslušnost

No, tak řekněte rovnou, že ta Paroubkova či Grossova, to bylo ONO!

martin 7.6.2007 9:00

Souhlas s většinou článku

Pane Doležale, v poslední době mi Vaše články příliš neseděly, toto je však, s malou  výjimkou, výstižná charakteristika současné situace, se kterou nelze než souhlasit.

Miloš Zfrantišku 7.6.2007 8:50

Nejenže je Klaus

nevypočítatelný populista, ale kvůli svému znovuzvolení je schopen kdykoliv se spojit s Paroubkem.

vládík 7.6.2007 9:02

Re: Nejenže je Klaus

Ale vždyť on je s ním (a tím i s komunisty) dávno spojen - bojem o velkou koalici.

M. Zima 7.6.2007 9:15

Ano,

Bémova hodina nejspíš přijde a pak budeme mít teprve tu smetanu ještě převyšující současný seberealisační věneček profilových neurotiků bez skutečného vedení.

lynx 7.6.2007 8:40

???

Tak s "reformou" se nám Topolánek a spol. znemožnil, tak ho máme podporovat, aby nás neovládlo Rusko. Geniální myšlenka. Z tohoto důvodu nás autor dokonce přestěhoval do nějaké rizikové oblasti. To zoufalství, s jakým někteří novináři bojují za svoje idoly (někdo za Topolánka, jiný za Paroubka,Čunka ...) už není ani směšné, spíše k pláči.

Jan 7.6.2007 8:14

Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Za komunistu take novinari vyvolavali ve ctenarich dojem, ze Cesi jsou ohrozeni ruznymi "imperialisty", "revansisty" nebo "mikadovym Japonskem" (tento vyraz jsem jednou vskutku nasel v tehdejsim tisku). A ze jedine vlada komunistu, ac slozena z nymandu a zlodeju je pred tim vsim nebezpecim ochrani. A to same ted tvrdi i Dolezal, Cesko je v ohrozeni a spasu prinese vlada vedena hloupym, sprostym, buranskym frackem z oberkomunisticke rodiny Topolankem, Cunkem se zakladnim vzdelanim a zpivajici ministryni Parkanovou.

Mily pane Dolezale, Cesko je prece jen ekonomicky i vzdelanostne trochu jinde, nez staty typu Panamy, Salvadoru a jine jim podobne, k jejichz (ne)standartu se Cesko snazi privest vlada vedena modrymi komunisty. A URCITE si zaslouzi lepsi vladu, nez je tato slozena ze samych nul. I lepsiho prezidenta, nez je soucasny, komunisty dosazeny, nevzdelany rusofil Klaus hrajici si podobne jako Elena Ceausescu na profesora, k cemuz nema ty nejmensi predpoklady.

Malý Aston 7.6.2007 8:18

Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Vy jste se dnes špatně vyspal?Ano,máte pravdu je to hrozné.Ale zase i báječné.Než tam mít fanitiky typu Paroubka a Ratha s podporou Filipa a Grebeníčka,to raději toho Topola.:-D

Jan 7.6.2007 8:22

Re: Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Nikdo lepsi, nez vyse jmenovani, v Cesku OPRAVDU neni?

ju 7.6.2007 8:19

Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Jediný sprostý buran jseš ty burane ,jistě jsi vystudoval VUML.

Jan 7.6.2007 8:21

Re: Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Skvela ukazka typickeho vetsinoveho volice ODS - sprosty nevzdelany buran, urazejici lidi s jinym nazorem, aniz by se zdrzoval jedinym argumentem. Kdyz toto clovek cte, tak pochopi, ze takovi lide nemaji problem s tim, ze jejich stranickym predsedou je hlupak a krupan Topolanek.

arch.JJ 7.6.2007 8:36

Re: Re: Re: ...těžko nesete pravdu ?

....nu , nedivím se. Pro pravdu se každý zlobí, říkalo se dříve. Nechte pana Doležala být na pokoji. Jednak slušně a s patřičným nadhledem řekl to, co si myslí každý, kdo má všech pět pohromadě, druhak má pravdu a to vás štve. Mne taky a proto jsem rád, že to je alespoň tak, jak se dnes jeví. Pan Doležal svoji práci dělá dobře, kdyby bylo takových lidí u nás víc, bylo by lépe.

Více rozvahy  a odvahy.

Monika 7.6.2007 9:26

Re: Re: Re: Re: ...těžko nesete pravdu ?

Děkuji mnohokrát, už jsem ztrácela víru v lidi, vidím, že jsou i takoví, kteří myslí stejně jako my. Ještě jednou díky,  vrátila  se mi dobrá nálada.

KTE 7.6.2007 11:44

Re: Re: Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Honzíku, zato váš nikoho neurážející příspěvek se jen hemží věcnými argumenty :-P

čtenář 7.6.2007 8:22

Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Propastný rozdíl mezi p. Doležalem a vámi zmiňovanými komunistickými žurnalisty je však v tom, že oni tenkrát varovali před neexistujícím nebezpečím ze Západu, zatímco 21/8 1968 vjely ve skutečnosti do Prahy tanky z Východu, před kterým varuje p. Doležal. "Střežili jsme Západ a Východ nás napad" psali tenkrát lidé v ulicích. Jestli vám tato lekce nestačí, není se o čem bavit.

Jan 7.6.2007 7:32

Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

nez vlada vedena hloupym buranem Topolankem a nevzdelanym Cunkem s lidmi jako je Parkanova, Vondra, Kuchtova nebo Kalousek jako ministry? To uz snad jedine vlada vedena Gottwaldem nebo Viliamem Sirokym. Ale s Topolankovou vladou jste nasadil hodne nizkou latku; takovou vladu nymandu nema, snad s vyjimkou Polska, zadny stat OECD.

mou 7.6.2007 7:51

Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

Horší je, že jsme se bez průpravy a díky technologiím vyvinutým zlými imperialisty a kapitalisty vstoupili do doby moderních komunikačních technologií, kdy každý post-bolševik, který se dostane k počítači ( většinou svého zaměstnavatele ) a naučil se na něm základní úkony ( díky rekvalifikaci, kterou mu hradil jeho kapitalistický zaměstnavatel ), může veřejnosti předkládat své scestné teorie.

Jan 7.6.2007 8:19

Re: Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

Nikdy nepouzivam k diskusi jiny pocitac, nez ten svuj. Mimochodem, z pocitace zamestnavatele tady prispivaji obvykle modri soudruzi, za chvili prijde jejich cas, az zacne pracovni doba.

Kubeš 7.6.2007 8:10

Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

A dovedl by nám Jan předložit návrh vlády z opačného pólu? Vyjmenovat nějaké osobnosti převyšující úroveň náměstka RaJe? Nebo dokonce někoho z bandy služebníků STB, dnes jistě sloužících podobné organizaci, která měla dříve pod kontrolou STB?

Jan 7.6.2007 8:16

Re: Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

Netvrdte mi, ze v ramci 10 milionove Ceske republiky se nenajde nikdo vhodnejsi na funkci premiera, nez je hloupy buran Topolanek. I v samotne ODS musi byt takovych lidi spousta.

jakovy 7.6.2007 11:06

Našel Re: Re: Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

Vy. Ale tím by jste se stal tupým hloupým buranem.

Eva D. 7.6.2007 16:50

Re: Našel Re: Re: Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

R^

bab 7.6.2007 16:57

Re: Našel Re: Re: Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

 Milý "jakovy", možná by se Jan  stal tupým a hloupým buranem.

 Jenže, Topolánek  tupým a hloupým buranem byl, je a bude.

Ske/pticus M/aximus 7.6.2007 7:24

Bohoušek Doležalů se opět trapně opakuje, zkrátka pokročilá senilita

Je jasné, že dávno nedokáže rozlišit správné od chybného, dobré od špatného a slušné od sprostého. Tak jen opakuje, že nemá rád Klause, Rusko, Českou republiku a pohrdá svými spoluobčany speciálně Čechy. Takže se není čemu divit, že je rád, že máme bezkonkurenčně nejhorší polistopadovou vládu slepenou z toho, co statečně přitakává mocným a rozkrádá co ještě zbylo, přičemž nenabízí žádnou pozitivní zásadní změnu a zase jen více a průhledně okrádá daňového poplatníka a ještě přitom zadlužuje stát jako socialisté.