3.7.2024 | Svátek má Radomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mach 22.5.2006 11:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

A potom už jenom žulový Aston

Hovorka 22.5.2006 10:03

Re: Re: Morální kredit dr.Macka

Pane Jamesi, vaše (a většiny novinářů) opakované tvrzení, že Rath urazil Mackovu ženu mi připomíná jiného doktora, mistra propagandy, který dovedl k dokonalosti rčení: 100 x opakovaná lež se stává pravdou.

James 22.5.2006 10:19

Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

MNĚ TOTO TVRZENÍ PŘIPOMÍNÁ POUZE MŮJ NÁZOR.

grr 22.5.2006 9:39

Re: no vy jste tu chyběl

Mohli bychom se dlouho častovat názory, kdo je větší prase z těch, co nám v televizi pravidelně ukazují. Můžete si sestavit i pořadník. Můžete si je vyrobit z hadříků a zapichovat do nich špendlíky. Můžete si vzít prášek. Můžete opravdu cokoliv. To, co jste tu právě vyblil, to je na úrovni toho, co kritizujete. Hmmm. Ale pokud jsme u toho, kdo koho odmítá ošetřit, pak jestli Macek odmítl jednu babku, tak Rath brání léčit půlku národa adkvátním způsobem. A to už je zločin, brachu.

Žulový Aston 22.5.2006 9:39

Re: Morální kredit dr.Macka

Mám z Postřelmova o Dr Mackovi a o vydíraných stařenkách zcela obdobné informace jako Vy.

Dr Macek neduělal špatnou službu ODS, on prostě ukázal, jaká ODS je ... od povídání o lásce ke knihám k záludným buranským útokům zezadu. Bohužel, fašizace naší spoelčnosti progreduje....Dolejš,Jacques,Rath.....

prostě MUdr Macek je obdobný vesnický buran jako Topolánek.

James 22.5.2006 9:45

Re: Re: Morální kredit dr.Macka

MYSLÍM, ŽE ČLÁNEK SE TÝKÁ POHLAVKU PÁNĚ RATHOVI. PAN RATH URAZIL ŽENU PANA MACKA, PAN MACEK VEŘEJNĚ SLÍBIL, ŽE PŘI PRVNÍ PŘÍLEŽITOSTI HO ZTRESTÁ. PŘI PRVNÍ PŘÍLEŽITOSTI HO ZTRESTAL. TEČKA.

Žulový Aston 22.5.2006 9:50

Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

Domnívám se, že ve svém chování tradičně zcela nečestný Macek, nemůže bránit ničí čest a samotného Macka prostě nelze urazit.. Je to stejné, jako když špinavá prostitutka-syfylitička, HIV pozitivní, bojuje za mravnost

James 22.5.2006 10:00

Re: Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

RATH: Zvlášť dvakrát mi to nevadí od Miroslava Macka, jehož morální integrita se blíží nule nebo je dokonce v záporných hodnotách. Když Vás kritizuje řekněme takováto etickomorální nula, tak si myslím, že je to spíš úsměvné.On je přesně ten krásný představitel toho, proč jsem před lety odešel z ODS. Knižní velkoobchod, dodnes nevyjasněný, jeho role v doposud nevyjasněném švýcarském kontu ODS...A konečně jeho působení zde na ministerstvu žádným úspěchem korunováno nebylo.

Víte, já ho znal ještě z doby, kdy chodil na každý večírek s jiným děvčetem, které bylo zhruba tak o dvě třetiny mladší, než je on. A byla to skutečně pohledná děvčata. A najednou pak se oženil za ty miliony. Já mu to docela přeju. Někdo miluje duši, někdo miluje tělo, někdo miluje peníze."

MACEK: Nevadí mi, že mne David Rath hodnotí jako etickomorální nulu, na svůj názor má právo. Nevadí mi, že lže o Knižním velkoobchodu, neboť ten vyšetřovala policie na přání Rychetského, Zemana a Špidly léta a léta a sesbírala téměř dvaapůl metru dokumentů...aby nakonec zjistila, že jsem nic nezákonného neprovedl, neboť v politice to tak chodí. Nevadí mi, že lže o jakési mé roli v případu neexistujícího "švýcarského konta" ODS, byť jistě ví, že jsem v době, kdy mělo údajně vzniknout, byl léta jen řadovým členem ODS na Moravě, to je opět v politice běžné. Nevadí mi, že se velmi přehnaně zmiňuje o večírcích a mých přítelkyních, závist je také běžná věc.

Ale co si v žádném případě neměl dovolit, je otření se o můj vztah k mé ženě - jednak není milionářka a jednak jsem si ji rozhodně nevzal pro peníze, ale z lásky.

A protože jsem, byť si to David Rath nemyslí, osoba morálně velmi integrovaná, vyřeším tuto jeho invektivu tak, jak se mezi chlapy řešívá...doufám jen, že ho potkám co nejdříve.

Žulový Aston 22.5.2006 10:13

Re: Re: Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

Když si 60-letý chlap bere někoho z lásky .....tomu nevěříte snad ani Vy, milý Jamesi.

James 22.5.2006 10:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

MYSLÍM, ŽE JÁ ZDE NEMÁM CO VĚŘIT, ČI NEVĚŘIT. TO VÍ PRAVDĚPODOBNĚ POUZE PAN MACEK.

zoch 22.5.2006 9:40

Re: Morální kredit dr.Macka

A co dr. Čermák,dr. Železný ( mimochodem velmi půvabný minulou neděli ),ing. Kočárník,prof. Dyba,ing. Tlustý.....??? Má cenu pokračovat ?

grr 22.5.2006 9:52

Re: to co rozkradla socdemácká garnitura

do kapes svých a svých příznivců je pánové nesrovnatelně větší balík než Mackova knižní provozovna.

J. Mach 22.5.2006 11:03

Re: Re: Morální kredit dr.Macka

No, třeba Goss, Kraus, Snopková, Svoboda, Hanáček, atd, atd. Má cenu pokračovat? Netrpíte selektivním viděním?

baci 22.5.2006 9:24

profesoří podpořili dr.Ratha

http://www.ceskenoviny.cz/domov/index_view.php?id=189445to se může stát jenom u nás.Pro ostatní je to úkazka jací my doktoři jsme pěkná banda.Profesorům to není zapotřebí aby podporovali,jakouliv stranuMyslím,že jsem něco podobného zažil před rokem 1989,tak jako si myslím že víra nepatří do politiky tak jsem přesvědčem že ani podbné kroky do medicíny nepatříJinak si myslím ,že je docela hezký název " profesoři medicíny" taky slyším poprvé, možná by šlo doplniti horníčkovské"profesoří vší medicíny"to se může stát jenom u nás.Pro ostatní je to úkazka jací my doktoři jsme pěkná banda.Profesorům to není zapotřebí aby podporovali,jakouliv stranuMyslím,že jsem něco podobného zažil před rokem 1989,tak jako si myslím že víra nepatří do politiky tak jsem přesvědčem že ani podbné kroky do medicíny nepatříJinak si myslím ,že je docela hezký název " profesoři medicíny" taky slyším poprvé, možná by šlo doplniti horníčkovské"profesoří vší medicíny"

jonáš 22.5.2006 9:56

Re: profesoří podpořili dr.Ratha

A ta větší polovina, co bude místo oběda tajtrlíkovat po náměstích, ta vám nevadí? Tam se přece nějakej profesor vší medicíny najde taky.8-o

Jaara 22.5.2006 9:59

Re: profesoří podpořili dr.Ratha

Bodejť ne, vždyť působí ve fakultních nemocnicích, které jsou přímo řízeny ministerstvem! Víte jak by Rath zametl s takovým, který by "atentát na Heydricha" schvaloval?????

James 22.5.2006 9:17

USPOKOJENÍ

BOŽE, TA SEDLA !!! R^R^R^

lesnik 22.5.2006 9:12

Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

OMLOUVAT NASILI slovnim gulášem je trapné. Svou snahou škodíte ODS více,než si dovedete představit. Ukazujete totiž, že nerovnost v přístupu (někoho fackovat je hanba, jiného naopak ) je základem vašeho - potažmo ODS? - přístupu k lidem.

Naopak ČSSD, která se dokáže zbavit svých problématických členů( viz afery...) boduje u lidí tím, že je důsledná.

hodne neRath 22.5.2006 9:16

Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

jak prosim souvisi tato soukroma zalezitost s ODS?

lesnik 22.5.2006 9:21

Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

Hodně. Macek je jejím významným členem, mnoho lidí(a ted, když má být vyloučen z ODS, už všichni) to vědí. Soukromou záležitost nevyřizuji před kamerami na sjezdu, kde jsem pozván jako moderátor. To je jasné zneužití funkce, a 14 dní před volbami jasně dopadá na ODS jako problém.

A jen tak na okraj: Zkuste si předsavit, jak byste hodnotil Macka, kdyby dal facku komukoliv jinému nez Rathovi? Zajisté negativně. Jenže Ratha vy nemáte asi moc v oblibě, přitom je to po dlouhé době první ministr, kterí pro zdravotnictví něco rozumného dělá.

James 22.5.2006 9:24

Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

PANE KOLEGO, PAN MACEK DAL POHLAVEK TOMU, KDO URAZIL JEHO ŽENU. TEČKA

lesnik 22.5.2006 9:27

Ano, ale na sjezdu.

Dát facku někomu na sjezdu má zajisté jiný dopad, než když si ji dají někde na chodbě. Macek to jistě věděl a proto to udělal. Nedomyslel, co to bude za průšvih pro ODS, jejímž významným členem je.

James 22.5.2006 9:29

Re: Ano, ale na sjezdu.

RATH HO A JEHO ŽENU URAZIL VEŘEJNĚ, MACEK RATHOVI VLEPIL POHLAVEK VEŘEJNĚ.

terra 22.5.2006 10:11

Re: Ano, ale na sjezdu.

Ale na sjezdu STOMATOLOGU - nikoliv politické strany. Prostě ho tam potkal, tak mu jednu střihl. A nikdo nemůže říct, že ho předem nevaroval. Asi bych dal přednost tomu smokingu politému dvacetitisícovým šampaňským, má to styl. Jenže to by mě tady někteří diskutující nařkli z buržoazních manýr:-). Soudím, že pokud jde o pana doktora Ratha - škoda rány, která padne vedle.

Hovorka 22.5.2006 9:50

Re: Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

A čím, pane James? Můžete to reprodukovat, nebo jste si to vymyslel jako Macek a papouškujete to po něm jako neschopní novináři?

James 22.5.2006 9:52

Re: Re: Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

JISTĚ PANE HOVORKO. RATH PROHLÁSIL, ŽE SI PAN MACEK VZAL SVOJI ŽENU PRO PENÍZE. MYSLÍM, ŽE PRO TO SE PAN MACEK CÍTIL URAŽENÝ.

Hovorka 22.5.2006 9:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

Ale teď píšete o něčem jiném, před tím jste uváděl: JEHO ŽENU URAZIL VEŘEJNĚ a na to jsem se vás ptal. BTW: jste si jist tím, že si Macek nevzal svoji druhou ženu pro peníze?

James 22.5.2006 10:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

ANO, URAZIL JEHO VEŘEJNĚ. OMLOUVÁM SE. TO, JESTLI SI VZAL SVOU ŽENU PRO PENÍZE VÍ JEN ON SÁM.

hodne neRath 22.5.2006 9:47

Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

jak ma byt prosim vyloucen z ODS?

Žulový Aston 22.5.2006 9:46

Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

Proč Topolánek žádá, ať Macek vystoupí z ODS, když je to soukromá záležitost? Zkuste zapojit mozek - bude to zajímavé.