3.7.2024 | Svátek má Radomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hodne neRath 22.5.2006 9:48

Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

no... to nebylo od Topolanka zrovna moudre.....

Roman 22.5.2006 9:21

Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

Pokud vím, tak Jaroslav Foldyna, fackující své stranické oponenty na krajském sjezdu, je stále jedním z významných papalášů ČSSD.

lesnik 22.5.2006 9:25

To, že někdo dává facky, je snad důvoem k tomu, aby je dával i někdo jiný?

To, že někdo dává facky, je snad důvodem k tomu, aby je dával i někdo jiný? Kam to směřujeme?

Vzpoměňte, co bylo hlavní roznětkou "sametové revoluce". Naprosto neospravedlnitelná smrt studenta (i když se posleze ukázalo, že šlo o desinforaci).To zaktivizovalo lidi , s tím nemohl nikdo souhlasit. A nyní chcete násilí omlouvat tím, že někdo jiný je také násilník? To vám lide nevezmou...

James 22.5.2006 9:22

Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

TOMU, KDO URAZÍ MOJÍ ŽENU, ROZHODNĚ ANO !

lesnik 22.5.2006 9:30

RADA: jste-li take členem ODS

RADA: jste-li take členem ODS, v teto souvislosti se ktomu nepřiznávejte. V soukromí si fackujte, koho uznáte, ale ne před kamerami.

bitaxe 22.5.2006 9:35

Re: RADA: jste-li take členem ODS

lesniku vy jste asi až nemravně naivní, kdy se zbavila ČSSD profláklých lidí? Gross je pokud vím zpět v Lidovém domě, Kraus (a jeho aféra je dokonce mezinárodní) je taky dále členem a funkcionářem v téhle straně, tak o čem nám tady vyprávíte? Sakra a co třeba Zgarba, a další podobní "šibalové" nikdy tahle země neměla takového "korupčního potenciálu" jako za vlád ČSSD a jejich členů.

ladik 22.5.2006 11:43

Re: Re: RADA: jste-li take členem ODS

Viděl jste ve čtvrtek v televizi lídra ODS za Jihomoravský kraj Mencla jak popřel tvrzení ODS o zemi prolezlé korupcí, když se ho novinářka zeptala na korupci na brněnské radnici (kde vládne ODS). Nezapomeňte, že ODS se rovněž podílí na řízení státu (tuším, že až na jednoho má všechny hejtmany).

James 22.5.2006 9:39

Re: RADA: jste-li take členem ODS

DĚKUJI ZA RADU. ČLENEM ODS NEJSEM. V SOUKROMÍ ANI NA VEŘEJNOSTI JSEM NIKOHO DOSUD NEFACKOVAL. KDYBY VŠAK NĚKDO URAZIL DÁMU MÉHO SRDCE, PAK BY SE K TOMU JISTĚ NASKYTLA VHODNÁ PŘÍLEŽITOST. 

lesnik 22.5.2006 9:42

Facka není argument

Konečně jsme se shodli. Myslím, že lidé se mohou domluvit, ale facka není argument. Kdo ji používá a kdo ji omlouvá, ztrácí.

Jen na okraj: kdybyste mohl vypnout CapsLock, aby písmo bylo jako obvykle malé, lépe by se četlo.

James 22.5.2006 9:55

Re: Facka není argument

MYSLÍM, ŽE TOTO SE NEDÁ S JISTOTOU TVRDIT. JISTĚ NĚCOZTRÁCÍ ALE TAKÉ NĚCO ZÍSKÁ. 

Hovorka 22.5.2006 9:52

Re: Re: RADA: jste-li take členem ODS

A čím Rath urazil Mackovu ženu, pane James? Můžete to reprodukovat, nebo jste si to vymyslel jako Macek a papouškujete to po něm jako neschopní novináři?

Čtenář 22.5.2006 9:40

Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

Vaše žena musí být pěkná kráva, když si vzala takového vola, jako jste vy!

lesnik 22.5.2006 9:44

Proč osobní útoky?

Jste ubohy primitiv, převádíte diskusi o věci na osobní útoky. Došly vám argumenty? Na vás nemá smysl reagovat.

Čtenář 22.5.2006 9:57

Re: Proč osobní útoky?

Tak držte hubu!

grr 22.5.2006 9:09

"Když se u nás dva lidi poperu, tak jenom nožem...

anebo sekerou" zpívají Kabáti. Doležal vyřizování účtů vidí shovívavě, ale mně se nechce bydlet v gubernii, kde se lidi rvou jak idioti na konferenci zubařů, místo aby si to spolu vyřídili chrstnutím dvacetittisícového šampaňského do ksichtu na plese v Opeře. Macek bezhlavě  splnil Paroubkovo přiblblé teatrální vyzvání ODS na souboj a svým operetním kouskem nás geograficky šoupnul dále na Východ - tam odkud ideově vzešla tahle vládnoucí buranokracie. Vymeťme je elegantně u voleb, nač si s nimi špinit ruce manuálně.

huhu 22.5.2006 9:07

každý slušný člověk, který má ženu ví o co jde

pokud by fungovaly soudy a chránily i čest lidí, Macek by Ratha pohlavkovat nemusel. Pokud Rath beztrestně uráží kde koho a veřejně i Macka a manželku, měl Macek na satisfakci nejen nárok, ale jako chlap i povinnost....díky pane doktore Macku, doufám že ratha spráskají i ti další uražení, pokud to neudělá soud..

loula 22.5.2006 9:17

Re: každý slušný člověk, který má ženu ví o co jde

Huhu, plně s Vámi souhlasím, a ptám se, kdo nafackuje nebo kdo odsoudí ty novináře, kteří vyzývali Paroubka, aby "upálil tu svoji čarodějnici".  Možná se pletu, ale nevzpomínám si, že  jste proti takovému hulvátství protestoval. Jinak souhlasím, Rath je hulvát, stejně jako Macek.  Ne kvůli těm pohlavkům, ale kvůli svému vyjadřování v glosách. Je jistě jeho věc, jaký názor na premiéra má, ale označovat jej za duceho nebo jej titulovat jako Puchejř, to je věru vrchol etiky. 

cb 22.5.2006 9:21

Re: Re: každý slušný člověk, který má ženu ví o co jde

To si musi vyridit Paroubek sam. Ale ten to dela jinak, nechava novinare vyhazovat z jejich mist.

loula 22.5.2006 9:27

Re: Re: Re: každý slušný člověk, který má ženu ví o co jde

také s vámi souhlasím, a rád bych slyšel váš názor, kdyby Paroubek některému z těch novinářů dal po hubě.

Hovorka 22.5.2006 9:45

Re: každý slušný člověk, který má ženu ví o co jde

huhu je opět jako novináři: nemá informace a dělá z toho závěry, samozřejmě špatné. Primárně totiž Macek beztrestně uráží kde koho a veřejně, i Ratha. Rath o manželce Macka vůbec nemluvil, to si Macek přibájit a neinformovaní novináři a stejně tak huhu na to skočili a dále to papouškují. Bohužel i takoví neinformovaní lidé mají v demokracii volební právo :-( a podle toho to taky vypadá :-)

Lea 22.5.2006 9:07

podle mne stojí za přečtení

proč nevyslechnout více názorů

http://www.blisty.cz/2006/5/22/art28511.html

hodne neRath 22.5.2006 9:15

Re: podle mne stojí za přečtení

uff.....

a uz zase ve stylu blistu... za vse muze ODS.

James 22.5.2006 9:15

Re: podle mne stojí za přečtení

PODLE MĚ NESTOJÍ ZA PŘEČTENÍ

Lea 22.5.2006 9:34

Re: Re: podle mne stojí za přečtení

Vidíte Jamesi a podle mne za přečtení stojí.V tom se právě asi dělí skalní příznivci od těch,kteří stojí mimo. Nemusím s BL souhlasit,ale vždy si přečtu protinázor.

James 22.5.2006 9:41

Re: Re: Re: podle mne stojí za přečtení

JÁ JSEM SI ČLÁNEK PŘEČETL A PODLE MĚ NESTOJÍ ZA PŘEČTĚNÍ.

Tic-Tac 22.5.2006 9:04

už začněme!

Padl pohlavek. Rozpoutal neuvěřitelnou debatu, která opět nikam nevede. Přesto si skromně dovolím přidat svůj "hulvátský" názor. Dobře si pamatuji, když jsem ve škole párkrát "zezadu" taky pár pohlavků schytal. Většinou s dovětkem neopisuj! Pár jsem jich schytal od rodičů, např. s dovětkem nebuď sprostý, nebo takhle se s rodiči nemluví. Tyhle výchovné pohlavky udělali své. Ve škole jsem se choval slušně a doma taky. Světe div se, ale chovám se slušně i v diskusích na internetu. Samozřejmně nejen proto, že mne někdo pohlavkoval. Každopádně už od mala vím, že pokud se nechovám slušně a třeba někoho urážím, můžu i jednu schytat. Je mi zcela jedno, kdo dnešní hulvátství v politice začal. Klidně se ode dneška můžou začít všichni politici fackovat. Kvákneš politiku sprosťárnu? Odněkud přiletí pohlavek či facka. Garantuji vám, že sice budeme nějaký čas vídat třeba v televizích potlučené jazykové "svalovce", ale po čase se rány zahojí a konečně se začnou lidi - politici chovat slušně. Politici budou soupeřit nad programy a ne ve vulgaritách a zesměšňování. Na internetu by taky bylo fajn, jen si představte, že dostanete pořádný lepanec, když budete psát na internet nějaká sprostá slova. Hodně ryhle se takto někteří jedinci polepší.

James 22.5.2006 9:04

USPOKOJENÍ

BOŽE, TA SEDLA !!!R^R^R^

Mirek Šejna 22.5.2006 9:00

bylo to zábavné

asi nejsem normální, ale mě se ten konflikt líbil. U Macka mě příjemně překvapilo, že dodržel slib, že dá Rathovi "do nosu", a u Ratha se mi zas líbilo, že se chlapsky bránil. Dokonce podle toho, jak se proti Mackovi nakonec postavil, se zdá, že Rath prodělal nějaký boxerský výcvik. A platí Kalouskovo hodnocení, že "když se perou dva narcisové, není to politikum".

hodne neRath 22.5.2006 9:04

Re: bylo to zábavné

pane Sejna... zcela zridka z Vami dnes souhlasim....

huhu 22.5.2006 9:04

Re: bylo to zábavné

vy jste to neviděl, rath zbaběle za pískotu sálu odcházel, až ho nějaký poraděnko zadržel a vrátil ho. Asi mu i pošeptal, že mu když tak pomůže...:-D