3.7.2024 | Svátek má Radomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek Šejna 22.5.2006 10:18

Huhu zas nezklamal

já to viděl jako souboj dvou chlapů, kteří si vyřizují účty. Huhu to vidí třídně a ideologicky. Dobře mu tak.

Čtenář 22.5.2006 9:51

Re: bylo to zábavné

Já jsem nakonec obdivoval dr.Ratha, který během cca dvaceti vteřin dokázal podle mého názoru zvrátit celou věc ve svůj prospěch: dostává nečekaný pohlavek zezadu, zvedá se a udělá tři kroky k odchodu, načež ho pískot ze sálu vrátí zpátky! Udělá tři kroky zpátky, vezme mikrofon a pojmenuje dr.Macka přiléhavým názvem zbabělec, načež mu dá nebo se pokouší dát, nebylo to pořádně vidět, pěstí pěkně ze předu, jak se sluší a patří.... Nakonec je to Macek, kdo odchází! Pane Rathe, máte můj obdiv!

DJing cheb pako 22.5.2006 10:23

vy mate vlci mlhu

nebo trpite neobycejnou lzivou drzosti? Vas vyklad situace se diametralne lisi od toho, co je nafilmovano:

Macek prohlasil, ze si vyridi soukromou zalezitost, ucinil nekolik rychlych kroku a vytal Rathovi lepanec jen to mlasklo. Publikum tleska.

Rath povstal povyskocenim a dalsich nejmene 10 vterin cumel, jako by mu nekdo splachl hracky do kanalu. Pote si vzal mobil a papiry a vydal se na ustup.  Publikum piska.

Kdosi mu na konci predsednicke rady nasepta radu k navratu, Rath se vraci a neco mele k Mackovi, ktery stoji u mikrofonu. Co rika, neni slyset do te doby nez mu Macek pokyne, aby mluvil do mikrofonu. Rath provokuje, Macek kouka, Rath provokuje dale a dostava dalsiho lepaka, tentokrate zocivoci, jak si zadal.

Pak jsou nejake volne figury ve stylu Keystone Cops a primy prenos konci...

Čtenář 22.5.2006 10:36

Re: vy mate vlci mlhu

... a vy jste nejspíš hluchý jak poleno! Rath několikrát minimálně dvakrát nazval Macka tím, čím opravdu je, totiž zbabělcem! V ten moment byla iniciativa jasně na straně dr.Ratha, však také ten co odešel, byl Macek!

James 22.5.2006 10:26

Re: Re: bylo to zábavné

NEMÁM STEJNÝ NÁZOR JAKO VY.

Čtenář 22.5.2006 11:22

Re: Re: Re: bylo to zábavné

To není neštěstí .... spíš to beru jako poklonu! Mít s prominutím stejný názor s blbem by se  se mi moc nelíbilo  ....

Zebra 22.5.2006 8:59

Anatomická informace pro pp.Doležala a Macka: nos je na opačné strané hlavy, něž bylo udeřeno.

bez brýlí 22.5.2006 8:52

Porovnání s rvačkou u Zelených

Motivy obou rvaček jako chlap normálně chápu. Ale .... U Zelených rvačku začal nečlen! strany. Člen ODS a poradce presidenta Macek svůj útok vedl zezadu. To jsme jako kluci považovali za nepřijatelnou zbabělost. Závěry, že se z rvačky pozná, jak by strana vládla, může dělat jen úplný pitomec. Takových tady před týdnem bylo plné fórum. Dnes již mají jiný názor. ;-)

Karl von Bahnhof 22.5.2006 8:41

TČ útoku na veř. činitele

Dr. Rath by si měl nejprve osvěžit své "právní podvědomí", než bude blekotat něco o trestných činech - dle § 155 TrZ spáchá tento TČ "kdo užije násilív úmyslu působit na výkon pravomoci veřejného činitele nebo pro výkon pravomoci veřejného činitele." A daný záhlavek prokazatelně směřoval k Rathovi jako občanu, co si pouští hubu na špacír. Z toho kouká nejvýš přestupek a pokuta (za to bych klidně profackoval Ratha taky .)

.,. 22.5.2006 8:27

I kdybyste měl pravdu, Doležale,

jedna facka od Miroslava Macka jaro neudělá. Vždyť ten chudák  se nafackoval defakto sám, a ještě před celým národem.

hodne neRath 22.5.2006 8:34

Re: I kdybyste měl pravdu, Doležale,

jake jaro?

pan X urazil pana Y

pan Y mu slibil ze mu jednu vrazi

a take to udelal......

v cem mate problem?

Hovorka 22.5.2006 9:15

Re: Re: I kdybyste měl pravdu, Doležale,

Vy máte zásadní problém v tom, že primárně pan Y urazil pana X. Jenže to už nevíte, protože jste stejně omezený jako většina většinou novinářů, kteří vyvtářejí virtuální realitu. Je smutné, že takoví neinformovaní lidé nebo pomýlení od neschopných novinářů mají v demokracii také volební právo. Pán Bůh s námi ....

lesnik 22.5.2006 9:15

Problém je v tom, že se fackují na veřejném schromáždění

Myslím, že ČSSD by měla Mackovi poděkovat. Dal si gol do vlastní branky. Jen tak dál...

James 22.5.2006 9:20

Re: Problém je v tom, že se fackují na veřejném schromáždění

NEDAL SI GOL ! DAL POHLAVEK RATHOVI, ZA TO, ŽE URAZIL JEHO ŽENU  !

Vlastimil 22.5.2006 8:24

Suhlasím s autorem

Snad poprvé souhlasím s příspěvkem B. Doležala.

Rovněž nepovažuji za vhodné, aby ministři byli na veřejnosti fackováni. Přiznám se ale že i u mne pohled na pohlavkovaného ministra Ratha přivodil pocit jakési spontánního a těžko ovladatelného uspokojení - konečně, ten chlap si o to koledoval už dlouho.

kylchap 22.5.2006 8:20

Dnes jsem si

prohlédl fota z Mackova hrdinského vyřizování účtu. Macek měl vyplazený jazyk jak mentál. Velmi signifikantní.

James 22.5.2006 9:26

Re: Dnes jsem si

PANE KOLEGO, VĚŘÍM, ŽE BYSTE HO MĚL VYPLAZENÝ TÉŽ.

clovek 22.5.2006 8:20

Omezeni p. Dolezala

Jsem smutny z toho,ze p. Dolezal je opravdu odpad v nasi spolecnosti!Cekam,az mu nekdo take jednu upere a on to bude komentovat zcela jinak! Jste ubohy novinar,ktery rozdeluje spolecnost a jednou se muze stat,ze nepochopi,proc jednoduche problemy se resi nasilne!!Media dokonce napsali,ze Rath se popral s Mackem!Bylo to jinak a rovnez musite do minulosti,kdo vlastne rekl neco prvni!Jste stejny hajzl jak dalsi nasi modri ptaci.Snazte se novinari spolecnost udrzovat a pomahat policii,aby mela sanci udrzovat mantinely pro slusne lidi.

Mozna se dockame za vlady ODS,ze neposlusnost a vylozene poskozovani,napr. na Czech T.bude doprovazeno povzbuzovanim p.V.K. a vam podobnych a treba na vasem pozemku!

Uvedomte si p. Dolezal,ze vase prace je vylozene destruktivni a vede do pekel.Jednou i vy budete muset najit v sobe moralku a psat clanky k pratelskemu souziti obcanu,aby jste mohl bezpecne si dojit treba pro rohliky! P.Macek ma pratele kolem p.presidenta,ten zase kolem p.Kozeneho a tak by jsme dosli nekam,kam snad i vy nechcete dojit. Mel jsem vas za slusneho nestranneho a kvalitniho novinare.Proc jsem se musel zmylit!

navsteva 22.5.2006 8:33

Re: Omezeni p. Dolezala

Prispevek hodny predlistopadoveho Rudeho prava na tema zapadnich novinaru "nelichotive" referujicich o situaci v socialistickem tabore, potazmo o emigrantech vracejicich se na vlnach Stvave vysilacky z Mnichova.

Ne novinari nejsou to co rezdeluje a radikalizuje tuto zemi. Radikalizuji ji aparatcici od asocialnich nedemokratu. Resp. ti novy predstavitele.

evicek 22.5.2006 8:57

Re: Omezeni p. Dolezala

Smutné jsou především Vaše gramatické chyby a stejně tak i Váš názor, člověče. Používáte stejně ubohý a vulgární arzenál jako pan Rath.

Cerv 22.5.2006 8:19

Pro autora,

nelíbí se mi Vaše psaní  - jste mi odporný.

Žádám Vás o veřejné setkáni před kamerami. Dám Vám pohlavek(nebojte se bude jen jeden - boxovat už nebudu mít s kým), snad to mnoho lidí pobaví - předpokládám i Vás 

jerry 22.5.2006 8:10

Všem, kteří zde vrníte blahem nad zfackováním Dr. Ratha Dr. Mackem

Z obou výše uvedených pánů nemusím ani jednoho, neboť jsou mi - a myslím to upřímně ;-D;-D;-D - krajně nesympatičtí oba dva. Ovšem jest pravdou, že Dr. Macek svým jednáním postoupil na vyšší úroveň hovadisnu, neboť fyzický útok, byť v reakci na Dr. Ráthova vyjádření je prostě neuvřitelný. Jen si tak tiše představuji, jak veliké zpovykání ve zdejším modrém kurníku by nastalo, kdyby p. Paroubek na jedné z tiskových konferencí vlády vstal a se slovy "promiňte, musím si vyřídit jednu ryze soukromou záležitost" začal profackovávat v prvních řadách sedící české novináře.

Neboť objektivně vzato - míra novinářské sprostoty, hnusu a posměchu nad prvními fotografiemi p. Paroubkové byla vskutku neskutečná 8-o8-o8-o

pavel 22.5.2006 8:28

Re: Všem, kteří zde vrníte blahem nad zfackováním Dr. Ratha Dr. Mackem

Kdyby o mě kdokoli řekl, že jsem si svoji ženu vzal kvůli penězům, tak bych mu také jednu vrazil. A proč by to nemohl udělat p. Macek? Ta snaha naší společnosti o maximální korektnost povede stále více k legitimiaci grázloství. K čemu by byo dobré, kdyby dal Mace Ratha k soudu ? Stálo by to peníze, čas, manželka by s ním nemluvila (že ji nedovede ochránit), Rathovi by možná uložili aby se omluvil a on by to neudělal. Dobře věděl, že Macek veřejně slíbil, že mu nafackuje, až ho potká. Sedí vedle Macka a ve své božské nedotknutelnosti ho vůbec nenapadlo, že ta Mackova soukromá záležitost se no výsostně týká.

Hovorka 22.5.2006 9:08

Re: Re: Všem, kteří zde vrníte blahem nad zfackováním Dr. Ratha Dr. Mackem

"Kdyby o mě kdokoli řekl, že jsem si svoji ženu vzal kvůli penězům, tak bych mu také jednu vrazil."

I kdyby to byla pravda??? :-)

Janus 22.5.2006 9:52

Re: Re: Re: Všem, kteří zde vrníte blahem nad zfackováním Dr. Ratha Dr. Mackem

Právě proto!! ;-D

ano Dolezale, 22.5.2006 8:06

zpatky na stromy

a do dzungle. Tam je svet pro Vas prehlednejsi.

Lea 22.5.2006 8:04

nevím,pane Doležale

ale s urážlivými výroky přišla jako první ODS. Grosstapo,Paroubek byl v parlamentu nazván Berijou a našlo bych se jich více. Co se týče toho pohlavku uštědřeného Rathovi,věc bych chápala jako vyslání signálu lidem,že nemusí vlastní spor řešit soudní cestou. A to je neomluvitelné.

soudce Li 22.5.2006 8:17

Naše soudy snad soudí?!

Ve státě, kde lidé státu platí, aby jim zaručil spravedlnost, ale soudy nesoudí, je morálně omluvitelné vzít právo do svých rukou. Ostatně něco takového naznačuje i Listina základních práv a svobod.

navsteva 22.5.2006 8:30

Re: nevím,pane Doležale

Clovek, ktery nevidi ten fatalni rozdil mezi tim, kdyz nekdo na parlamentni pude v politicke diskuzi oznaci soka za vola, a tim, kdyz nekdo mimo parlamentni pudu, mimo politickou pudu, ba dokonce naopak ve verejnem mediu oznaci ne sveho soka, ale jeho chot za kravu, evidentne nema na dane tema cim prispet.

blažek 22.5.2006 7:39

rath

pane, každý váš příspěvek pozorně čtu, a dá se říci, že se těším, ale tenhle blábol ?

Doporučuji Vám přečtěte si ho ještě jednou.