3.7.2024 | Svátek má Radomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pozorovatel 22.5.2006 7:32

Odeesáci se chovají jako fašisté

je typické, že zbabělé násilí a trestný čin schvaluje člověk, který neuznává výsledky 2. světové války a který poměřuje zvěrstva německých vojáků a desetimiliony jejich obětí s následným odsunem. Je zajímavé, jak se odeesáci ve svém fanatismu neustále posunují doprava až k extremismu.

zoch 22.5.2006 7:17

VIDA , KAM AŽ JE MOŽNO KLESNOUT .......

Vznáším jednu řečnickou otázku a domnívám se,že na ní nedostanu odpověď. Otázka už není ani tak míněna pro pana Doležala,neboť ten se stal již jen prodejnou děvkou jedné partaje a nikoliv politologickou kvalitou,ale je míněna všem,kdož jeho přístup obhajuje .

Toto je víceméně anonymní fórum a já nemám důvod si myslet,že  sem píší samí žáci z učňovských škol.Rád to zde čtu a vážím si mnohdy někoho ač má jinýn názor. Mám na mysli a budu jmenovat za všechny jen "kocoura ". Kam ale tací chtějí až zajít ?  Zaregistroval jsem za posledních šest měsíců velký úbytek agresivity ze strany ODS,takové nějaké zjemnění toho jejich přístupu a to tak,že mnohé ani nepoznávám  a kdyby nebylo té zkušenosti z let 98-2005.....Nyní se ale opět v plné nahotě objevuje ledví mnohého "vzdělance" i zde na tomto fóru.Vážení,tady se přece nejedná o nic méně,než je morální charakter,vkus,etika a slušnost.Tyto základní hodnoty člověka byly při stavbě a při pozdějším dotváření ODS evidentně opomenuty a upozaděny ve prospěch oddanosti,věrnosti,poslušnosti resp. disciplíny. Politická kultura se podle toho za ta léta vyvinula a dnes zde máme tyto konce.Údajný politolog zde obhajuje sprostý fyzický útok údajnými důvody . Něco podobného je ale neomluvitelné. Odhlédnu-li od samozřejmosti,že pro řešení sporů je zde soud,pak stále ještě zůstává pro p. Macka jedna otázka. Kde si myslel že se nachází ? V nálevně páté cenové skupiny nebo na svém soukromém večírku ? Shodil tím celý svůj stav a Pekárka a jeho  vedení zvlášť.  Tato parta souvěrců uchopila pro prosazení sebe  samých  celou svoji profesní skupinu a možná by bylo vhodné,aby si to všichni slušní zubaři uvědomili.

Na samostatnou debatu je potom to,jakými lidmi se po léta obklopuje čestný předseda ODS. Nějak to začíná do sebe zapadat a dr. Čermák,dr.Železný,dr.Macek jistě nejsou jediní,kteří nás ostatní utvrzují v tom,že špinavý charakter a špinavé úmysly lze po určitou dobu skrýt oblečením a vzletnými slovy. 

pavel 22.5.2006 8:32

Re: VIDA , KAM AŽ JE MOŽNO KLESNOUT .......

TO mi tedy povězte, co má tahle facka společného s politikou? Dobře to řekl Kalousek - když se dva narcisové fackují, není v tom nic politického. Co budete dělat vy, když o vás někdo řekne, že jste si vzal manželku pro peníze ? Správný chlap to vyřeší na místě a Macek to tak udělal. Můžeme se bavit o vhodnosti místa nebo času, ale slíbil že až ho potká, tak ho potrestá a své slovo dodržel. Já být Rathem bych mu věřil a dal si pozor.

zoch 22.5.2006 9:32

Re: Re: VIDA , KAM AŽ JE MOŽNO KLESNOUT .......

Pavle,

pouze to,kdo to NAPADENÍ provedl.  Že pan Kalousek nepostřehl tu vazbu politika na slušnost,vkus a etiku mne nepřekvapuje. Bylo by ale namístě,kdyby většina voličstva tuto drobnost uměla rozebrat. Mimochodem :  Nejednalo se ( podle komentářů,které jsem slyšel a četl ) o poškození cti manželky,ale i kdyby tomu tak bylo,tak od toho jsou soudy. Pokud poradce prezidenta a bývalý vrcholný politik s ambicemi návratu považuje pěst za lepší řešení,než soud,o něčem to svědčí a s politikou to souvisí.

J. Mach 22.5.2006 10:53

Re: VIDA , KAM AŽ JE MOŽNO KLESNOUT .......

Víte, co je to řečnická otázka? Až se podíváte do nějakého významového slovníku, tak uvidíte, jak je váš komentář hloupý  A navíc je zcela od věci, ten váš komentář. A nějak ta řečnická otázka zanikla v šumu vašich irelevantních vět.

zoch 22.5.2006 16:02

Re: Re: VIDA , KAM AŽ JE MOŽNO KLESNOUT .......

Ty věty se mohou zdát irelevantní tomu,komu nezáleží na prostředí,ve kterém se pohybuje.A to nyní, i v čase budoucím.Pro Vás  osobně tedy ta řečnická otázka znovu :  KAM AŽ CHCETE DOJÍT !!!

Aleš 22.5.2006 7:10

K článku

Autor se opět projevil jako blbec.

Ráth měl tomu sráči Mackovi rozbít hubu.Myslím si ,že v normální společnosti by k tomuto dojít nemělo.Macek se totiž vůbec neovládl-je to vlastně násilný psychopat.

SKEPTYK 22.5.2006 7:19

Re: K článku

Aleši ! I kdybys měl na hlavě pytel, budeš zářit rudě. Zkus s tím něco udělat, je to přežité!

dph 22.5.2006 8:54

Re: K článku

čímpak asi měl Rath rozbít hubu Mackovi? Ten se bál i Jílkové,načež Macka. ČSSD je stranou zbabělců a navíc mstivích,kteří něco říkají a něco jiného konají,což může potvrdit každý,kdo s nimi přišel do styku.

Karel Janyška - Kajan 22.5.2006 6:57

Pane Doležale, jste jen druh sockomouše ! Dzp.

eTony 22.5.2006 6:48

Tak nám zfackovali

ministra DRatha, paní Müllerová...........

Ano, nevychovaný, sprostý a drzý člověk dostal "za ucho" od člověka, kterého rodinu neomaleným způsobem napadl. I jal se DRath cosi zmateně blekotat o zbabělosti pana Macka, že ho napadl "zezadu". Nějak mne to celkem mate, na čí straně vlastně ta zbabělost je. Zda-li na veřejném zasedání stomatologů, kdy pan Macek jasně uvedl vyřízení si soukromého problému nebo neustálé výpady při pocitu neohrozitelnosti v zajištěných kancelářích ministerstva.

Zabak Emil 22.5.2006 6:24

Spravne reseni

Myslim, ze pan Macek udelal docela rozumnou vec - podle zaberu mi to prislo jako jasny "vychovny" zahlavec; kdyby podobny vychovny lepanec dala ucitelka nejakemu drzemu spratkovi ve skole, povazoval bych to za stejne spravnou vec - a pan Rath neni nic jineho nez drzy rozmazleny spratek...

Politiku bych do toho netahal, Macek je uz radu let mimo realnou politiku (a ODS od nej obcas v jeho clancich dostava pekne do tela :-)

soudce Li 22.5.2006 8:20

Oprava...

Nikoli "spratek", ale sprathek. ;-)

123 22.5.2006 5:27

co je to...

Talent- starořecká jednotka peněz( =6000 drachem)

takže vláda co jde jen za penězma asi jen pro sebe

Nespavec 22.5.2006 2:18

Nu pěkně nam to tu pan Doležal podal

Nu pěkně nam to tu pan Doležal podal. Tak Macek prý splnil slib že dá Rátovy do nosu.

Pan Doležal, narozdíl od p. Macka není odborně vzdělán v oboru anatomie, snad se tedy domnívá že nos se naléz na té části hlavy kam dopadla páně Mackova ruka.

A prý se tak stalo na sněmu kde zasedali odborníci víc než kdo jiný povolaní poskytnout účastníkům konfliktu odbornou první pomoc. Měl by p. Doležal pravdu, kdyby Macek dal Rátovy "jednu přes hubu", leč nestalo se tak. V případě úrazu lebky, jakkoliv za daných okolností nepravděpobobného by k poskytnutí odborné první pomoci bylo třeba jiné specializace než nají stomatologové. Takové drobnosti však p. Doležala, ždá se netrápí.

Nu pěkně nam to tu pan Doležal podal. Pěkně, po novinářsku.

Před několika lety jiný český politik, taktéž veřejně, pronesl větu: nikde se nevyskytuje tolik pitomců na čtvereční metr jako mezi novináři. Žádný rytíř pera dodnes nenašel odvahu hájit čest svého stavu inzultací dotyčného politika. Neboť jak se zdá, dotyčný politik měl, přinejmenším v této věci pravdu.

arch.JJ 22.5.2006 6:01

Re: Nu pěkně nam to tu pan Doležal podal

Z Vašeho projevu se dá velmi dobře usoudit, že Vás dlouhodobě trápí spánkový deficit. Moje babička by Vám doporučila vývar z makovic. Třeba  by Vám to pomohlo i zaspat volby. Hluboký spánek prý "rovná" myšlenky, tedy celkovou psychickou rovnováhu osobnosti. Jste příliš vybočen, dávejte pozor na přechodu pro chodce, ať nám dlouho vydržíte.  Je radost po ránu zjistit, že je tu na světě ještě někdo blbější. Rád bych viděl Vaše foto. To musí být "vážně" síla.

Přeji vám úspěšný den

míša mýval 22.5.2006 7:11

naprostá pravda

Když řekl do nosu, měl mu jí dát takovou, aby druhou (slibovanou do nosu) chytil o stůl.

Hovorka 22.5.2006 1:56

Dotaz

Nemáte náhodou někdo odkaz na záznam rozhovoru Ratha pro noviny, kde mluví o Mackovi?

Lojza 22.5.2006 6:51

Re: Dotaz

http://lidovky.zpravy.cz/komuniste-jsou-demokrate-0ye-/ln_noviny.asp?c=A060506_000052_ln_noviny_sko

Jiří K. 22.5.2006 1:32

Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Ubohý pracující napadl papaláše.

Blbější a trapnější úhel pohledu než předvádí Vaše "analýza" snad už ani nelze vymyslet. Škoda, že se neuděluje nějaká cena Ignáce Nobela také za žurnalistiku, hned bych Vás navrhl.

Tento Váš skvost ale i víkendové reakce značné části modrého fanklubu zde i jinde by bylo dobré vydat jako sebrané spisy v podobě brožurky. Ta by se pak mohla (pochopitelně plně hrazena VZP) v lékárnách podávat pacientům jako účinné, spolehlivě působící a přitom bez chemikálií vyrobené dávidlo! Doporučeno farmaceutickou komorou.

PS.: Musím se přiznat, že jsem byl příjemně překvapen přístupem jakým fackovací incident pojala Nova ve Střepinách. A přitom oni, pokud by chtěli, by dokázali vyrobit velice srdceryvný a sugestivní dokument o tom kterak pouhý pracující bránil čest své ubohé paničky proti obludnému papalášovi. No, asi je jim něco známo o slušném chování na veřejnosti, zejména jsem li někde jako host a třeba si také přečetli, co Macek v uplynulých měsících říkal a psal o Rathovi. A nejenom Macek.

MS 22.5.2006 1:51

Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

O Vás asi platí, chci být intelektuálem bohužel jsem ale hloupý.

Slava 22.5.2006 1:56

Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Naprosto souhlasím, pan Doležal se znovu diskvalifikoval jako politolog, ale co je horší, i jako člověk. Vyjadřovat uspokojení nad tím, že někdo někoho tluče, bytť je to politický protivník, je naprosto nepřijatelné. Pan Doležal jinými slovy souhlasí s tím, že obecné mravy zhrubly nad míru přijatelnou v civiilizovaném světe, ale hlavně z lidského hlediska. Pane Doležale, styďte se!

?? 22.5.2006 5:58

Re: Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Dva hulváti si vyřizují své účty a hromada dospělých (?)  to tady 6 hodin rozpatlává. Co kdyby jste se sešli třeba ve 14 hod  na Letné a vzájemně  se profackovali? Možná, že by  to  bylo efektivnější nežli tyto salónní  nikam nevedoucí  kecy !   ;-O  Rv   

Jaara 22.5.2006 6:00

Re: Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Nešlo o plitiku, ale o to, že drrath urazil Mackovu manželku a byl za to správně ztrestán

Jak se do lesa... 22.5.2006 6:10

Re: Re: Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

nešlo o Mackovu manželku, ale o to, že si ji prý vzal Macek pro peníze (což o kvalitách manželky nic neříká). Rath takto vyslovil svůj názor na Mackův charakter (měl prý rád i knihy (Velkoobchod), ve skutečnosti však asi opět jen ty peníze) a byl za to zákeřně zezadu inzultován, když Macek neměl protiargument nebo dost síly tento názor jednotlivce ignorovat. To by musel Paroubek se svými gorilami potom vymlátit polovinu pravicových novinářů, chtěl-li by postupovat tak "chlapsky" jako Macek, protože ti dlouhodobě urážejí jeho i jeho manželku.

jiriff 22.5.2006 7:46

Re: Re: Re: Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Ano, mate pravdu, protiargument se primo nabizi. Proc si myslite, ze manzelka spolu s milenkou ziji s Rathem? Jen by me zajimalo, proc si, kdyz to konecne zjistil, vybral Rath k projekci svych mindraku zrovna Macka.

hus 22.5.2006 8:03

Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Rath si přece  nic nevybral. Pouze  reagoval na dotaz  novinářky. Takže to nebyla žádná dopředu promyšlená záležitost.

U  pana Macka je  to přesně  naopak. On své urážky a pohlavky plánuje. V tom je ten  malý rozdíl mezi Rathem a Mackem a  ODS a ČSSD. 

pavel 22.5.2006 8:39

Re: Re: Re: Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Na tom nebylo nic zákeřného. Naprosto veřejně prohlásil, že až Ratha potká, tak mu dá do nosu. Že si Rath myslí že je božsky nedotknutelný a nepředpokládal, že to Macek splní je jeho hloupost. Já bych 1. se držel od Macka dále 2. když Macek řekne že si vyřídí jednu soukromou záležitost, tak bych se hned kryl :-)

Jari 22.5.2006 6:12

Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Já tedy jako osoba psychycky a mentálně narušená mohu vycházet z tohoto případu -policie ani státní zástupce nezasáhne-že potkám -li pana Doležala -beztrestně ho "Zpohlavkuji "až mu hlava odpadne neboť dle mého mdlého ruzumuse mně nic nemůže stát-vždyt' JE TO NORMÁLNÍ -vzhůru do ulic milujte se a mlatťe se ve jménu -této politické sebranky.

Vodník 22.5.2006 1:22

Otřesný český antisemitismus

Zde luza tleská tomu, když Žid dostal na veřejnosti pohlavek! Chystá se Noc křišťálových lustrů?? Nad zašitým Irvingem jste spokojeně mručeli, nyní jásáte, když je veřejně hanoben Žid. To vám šest milionů nestačilo?! ;-€