3.7.2024 | Svátek má Radomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr Vileta, balík z Plzně :-) 22.5.2006 5:10

Re: Otřesný český antisemitismus

Vodniku, ze je Rath fracek nevychovany, arogantni a jeste k tomu hloupy (neplest se vzdelanim), to jsem vedel. Ale ze je Zid to opravdu ne a je mi to uplne jedno. Ja si spis myslim ze je nezid, tedy vred, bolak... ceskeho zdravotnictvi i politiky.(Y)

jeff 22.5.2006 6:16

Re: Otřesný český antisemitismus

vodníku žvaníš nesmysly a snažíš se zde jen provokovat. Na které správě STB jsi působil?

cassul 22.5.2006 7:13

Re: Otřesný český antisemitismus

Že je dr Rath židovského původu jsem nevěděl. Nicméně tu facku si zasloužil v plném rozsahu a klidně bych mu jí dal sám. Jako Žid Židovi by to snad antisemitismem nezavávělo.

JM 22.5.2006 9:49

Re: Otřesný český antisemitismus

Děkuji Vodníkovi za další důležitou informaci, v tomto případě výňatku ze Seznamu Židů působících v českých veřejných funkcích.

J. Mach 22.5.2006 10:46

Re: Otřesný český antisemitismus

Vodníku, to že jste antisemita zřejmě ve vás vzbuzuje dojem, podle hesla že podle sebe soudím tebe, že celý český národ je antisemitský. Ale asi už dlouho tu nežijete, takže nevíte, o co jde. Tady ani nikdo nevěděl a neví, jakého rasového původu je Rath. Ale celkem všichni vědí, že je to sprostý, drzý a nevychovaný člen ČSSD, který postupně ničí zdravotnictví, už tak dost poničené střídajícími se ministry z ČSSD. Na vás tak nádherně pasuje starý vtip o ruském a americkém rasismu a členech filharmonie.

Vodník 22.5.2006 11:09

"Vodníku, to že jste antisemita"

Myslím, že jsem jeden z mála, kteří se zde postavili na obranu terorisovaného člověka. Že se tento Mackův antisemitský teroristický útok  snažíte bagatelizovat poukazy na vtip (který znám, čekal jsem, kdy ho někdo zmíní :-() je spíš poukazem na antisemitismus váš a vašich kompaněros zde.

Jara London 22.5.2006 12:43

Re: "Vodníku, to že jste antisemita"

Vodníku, antisemitismus podporuje sám Ráth svým jednáním vůči gojim, kterými viditelně pohrdá a v souladu s Mišnou se k nim chová jako ke stádu, které je třeba odřít dohola. Jeho parta "kluků kteří spolu mluví" se snaží (a ono se jim to podaří) ovládnout peníze plynoucí do VZP, a navíc získat prakticky zadarmo lukrativní pozemky vybraných nemocnic, jejichž pohledávky odkoupí firma vedená panem Jakubšem a po třech letech na tyto nemocnice požádá o vyhlášení konkurzu, protože nemocnice na splacení dluhu prostě mít nebudou. Je to běžné chování vůči gojim zcela bezohledných židovských lichvářů (nějaké špitály pro nežidy je neštvou; oni mají i v ČR svou síť privátních "košer" nemocnic, placených z rozpočtů ćeských pojišťoven, kam se gojim vůbec nedostanou - a tohle je SKUTEČNÝ rasismus), nevidím důvod, proč by to v tomto případě mělo být jinak. Není právě toto dosti podstatný důvod k antisemitismu? Proč se vlastně Rath bojí říci, že je Žid, stejně jako jiní vysocí představitelé ČSSD? Že by za tím skutečně "něco" bylo?

dutch 22.5.2006 15:06

Re: "Vodníku, to že jste antisemita"

Zase se nudíte že V? Běžte raději blábolit na Zvědavce. Trapně se snažíte zavléci debatu na vaše oblíbené pole. Vy už se asi v ničem jiném neumíte orientovat. Fakt ubohé. Myslím ,že byste potřeboval svého Macka,aby vás probral.

glome 22.5.2006 1:21

Obdiv Mackovi

Macek má můj obdiv. Samotný lepanec považuji za velmi vhodnou odpověď na urážku manželky. Kdyby častěji veřejnou nestydatost následoval lepanec před kamerou...

Je to poměrně inspirativní - jednat bez ohledu na bezprostřední užitek (asi se nerozhoduje podle průzkumu, jak zareagují preference...). A nemusí to být jenom pohlavky.

Jaka 22.5.2006 1:17

Churchill: "Mladý muž to v životě daleko nedotáhne, jestliže nedostal pář do nosu."

janabok 22.5.2006 1:12

...

fackuj Ratha - zachráníš zdravotnictví...

Slava 22.5.2006 1:59

Re: ... Hle demokratka!

Sice jsem se zařekl, že s Nickem janabok nemá smysl polemizovat, ale přece jen. Tady přece nejde o to, kdo koho rád, ale o to, čeho je Dr. Macek symbolem. Představa, že fan klub jedné či druhé strany nadšeně povykuje, když někdo mlátí názorem se lišícího jedince, je otřesná. A některé věci by se neměly říkat ani žertem.

Amenothep 22.5.2006 3:58

Hle bolševik!

A tady přece nejde o to, kdo koho rád, ale o to, čeho je Slava symbolem...

Jara London 22.5.2006 0:48

Svižné a vtipné

komentování situace, navíc s poměrně objektivním pohledem na věc. Zkreslování incidentu už začalo, očitý účastník této akce sedící ve druhé řadě před pódiem se až divil, jak je událost v T(zejména v té "veřejnoprávní") interpretována, včetně tzv. "ostrého odsouzení" přítomnými stomatology, a akustických manipulací - hvízdání se ozývalo nikoliv po lepanci, (tam následoval bouřlivý potlesk), ale až poté, kdy DrÁt začal brát roha jako malý hajzl, kterým také je.

Jak se do lesa... 22.5.2006 6:14

Re: Svižné a vtipné

měl ho jen jemně proplesknout rukavičkou a vyzvat ho k následné výměně sekundantů, když už...takhle se to totiž v lepších kruzích dělá. To, co udělal Macek, dělá jen ta nejnižší lůza z přístavních doků a ne šlechtic s Modrou krví :-). Ale vlastně, že by Modrá lůza? :-))

Kvetla 22.5.2006 0:40

Škoda,že si pro tento případ nepřipravil rukavice.Touto symbolikou by ještě zdůraznil,že s tímto póvlem si slušný člověk nemá špinit vlastní ruce!

R^:-)!!

cb 22.5.2006 0:59

Re: Škoda,že si pro tento případ nepřipravil rukavice.Touto symbolikou by ještě zdůraznil,že s tímto póvlem si slušný člověk nemá špinit vlastní ruce!

Gumove rukavice, at to je stylove.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 22.5.2006 0:39

z hlediska vyssiho principu mravniho

Kdyz jsem videl tu facku (zahlavec) v TV tak jsem mel najednou takovy hrejivy pocit, dokonce to byl podobny pocit, jako kdyz v '89 koncila era realneho socializmu. Pak jsem videl nejake reakce politiku a vzpomel jsem si na stary cesky film "Vyssi princip". Ja vim, ono to s atentatem na Heidricha nelze srovnavat, ale ty reci, jestli je to dobre nebo spatne, ty srovnavat lze. A proto bych chtel stejne, jako v tom filmu herec Smolik prohlasit:

Z hlediska vyššího principu mravního i já schvaluji facku ministru Rathovi, neboť facka frackovi není fackou. :-D

A ted at me nekdo uda, prijde Gestapo a ...:-P

Kvetla 22.5.2006 0:43

Re: z hlediska vyssiho principu mravniho

R^ale dobře míněnou :-)v ý ch o v o u !!

mak 22.5.2006 1:05

pekne receno

R^

janabok 22.5.2006 1:07

Re: z hlediska vyssiho principu mravniho

R^...

Jiří K. 22.5.2006 1:48

No, z hlediska vyssiho principu mravniho...

... se mi jeví, že ani vysoké IQ nemusí být dostatečnou zárukou, že jeho nositel není obyčejným nafoukaným křupanem - sice inteligentním a náležitě sebevědomým, přesto však jenom křupanem.

A jako takový tedy nemusí mít o pojmech jako je moudrost, morálka, potažmo mravnost tu náležitou povědomost, natož pak, aby se jimi v životě řídil.

Vilém 22.5.2006 0:29

Zalezte do kanálu

Podle p. Doležala se občané stydí přihlásit se k ČSSD. Těžko říci, jak k tomuto závěru mohl dospět právě p. Doležal, slabomyslná morální nula.

Pan Macek prý p. Ratha varoval, a navíc mu nedal nečekanou facku zezadu, nýbrž ze strany, takže je vlastně všechno v pořádku, Rath udělal chybu, když si neprostudoval Mackův web a nechodí obklopen tělesnou stráží. K soudu Macek neměl chodit, protože by se nedočkal dost rychle, aby uspokojil svůj adrenalin, že všechno udělal před kamerami na shromáždění, které se rozhodně nesešlo proto, aby p. Macek řešil své ryze soukromé problémy, je vedlejší. Zejména ta morální úvaha o úderu ze strany je hodnotná, p. Doležal má hřejivou radost.

Kdybych tady teď p. Doležalovi slíbil, že si ho najdu a dám mu jednu přes čumák, a pak to udělal zepředu, s tím, že žurnalisté by si taky měli zvyknout chovat se slušně, bylo by takto viděno vše v pořádku, možná by i nějaký primitiv ZLEVA měl hřejivou radost, kdyby viděl, jak p. Doležala kopu do zadku, a mně by to nesporně osobně taky poskytlo uspokojení, úplně cítím tu hřejivou radost z pořádného kopance a zděšeného ksichtu pana Moralisty. Jen si myslím, že i moralizující fekálie Doležal má svobodu slova, to je JEJÍ NEVÝHODA.

huhu 22.5.2006 0:35

Re: Zalezte do kanálu

na nic jiného nežli úkroky stranou se nezmůžete. Vy byste nechal urážet svoji manželku ? To jsem zvědav jak byste u ní dopadl...:-D

Vilém 22.5.2006 0:51

Re: Re: Zalezte do kanálu

jaké úkroky stranou? Když někdo napíše, že jsem se oženil pro peníze, bude to urážka na MNE, ne na moji ženu.

Osobně jsem toho názoru, že Macek urážel v této zemi kdekoho, a když narazil na stejně zdatného osupeře, jeho narcistní megalomanské ego to nesneslo, ale to je jedno.

Protože Doležal se tady rozhořčoval celá léta nad nedodržováním pravidel, zpravidla zleva, totéž ta nula Klaus. A najednou se "zamýšlí" nebo "nevyjadřují". Takoví lidé jsou trapné nuly. Já jsem ovšem čekal podobné "úvahy" na NP. Kdepak - to by nebyla patřičná fekálie, kdyby jen prohlásila, že se násilí nemá páchat, že verbální urážky nejsou totéž jako fyzické ataky, a zopakovala - slušné mimochodem - stanovisko Topolánka. To pan Doležal, intelektová nula, to musí "promyslet". Kdyby tak jak Macek jednal každý, tak máme společnost kriminální.

tomk 22.5.2006 1:01

Re: Re: Re: Zalezte do kanálu

Naopak, kdyby jako pan Macek jednal kazdy, tak mame spolecnost slusnou a vychovanou. Vy jste nevidel serii "Chuva v akci"? :)

pavel 99 22.5.2006 1:03

Re: Re: Re: Re: Zalezte do kanálu

Ovšem někteří "vládní talenti" by chodili dosti potlučení!

Jak se do lesa... 22.5.2006 6:25

Re: Re: Re: Re: Zalezte do kanálu

kdyby jako pan Macek jednal kazdy...tak by predne sam pan Macek byl v nemocnici :-)

cb 22.5.2006 1:22

Re: Re: Re: Zalezte do kanálu

To rekni sve manzelce, teda pokud nejsi v pubertalnim veku. Ze by si ji nikdo nevzal, kdyby nemela prachy. Ta by ti to vytmavila, valeckem na testo.

loula 22.5.2006 6:13

Re: Re: Zalezte do kanálu

huhu, naprosto s vámi souhlasím, od Ratha to bylo buranství takto se vyjadřovat o Mackově manželce. O nic menší, než "rada" jednoho novináře Paroubkovi, aby "upálil tu svoji čarodějnici". Nevzpomínám si, že by toto novinářské hulvátsví vzbudilo takovéto reakce.

Ano, Rath je hulvát a nevychovanec, stejně jako Macek. Pokud čtete jeho glosy, zajisté jste si všiml, že Zemana nenazýval jinak než Miloš První Velkohuby, Paroubek je pro něj jedině Puchejř nebo duce Benitto, v době Grose je jeho glosy hemžily pojmy jako grosstapo a pod. To samozřejmě nemlouvá hulvátství Ratha.