3.7.2024 | Svátek má Radomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jaara 22.5.2006 10:17

Re: Otázka

No jo, to je právě to. Estébácký synek by to totiž nedokázal, víme?

nup 22.5.2006 10:19

Re: Re: Otázka

Zaútočit zezadu? Tak nevíme to zcela jistě, ale s jistou nenulovou pravděpodobností to předpokládáme ;-)

Jaara 22.5.2006 10:27

Re: Re: Re: Otázka

Nevím, sám jsem ještě ve škole hodně pohlavků obdržel a ani jeden nebyl zepředu. Víme, ono trest je trest a já jsem vždycky věděl, že pohlavek přišel po právu. A tady je to naprosto stejné...

nup 22.5.2006 10:32

Re: Re: Re: Re: Otázka

Já to tušil, že pravičáci budou mít pro macíka plné pochopení. Stejně jako pro tu bandu, co zkopala poslance, stejně tak pro zákeřnou svini, co napadne ministra zezadu, stejně tak pro masového vraha, který nechal povraždit desetitisíce lidí z vlastní země. Ta hnědá už zpod modré prosvítá víc, než tušíte!!

Jaara 22.5.2006 10:35

Re: Re: Re: Re: Re: Otázka

Nevím, co je to "nup", napadá mě "nula úplně paranoidní", ale tahle vaše argumentace vás řadí někam do Bohnic

nup 22.5.2006 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otázka

Nevím, co je to "Jaara", napadá mě "jen Adolf a říšská armáda", a tahle vaše argumentace vás řadí někam do Bohnic ... odkud ostatně možná už píšete...

Jaara 22.5.2006 10:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otázka

Pomalu, pomaličku, ať si neubížíte. Máte samozřejmě pravdu, jen klid, nic se neděje, jste prima, je vám krásně, všichni jsou s vámi, nebojte se, jen to trošku štípne a pak budete zase úplně v pohodě...

nup 22.5.2006 11:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otázka

Došla vám vlastní slova, že sem musíte psát ta, která denně slýcháte?

James 22.5.2006 10:36

Re: Re: Re: Re: Re: Otázka

MYSLÍM, ŽE ZDE NEJDE O PRAVICI A LEVICI. PAN RATH URAZIL ŽENU PANA MACKA (JAK JSME SE SHODLI HLAVNĚ PANA MACKA), PAN MACEK VEŘEJNĚ SLÍBIL, ŽE PŘI PRVNÍ PŘÍLEŽITOSTI HO ZTRESTÁ. PŘI PRVNÍ PŘÍLEŽITOSTI HO ZTRESTAL. MYSLÍM, ŽE ODKAZY NA HNĚDÉ KOŠILE NEJSOU V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NA MÍSTĚ.

dph 22.5.2006 11:23

Re: Otázka

pane,zatím jsme slyšeli pouze kvikot Paroubka a spol.ohledně ohrožení demokracie.Ale poslat přepadovou jednotku na 15leté děti,na to musí být žaludek.A navíc je nechat odsoudit za napadení veřejného činitele,to je demokracie v podání ČSSD.

nup 22.5.2006 11:28

Re: Re: Otázka

Pozvěte si ty "děti" k sobě na zahrádku, a pak něco vyprávějte.

dph 22.5.2006 12:10

Re: Re: Re: Otázka

myslíte,že by mě zmlátili a pak obvinili?

milada střítezská 22.5.2006 10:13

děkuji a ještě jednou děkuji

Děkuji pánům Doležalovi a Benešovi za přívětivé ráno nad zprávami. I já prožívala libé, takřka Vančurovsky-Haškovské uspokojení nad tím záhlavcem a nelibě jsem se mračila nad páně Rathovým toporným melodramatem v deníku Právo, kdy si do "huby"bral fráze typu velmi otřepaného a mužné cti v něm nebylo. Po přečtení vašich dvou čláků je mi veseleji a svět malinko nabyl odstínů lila. :-DSymbolické soubojové pistole Paroubkovy mně neuspokojily(nejsme v carském Rusku, že?), leč záhlavec český, padnoucí se zvukem jemně pleskajícím, jednoduchý pohyb paže, pohyb plný radosti a uspokojení z konečného efektu, to je velmi vlastenecké, typicky české>-a vskutku hodné chvály, pokud míru estetičnosti nenaruší.

Pana macka nemám příliš v lásce, jsem původně od knih, ale nyní si napravil reputaci. Jsem teď schopná uznat, že je muž. Druhý lékař ukázal skutečnou tvář. Je plkal. A to i přes množství žen, se kterými bydlí a kterými se pyšní.;-P

Jaara 22.5.2006 10:16

Re: děkuji a ještě jednou děkuji

R^

James 22.5.2006 10:17

Re: Re: děkuji a ještě jednou děkuji

R^

Litera 22.5.2006 10:29

Re: děkuji a ještě jednou děkuji

Nemohu se zbaviti dojmu, že spíše než pleskání záhlavcovo Vám chybí jiné pleskavé zvuky, které provázejí některé aktivity mezi mužem a ženou. A Vámi muž opěvovaný jest po lebky úrazu  a vypuštění sraženiny krevní nitrolebeční s následky trvalými. Svatý Václave, ochránče země této, ochraňuj nás před straými macky a kocoury, kteří ve věku pohnutém se z lásky sňatkují a štulcují jakoby ještě ochlupeni nebyli, ochraňuj nás ale i před některými obdivovatelkami jejich. (Máte to hezky napsané - ale" "uspokojení z konečného efektu" konečný efekt je ostuda pro ODS - to jste chtěla? Myslím, že máte rozpor mezi formou a obsahem.Haškovského jsem v tom nic nenalezl)

milada střítezská 22.5.2006 14:35

Re: Re: děkuji a ještě jednou děkuji

Ale no tak...nic takového mi nechybí a Macek ani Rath mě neokouzlují. Pokud saháte k takovým argumentům, zřejmě jste v dopoledních hodinách myslel právě na to, o čem píšete. Pánové se pošťuchovali a myslím, že pravici to neublíží. Tolik mravně zvednutých hlasů v této zemi nenajdete. Víc je těch, kteří myslí na pleskání mezi mužem a ženou a proto chápavě pokyvují hlavami nad páně Rathovou halasně proklamovanou bigamií. Tragédií pro pravici se jeden takový incident nestal a nestane. Z komárů velbloudi rostou dost obtížně...a vůbec...urážejte si svou partnerku, nebo dostanete záhlavec;-P

Ivan Nový 22.5.2006 10:12

Přesně tak!

...

James 22.5.2006 10:06

http://www.viditelny-macek.cz/public/kapitola.phtml?kapitola=123847&menu=

RATH: Zvlášť dvakrát mi to nevadí od Miroslava Macka, jehož morální integrita se blíží nule nebo je dokonce v záporných hodnotách. Když Vás kritizuje řekněme takováto etickomorální nula, tak si myslím, že je to spíš úsměvné.On je přesně ten krásný představitel toho, proč jsem před lety odešel z ODS. Knižní velkoobchod, dodnes nevyjasněný, jeho role v doposud nevyjasněném švýcarském kontu ODS...A konečně jeho působení zde na ministerstvu žádným úspěchem korunováno nebylo.

Víte, já ho znal ještě z doby, kdy chodil na každý večírek s jiným děvčetem, které bylo zhruba tak o dvě třetiny mladší, než je on. A byla to skutečně pohledná děvčata. A najednou pak se oženil za ty miliony. Já mu to docela přeju. Někdo miluje duši, někdo miluje tělo, někdo miluje peníze."

MACEK: Nevadí mi, že mne David Rath hodnotí jako etickomorální nulu, na svůj názor má právo. Nevadí mi, že lže o Knižním velkoobchodu, neboť ten vyšetřovala policie na přání Rychetského, Zemana a Špidly léta a léta a sesbírala téměř dvaapůl metru dokumentů...aby nakonec zjistila, že jsem nic nezákonného neprovedl, neboť v politice to tak chodí. Nevadí mi, že lže o jakési mé roli v případu neexistujícího "švýcarského konta" ODS, byť jistě ví, že jsem v době, kdy mělo údajně vzniknout, byl léta jen řadovým členem ODS na Moravě, to je opět v politice běžné. Nevadí mi, že se velmi přehnaně zmiňuje o večírcích a mých přítelkyních, závist je také běžná věc.

Ale co si v žádném případě neměl dovolit, je otření se o můj vztah k mé ženě - jednak není milionářka a jednak jsem si ji rozhodně nevzal pro peníze, ale z lásky.

A protože jsem, byť si to David Rath nemyslí, osoba morálně velmi integrovaná, vyřeším tuto jeho invektivu tak, jak se mezi chlapy řešívá...doufám jen, že ho potkám co nejdříve.

arch.JJ 22.5.2006 10:04

Souhlasím pane Doležale, jsem na Vaší straně

Toto diskusní fórum vypovídá, že tento národ se topí v myšlenkovém marasmu a má povětšinou v hlavě zmatek. Já s panem Doležalem souhlasím. Prostě tvrdím, že o nic tak hrozného nešlo, jen o to že ministr, chráněný nadměrnou "českou" imunitou, ochrankou a kdoví čím ještě, se nerozpakoval před celým národem urážet rodinu pana Macka. Toto je především zbabělé a nedůstojné ministra, byť by na tom všem byla trocha pravdy. Pan Macek mu to, jak jsme všichni viděli, veřejně vrátil. Spor můžeme vést o to, zda-li právě při této příležitosti to měl udělat, či zvolil jiné bojové postavení, které by umožnilo ráno vést přímo mezi oči. Chápu-li správně zamýšlenou odvetu, potom způsob provedení měl vystihovat odplatu zn. " výchovný pohlavek"na veřejnosti. Kdyby přitom vše zkončilo, věc je vyřízená. Zatahovat v této souvislosti do celého případu přímo politický souboj dvou velkých stran je trapné. Právě toto je nejpodlejší způsob, který nám podstrkují lídři politických stran, v tomto případě Jiří Paroubek. Jeho záměrnými provokacemi je dnes plná celá země. Takto vzniká neužitečná hysterie, která likviduje zdravé myšlení, viz některé příspěvky zde a z demokratických voleb udělá smutnou frašku. V příštích volbách nejde o život. Je ale minimálně užitečné si rozšířit pohled do  zákulisí politických stran. Mám rovněž výhrady k ODS , ale ještě větší k ČSSD. U aparátčíků ČSSD je zjevné téměř úplné myšlenkové vyčerpání. Asi se ukazuje, že kde chybí myšlenka, nastupuje rozčilení a hněv. Osobně při vědomí takové programové nicotnosti , jakou tato strana nabízí, bych uvažoval o krátkodobé opozici.

Levicovým voličům dovětek : Jste ochotni zaplatit ze svého dluhy, které vláda ČSSD nasekala za osm let? Z čeho bude platit úředníky,učitele a zdravotníky, až bude úplně zdecimovaná vrstva podnikatelů. Myslíte, že si vystačíte se třemi automobilkami? Anebo je to ryze sobecký přístup na téma : hlavně, když se mám teď dobře já! 

I k tomu se jí hodí jeden pohlavek. Jak podlé a zbabělé!

Žulový Aston 22.5.2006 10:08

Re: Souhlasím pane Doležale, jsem na Vaší straně

Dluhy se snadno zaplatí z krádeží ODS při kuponové privatizaci - 650 000 000 000 Kč dle Financial Times. Jjsem rád, že jsme Vás uklidnil. Zbytek asi doplatí sudetšstí němci, oblíbenci genosse Dolleschal.

Jaara 22.5.2006 10:15

Re: Re: Souhlasím pane Doležale, jsem na Vaší straně

Můžete přesně specifikovat vydání a stranu Financial Times, kde je napsáno, že ODS ukradla při kupónové privatizaci 650 mld. Kč? Děkuji...

arch.JJ 22.5.2006 10:38

Re: Re: Souhlasím pane Doležale, jsem na Vaší straně

Opatrně, prosím, dřívější obyvatelé pohraničí také nebyli, tak jako tato plodná diskuse zajedno.Docela byste se divil, jak pracovití a kvalitní lidé tu žili! Ti by tuto sekeru zaplatili lehce, i bez sociálních výhod. Měl byste si udělat výlet a zkouknout, jak po jejich odchodu tato část země zpustla. A nynější restituce? Škoda slov. Vím o čem mluvím. Jsem tu doma.

Hezký den.

Vodák 22.5.2006 9:56

media

Myslím, že na tom, že padla facka na sále mají veliký podíl media a možná právě ti komentátoři, kteří se tak rozhořčují. . Politika zhrubla ne fackou. Politika zhrubla výroky a způsobem mluvy pánů Paroubka, Ratha, Jandáka a jim podobných. Kdyby naši novináři již dávno dali těmto pánům najevo, že představitel státu je povinen se vyjadřovat kulturně, na úrovni, nemůže si dovolit urážet kokoliv a jestliže to dělá, tak se mu to nevyplatí, k žádné  facce by nedošlo. Facka byla jen následek. A když vezmeme v úvahu stav naší justice, myslím, že pan Macek udělal věc naprosto správnou. Čím více urážek, tím více je třeba facek. Je to jedna z cest  k tomu, že urážky a tím i  facky vymizí.

Jaara 22.5.2006 10:18

Re: media

Moje řeč...

Janus 22.5.2006 9:40

Přiznám se, že ...

mně by zase potěšila představa p. Doležala hnaného nasazeným bajonetem zpět do Ŕíše - zvláště při čtení jeho některých článků mám sto chutí ten bajonet i to ostatní začít shánět ... :-/

Jaara 22.5.2006 9:43

Re: Přiznám se, že ...

Proč do Říše? Vždyť snad už v Evropě jsme, nebo ne?

czenda 22.5.2006 9:48

Re: Přiznám se, že ...

Opět jeden příslušník buranokracie. Argument žádný, schopnost diskutovat mizivá, zato bajonet a natažený samopal vždycky při ruce. A já pořád, kde se ty Lidové milice vzaly....

Janus 22.5.2006 10:48

Re: Re: Přiznám se, že ...

Čendo, Čendo, bajonet může být nasazen třeba i na tyči, o samopalu nebylo řečeno ani slovo do doby než jste vzpomněl na LM (asi se Vám po tom samopalu stýská, že ?;-D) ...  má rodina byla postižena odsunem a některé výroky a články p. Doležala by patrně přijali s krajní nevolí a jako osobní urážku. Přijmu-li zde hojně propagovanou myšlenku pohlavků či fackování, byl bych vůči svým rodinným příslušníkům povinnen vyhledat p. Doležala a "natáhnout" mu min. facku přes celou hlavu. ;-)

Čtenář 22.5.2006 9:56

Re: Přiznám se, že ...

Přesně tak! Divím se, proč je pan Doležal, když je takovým zaníceným zastáncem rázných činů, proti odsunu sudetských Němců! Chtěl by je snad odsunout do tehdy již prázdných německých koncentráků?!