1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vili 22.5.2006 12:22

Re: Re: Re: Re: Politická kultura

Ale nevede, stále mluvíme o výzvách k násilnému řešení a jejich toleranci a v případě p. Doležala i propagaci.

James 22.5.2006 12:30

Re: Re: Re: Re: Re: Politická kultura

POKUD SLOVEM "MLUVÍME" MYSLÍTE SEBE A MĚ, POTOM SI DOVOLUJI TVRDIT, ŽE O VÝZVÁCH K NÁSILNÉMU ŘEŠENÍ A JEHO TOLERANCI NEMLUVÍM.

ales 22.5.2006 12:19

Re: Re: Re: Politická kultura

Z posledních událostí je zřejmé, že k tomu směřují praviciví fanatici.

James 22.5.2006 12:37

Re: Politická kultura

MŮŽU SE, PROSÍM, ZEPTAT, PROČ JSTE ZDŮRAZNIL, ŽE ZMÍNĚNÍ PÁNOVÉ JSOU DĚTMI KOMUNISTŮ ?

vili 22.5.2006 12:46

Re: Re: Politická kultura

Protože mne by se osobně dotklo, kdyby někdo veřejně vyzýval k zabití mého otce a také otce by asi naštvalo, že jsem se ho nezastal. Já jsem díky rodičům nesměl studovat, ale jsem rád že můj otec odmítl vstup do KSČ nebyl by ani dnes v té nejlepší společnosti.

James 22.5.2006 12:53

Re: Re: Re: Politická kultura

PROMINTE, CO SE TÝČE POSUZOVÁNÍ KOMUNIZMU, PATRNĚ JSME NA STEJNÉ VLNĚ. PŘESTO TENTO VÁŠ POCIT, ŽE PAN KLAUS A TOPOLÁNEK TOLERUJÍ ATD. .... NESDÍLÍM

honzak 22.5.2006 13:07

Re: Politická kultura

mám tomu rozumět tak, že palestinští bastardi posilují křesťanství, když vyhazují nezinné Izraelce do vzduchu?

Vodák 22.5.2006 13:23

Re: Re: Politická kultura

Tato polemika nemá žádnou cenu. Tričko s uvedeným nápisem byl návrh, který se vůbec nedostal do oběhu. Kdyby se toho soudruzi nechytli jako  ...... košile, tak o tom nikdo nevěděl. O nějakém tolerování nebo netolerování, nemůže být vůbec řeč a plést do toho Topolánka nebo kohokoli je úplný nesmysl. Poukazuje to na ubohost argumentů, nedostatek munice, nebo jak se říká, tonoucí se ,,,,, chytá, co si vyberete.

vili 22.5.2006 14:15

Re: Re: Re: Politická kultura

Návrh trička, stále ještě visí na internetu. Povinností politiků je na svinstvo reagovat, pokud se s ním neztotožnují. Jak by asi dopadl Adolf v r. 1933 s předběžným projektem výstavby Osvětimi ? A jak by dnes soudili historici říšského presidenta Hindenburga, kdyby to přešel mlčením?

James 22.5.2006 11:50

LESK A BÍDA INTERNETOVÉ DISKUZE

NUP: Hlupáci, zvláště pak ti zaplacení, se velmi často projevují zapnutým Caps-Lockem... JAMES: PANE KOLEGO, MÁTE PRO SVOJE TVRZENÍ, ŽE JSEM ZAPLACEN NĚJAKÉ DŮKAZY ? NUP: Hoď do hejna husí kámen, potrefená se ozve JAMES: PANE KOLEGO, MÁTE PRO SVOJE TVRZENÍ, ŽE JSEM ZAPLACEN NĚJAKÉ DŮKAZY ? NUP: Když už byl zmíněn Saturnin, musím konstatovat, že i přísloví, např. "opakování matka moudrosti", má své výjimky... Dalším znakem pro původně zmíněný jev je neúplná orientace v mateřšstině, např. v pravidlech o správném používání čárek A ty důkazy máte? NUP: Jistě, stejné jako Topolánek o Paroubkově "spojení s podsvětím" JAMES: NEVÍM, JAKÉ MÁ DŮKAZY PAN TOPOLÁNEK. TUŠÍM, ŽE ŽÁDNÉ DŮKAZY PRO SVÉ TVRZENÍ NEMÁTE. PROČ JSTE TO TEDY PSAL ? NUP: Že vy něco tušíte i o Topolánkových důkazech?? JAMES: PROČ JSTE PSAL LEŽ ? NUP: Viz výše, žádnou lež jsem nepsal. JAMES: PROČ JSTE PSAL, ŽE JSEM ZAPLACENÝ, KDYŽ K TOMU NEMÁTE DŮKAZY ? NUP: Tak pozor, kde jsem psal, že James je zaplacený? JAMES: PANE KOLEGO, TATO OTÁZKA NENÍ PODLE MNĚ NA MÍSTĚ. POKUD NEMÁTE DŮKAZY, ŽE JSEM ZAPLACENÝ, NEMĚL JSTE TO PSÁT.  NUP: Pane kolego, samozřejmě, že je moje otázka na místě, a to naprosto přednostně před vaším dotíráním. Takže až uvedete, kde jsem psal, že James je zaplacený, budeme se bavit dále. JAMES: PANE KOLEGO, DISKUZE S VÁMI MĚ MRZÍ A MUSÍM JI UKONČIT. POUŽÍVÁTE LŽIVÉ ÚDAJE A POKUD JE MÁTE DOKÁZAT, NEZNÁTE SE K NIM. NUP: Pane kolego, ukončení diskuse s vámi mě nikterak nemrzí. Zcela v souladu s politikou ODS vkládáte svým oponentům do úst slova, která neřekli a pak pro ně požadujete důkazy. Bohužel musím konstatovat, že jste lhář.

Pavla B. 22.5.2006 11:50

Arbiter Elegantiarum Macek,

náš maličký Petronius, skutečně předvedl vrchol bontónu: jako hostitel fyzicky inzultoval pozvaného hosta, na částečně politické, částečně odborné fórum zavlekl ryze soukromý spor. Předpokládám, že jako Klausův poradce působí coby nástupce Gutha-Jarkovského?

James 22.5.2006 11:52

Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

PAN RATH URAZIL PANA MACKA, POTAŽMO JEHO ŽENU, PAN MACEK VEŘEJNĚ SLÍBIL, ŽE PŘI PRVNÍ PŘÍLEŽITOSTI HO ZTRESTÁ. PŘI PRVNÍ PŘÍLEŽITOSTI HO ZTRESTAL.

Pavla B. 22.5.2006 12:02

Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Pan Macek urazil celou jednu skupinu lidí - svobodné matky, nazval je parazity. To je jen příklad, který mi utkvěl v paměti - jinak Macek uráží kdekoho jak se mu zlíbí. Už dávno výroky tohoto pomatence  podrobně nesleduji, ale skoro bych se vsadila, že nazval Ratha bigamistou apod. Je mně to všechno dost lhostejné, ale plést si odborné fórum s hospodou IV. cenové může jen blbeček.

Jaara 22.5.2006 12:12

Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Pozor, neurazil VŠECHNY svobodné matky, ale jen naznačil, že řada z nich si dělá ze státu dojnou krávu, i když s nimi v jedné domácnosti žije muž, který má svůj byt pronajatý a chodí do práce, leč na sociálce vystupuje jako samoživitelka. A Rath opravdu bigamista je, jednu manželku má oficiálně na papíře a s druhou žije na hromádce. Tož tak

Pavla B. 22.5.2006 12:20

Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Mýlíte se. Nemluvil o svobodných matkách "naoko", ale o matkách skutečně opuštěných otcem dítěte anebo s ním z jiných důvodů s ním nežijícími - prý si potřebují "splnit nějakou svoji potřebu". (Svobodní otcové mu z úvahy nějak vypadli, to jen BTW.) Řešit, zda je Rath bigamista a zda si vzal Macek svoji ženu pro peníze opravdu nehodlám, sorry. Zaujalo mě výhradně Mackovo buranství i ve zdejším kraji dosud nevídané. Moderátor odborné konference veřejně pohlavkuje ústavního činitele - to tady ještě nebylo.

James 22.5.2006 12:35

Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

PROMINTE, MUSÍM SE VÁS JAKO ŽENY ZEPTAT, ANI TROCHU VÁM NEIMPONUJE, ŽE SE PAN MACEK ZASTAL NA VEŘEJNOSTI SVÉ ŽENY ?

Pavla B. 22.5.2006 12:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Ne. Bohužel musím smutně konstatovat, že mnou neoblíbený Paroubek řešil podobnou záležitost nesrovnatelně elegantněji.

Stomatologové se neshromáždili kvůli tomu, aby před nimi Macek bránil svoji ženu.

James 22.5.2006 12:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

A MŮŽU SE JEŠTĚ ZEPTAT... KDYBY VÁS TAKTO NĚKDO URAZIL A VÁŠ PŘÍPADNÝ MANŽEL SE VÁS TAKTO ZASTAL...?

Pavla B. 22.5.2006 12:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Mně může urazit jenom inteligent:-)

Pochopte, pokud jde o úroveň vyjadřování ve veřejných sdělovacích prostředcích, nemají si IMHO oba pánové co vyčítat. Jsou na tom oba stejně bídně. Ovšem přenést spor na úroveň fyzického napadání, notabene útok hostitele na hosta, ke všemu ještě ne na nějakém předvolebním shromáždění se skákacím hradem a kolotočem, ale na místě, kde se mělo víceméně odborně diskutovat - to tady ještě nebylo.

James 22.5.2006 12:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

NO, DĚKUJI ZA ODPOVĚDI, VAŠEMU NÁZORU ZA JAKÝCH OKOLNOSTÍ SE CELÁ VĚC UDÁLA ROZUMÍM, IKDYŽ NESOUHLASÍM , NÁZOR NA OBA PÁNY MÁME ODLIŠNÝ.

jeff 22.5.2006 17:52

Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Pavlo, no když tím "ústavním činitelem" je jaksi nevycválaný a drzý fracek, pak je výchovy třeba...

hodne neRath 22.5.2006 12:17

Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

kazdy s kym nesouhlasite je u Vas blbecek?

Pavla B. 22.5.2006 12:22

Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Ještě jednou: Kdo si plete odbornou konferenci s hospodou IV. cenové, je blbeček. Bez diskuse.

Jinak si myslím, že Mackova koncepce zdravotnictví je lepší než Rathova. Stačí?

CS 22.5.2006 11:46

Zanedbaná výchova

Myslím, že pohlavek udělený veřejně může u zjevně v mládí výchovně zanedbaného Dr. Ratha vyvolat potřebnbou seberfelexi.  Pokud mluvíme o etice , je hrozné , že kratury typu Paroubka, Ratha, a Jandáka se mohou dostat až na tak vysoké pozice,  pokud už se tak stalo, může být včasný  pohlavek cestou jak je přivést k obecné slušnosti .

Jaara 22.5.2006 11:58

Re: Zanedbaná výchova

Nevím, nevím, ale mám obavy, že p. Rath bude pořád dál se chovat jako neomalený blb. Když ho nevychoval ani tatíček estébáček, sotva s ním jen tak něco pohne...

Čtenář 22.5.2006 11:58

Re: Zanedbaná výchova

Kdo ale napraví vaši zanedbanou výchovu? Zkusím to já a aspoň virtuálně vám posílám pár facek pěkně zepředu ne zbaběle zezadu: plesk, plesk!

Jaara 22.5.2006 12:02

Re: Re: Zanedbaná výchova

Milý Čtenáři, to, co nazýváte fackou zezadu, je prachobyčejný pohlavek, který se zepředu dát prostě nedá. Vás asi v dětství nikdo nepohlavkoval, že? Ostatně je to vidět...

Čtenář 22.5.2006 12:12

Re: Re: Re: Zanedbaná výchova

Dýka se také nedá vrazit do zad zepředu, že  ....

Jaara 22.5.2006 12:15

Re: Re: Re: Re: Zanedbaná výchova

Promiňte, teď vám nerozumím. Jaká dýka, proboha?

Čtenář 22.5.2006 12:32

Re: Re: Re: Re: Re: Zanedbaná výchova

Chtěl jsem tím vyjádřit podstatu, tj. že napadnutí člověka zezadu je zbabělé .... Kdyby se jednalo o napadnutí dýkou, bylo by to jasné asi každému, ale když je to "jen" takový pohlavek, tak se vlastně nic nestalo, vždyť to ani jinak nešlo, že ....