1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 22.5.2006 14:58

Re: Tak mám takový dojem, že kdyby nel Macek Rathovi pohlavek ,vzpadal by dnešní NP jako po cenzuře - prázdný!

Ba ne, Béda s Žakem by prostor svými kecy zaplnili, i Jaroušek zabere spoustu prostoru opakovaným blábolem.

Pozorovatelka 22.5.2006 14:48

Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

a začala bych uvažovat o rozvodu .... kdoví koho bude pohlavkovat případně topit ve vaně příště, že ? Pozor na zapnuté elektrospotřebiče v koupelně!

clay 22.5.2006 15:11

Re: Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

kvok....kvok...kvok....kokodák.....kam mám to vejce dát!

Pozorovatelka 22.5.2006 15:13

Re: Re: Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

No přece tobě, abys měl dvě!

clay 22.5.2006 15:29

Re: Re: Re: Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

madam to má trochu pomotané. To, že se vá muž veřejně zastane, ještě neznamená, že vám druhý den hodí topinkovač do vany. kvok....kvok

Pozorovatelka 22.5.2006 15:35

Re: Re: Re: Re: Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

Je vidět, že to máte promyšlené.... Ještě, že nejsem vaší ženou!

jindřich 22.5.2006 16:13

Re: Re: Re: Re: Re: Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

Být pan Macek Vaším mužem, asi by utekl do Švýcarska.

gerontusinza 22.5.2006 17:42

Nezdá se vám že byste též měl dostat do huby, idiote?Re: Re: Re: Re: Re: Re: Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

Kdybyste to nepochopil já se paní také zastávám, vy burane z ODS.

jarin 22.5.2006 22:33

Re: Re: Re: Re: Re: Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

Jeste, ze nejste ani mou zenou...

jeff 22.5.2006 17:36

Re: Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

Pozorovatelko, aby tobě už doma nenapouštěli vanu, začínáš na to být zralá.

František Martan 22.5.2006 14:37

Mackova facka

Plný souhlas s článkem, jen škoda, že facka zastínila fatální neznalost pana ministra v problémech na sjezdu projednávaných!

AeroKarel 22.5.2006 14:36

Ano pane Doležale,

velmi přesné.

venca 22.5.2006 14:26

ODS vychovava zbytek sveta

Nekolik diskutujicich zde hovori o Mackove extempore jako o vychovnem pohlavku. Ve skutecnosti to tedy znamena, ze clen ODS muze verejne pomlouvat a zesmesnovat jineho obcana jak se mu zlibi, a ten, kdyz se ani z desetiny nelichotive vyjadri o samotnem autorovi pomluv, smi byt za tu drzost verejne zpohlavkovan, resp. vychovan, byt je ministrem a exekutor pisalek a slouha. ODS se tak pasuje za arbitra vseho deni a osobuje si pravo rozhodovat o tom, co je drzost a napadeni, a co vychovny pohlavek. No, nevolte takove chytraky.

AeroKarel 22.5.2006 14:56

Re: ODS vychovava zbytek sveta

Venco, neblázněte. Uražený Macek dal pohlavek urážlivému DRáthovi. ČSSD ani ODS s tím nemá nic společného. I urážlivý výrok byl osobní a ne politický. Jistě, Paroubek zřejmě nemá nic o čem by mluvil, třeba program nebo tak, takže se v tom bude rochnit, ale my se takové blbiny chytat nemusíme.

Jan Daniel 22.5.2006 14:57

Re: ODS vychovava zbytek sveta

Venco, nesnaž se zesměšnit sám sebe, jako se zesměšňuje Paroubek. Jde o záležitost mezi Mackem a Rathem a ne mezi ODS a zbytkem světa.

venca 22.5.2006 15:04

Re: Re: ODS vychovava zbytek sveta

o vychovnem pohlavku jsem zde nezacal ja ani paroubek.

clay 22.5.2006 15:14

Re: ODS vychovava zbytek sveta

taková svinstva jako Drát tu snad ještě nikdo z huby nevypustil. A stupňovalo se to. Troufám se vsadit, že Drát už nikdy nic tak děsného neřekne!

jeff 22.5.2006 17:40

Re: ODS vychovava zbytek sveta

venco jak si přišel na to, že Mackovým pohlavkem se ODS na něco pasuje. Nědělej  ze sebe bambulu a klidně jdi volit.

Arbitr 22.5.2006 14:24

Cirkus pod politickým šapito

I kdyby sousedovi chcíplo kuře, tak z toho musí někdo vytřískat politický kapitál.

Je velmi zábavné porovnávat, jak se na stejnou událost dívají pro-ČSSD a pro-ODS zaměřená média a tisk. Že se dá stejná věc podat tolika různými výklady , to jsem skutečně netušil. A co víc, že se najde tolik lidí, kteří si neumí na věc udělat vlastní názor a přejímají pouze to, co jim je předkládáno, vypovídá o stavu naší společnosti opravdu nelichotivě.

Mochas 22.5.2006 14:03

60 mi není, v Rusku jsem nebyl, tak nepoučuji, pouze mám názor

Plný souhlas.

 V šedesátých letech na základce, nám třídní, starý matematik i praktik života, dával tzv. "záhlavce", pokud jsme, jako puberťáci, byli nesnesitelní (výhradně klukům). Působilo to na nás výchovně, byť přicházel neočekávaně a zezadu (nicméně po předchozím upozornění), nikdo si však doma nestěžoval, doma by nedostal facky, nýbrž masáž hýždí prostředkem, násobící sílu tatíkových paží (obvykle řemen).

Macek u Ratha užil stejného technického provedení, jen prodleva mezi předchozím upozorněním a předmětným úkonem byla minimální. Dle mého názoru se Rath (ostatně i Paroubek a Jandák) chová verbálně "ekelhaft", což by si jako "ústaví činitel" měl odpustit. Dle mého soudu to vůbec nemělo politický podtext, pouze starý kohout vyrukoval na mladého kohouta na tom nejvyšším hnojišti, aby bylo vidět, jak je při síle. Výrok Ratha, že se jednalo o útok na ústavního činitele, je irelevantní,  proto by se toho v soukromých půtkách měl vyvarovat, neboť "záhlavec" lze obdržet i z důvodů ryze "přízemních", nejenom politických. Pan Rath totiž přeceňuje důležitost svého "ega". 

Článek je zdařilý. Souhlasím, že facka, či "záhlavec", v pravý čas a na pravém místě, má velmi výchovný účinek (jak jsem výše uvedl), musí být však zásadně předmětem vztahu dvou fyzických osob. Pak to není politika. Uvedl bych příklad z Haškova Švejka: "Királyhida, dopis npor. Lukáše paní Kákonyiové, Švejk a sapér Vodička, pan Kákonyi, inzultace s utrženým límečkem, novinové články, interpelece v parlamentu maďarským poslancem Gézou Sávanyi...". Není to přesné, ale analogii to má, přečtěte onu pasáž v onom díle a pochopíte, co z toho chtějí politicky vytlouci levičáci.

Přeji pěkný den.      

Buvol 22.5.2006 14:19

Re: 60 mi není, v Rusku jsem nebyl, tak nepoučuji, pouze mám názor

"Királyhida, dopis npor. Lukáše paní Kákonyiové, Švejk a sapér Vodička, pan Kákonyi," to je dost blbej příklad na danou situaci! Měl jste spíš uvést ten o "Katechetovi, který pohlavkuje" toho totiž navštívil otec žáka, který dostal tři pohlavky za to, že nechápal Trojici boží nebo tak nějak a dal milému katechetovi takový nářez, že ten z toho trvale kulhal, takže něco podobného by se mohlo přihodit tomu Mackovi, který mimochodem prý chodí ozbrojen revolverem ....

Jan Daniel 22.5.2006 13:51

tolik humbuku kolem jednoho výchovného pohlavku

Nevím proč je kolem toho takový humbuk. Je to evidentně čistě osobní věc mezi oběma pány, kterých se ročně v Česku udají desítky tisíc a nikdo se nad nimi nepozastavuje. Jenom to ukazuje, že i ministři a bývalí místopředsedové stran jsou pouze lidé a žádní polobozi. Jeden urazí druhému manželku a druhý mu dá zahlavec. Nic víc, nic míň. Dělat z toho politický problém a dokonce se snažit do toho tahat prezidenta je směšné. Zvláště od ČSSD, pro kterou je fackování běžnou součástí vnitrostranického života to zní více než trapně. Média se taky úplně zbláznila. Cirkus kolem záležitosti jen ilustruje, že mediální debilizace dostupuje vrcholu. Přečtěte si noviny - kde najdete normální pravdivý popis situace: Macek dal Rathovi pohlavek. Nikde. Všude se to hemží bombastickými titulky o "fyzickém napadení" a pod. A že to ovlivní preference? ;-D;-D;-D To může říci leda politolog.  

Japan 22.5.2006 13:53

Re: tolik humbuku kolem jednoho výchovného pohlavku

..no ale kolik je toho v TV???

AeroKarel 22.5.2006 14:38

Re: tolik humbuku kolem jednoho výchovného pohlavku

Je vidět, že oranžgutani jsou moc rádi, že nemusí mluvit o svém programu a podobných ožehavých záležitostech. Tak preludují nad (zasklouženým) pohlavkem.

Japan 22.5.2006 13:50

do Malcek...j

je vidět, že pan Macek šel zrovna do Malacek...To mel Rath celkem mštěstí, jinak by patrně dostal (v souladu s husitskou tradicí) cepem;-)

Jaara 22.5.2006 14:02

Re: do Malcek...j

Kdepak, jsme třasořiťkové! Defenestraci na ně, žádné pohlavky, ale z oken ven!!!

Obávám se 22.5.2006 13:17

Rátha nelze dostatečně urazit a zbít...

Lea 22.5.2006 13:15

vraťme se ke kořenům

Jana Lorencová vydává knihu o LTO. Nikdo,přestože podala několik trestních oznámení,nebyl potrestán. Vždy jenom přísliby a když se postupovalo výše,vyšetřovací komise rozpuštěna.Výrok komise ohledně pět na stole českých byl ODS skandalizován,ale pojďme ke kořenům. Jana Lorencová řekla ohledně LTO pravdu: pár lidí je zavřených,ale ti,co úmyslně postavili takto zákon,těm se nic nestalo.Tam byly nastaveny mantinely,které končily už kdysi velkou koalicí.

Lea 22.5.2006 13:38

Re: vraťme se ke kořenům

co je proti těm mrtvým nějaká ta facka.

Ghost 22.5.2006 13:50

Re: vraťme se ke kořenům

Vina je na strane toho kdo zakony porusuje ne na strane toho ze je zakon spatny nebo dobry.Odmitam aby osobni odpovednost zlodeju gauneru vychcanku byla bagatelizovana tim ze zakon je spatny.