22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lubomír Ptáček 16.3.2006 7:36

Kriminalizace trestného činu ...

..., to se autorovi moc povedlo. Hle, jak pohlížejí na svět poslanci chránění imunitou.
Novák 16.3.2006 7:26

A ví vůbec někdo z přítomných,

kteří zde tak vehementně bojují proti slovu komunismus, co to slovo vlastně znamená a o čem to je? Že jeho význam byl minulým režimem překroucen a rovněž zapomenut. Že se ve skutečnosti jedná o způsob uplatnění a odměňování jedince ve společnosti, nikoliv o žádnou diktaturu, už jsem řekl, že to, co tu bylo do roku 1989 s komunismem ani socialismem v pravém slova smyslu nemělo moc společného. Vědí přítomní, že některé myšlenky Marxw, Engelse i Lenina byly postupem doby rovněž abu a zakázané?
L 16.3.2006 7:38

A ví vůbec někdo z přítomných,

Komunismus je beztridni zrizeni s vselidovym vlastnictvim vyrobnich prostredku, ve kterem vsichni pracuji podle svych schopnosti a jsou odmenovani podle svych potreb. Hehehe.
 
Pri budovani tohoto zrizeni se nasli i zradci. Ale soudruh Klement Gottwald, nas prvni delnicky prezident, s tou Slanskeho zradcovskou bandou zatocil s gottwaldovskou raznosti. Tito zradci pokroku byli popraveni na vlastni zadost i na zadost pokrokoveho lidu, pokrokovych delniku, druzstevnich rolniku i pracujici inteligence. Na pocest poprav zradcu delnici nejen uzavirali hodnotne zavazky a ale take je plnili na 105 procent. I zemedelci prekracovali plany, napriklad soudruzky kravy dojily na pocest poprav zradcu pokroku o 105 procent mleka vice nez normalne.
 
Svuj souhlas s politikou soudruha Gottwalda vyjadril lid pri volbach, kdy proKomunistickou stranu hlasovalo 99.9 procent volicu. V nekterych oblastech byl plan voleb dokonce prekrocen, takze komunistickou stranu volilo az 105 procent volicu.
 
 
I-Worm 16.3.2006 7:53

Re: A ví vůbec někdo z přítomných,

A byl o tom natočen film 105 procen alibi...
L 16.3.2006 10:03

105 procent alibi

105 procent alibi neni nic proti splneni planu poctu zatcenych na 105 procent. Takze se zavira a hotovo. Na 105 procent.
Pavel Pávek 16.3.2006 7:23

Smasl to nemá...

Vlastně něco takového ani není možné. Komunismus se během času kdy byl u moci naprosto dokonale zkriminalizoval sám.
Kotaz 16.3.2006 7:19

doležale doležale do roka..hin se hukáže

Doležal z pozice ochránce všeho germánstva si musí uvědomit, že západní civilizace nás v Minichově hodila na pospas Hitlerovi a jestli by vyhrál tak jisté smrti. Tím pro Čechy - Slovany přestala být navždycky důvěryhodná. Vždyť oni nás nechtěli, tak proč bychom se mezi ně cpali?! Strategické spojenectví z Německem nemá smysl, nemají vše to co nemáme ani my (plyn, naftu). Legrační Doležalovo vazalství k Německu může znamenat jen to, že budeme kupovat ruský plyn zdaněný v Berlíně. Nevidím žadný důvod proč bychom se měli poněmčovat a vyvazovat z přirozeného svazku slovanských národů. O zaostalosti a pohrdání východními národy - to je nepravdivé a od němcofila Doležala sprosté. Viděli sme co vše už tzv. západní kultura dokázala.
kapitán 16.3.2006 8:06

Re: doležale doležale do roka..hin se hukáže

Podle genetických výzkumů prý moc slovanští nejsme.
Jsme namíchaní z Keltů, Germánů a Slovanů.
Lea 16.3.2006 10:31

Re: Re: doležale doležale do roka..hin se hukáže

při tom stěhování národů,kdo může říci,kdo je kdo?
Netřeba 16.3.2006 6:24

Mejsrřík a Štětina, važte si jich.

Vždyť nebýt jich, bylo by zase o jeden článek na Psu míň.
A nebýt jejich flašinetových opakovaček návrhů téhož, kdo by se kdy bavil o nich?
trojan 16.3.2006 6:51

Re: Mejsrřík a Štětina, važte si jich.

Rozhodně to smysl má a mělo se to udělat dávno a s komunistickou důkladností 50.let.Bohožel ti lidumilové Havel a spol. to neudělali a to byla snad největší chyba po listopadu.
Ladislav 16.3.2006 7:52

Re: Mejsrřík a Štětina, važte si jich.

No teda Mejstřík,to je přímo výstavní kretén.Většina z disidentů si i dodatečně našla nějaké poctivé řemeslo a živí se opravdovou prací, zatímco tohle hovado ještě pořád válčí se sebou i se světem a protože nic neumí,dělá permanentní revoluci.Prostě zralý na odsun do jižní Ameriky,kde by si v Kolumbii ,nebo jinde mohl zaválčit,co hrdlo ráčí.Takovej převrácenej Che Guevara,stejná sorta,stejná hodnota.Nulová.
Petr Müller 16.3.2006 9:26

Re: Re: Mejsrřík a Štětina, važte si jich.

Pane "Ladislave", Vy jste přímo výstavní šmejd - nebojím se použít hrubší výrazivo, neboť na hrubý pytel je potřeba hrubých záplat. Styďte se navážet do lidí, bez jejichž aktivity byste si nemohl dovolit ani pípnout proti čemukoli (leda chválit Che Guevaru).
Ladislav 16.3.2006 9:48

Re: Re: Re: Mejsrřík a Štětina, važte si jich.

Vážený pane Müllere,projevil jste zajisté slabého ducha,když hodnotíte neznámou osobu,zatímco já hodnotím osobu známou svými činy,nebo spíše svými řečmi,protože zatím nic konkrétního nedokázal.Také si pořádně přečtěte můj příspěvek, jak můžu chválit Che Guevaru,když ho srovnávám jako stejný odpudivý příklad s Mejstříkem ? Takže pokud si myslíte ,že Mejstřík je této zemi opravdu užitečný, mohu vám pouze projevit hlubokou soustrast.
 
Sch.glosátor 16.3.2006 18:45

Připomínám, že Ladislav psal o Mejstříkovi,

nikoli o Reaganovi....
Artur 16.3.2006 8:09

Re: Mejsrřík a Štětina, važte si jich.

Poslaneckou rozpravu (k citované novele zákona) viděti .... To byla vskutku pravá předvolební ukázka arogance a pohrdáním všeho co přinesl Listopad89. Kdo viděl a dále straní KSČM ,potom s ním vskutku není neco v pořádku. Horší je to v případě ČSSD. Bohužel asi nestačí historická zkušenost. Lidi proboha pokud máme jenom trošku rozumu zabraňme této lúze v příští vládě. Aby to zase nebylo na věčné časy.
?? 16.3.2006 6:20

Vodníku, prosím Vás, jděte na článek USA :Jeden takový dandy..

"Tlučou" tam Vašeho kámoše Janečka ! HELP !
IS 16.3.2006 2:08

od fašismu k nacismu nebo pedofilii?

Doležal vyvolal už historickou vzpomínku na první pokus vymýtit komunismus srovnáním s fašismem, který neuspěl u Ustavního soudu. Proto už není možný použít fašismus a na scéně se  objevilo srovnávání komunismu s nacismem. Jenže ideologický kafemlejnek pravičáků jede setrvačností dále, někteří záměnu nepochopili a melou pořád dále že komunismus se rovná fašismu.
Ač je to tragikomiské, tak srovnání komunismu s fašismem by bylo historicky příhodnější, protože úplně na počátku  fašismu v Itálii  jeho stoupenci a členy strany byli i Židé. Srovnávat komunismus s nacismem je idiotství. Nějak se zapomíná na WW2. 
Zůstává otázkou, co nastane dále po vyprvhání nacismu. Jestli náhodou senátor Štětina nezjistí, že  komunisté hodlají považují všechny ostatní za malé děti a tak vyhlási, že pedofilir se rovná komunismu a  je nutné zakázat propagaci pedofilie a komunismu.
Metoda prosazování zákazu extrémisty je jasná - najde se nějaké zlo a připíše se komunismu. Pak se navrhne současně zákaz toho zla a komunismu. Na zvoleném  zlu nezáleží, hlavně, když se zakáží  ti "zatracení" komunisté. Jak prosté, milý Watsone.
Borek@Exil 16.3.2006 4:28

Re: od fašismu k nacismu nebo pedofilii?

Nepleťe si fašismus s nacismem. Fašismus vypukl mnohem dříve než nacismus. Il Duce byl přece fačista jak noha.Komunismus se tomu Italskému fašismu dost podobá. Hitler si vyvinul vlastní odrůdu Národní Socialismus ( strana NSDAP..Národní Socialistická Německá Strana Práce = poslední dvě slova nutno přehodit kvůli syntaxu).
martin tamtaky 16.3.2006 6:02

Re: Re: od fašismu k nacismu nebo pedofilii?

dělnická - Arbeiter Partei
IS 16.3.2006 19:42

Re: Re: Re: od fašismu k nacismu nebo pedofilii?

martin tamtaky. Jestliže zvážíme pouze Partei . strana, zakážeme je pro jistotu všechny.
Cetkovský 16.3.2006 6:23

Re: od fašismu k nacismu nebo pedofilii?

když jsem četl formulaci: "Kdo podporuje nebo propaguje komunismus, nacismus nebo jiné podobné hnutí..."
... napadlo mě: Kdo, a podle čeho bude rozhodovat, že se jedná o "jiné podobné hnutí" nebo ne? Podle koncovky -ismus? ... a navrhne, bude-li třeba, "pedofilismus"???
J. Mach 16.3.2006 9:55

Re: od fašismu k nacismu nebo pedofilii?

A on je nějaký rozdíl mezi nacismem a komunismem? Tak to trochu rozveďte, mně to nějak splává a valný rozdíl nevidím. To fašismus je od komoušů trochu dál, ale ta podoba.
skeptik 16.3.2006 13:38

Re: Re: od fašismu k nacismu nebo pedofilii?

Gottwald vám zplynoval nějaký příbuzný, Machu?
Jiří 16.3.2006 1:13

nedivte se

 ...přes historické zkušenosti stále v jistém smyslu rusofilská. ..
 
Když ti Rusové nás nikdy nepovažovali za podřadný slovanský ksindl vhodný leda k otročení  nebo likvidaci.A těm co považovali a s tou  likvidací začali ,dali pěkně do čenichu.
Skepticus Maximus 16.3.2006 0:47

Komunismus nezakazovat

do 10 let většina komunistů zemře stářím :-)
Doxa 16.3.2006 0:50

Re: Komunismus nezakazovat

To se říkalo už před 15 lety.
Skepticus Maximus 16.3.2006 9:41

Re: Re: Komunismus nezakazovat

To jsem nějak přeslechl, ale to že vymírají je nepřehlédnutelný fakt a minimálně se změkčí tak, že už nebudou přímou hrozbou.
Borek @Exil 16.3.2006 0:28

Zakon omezuje svobodu projevu.

V USA patri i propagace jakychkoli scestnych ideologii do kategorie "Protected Speach" podle Dodatku1 Ustavy.
IS 16.3.2006 1:33

Re: to neznáte Hadimršku českou pravici

Borku, ta když se rozjede, kdekoho přejede a  z Bushe nebo Reagana vyrobí skalní stalinisty. Ale zrovna komunisté nejsou v USA příliš vítáni.