16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Boj o Čunka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 14.6.2007 18:51

Re: rada

Nevíc se ale ozývá pan Čunek!Je on ta potrefená husa?

Honza 14.6.2007 18:48

Re: Jak nám to hezky do sebe zapadá, nebýt té prokleté opozice.

Bože, chraň nás hlavně před množením Bursíků.Jeden je neštěstí, ale dva, to už by byla katastrofa!!!

Studená Noha 13.6.2007 18:16

Re: Re: Musíme si jen povzdechnout, ale máme takové politiky a takovou politiku, jakou si zasloužíme.

politika zelnačky se mi nelíbí TOpolánek se usral,Paroubek si odříhne ,Topolánek zjištuje že paroubkovo odříhnutí tentokrát stálo opravdu za to a že bude musit přitlačit, a tak svuj prd řádně osolí ten má grady , Paroubek zjistí ohrožení a říhá vo sto prdum je na chvíli uspěšný ,ale jako by mu to zakalilo rozum a tak přidá ještě grádya je to i pepřený,ale v politice jsou jen díky imunitě,protože takovídle čunačiny si obyčejný dělnas dnes na pracovišti dovolit nemužeR^RvRv(Y)RvRvRvRv

Studená Noha 13.6.2007 18:06

Re: lidé a špunty

vajíčka-pukavci a rajská jablka-bude dostatečné vyjádření na jejich saka která bohužel nejsou šaty stážistky z bílého domu MLRvRvRv(Y)RvRvRv

Studená Noha 13.6.2007 18:00

Re: Jak nám to hezky do sebe zapadá, nebýt té prokleté opozice.

to jo to je fakt ,ale když ten čunek fakt čunkoval, kdo mu radil je to divnej patron Rv(Y)Rv

Studená Noha 13.6.2007 17:55

Re: Je to v rukou médií

media hrají roli pouze mediální je vo čem ,ale vendula vdova je vendula vdovaVVV

Studená Noha 13.6.2007 17:54

Re: Kalousku, kdy vyzveš čunka k odstoupení? Až ti schválí tu tvou pseudoreformu ?

je to lidumil zrcadlo mu říká ty ty ty a zase tyRv(Y)

Studená Noha 13.6.2007 17:51

válčili jsme za čepičky

Vo co gou? Mě osobně se tahle Zelnačková politika nelíbí .když udělám dobře Bushovy tak se mi body sečtou,nakonec s čunkem by to taky šlo ,ale když to nepude tak pujde,já první zustávám a vedu reformu .Paroubek si muže vodříhnout já si pšouknu..Já první von druhej.   a co čuněk ten ani nedutá -možná to vyjde, co na to já ?já první si vodříhnu a Paroubek ten si pšoukne..No a uvidíme jak se situace vyvyne   ,Když to pujde dobře tak se bude střídatRvRvRvRv(Y)RvRvRvRv

Ludva 12.6.2007 17:55

Je to v rukou médií

Kdyby chtěla média odstřelit Čunka, nevydrží déle než Gross. Stačí jeho všeobecně známý rasizmus. Ale média to nechtějí, žádná kampaň se nekoná, pan Čunek je v médiích denní host. Vrána vráně oči nevyklove.

kopec 12.6.2007 12:11

Re: ad zn. kopec (12.59)

sorry , ja myslel ze neco skutecne vite, a vy tu zatim jen opakujete cancy z bulvaru

Karim 12.6.2007 9:05

naivni ctenari, kteri si mysli, ze CSSD chrani chude......

...by udelali dobre, kdyby si zjistili, jak Paroubkovi prisli lacino k druzstevnimu bytu, kde prisel Gross k bytu, jak prisla k nemovitstem rodine kakaoveho Krause, jakto, ze Kraus chtel koupit v Ghane cokoladovnu za pul miliardy Kc, jak prisli Jansta a Mladek k nemovitostem na Zizkove, zda maji konta ve svycarsku a kolik na nich maji  a jakou miru "solidarity s chudymi" praktikuji. 

Asi by jim spadly slupky z oci.  Malery topola s vae jsou radove stokrat mensiho meritka.  

Karim 12.6.2007 8:54

Re: Kalousku, kdy vyzveš čunka k odstoupení? Až ti schválí tu tvou pseudoreformu ?

Kalouskovi lezi Cunek v zaludku vice nez Gross.   Gross je (nebo aspon byl) tulpas, ktery lhal tak nesikovne a smesne, ze mu neverili ani male deti.  Slo o nezvladnuti komunikace s verejnosti - naivni maminka Grossova nebyla do financnich problemu zatazena, neumi lhat, a bezelstne odkazala novinare na Vika. Vik take neumi lhat a angazma profesionaonich lharu roda a Simkanice uz pak nemohlo Grosse zachranit.  Jestli nekdo veri Grossovym vymyslum,. musi byt nevbesky naivni clovek.

V lize tvrdych a zocelenych lharu jako Tlusty, Mladek, Jansta, kakaovy Kraus, Paroubek, a svym zpusobem i Kalousek, nemohl Gross obstat - lze moc nesikovne a je to na nem moc videt.

Kalousek je ticho - spinavou praci na likvidiaci Cunka za nej vykonava severomroavska stb-ksc-cssd mafie u PCR.  Jmenovite stbacky exponent Radim Obst, snazivy ale nakonec neuspesny pronasledovatel  Hucina.

Kalouskovi  maji  mnohem vetsi majetek nez Cunkovi - byt za 6 mega jim koupil sponzor Hava drive ksc a papriove daroval tchan kasak, drive ksc.  Kalousek ma diky tomuto zazemi lepsi treatment od PCR, nez Cunek, ktery se muze pochlubit pouze bratrem knezem.  Tohle mu u stbacke mafie uvnitr PCR moc nepomuze.

Z tohoto duvodu je Kalousek pro cssd prijatelnejsi nez Cunek - Kalousek je po kamardcoftech se zbrojarem  Havou tez namocen do mafie stb-ksc-cssd.  Cunek proti Kalouskovi vypadal moc ciste, proto na nej severomoravska stb-ksc-cssd rodina nasadila fanatika Obsta. Zda se, ze Obst varil celkem z vody, ale z vody varil i Hucina a perzekuoval je cca 5 let.

Karim 12.6.2007 7:48

Nerekl bych, ze cela opozice je prokleta, jeji spicky bohuzel prolhane jsou...

...znacna cast PCR je - vicemene z generacnich duvodu - ve vleku zajmovych kamaradcoftu stb-ksc a nyni i cssd.  Nejake velke modre mafie v justici a PCR nejsou - za Rumla pripadal u PCR jeden clovek  OF/ODS na cca 1000 starorezimnich kadru. Po nastupu Grulicha byli tito novi lide vetsinou uklizeni. Na druhe strane nastupuji mladi lide a ne vsichni jsou z stbacko bolsevickych klanu jako pan Radim Obst.  Ale vliv stb-ksc  bratrstev doposud silny je.  Je to videt z toho, jak setrne a pomalu  PCR vysetruje  ksc a stb a cssd,  i v pripade do nebe volajicich tunelu.  Vysachovani Obsta z vysetrovani se mi jevi jako spravne - po tom, jak dlouhosnazive perzekuoval Hucina - ocividne z politicke zaujatosti - aniz by se Hucinovi jakykoliv zlocin prokazal.  Jediny duvod, proc byl nasazen Obst na Cunka je jeho stbacke zazemi a politicky fanatismus.  Tolik  k nestrannosti PCR a justice v CR, dovedene do extremu za rizeni byvaleho komunisty Grulicha.

Cast lidi ma Cunka mozna za svetce -  ale to je malokdo. Hodne lidi ale vidi, ze Cunek byl vysetrovan vicemene z politickych duvodu - dtto jako Hucin.  Znacna cast aparatu PCR je ovladana stbackymi kamaradcofty, a ze tyto kliky celkem prirozene politicky sympatizuji s  ksc-cssd.  Z tohoto vyplyva sikanozni zachazeni s Hucinem a Cunkem a ultra-jemne zachazeni s byvalymi cleny ksc a stb kteri si nahrabali desetimilony.  Jde o cleny ODS, jde i o kalouska, jehoz tchan byl obrkomunista a jeho sponzor hava take, a hlsvne  o spicky socialni demokracie, kteri maji plnou hubu solidarity s chudymi, ale vydelavaji v polostatnim zoldu stamiliony (Jansta - palmare od CSOB 119 milionu za 8 tydnu, smlouvu ve vlade jistil  Mladek, oba nyni skupuji pres svycarskou firmu Taluda nemovitosti v praze a dani ve svycarsku - typicka ukazka  zivota halasnych zastancu chudych vrstev).

Paroubek je prolhany demagog -  u Paroubka nejde o nepochopeni - na rozdil od Spidly je ekonom a uvnitr  chape nutnost vyrovnaneho rozpoctu - ale o cynicky ucelovy populismus.

mik 11.6.2007 23:57

Re: To je národ

Radeji Cunek nez rudy debil

mik 11.6.2007 23:54

Re: Pan Doležal je optimista

Neboj, jen co ovladne zelene ekofasista Stropnicky udelaj melouni celem vzad.

mik 11.6.2007 23:53

Re: Nekomu je na bilti z Vesecke, mne se zase trochu nelibi cinnost Mgr Obsta....

Cim to, ze kde se vyskytne jmeno Obst tam je nejaky bordel?

mik 11.6.2007 23:51

Re: Re: finta jako v kauze Dalik-Vecerek

Problem je v tom, ze nez se to da do poradku zas se socialfasisti v cele s Pablbem dostanou ke korytu a zas to pujde do pr....

IrenaPane Karle, vy uš nejste 11.6.2007 22:40

Re: Re: Jak nám to hezky do sebe zapadá, nebýt té prokleté opozice.

Tupani diskutují o Herkleitovi o je to velká sranda:-D:-D:-D:-D:-D:-D

IrenaPane Karle, vy uš nejste 11.6.2007 22:36

Re: rada

Jé, ta  už se ozvala mnohokrát.Začalo to dosti špatnou pamětí a přes ohně na náměstích, a ozývá se stále a stále a  až do úplného vyšumění:K čemuž nám dopomůže Bůh a paní Vosecká!

Herakleitos 11.6.2007 21:03

Re: Re: Musíme si jen povzdechnout, ale máme takové politiky a takovou politiku, jakou si zasloužíme.

No přece Topolánek z ODS.

Herakleitos 11.6.2007 21:00

Re: Jak nám to hezky do sebe zapadá, nebýt té prokleté opozice.

Ale o čem budou ti tupani zde diskutovat?

bbsenior 11.6.2007 20:55

Re: Re: Totéž se může stát kdekomu

malý Astone, jsa pamětníkem,vězte ,že odstoupení v dobách Vyšinského (potažmo Urválka)by Vám bylo plat prtný.Někde by Vás zajelo auto bez SPZetky.Možná pak by nějakej okresní tajemník Vás pak označil za oběť imperialistických rejdů.

xxx 11.6.2007 20:50

Kalousku, kdy vyzveš čunka k odstoupení? Až ti schválí tu tvou pseudoreformu ?

Mě tu pořád chybí hlavní mravokárce  kalousek. Mám v živé paměti jeho šílené extempore , které předvedl v parlamentu, když měl Gros potíž vysvětlit, kde vzal na byt.

Flout 11.6.2007 20:46

Jak nám to hezky do sebe zapadá, nebýt té prokleté opozice.

Koalice se musí trochu zpevnit a nikdo již nám nebude do pana Čunka kopat. Paní Vesecká je opravdu, ale opravdu neúplatná. Rok ji sice unikalo, že se případ řeší v Přerově aniž by to byla nějaká procesní chyba, ale to je přece jen detail. Nějaké porušení zákona o st. zastupitelství a postupu si opozice jen špatně vykládá. Pokud bude útočit, pak může být potrestána pro útok na státní "orgán". Nyní to má již ten správný st. zastupitel z Jihlavy a ten to rychle vyřeší. V rychlosti je přeborník, protože ihned odvolal vyšetřovatele Šošovičku (s prostudováním spisu se nebylo třeba před tím zabývat).

Ta zlá opozice chce k vůli tomu zasedání parlamentu. Jaká je to opovážlivost, tím se přece nic nevyřeší .Firma Melčák & Pohanka jim to zatrhne.

Až tady bude jen ODS (snad pár zelených Bursíků a pár černých Čunků) a ne prokletá, prolhaná opozice, pak nastanou ty pravé časy.

matěj 11.6.2007 20:21

Čunek odvádí pozornost veřejnosti

půlmelounem ,od ministra církví který chystá restituce církevního majettku v řádu miliard.A tupá hlava tomu žehná.

Eva D. 11.6.2007 19:16

Re: Re: Re: Re: Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Tak se to dělá ve vyspělé demokracii. Ovšem, v zemi, kde policajti vytváří gangy a půjčujou lumpům uniformy, , kde státní zástupci a mnozí soudci ( o policajtech nemluvě) jen v r. 90 odložili průkazku, ale ne své závazky z minula, v téhle zemi si myslím ještě na vyspělou demokracii počkáme. V téhle zemi jsem bohužel nakloněna věřit, že se případy dají vytvářet na politickou objednávku.  Proč si Marcela Urbanová nevzpomněla dřív?

Čunek odstoupí a po patnácti letech bude očištěn, leč už zlikvidován?

Paul Sender 11.6.2007 19:06

Re: Re: Re: Musíme si jen povzdechnout, ale máme takové politiky a takovou politiku, jakou si zasloužíme.

Všichni čtenáči nemohou mít IQ 140.  A co se týče vulgarity - příklady táhnou ! 

Paul Sender 11.6.2007 19:01

Re: Cunek neni genius, ale i ve Francii by mozna obstal.......

Politik, který tvrdne v našem parlamentu nějakých 10 a více let, musí být nutně poznamenaný na duchu i na těle. Je to svět sám pro sebe. Politik musí získat hroší kůži a za každých okolností držet flek. Jen tak je možné zabránit vyšetřování průšvihů, kterých se v různých funkcích dopustil.

Bursík to odhadl dobře. Voliči jsou vděčni za každou novou tvář. Ovšem - vstup pana Čunka do vrcholové politiky nebyl zrovna famózní.  

  

hamar 11.6.2007 18:55

rada

P. Čunku, nebuďte bláhový a vydržte. Ono se ukáže, kdo má na hlavě máslo. Potrefená husa se vždy ozve!

A. Privoznik 11.6.2007 18:54

Re: Re: Musíme si jen povzdechnout, ale máme takové politiky a takovou politiku, jakou si zasloužíme.

Můžete nám, čtenářům této diskuze, laskavě sdělit, který z našich ctenaru si zaslouzi jinych politiku?