23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Boj o Čunka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Wittgenstein 11.6.2007 18:49

Re: Cunek neni genius, ale i ve Francii by mozna obstal.......

Myslim ze jde prave o zobak.  Le Pen ma  zobak  lepsi nez pan Cunek - pochybuji by jej pan Cunek predcil i kdyz je cestny katolik.

Karim 11.6.2007 18:48

Nekomu je na bilti z Vesecke, mne se zase trochu nelibi cinnost Mgr Obsta....

Nekdo musi umyvat zachody a nekdo asi musel byt u Stb. Zda se ze to prvni je relativne cista prace.  Je nahoda, ze na katolika Cunka byl nasazen prave Obst - zaslouzily pronasledovatel  Hucina?  Citat z LN:

Dokumenty o kontaktech s StB Mgr. Radima Obsta a jeho rodičů byly nalezeny Vladimírem Hučínem krátce po 17. listopadu 1989 na střelnici Sboru národní bezpečnosti v Žeravicích v okrese Přerov, kde měly být spáleny, ale zásahem Vladimíra Hučína byly zachráněny.

Státní zástupce Mgr. Radim Obst se přímo angažoval proti rehabilitaci Vladimíra Hučína a tím významně zhoršil jeho situaci. Bezpečnostní prověrka Mgr. Vladimíra Obsta byla získána podvodem. Odstranění Vladimíra Hučína z BIS a jeho následné uvěznění bylo pro Mgr. Radima Obsta životně důležité, neboť by na státním zastupitelství nemohl jinak působit. Kdyby nebylo mladého soudce v Přerově, který ve všech punktech osvobodil Vladimíra Hučína, tak by severomoravská chobotnice - spřažení bývalých komunistických funkcionářů, bývalých estébáků a policistů, kteří si zadali - Hučína pohltila.

Karim 11.6.2007 18:36

Cunek neni genius, ale i ve Francii by mozna obstal.......

1) soupere nijak brutalne nenapada - aspon jsem neslysel, ze by rikal o Parubovi ze je bradavicnaty buldozer nebo neco opravdu skaredeho

2) Cunekl de facto ani nenapada verbalne mensiny - krome nestatneho vyroku o opalenych a ohnich na namesti. Sarko rekl o kravalistech (korektneji snad o zapalkovacich?), ze jsou luza, Cunek rekl neco o opalenych obcanech delajicich neporadek po namestich - neni to pekne, ale kdyby to slo k soudu, Cunek by asi dopadl lepe - kdo se prizna k tomu, ze dela neporadek na namestich?

3) Cunek velmi pravdepodobne nic nevzal - aspon v ten den, ktery udala vyderacka-svedkyne Urbanova. V Parizi na radnici se bezne rozkulacuji stopadesatimetrove komunalni byty a dopadeni politici se drzi zuby nehty cela leta. 

Nerikam ze Cunek je chytry a inteligentni jako Sarko, ale to nebyl ani Reagan. Cunek nejake byt neohrabane charisma ma - aspon pro vsetinalky. kde ziskal 70%.  Mozna je to tim, ze mluvi, jak mu zobak narost.      

Pičiká to? Nepičiká! 11.6.2007 18:23

Pan Doležal je optimista

Pan Doležal je optimista, když si myslí, že Mirek dřív nebo později přijde o hlasy zelených. Ti se budou vlády zuby nehty držet stejně, jako se v minulé vládě držela US-DEU. Nevidím rozdíl v charakterových vlastnostech exministra Němce a ministra Bursíka.

jirka.s. 11.6.2007 18:19

Re: Re: Re: Re: Jsem opačného názoru

To neřeš a nepřepínej!

wembloud 11.6.2007 18:11

Re: Úlet Vesecké......

Chtělo by to prostudovat dostupné informace, ono to nebylo rozhodnutí paní Vesecké............

Otázkou zůstává, zda bylo podle zákona, že rozhodl daný odbor NSZ, nebo mělo rozhodnout KSZ ale podání na NSZ asi směřovalo, či ne?

Realista 11.6.2007 18:08

Re: Re: Velmi podivná souhra náhod..

Já bych to tak nebagatelizoval, když státní zástupkyně vyhrožuje trestním oznámení za útok na státní orgány za slovo zpolitizování.. To by svoboda slova byla opět v p.....:-/

Otakar 11.6.2007 17:37

Re: Re: Odklon od čeho ? Od demokracie ?

Ano s financováním měli a mají problémy snad všechny politické strany. ODS viz váš příspěvek, KDÚ-ČSL - nesplacené úvěry v Podnikatelské bance, ODA zcela neprůhledné financování a neprokázané příjmy, ČSSD - 5 v českých na stole, nedořešené provize za leasing gripenů, prodej Unipetrolu Orllenu (kde je ta miliardová provize), nákup transportérů. A co říkáte financování strany zelených ze zahraničí - co by agenta cizí mocnosti - to je snad to nejhorší. Ale to vše je věcí etiky, daní a věcí trestní, nikoli věcí demokracie a jejích principů

Frank 11.6.2007 17:15

Re: Re: Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Ještě si opravte gramatické chyby.

Paul Sender 11.6.2007 17:14

Re: Re: Musíme si jen povzdechnout, ale máme takové politiky a takovou politiku, jakou si zasloužíme.

ČSSD využívá Čunkův malér v politickém soupeření.  ODS by to nedělala ?

Ale teď se děje něco moc nebezpečného.  Paní Vesecká evidentně porušila zákon, nebo minimálně služební postup. Nevíme na čí doporučení, ale něco podobného se stalo v aféře Kubice. Pán Kubice taky porušil zákon ( nedodržel služební postup ) a místo trestu se mu dostane pochvaly za zásluhy. 

Porušování zákonů se stává normou ve výkonu státní správy a účinným  prostředkem v politickém boji ! 

Frank 11.6.2007 17:13

Re: Re: Nějak to nesedí

Kecáte hlavně vy a máte ve svých žvástech hodně gramatických chyb, což samo o sobě svědčí, že socka jste vy! U lopaty to ale tak nevadí.

Buvol 11.6.2007 16:56

Re: Musíme si jen povzdechnout, ale máme takové politiky a takovou politiku, jakou si zasloužíme.

Namátkou vzpomínám na nulovou toleranci ODS a na nesmiřitelný boj Topolánka s Paroubkem...  a pak na kritiku různých novinářů a "politologů" opoziční smlouvy apod. Těžko si za takových okolností představit, že se v takovém prostředí spíše pařeništi upřednostní zájmy země.... Takže máme vládu vzniklou na základě podvodu s Kubiceho zprávou, kterou udržují podvodníci Melčák  s Pohankou a kterou šéfuje defraudant, podvodník, lhář, k u r e v n í k  a hlavně hlupák. Jemu sekunduje další podvodník a korupčník Čunek, mutter Kuchtová, která za rakouské peníze rozvrací českou energetiku, podobně jenže sofistikovaněj to dělá Bursík, cizí státní příslušník Schwarzenberg, bytem ve vídní .. aspol. Čekat se od tohoto spolku dá jen takové jednání, kterému dalo vzniknout, tj. lži a podvody .....

prokurátor 11.6.2007 16:50

lidé a špunty

1. Vesecké koryto má v pácu ten, kdo jí to dal v pravý den k podpisu

2. Dr.Vesecká  pošilhává po korytu prof?Klause

3. ten musulman tu věc odloží, aby už konečně dostal azyl

4. špunty v korytech

Paul Sender 11.6.2007 16:37

Re: Musíme si jen povzdechnout, ale máme takové politiky a takovou politiku, jakou si zasloužíme.

Můžete nám, čtenářům této diskuze, laskavě sdělit, Který z našich politiků má na vrcholovou politiku ?

jirka.s 11.6.2007 16:35

Re: Re: No to je krása!

Starověká příšera nám vstala z mrtvých! Už tě pustili z kriminálu, tak jsi zamířil do první netové kavárny, co?

loula 11.6.2007 16:32

Re: Re: Re: Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Fajn, a pokud se ukáže, že tato akce byla řízena z KDU-CSL. A pokud se ukáže, že tato akce byla řízena z ODS? Zatím jsou všechny tyto možnosti otevřené. Já osobně také nevěřím, že by za tím stála pouze paní Marcelka. Ale tvrdit s naprostou určitostí, kdo za tím stojí, to bych si netroufal.

Skybird 11.6.2007 16:32

Musíme si jen povzdechnout, ale máme takové politiky a takovou politiku, jakou si zasloužíme.

Sledoval jsem francouzské volby - prezidentské i včerejší prvé kolo parlamentních (prezidentské včetně závěrečné části kampaně osobně, parlamentní www.france24.fr a jiné). Politici jsou tam samozřejmě všelijací, ale politická kultura je o dvě kategorie vyšší. Kandidáti spolu jednají slušně a kultivovaně - i když třeba ostře.

Sarkozy klidně vzal do vlády tři socialisty.Nehovoří o zájmech a představách své partaje, ale o zájmech Francie, které na rozdíl od těch našich taképředstavitelů dokáže jasně formulovat. A nyní dostal drtivou podporu i ve volbách  parlamentních. Mluvil jsem s přáteli, kteří vždy volili levici. Přesto, že v prezidentských volbách volili Royalovou, nyní dali hlas Sarkozymu. Jejich zdůvodnění: Francie potřebuje silného prezidenta. Nekoukají na politické oponenty jako na nepřátele na život a na smrt, jak je to běžné u nás.

A Čunek ? Ten by se ve Francii vrcholovým politikem vůbec nestal - prostě objektivně na to nemá ( u nás možná, ale klaďme si jiná měřítka - srovnávejme se s vyspělou Evropou). A ať vinen či nevinen - nejpozději druhý den po sdělení obvinění by rezignoval ! No a to  zde nad tou Francii kdekdo ohrnuje nos !

loula 11.6.2007 16:28

Re: Platnost průkazu Obsta

Ale moment, paní Vesecká tvrdí něco jiného. Ta se o nějaké průkazce a její platnosti nezmínila ani slovem. To proboha obhájci nedovedou Čunka poučit, aby alespon opakoval to, co řekla státní zástupkyně?

Herakleitos 11.6.2007 16:18

Re: Je patrno z příspěvků,

Velmi dobře, jen aby ti ptrefení to pochopili. Stydět se, to už nedokáží.

mirek 11.6.2007 16:14

Platnost průkazu Obsta

Místopředseda Čunek tvrdí, že státnímu zástupci skončila platnost průkazu státního zástupce, takže se mu musel případ odebrat. Pokud to je pravda, o co jde ? Komukoliv z občanů propadne platnost průkazu na cokoliv, nesmí vykonávat činnost, spojenou s kvalifikací, ověřenou průkazem. Jaké politikum ? Tím netvrdím, že je Čunek nevinen. Ale místo křiku na vládu by měla opozice říct Obstovi, že je kretén a sama hájit uplatnění zákona, pokud mu průkaz skutečně skončil. Jinak to bude stejné, jako odborný poradce na Primě v kriminálním pořadu. Sám způsobil nehodu a vyhnul se trestu mafiánským způsobem tím, že rok nepřevzal obsílku a rok mu ji nikdo nebyl schopen předat. To je skutečně obdivuhodný poradce.......

jardac 11.6.2007 16:04

ad zn. kopec (12.59)

Za tak precizní informace neděkujte mně, ale paní Marcelce. Člověk nemusí býr očitým svědkem, stačí když má slušnou paměť. A jestli ta mne neklame, tak nejprve obvinila Čunka, že ji sexuálně obtěžoval (údajně chodil po večerech šmírovat za záclonu v jejím bydlišti, onanoval před ní v kanceláři atd.). Vždyť toho svého času byly plné noviny. Tato bublina jaksi splaskla a teprve pak si vzpomněla na úplatek. Ale máte pravdu, vztek v sobě nedusila, ten z ní doslova sálal. Ostatně, kde asi vzala paní Marcelka (bývalá sekretářka a později neúspěšná podnikatelka) peníze na ty nejdražší advokáty? A proč veřejně lhala, že s udáním nemá nic společného (do doby, než to prozradil jeden z jejích advokátů)?

Parafrázuji Váš závěr: "Z hlediska historicke spravedlnosti je nutno rict, ze je velmi krute, ze nekteri lide ztratili soudnost".

Karim 11.6.2007 15:56

Nekteri politikove (s jinym zazemim) by se i tomuto hrave ubranili.....

...pokud by meli rodinny background z ksc nebo stb, nebo alespon nejaky vliv u socdem, PCR by na ne takoveto kraviny mela strach vytahnout.  Pokud ano, tak by bratrsvo zasahlo - nabidlo by nejakou protisluzbu  u vysetrovani nejakych sibalstvi.....

Jina situace je, kdyz politik zadne rodinne zazemi v byvale ksc nebo stb nema, a vypada na to, ze by mohl odloudit od socdem pracujici masy.    Nezapomente, ze Cunek byl zvolen 70% hlasu.  Nabizi se paralela s Reaganem - ten take nebyl zadny slozity intos, ale hlasy pritahnout umel.  O duvod vic Cunkovi poradne zatopit - at se stalo co se stalo.

Marcelku poslal socdemakum sam satan (nebo socdemacky panbuh?)...... 

Karim 11.6.2007 15:46

Jinak humor s "zadne niceni zeme jsem nikdy nevidel" silne ocenuji.......

....videl jsem par zelenych, kteri se z toho clanku malem zblaznili.    Pokud jde o niceni zeme atd, tak je pan profesor opravdu vesela kopa......

4etnář 11.6.2007 15:43

Je patrno z příspěvků,

že demográzlie v naší společnosti bují a demokracie již téměř neexistuje. Díky masovému zpracovávání mas a hlavně mládeže-o tu nám jde především-že,se politická gaunerština stává normou chování a jednání, jak úspěšně jásají i zde přítomní.

Karim 11.6.2007 15:42

Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Je mozne ze se Cunkovi nic nedokaze - to bych cekal - Obst nedokazal nic ani Hucinovi.  Ukolem Obsta nebylo neco dokazovat, ale sepsat spis a obzalovat - i kdyby mel varit z vody - dtto jako u Hucina. 

Herakleitos 11.6.2007 15:39

Re: Re: Re: Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Už aby jsi trajdal hň-pe. Je tě tady plno a kvákáš nenávistné nesmysly. Typuju tě za bývalého domovního důvěrníka. Pozor brzo budeš převlékat kabát. Ale ty si poradíš, zařadíš šaltrpáku nalevo, ono se to u nás tak dělá. V tom jsme borci. Čunek-nečunek měl položit funkci a v případě neviny se zase vrátit. Tak se to ve vyspělé demokracii dělá. Máte toho plné držky, ale jen když se vám to hodí do krámu. Teď už neřvete předčasné volby co_ Bojíte se poté deformě, že dostanete na p-del, a to dostanete to si pište.

Karim 11.6.2007 15:38

Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Rychly spad vysetrovani u PCR je notoricky dobre znam - Hucin byl fanatickym  magorem Obstem pronasledovan nekolik let za pumove atentaty, nakonec z toho byla spatne vyplnena neschopenka.

Sam jsem byl svedkem vysetrovani stbackeho obrtunelu - vysetrujici policista mi rekl ze je proti stbacke mafii bezmocny, ze se to bude setrit treba  6 let a pak se to odkopne do autu -  a tak se i stalo.  V tomto pripade schazelo ta tridni nenavist ktera Obsta hnala proti antikomunistovi Hucinovi a proti katolikovi Cunkovi.

Tolik k nestrannosti vysetrovani PCR a SZ.   

Karim 11.6.2007 15:30

Nevim, jestli zasah Vesecke je uplne cisty, ale spouste lidi je na bliti.....

....z jinych veci - napriklad jak OBST (s backgroundem stbacke rodiny) celkem sikanozne a nenavistne roky pronasledoval  Hucina kvuli pumovym utokum, a pak z toho byla spatne vyplnena neschopenka.

Dale z toho ze desetimilionove az stamilionove az miliardove tunely vysetruji narudla bratrstva v PCR tak opatrne, aby se nic nevysetrilo (Salzman, Tesar, Prochazka, Kraus, Jansta atd atd) zatimco Hucina na zaklade nejakych nepodlozenych fantasmagorii dohnali malem do invalidky a Cunka honi prakticky jen na zaklade vypovedi ovividne prolhane a vyderacske sekretarky. 

Tim nerikam, ze Cunek nikdy nic nevzal - jen je trochu na bliti, ze se Obst snazi postavit zalobu na vypovedi psychopaticke lharky Urbanove  - podobne jako v pripade Hucin asi vari z temer ciste vody.   

Je velky rozdil, jak sjou vysetrovani byvali clenove ksc, stb, korytari socdem atd a jak jsou vysetrovani lide, kteri v techto bratrstvech nejsou. 

Ivan 11.6.2007 15:28

To je národ

Proč jste byli troubové na Letné.....Hlavně pro to aby takové šaškárny Čunkovské se už nekonali........................................................................................Všichni jste Čunkové

Fanda 11.6.2007 15:24

Re: Re: Jsem opačného názoru

Uz jenom to, jak to vsechno oddaluje, o necem svedci. Prece kdyz ma ciste svedomi, tak se nemusi niceho bat, ne ?