23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Boj o Čunka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sid 11.6.2007 15:19

Re: Jsem opačného názoru

Ano, Cunek bojuje za nas vsechny! Kez by vsichni poslanci, kteri byli podezreli se nechali vydat k vysetrovani!

Navod k "odstreleni" nepohodlneho politika:  

1) "Vzpomente" si na "pripad 5 let stary. Na jeho pravdivosti nezalezi, muze byt vymyslen zcela, nebo jen castecne. 2) Statni zastupce se domluvi se svedkyni, jak bude vypovidat 3) Nez to udela, vysetrovatel nevysetruje, aby jim dal cas. Ono se to take politicky hodi, dava take cas protivnikum ve vypadech na obvineneho. 4) Kdyz nahodou na tuto komunikaci obvineny prijde a zada o napravu, spustime dalsi hystericky krik, ze jde o spiknuti.

Dejte Cunkovi a vysetrovatelum pokoj, ono se brzy uvidi, kdo je nevinny...

Karim 11.6.2007 15:15

Na Hrade by vam lokajstvo moc nereklo - staci se preptat chudeho plebsu z predrevolucnich pusobist nynejsiho pana profesora.....

.....mohli byste se dozvedet i neco veseleho o vedecke kariere byvaleho ksc pana Dyby atd atd......

...jinak na hrade je ted personal celkem dostatecne usluzny a loajalni  (po zkusenostech se sarajevskym atentatem si uz clovek da pozor......)

fafnir 11.6.2007 15:10

Re: Úlet Vesecké......

Arnošte,nedostal jste dotace,a doufáte,že od někoho jiného je získáte:-/

Kajda 11.6.2007 15:08

Re: Re: Re: Re: Klaus

R^;-D

kerim 11.6.2007 15:02

Re: Re: Čunek a Gross - Gross neodesel proto ze je lhar ale protoze je SMESNY a TRAPNY lhar....

To je ten Obst, co dela taky do fotbalu?

Fanda 11.6.2007 14:55

Re: Re: Re: Jsem opačného názoru

Je asi horko, vubec jsem to nepochopil.

vladimír314 11.6.2007 14:54

Re: Úlet Vesecké......

... můžeme získat. Kamarád byl jednou jako expert "na cosi" v nějakém parlamentním výboru, kam "to jeho" patřilo. Až všechno projednali, tak mi řekl, že to byl okamžik kdy se mu chtělo opravdu okamžitě emigrovat, protože s jakými se tam setkal telaty, to prý ještě nezažil, pravil. Možná i na rozpuštění parlamentu bychom mohli mnoho získat. Ale jak tam dosadit ty správné lidi, že jo, that's the question. ;-)

Malý Aston 11.6.2007 14:53

Re: Re: Jsem opačného názoru

Copak u Jelínka máte přestávku,nebo je to úkol do zápočtu?:-D

Malý Aston 11.6.2007 14:53

Re: Re: Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Já osobně musím připustit,že hlavu na špalek nepoložím .Ale mé životní zkušenosti mi velí být ve střehu. Na začátku bylo udání,napsané nejdražším advokátem v Praze pro Marcelku z myslivny.A jakmile bylo podáno začali komančové a socky řvát jak pominutí.Dokonce u Janečka na Čt1 dostala Marcelka prostor veřejně někoho pomlouvat. Tím pro mne celý obrázek divadelní hry jak zlikvidovat stávající vládu a uchopit moc do rukou KSČM+ČSSD byl ukončen.Pokud se zjistí,že státní zástupce byl včetně toho policisty řízen z Lihového domu,beru pas a trajdá prchám než nás zase obeženou ostnatým drátem.:-D

Fanda 11.6.2007 14:49

Re: Jsem opačného názoru

Čunku bojuj! Jses uplne nevinnej. Hledej stale klicky a vytacky, at na tebe nic nevyleze. Hledej neustale nejake procesni chyby .... Funguje to, vsak to dobre vis. Mnohym jinym to prochazi tak proc zrovna ty bys mel byt vyjimka. Svobodne si jako kazdy jiny obcan vyber, kdo te bude vysetrovat, kde te budou vysetrovat a kdy se to zverejni. Bojuj o ty stejna prava, jako mame my ostatni. Ja ti naprosto verim. Uz od te chvile, kdy jsi do televize prohlasoval, ze po tvem zvoleni za predsedu KDU-CSL se postaras o to, ze Kalousek a Svoboda nebudou mit tak velky vliv, jako driv. Vidim, ze plnis sve slovo a dohlizis na ne nejen v KDU ale i ve vlade.

Buvol 11.6.2007 14:46

Re: Re: Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Jasně! On tomu úplatku říká provize ..  a to se přece smí ....

Vocílka 11.6.2007 14:43

Re: Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Máte jistě pravdu. I já očekávám,že se urychleně objeví informace o kterých píšete. Je to jen logické pokračování. Já osobně si myslím, že pan Čunek je křišťálově čistý a velmi brzy se to prokáže.

jirka.s. 11.6.2007 14:42

Re: Re: Re: Klaus

Jestli von nedělá na hradě domovního důvěrníka!

jirka.s. 11.6.2007 14:37

Re: Re: Re: No přeci.

Soudruh Vízek ti to vysvětlí, jak jsme byli všichni v odborech a jak nás oslovovali soudruhu i na složenkách! A že bych zrovna tobě, milicionáři, měl vysvětlovat, původ tohoto tykání? Nenech se vysmát!

Malý Aston 11.6.2007 14:35

Re: Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Oprava-Benešové!

Malý Aston 11.6.2007 14:34

Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Děláte to blbě.Svalovat to dnes na chudáka státního zástupce,když to posral Paroubek s Rathem,to Vám nikdo nebude věřit.Mám dojem,že se Vám to vymklo z rukou.Nasrat nejvyššího prokurátora,který Vám šel na ruku není dobré.Drobná poznámka bývalé a vyhozené a nyní zase příznivně nakloněné soudružky Burešové o tom,že má informace kdo a kde a čím si telefonuje svědčí o tom,že mají svého řídícího důstojníka neboli krtka přímo někde u Vesecké.Takže paní Burešová již nikdy nemůže být státním zástupcem neboť se stala političkou,krtek bude vyhozen a snad se ven, a já doufám že ano dostanou všechny informace které budou svědčit proti soudruhovi Obstovi a tomu policajtovi jak sbírali informace od senátorů,jak radili Marcelce co má říkat i informace proč Novák kámoš Marcelky napsal to udání.Klidně se vsadím,že tyto informace budou na netu.:-D

jirka.s. 11.6.2007 14:32

Re: Re: 3.500 stran

Výborné, Astone! Až na ten Biskajský ZÁLIV!

Iva 11.6.2007 14:31

Re: Re: hláska

Vy snad nejste pravicový volič? Jen volič téhle podivné chásky co je u vlády. Ta je tak pravicová jako vy chytrý. Ale hulvát jste určitě stejný jako váš guru i když myslím,že v takovém balíku nebudete a proto myslím,že i přes vaši bojovnost  za jejich věc by si o vás neotřeli ani špinavé boty

jirka.s. 11.6.2007 14:28

Re: hláska

To, že Vesecká netušila, co je soudruh Obst za týpka, to jí mohu a nemusím věřit! Ale pokud teprve dnes, po x měsících, zjistí, že causa Čunek tomu gaunerovi nepřísluší, tak nevím, co si o tom mám myslet. Pokud někdo snad namítne, že čekala, až dostane oficiální protest od Čunkových advokátů, tak tuto námitku též neberu. Pokud je mi známo, tak ti advokáti rozhodně nejsou žádná ořezávátka ex offo a předpokládám, že to bylo to první co učinili! Proč nekonala hned tehdy, o tom se můžeme jenom dohadovat, zrovna tak jako o tom, proč nakonec prozřela, ale až nyní!

Stanley 11.6.2007 14:27

Re: Re: Čunek a Gross - Gross neodesel proto ze je lhar ale protoze je SMESNY a TRAPNY lhar....

 Paní  U , možná netrpěla sexualním obtěžováním ani 5 minut a to je právě  ta největší Čunkova  chyba !

Milda 11.6.2007 14:26

Jsem opačného názoru

Čunku bojuj! Vzdáš-li to, uděláš-li jen malý (byť z hlediska slušnosti nutný) ústupek, sežerou tě!

Buvol 11.6.2007 14:26

Re: Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

"pana Čunka urychleně očistí" ... kvůli tomu to přece dělali ....

Buvol 11.6.2007 14:25

Re: mate trochu pravdu az na to, ze .....

Zajímalo by mě, v čem ten Topolánek "dosáhl lepšího výsledku"? Snad jedině v počtu levobočků ..... a napsat o něm, že je zmatený, je čiročirý eufemismus, neplést s feminismem ....

Vocílka 11.6.2007 14:22

Dá se předpokládat, že teď již veci dostanou rychlý spád

Nový státní zástupce zjistí, že všechno bylo špatně a pana Čunka urychleně očistí. Také by bylo hloupé pro nějakého blbého půl milionu ohrožovat docela fungující vládu. Paroubek může třeba vzteky puknout, ale nic s tím nenadělá.

hans 11.6.2007 14:21

Re: to je divné...

nein - dal se ted do trapeni pratel pana Cuka a jeho postoje  k tmavym spoluobcanum.

Stanley 11.6.2007 14:20

Re: Re: Úlet Vesecké......

Nebo to napsala pí. Benešová.  Vypadlo ji  A .

Jana 11.6.2007 14:17

Re: Re: Co je to - půl miliónu ?

Moc by mi zajímalo, jak se dá spočítat, kolik má rodina utratit. Kamarádova rodina má asi dvojnásobný příjem než naše, přitom jsme zrekonstruovali dům bez hypotéky a on dokáže utratit všechno a ještě má hypotéku - jenže on si kupuje nová auta na leasing, my kupujeme ojetiny. On chodí běžně s rodinou na oběd do hospody, my výjimečně. Prostě je to nespočitatelný - on nám například nevěří, že jsme schopni i z našich příjmů ještě ušetřít (mimochodem, asi tak 100 tisíc ročně).

Stanley 11.6.2007 14:16

Re: Re: Klaus

 Soudě podle Vašeho příspěvku, Vy musíte znát pana prezidenta opravdu důvěrně !  Vy jste asi jeho "kamarád" , nebo komorník, nebo někdo ,kdo se mu do očí "staví " a po straně špiní a pomlouvá !

Malý Aston 11.6.2007 14:15

Re: Re: Čunek a Gross - Gross neodesel proto ze je lhar ale protoze je SMESNY a TRAPNY lhar....

Všechno,co píšete je pravda.Jen neznám jak to vysvětlit sockám,kteří jsou zde placeni aby šířili lži a pomluvy.Nevím,zda za to může Jelínek ředitel přípravky mladých komoušů nebo Paroubek nebo Rath. Jak je možné,že jejich ideologická zabedněnost jim nepřipustí myšlenku,že to může být i jinak. Kolik komoušů a socek,kteří se k nim přidali hlasovalo o smrti Horákové a až po letech jim bylo oznámeno,my jsme Vás debilové zmátli,nemáte poslouchat kdejaký náš žvást.Za jejich rodnou stranu jsou schopni zavřít kohokoliv jen když jim to přikáže Paroubek.Pokud pan Čunek bral,nechť ho zavřou ale pokud je to jen myšlenka Marcelky a režiséra příběhu,tak je to od socek pěkně hnusné.:-D

PetrK 11.6.2007 14:11

Paroubka a jeho satrapy

může trefit šlak, ale paní Veseckou do parlamentu pustit nechce. To je demokracie po paroubkovsku.