23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Boj o Čunka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Olinka 11.6.2007 14:10

Re: No přeci.

pani Veseckou jmenovala minulá vláda

Malý Aston 11.6.2007 14:04

Re: Úlet Vesecké......

Arnošta já znám,ten by to nenapsal.To píše Rath.:-D

Karim 11.6.2007 14:02

Re: Klaus

pana Klause asi neznate moc zblizka - jiz za stareho rezimu ve stataku a progostaku mel povest cloveka, ktery vtipky spartne snasi. 

Pan Klaus se smeje jen tehdy, kyz se mu podari rozpalit zelenaky dobela (napriklad vtipnym tvrzenim, ze zadne niceni zeme nikde nevidi a nikdy nevidel, nebo ze reditel kliat ustavu je "blazen ktery veri na oteplovani".)

Vtipky stejne rozverneho razu proti sve osobe pan Klaus snasi dost nerudne a spatne - proto je obklopen prikyvovaci - nezavislejsi povahy typu Klvane u nej nepreziji 2-3 tydny.  No kazdy je nejaky..... 

Karim 11.6.2007 13:56

mate trochu pravdu az na to, ze .....

..misty zmateny topol pres namoceni do VAE dosahl lepsiho vysledku nez brilantni narcis Klaus nebo gumovy buldozer Parub a  dale ze Cunek asi neni takovy xenofob, kdyz neplaticum PUJCILI na vlastni domky  a dale ze popularita cunka u prosteho lidu na Vsetisku je dost vysoka a nijak moc neklesa. Coz je duvod pro zavilou nenavist k Cunkovi z kruhu politicke konkurence.

Co se tyce reformy - neustale navysovani dluhu kvuli populistickym davkam nikam nevede - lidove se tomuto hospodareni rika letadlo a v ekonomicke mluve "Ponsiho podvod".  Kdyby byli u vesla socdemaci, museli by podobnou reformu udelat taky - nebo by CR cekala menova reforma argentinskeho typu.  

Vodák 11.6.2007 13:55

Klaus

Pane Doležal,

je škoda, že jste v pěkně napsaném a výstižném příspěvku neodolal otřít se o Klause. Vaše posedlost  Klausem Vám ubírá na důvěryhodnosti a Klaus se tomu asi směje.

arnošt 11.6.2007 13:48

Úlet Vesecké......

Rozhodnutí Vesecká je absolutně mimo její pravomoce a jako normálnímu občanovi je z toho bordelu na blití. S Čunkem jsem v loňském roce musel jednat a věřte mi, že jeho odchodem ze všech funkcí můžeme jen získat.......

Karim 11.6.2007 13:47

Re: Čunek a Gross - Gross neodesel proto ze je lhar ale protoze je SMESNY a TRAPNY lhar....

... a to sice diky tomu, ze Gross je totalni nezkuseny jeliman a neumi na rozdil od Krausu, Kalousku, Tlustych, Janstu a Mladku ani poradne a drze lhat.   Na Grossovi bylo prilis jasne videt, jak lze.   

MFD vybalila vse naivni matinka Grossova, kterou Gross obelhal pro klid v rodine jako prvni. Povesil ji na nos Vika.  Toto je chyba - vnitrni kruh rodiny musi lhat konzistentne stejne. Pak uz se to vezlo - Vik take neumi drze lhat, profesionalni lhari Rod a Simkanic zasahli prilis pozde.  Nicmene PCR je k blabolum stb-ksc-socdem klik shovivava a nezna a vsechny ty sr.cky mu "uverila".  (nutno dodat ddto jako neuveritelne blaboly Kalouska o jeho byte za 6 mega atd.)

Grossovym, Vikovym a Rodovym bachorkam neveri ani male deti. Gross neni drzy lhar jako Kalousek, Tlusty nebo Michal Kraus, Gross je SMESNY lhar - politickla strana nemuze mit za predsedu smesneho kaspara, i kedyz jej policie "ocistila". 

V pripade  Cunka jsou argumenty mnohem slabsi - Cunek vyhrabal celkem verohodny papir, odkud pul mega ma (z union banky), HB tvrdi, ze ma ucetnictvi v poradku, a patrne ma, pokud by meli nejake vylhane vuydejky z kasy, urcite by to Obst jiz pustil do tisku.  Urbanova je patologicka lharka a vyderacka  -sexualni obtezovani trpela 5 let kvuli peknemu platu, vytahla to po 5 letech aby se pokusila vyrazit z cunka nejake penize do businessu.  Az cunek jeji dopis zverejnil, 'vzpomnela si' na 5 let stary uplatek.

Obst je potomek fanaticke komunistivcke rodiny - byl ovcividne vybran diky tomu, ze se osvedcil pri pronasledovani Hucina. Hucinovi Obst neprokazal ani pumove atentaty - jen spatne vyplnenou neschopenku, ale pronasledoval jej tvrde ku spokojenosti stbackych mafii nekolik let.  to je hlavni duvod, proc byl Obst dosazen na Cunka.     

ŽA 11.6.2007 13:34

Re: Re: Já nevím, proč je pořád kolem toho tolik křiku...

Tak proboha nemluvte, vždyť vás nikdo nenutí...

Karim 11.6.2007 13:29

S ohledem na prevazujici vliv stb-ksc kamaradcoftu u PCR, socialiste ani nemusi....

...nic moc ovlivnovat.  Stb-ksc mafie jsou castecne sympatizanti CSSD, zastecne prakticti lide, kteri vedi, ze pripadna koalice CSSD-KSC by se jim za pronasledovani Hucinu a Cunku a tichou toleranci Grossu, Maldku, Janstu a kaspara kakaoveho Krause jiste positivne revansovala.

Ku spravedlivemu  postoji p Tlusteho - "drive ksc parta"  v konsole drzela basu nekolik mesicu vcetne Tlusteho - Tlusty se spravedlive rozhorcil a vse vybalil az kdyz prisel neprozretelny prikaz od spicek socdem  Tlusteho z konsoly vystvat.  Tlusty ocividne o misto v konsole hoidne stal,  i seriovy prodej dluhu okolo 60 mega s 50% diskontem je zajimavy, kdyz uz se nedostanete k prodeji 11 miliard za 1 kc (pricemz navic hodnota tech 11 miliard reflektuje vycuranost vedeni stare IPB).  Smutna vec - spoluprace narudlych mafii z socdem a ods byla na chvili nemile prerusena. 

Psí vrah Čumil 11.6.2007 13:28

Re: Re: Já nevím, proč je pořád kolem toho tolik křiku...

To je argument? Aha...8-o

Džejkej 11.6.2007 13:26

Čunek a Gross

Ke kauze Čunek se hodí přirovnání: "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". Před dvěma lety si lidovci podobně zasedli na tehdejšího premiéra Grosse. Proto se teď nemůžou divit, když někdo podezírá z nekalé činnosti Čunka. Nebo byly v Grossově aféře přesvědčivější důkazy?

Malý Aston 11.6.2007 13:19

Re: Já nevím, proč je pořád kolem toho tolik křiku...

Máte pravdu a k tomu ještě spojená dvoukoalice komančů ze socek a komoušů,deroucí se k vládě.Škoda mluvit.:-D

třetí 11.6.2007 13:15

Re: Re: No přeci.

Nechápu odkud se bere to tykání, pane. Žeby z LM ?

Psí vrah Čumil 11.6.2007 13:13

Já nevím, proč je pořád kolem toho tolik křiku...

Premiér, jehož dluhy ve zkrachovalé firmě financovali občané prostřednictvím bankovních ústavů, neodstranitelný vicepremiér, jenž staví svou popularitu na xenofobních žgrandech pro bulvární média, nemohou vygenerovat nic jiného, než prapodivná rozhodnutí paní Vesecké, nadto ještě nejpodivnějším okamžiku. A tento spolek navrhuje důvěryhodnou finanční reformu? I propána, abych tak zdráv byl...;-P

Karim 11.6.2007 13:12

Na jedne strane vyrvani pripadu Obstovi muze byt diskutabilni....

...na druhe strane, jak to tak priuslo, ze notoricky narudli pronasledovatele Hucina byli "nahodou" nasazeni i na Cunka?  Narudla expozitura  v Ostrave opravdu nemohla najit mene zaujateho cloveka nez patentovaneho pronasledovatele Hucina, fanatika Obsta z stbacke rodiny?  Mohli ale nechteli - zkoupani Cunka se byvalym ksc jak v socdem tak v ods hodi - pres cunkovu a topolovu politickou mrtvolu by mohli upect velkou koalici a mit klid "na cinorodou praci" - pri rozprodeji zbytku konsoly atd.   

Pokud nekdo trpi iluzi o nestrannem vysetrovani PCR, pak vezte - sami policiste mi rikali, jak opatrne se musi vysetrovat zaslouzili soudruzi se zazemim stb, ksc nebo socdem.  V TV se jiz par pripadu objevilo, jak policie po nekom sla a kdyz zasahlo bratrstvo ksc-stb, najednou byla dukazni nouze.  Dtto slepa duvera policie v Grossovy bachroky o vikovi, vikovy bachorky o rodovi atd

Toto si porovnejte s tezkym mnohaletym pronasledovanim Hucina obvineneho Obstem z pumovych atentatu, z nich nakonec zbyla spatne vyplnena  neschopenka. 

jirka.s. 11.6.2007 13:09

Re: No přeci.

Ta "demogracie" tě se/re, viď, milicionáři! A ty bys tak strašně rád zase vytáhl tu naftalínovou uniformu lidových milicí, z pod postele vytáhl AK 47a zkusil si také  zastřelit nějakou tu Danuši Muzikářovou, jako v 69tém tví soukmenovci v Brně, viď?

kopec 11.6.2007 12:59

Re: Totéž se může stát kdekomu

pane jardac, dekuji vam za tak precizni informace.Poprve ctu nejintimejsi informace ze vztahu Cunek -Urbanova, jichz jste byl zrejmne ocitym svedkem.dokonce jste videl jak dusila v sobe vtzek ,kdyz ji nadsamec Cunek odmitl. Z hlediska historicke spravedlnosti je nutno rict, ze je velmi krute, ze se nekteri lide naucili vubec psat.. Cunek sam udelal tu chybu ze se nechal pristihnout driv, nez si nakradl na Sokola.Kdyby vzal 100 mega byl by uz davno z obliga.

Raul 11.6.2007 12:47

Re: Re: Re: Re: hláska

Vyšetřování skončilo, zapomeňte!

Mell 11.6.2007 12:24

Re: Re: Re: hláska

R^R^R^ znamená souhlas s Malým Astonem

Mell 11.6.2007 12:23

Re: Re: hláska

R^R^R^

Mell 11.6.2007 12:22

Re: Re: Re: 3.500 stran

R^R^R^

Malý Aston 11.6.2007 12:10

Re: Re: Re: hláska

Udělala neudělala,šetření bude pokračovat.Nebylo zastaveno a přijdou mladí lepší vyšetřovatelé,ti již něco najdou.A co se týká těch dvou loupežníků,ti si kradli dle mého v rámci zákona a jejich jedinou výhodou je to,že se nesrali do politiky.Takže šikovný advokát a vyseká je ze všech průserů.:-D

Malý Aston 11.6.2007 12:05

Re: Re: Totéž se může stát kdekomu

Jasně,je jen podstatné aby se člověk nesral do politiky.Když kradeš jako nepartijní serou ne tebe.Jakmile začněš krást jako partajník musíš se podělit s těmi i oněmi a jednou zapomeneš a máš za krkem Kočku.A pak pátrají,přeci není možné aby byl čistý jako Lilie.Něco se vždy najde a když se nenajde,nastoupí Marcelka a jsi vedle jak ta jedle.:-D

I-Worm 11.6.2007 12:01

Re: Některé stereotypy pana Doležela.

inu, přezkoumat kolik Urbanová těm právníkům platí a jestli to odpovídá jejich běžným sazbám, to by jistě stálo za úvahu.

ŽA 11.6.2007 12:00

Re: Re: hláska

Problém je v tom, že svým rozhopdnutím udělala Vesecká minimálně dvě procesní chyby...v tzv. právním státě, kde úředníci ministerstva spravedlnosti neumí počítat do čtyřiceti a Pitr uteče taky...Astione, tomu co píšete nemůže věřit ani takový radar  jako jste vy...welcome, astonku, já Ti tleskám...

I-Worm 11.6.2007 11:56

Re: Proc se ve firme

kdyby to vybrali na dvakrát, nebo nedejpámbu na třikrát, to už by bylo na zastřelení bez soudu.

I-Worm 11.6.2007 11:55

Re: Svaz politologů, pokud existuje.

vrána k vráně sedá. To máte jako Železný a Bobošíková...

I-Worm 11.6.2007 11:50

Re: Totéž se může stát kdekomu

ále, každej něco provedl. Akorát u toho Čunka se ještě nepodařilo přijít na to, co vlastně. Ale když budeme pilně vyšetřovat, něco se najde.

Lerak 11.6.2007 11:48

Re: Re: Re: Pokud mně pamět neklame, Ta první verze obžaloby je skutečná??? Pokud ano, pak celá obžaloba je dílo šílenců.

Pro mne další čtení příspěvků již není zajímavé. Richard to shrnul výstižně. Ostatní jsou tlachy levičáků, ale i pravičáků.

richard 11.6.2007 11:41

Re: Re: Pokud mně pamět neklame, Ta první verze obžaloby je skutečná??? Pokud ano, pak celá obžaloba je dílo šílenců.

Ta první verze je skutečná, nejdříve ho skutečně zažalovala za sexharašení, pak ji ovšem asi někdo upozornil, že Češi v těchto causach ještě nejsou tak zblblí jako Američané, tak přišla z verzí, že si vzpomněla, jak před přepočítával Čunek prachy a řekl jí, že to má z úplatku. Nicméně Urbanová je nástroj, nikoli původce. Čunkova aféra vznikla dva dny poté, co Čunek poslal do háje Paroubka s návrhem koaly ČSSD + KSČM + KDU, pak najednou si samoživitelka Urbanová najala nejdražší advokátní kancelář v republice a začala si po pěti letech vzpomínat na Čunkovi zločiny. Novinářská klaka se svojí mediální kampaní, Paroubek osobně, podivný Obst, denodenní prohlídky poldů na vsetínské radnici a mejlování poldů se svědkyní, aby se dohodli na otázkách pro další předvolané přišlo až posléze.