6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
TUTU 16.3.2007 12:22

Re: Re: ach jooooo

Pane, pokud jste to opravdu Vy, kterého prezentují televizní šoty  -  tady v diskusi si lidé "povídají"   a příspěvky jsou na nejrůznější úrovni. I zde můžete najít autory, kteří přinášejí své argumenty. Obávám se, že i na rakouské straně jsou  lidé, kteří k Temelínu hovoří s emocemi bez argumentů. 

Ovšem v hodnocení úlohy pana Bursíka a   naopak paní Drábové se skutečně shoduje většina zde diskutujících.  Ale na  řešení hloubky daných problémů zdejší diskuse nemůže postačit. To musíte činit v politických kruzích v rámci Parlamentu ČR.  Podle mého názoru byla chyba v  ustanoveních  smlouvy z Melku, která opravdu není standardní smlouvou.

Jeremi 16.3.2007 12:20

A dnes

Dnes ste v "černobile" nič neposrali,moji milí neschopní.

a m i Z .M 16.3.2007 12:14

Jistě, když je řeč

o blbosti, nemůžete chybět !

TUTU 16.3.2007 12:13

Re: stránky

Bydlím v Praze, ale Váš nápad se mi moc líbí. Díky.

a m i Z .M 16.3.2007 12:12

Proč bychom její

práci znevažovali ještě my, když to dělá tak suverénně např. blábolením o vyváženosti sama?

zen 16.3.2007 12:10

Re: Bursík je větší vůl, než se ze začátku

Ano, útok na Temelín znamená útok na energetickou soběstatčnost. A všichni víme, že energie už dnes jsou strategickou surovinou.  Na něčí přání  "zrušit" Temelín znamená pro budoucnost dovoz elektřiny od těch států, které od jádra neupustily (za drahé peníze).

l 16.3.2007 12:10

Nema co delat

Skutecne se na to zeptejte nekoho, kdo tam pracuje. Uvidite, ze je to v JE takova nuda, ze to nekteri nemohou vydrzet a odejdou. Nebo tam zustavaji jen pro penize, ale ne pro nejakou spokojenost s praci. Podobne se muzete zeptat nejakych hlidacu v supermarketu, jestli je to bavi. Je to takova nuda, ze je to nemuze bavit a navic ti hlidaci berou malo penez.Navic, protoze berou malo penez, je tam velka fluktuace.

Otazka spolehlivost se da studovat z ruznych hledisek. Jen uvedu matematickou teroii v podstate zalozenou na teorii pravdepodobnosti a statistice a dale se podobnymi otazkami zabyvaji psychologove a sociologove. Jenze to jsou odborne zalezitosti, coz znamena leta studia. Ti, co vystudovali jen fyziku o tom nemaji ani poneti, coz uvadim jen jako priklad jeden z mnoha. Hlavni je, ze se hodne keca.

Radko Pavlovec 16.3.2007 12:08

Re: Re: Re: Vlastizradce

Vážený pane Brezino,

že patříte k jaderné lobby jsem usoudil na základě Vašich článků. Pod tímto pojmem nemyslím automaticky, že se musí jednat o placené osoby. Může se samozřejmě jednat o lidi, kteří prostě mají tento názor. Váš boj s křivým obviněním Zemana jsem sledoval a v žádném případě zde nechci naznačovat, že měl pravdu.

Stejně tak můžete mě zařadit do "protijaderné lobby". Odpovídá to mému názoru, ke kterému jsem po letech v problematice energetiky došel.  Celé roky jsem pracoval bezplatně v oblasti NGO a nyní se této problematice věnuji z větší části profesně. Jistě uznáte, že jsem se tím nikdy netajil - viz např. mé internetové stránky.

Co ovšem považuji za zajímavé, je Vaše formulace "placen za svůj boj proti českým ekonomickým zájmům". Ta bohužel ukazuje, že považujete zájmy jaderné lobby automaticky za zájmy České republiky. Tomu tak však není. Projekt JETE zatím přinesl České republice ztrátu zhruba 160 miliard korun (investiční náklady + úrok za dobu výstavby). Z toho výplývá, že České republice škodí právě jaderná lobby, která prosazuje ekonomicky nesmyslné projekty na úkor českých spotřebitelů a daňových poplatníků. Jenom se trochu divím, že právě Vy, který zažil co je křivé obvinění na vlastní kůži, nemá problém je vznášet vůči jiným.

Pěkný pozdrav, Radko Pavlovec

Jan Hájek 16.3.2007 12:06

dálkové zapínání/vypínání odběru el. energie

po rozvodné síti je již dlouho spolehlivě používané. Navrhuji, aby přípojky pro zelené, ministry za zelené, členy této strany a aktivisty na různých demonstracích, byly zapojeny přes tato zařízení, která povolí odběr jen pokud budou skutečně dodávat energii "ekologické" zdroje a jen do výše jimi dodaného výkonu. Myslím, že by je to rychle vyléčilo.

zen 16.3.2007 12:06

Re: To by si

Ta paní, o níž hovoříte -  Ing. Dana DRÁBOVÁ, PhD.

 - je odbornicí a během svého působení ve funkci předsedy SÚJB (a také předsednictví Mezinárodního sdružení jaderných dozorů zemí EU) prokázala, že je v oboru vysoce kompetentní a my laici bychom asi neměli její práci znevažovat.  Je spíše k zamyšlení, proč tento státní úřad chce pod svou kompetenci momentální ministr životního prostředí.

Zaplať Pámbu za Jihočeské taťky.

honzak 16.3.2007 12:04

Re: Tahle česká věcnost

sklapni, troubo!

čtenář 16.3.2007 12:01

Bursík je větší vůl, než se ze začátku

zdálo. Původně to vypadalo, že on sám si na ty zelené přiblblosti nehraje, že je shovívavě nechává jen těm sirotkům po Patočkovi a Beránkovi, kteří ještě v SZ vydrželi a že jen, aby se neřeklo, občas plácne nějakou pitomost jako malou úlitbu svým fanatickým spolustraníkům. Teď to ovšem vypadá vážněji. Útok na Temelín, kdyby se podařil, může dostat tuhle zemi na kolena. Podařilo se mu sice u veřejnosti získat kladné body, když se na rozdíl od ČSSD odmítl paktovat s komunisty, ale teď je na nejlepší cestě je ztratit, což se, doufám, stane, protože si lidé uvědomí, koho si to parlamentu do vlastně zvolili.

a m i Z .M 16.3.2007 11:59

Tahle česká věcnost

aplikovaná na třídního nepřítele dokáže  pořád ještě oslnit (sice blbostí, ale oslnit)

a m i Z .M 16.3.2007 11:55

To by si

měla přečíst hlavně pí Drápová, aby už nevypravovala, že v Německu by ty neškodné JETE příhody nikdo nezaznamenal. Také by se jí mělo říct, že některé signifikantní provozní parametry (čidla) jsou propojeny přímo ke kontrolnímu úřadu. 

PetrK 16.3.2007 11:55

Herr Pavlovec, Sie Trottel,

bisher habe ich von Ihnen keine Antwort zu meinen Fragen von gestern gefunden, ale to vám asi nejde pod vousy, resp. vaši chlebodárci by vás nakopali, což asi brzy udělá někdo z našich občanů Pokud bych se včas dověděl, kdy to bude, rád se připojím. Svými duševními, na veřejnost vystavovanými výlevy působíte na Čechy hůř než ti nejzarytější sudeťáci. Jo, a kde jste vlastně doma?

Radko Pavlovec 16.3.2007 11:50

Re: Re: Údaje ministra Bursíka jsou fakta

Z toho zmateného příspěvku nejsem schopen posoudit, zda jste rasista, fašista či komunista - každopádně něco hodně odporného...

Ivan Brezina 16.3.2007 11:50

Re: Re: Vlastizradce

Vazeny pane Pavlovce,

mohl byste zde prosim vysvetlit proc mne povazujete za soucast "jaderne lobby"? Snad ne jen proto ze mam na jadernou energetiku pozitivni nazor? Neprehanite to trochu s tim spiklenectvim ruznych "lobby"? Vy jste za svuj boj proti ceskym ekonomicvkym zajmum placen, je ne. Vy mluvite za rakouskou vladu, ja jen sam za sebe. Tak kdo je tu vlastne soucasti "lobby"?

Evropan (original) 16.3.2007 11:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Brezina taky dorazil, ceka se uz jen na zastupce

klidne si posluzte, v kazdem pripade si z te infantilnosti priste zavolim Zelene, jen tak, pro tu srandu, ju ;-)

ladik12 16.3.2007 11:42

Tohle je opravdu velmi zajimave cteni

http://www.bfs.de/kerntechnik/ereignisse/berichte/qb_kf_20063.html

Mirek F. 16.3.2007 11:38

Re: Re: Re: Re: Re: Pan Brezina taky dorazil, ceka se uz jen na zastupce

Díky, že potvrzujete výše zmíněnou charakteristiku, jsem rád, že jsem se nemýlil, infantilnosti, jaké předvádíte vy, u většiny lidí v určitém věku končí. 

cb 16.3.2007 11:38

Re: Re: ach jooooo

Proc by mel kdokoliv argumentovat nekomu, kdo jen urazi, viz  "placene nicky"

cb 16.3.2007 11:36

Re: Re: Vlastizradce

V nasi zemi nase ministry jeste smime kritizovat. V Rakousku uz asi ne.

a m i Z .M 16.3.2007 11:32

Pane Pavlovec,

co se týká ministra Bursíka, tak ten se v posledních dnech zachoval spíše jako zmatený ministrant, kterému uteklo procesí. Místo koncepce nabízí diletantský chaos a pro Česko typické politikaření.

Radko Pavlovec 16.3.2007 11:31

Re: ach jooooo

Vážený pane,

od Vás jsem zatím žádné sprosté či urážlivé příspěvky neregistroval a má poznámka se na Vás nevztahuje. Myslím tím staré známé emp, delfin, člen pohraniční stráže či pavel99. Nemám chuť se jimi všemi zabývat. Úplně by stačilo, kdyby někdo konečně začal argumentovat namísto nadávek. Já jsem všechny argumenty uvedl na svých internetových stránkách. Proč zde není nikdo, kdo byl schopen alespoň trochu arumentovat? Včera mi na některý z těch placených nicků odpověděl, že nic číst nebude. Jak chce ale potom něco posoudit? Nepřipadá Vám divné, že jakmile se dostaneme trochu do hloubky problému, následují již pouze sprosté nadávky namísto argumentů?

cb 16.3.2007 11:28

Re: Údaje ministra Bursíka jsou fakta

Pane Pavlovce, od koho bude Rakousko dovazet el. energii, az nam zrusite Temelin?

Evropan (original) 16.3.2007 11:27

Re: Re: Re: Re: Pan Brezina taky dorazil, ceka se uz jen na zastupce

ale kdez, ja se jen bavim, ovsem je zajimave kolik se Vas na takovou blbost chytlo, to by stalo za studii .

oakman 16.3.2007 11:27

Re: Údaje ministra Bursíka jsou fakta

Pane Pavlovec, vzkažte těm, kdo mají peníze na to, abyste tu mohl "pracovat" na IT, že unás se za pí.oviny neplatí, my nežijeme v europionýráku, za pár let k nám budete z toh Waldviertel jezdit pracovat, tak se na to připravte lépe než MaĎar na práci na Slovensku. Blahopřeji k návratu velikána do lůna národa - die Pivken si toho žida z Braunau nezasloužili. Také doporučuji exkursi do SklavenKraftWerk Mauthausen, to je pro nás Čechy ten nejúspěšnější pokus o spalování bimasy v Rakousích

Sieg Heil!!! 

jihomoravská tchýně 16.3.2007 11:26

Re: Re: Tak mi pripada,

Naše stránky budou ke čtení co nejdříve na adrese http://jihomoravsketchyne.czweb.org  Základní informace doufám už večer.

pavel 99 16.3.2007 11:24

Re: Re: Ta agitka proti větru

"...ČEZ investuje tam, kde mu to přinese zisk..." - a zvláště když mu to přinese zisk dvakrát. Jednou za předraženou elektřinu větrníků a podruhé za zápornou regulační energii, kterou je sám "vyrovná".

a m i Z .M 16.3.2007 11:22

Je vidět,

že jste při školeních v JETE dával pozor. Ideologii silnější zdi a většího kýble jste popsal trefně. I ten outsourcing jste dialekticky zvládl, nejste Vy náhodou JETE manager?