29.4.2024 | Svátek má Robert


Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JH

7. 1. 2008 8:13
Pomluvy, urážky a hlavně vyhrožování nepřímou likvidací jako za "totality".

Vůbec mne nepřekvapuje nenávistná sprostota pisálků obhajujících vraždy, politické a ekonomické vydírání spolu s tou nejsprostší světovou zlodějnou mafiánskkého vedení USA. Opakují se stejná doporučení k likvidaci  oponentů jako to činila v letech 1945-1948 tehdejší pravicová, prodejná sebranka. Stačí si podobné články najít v tehdejších novinách. Je jen velmi smutné, že manýry pravicových "publicicstů" byť v mladších kůžích se naprosto nezměnily ve svých zadničnických výlevech. Z jedné zadnice do druhé, to je  celé umění naší "publicistiky" která se snaží svou geblsovsky opakovanou plejádou sprostých lží si opět zasloužit vlčí halíř  a uživit se!!!

0 0
možnosti

JE

7. 1. 2008 8:27
Re: Pomluvy, urážky

Je mi skutečnou záhadou, vážený pane, proč lidé jako vy neemigrují na Kubu či do severní Koreje, kde by žili v blahobytu humanistické socialistické společnosti a nemuseli by (a hlavně nemohli) čísti nenávistně sprosté výplody mafiánských pisálků?

0 0
možnosti

vladimír314

7. 1. 2008 8:08
zřejmě amíci použili

nějakou neznámou zbraň která vybuchla s epicentrem nedaleko radnice v Trokavci, následkem čehož starosta zblbl. Další epicentrum je patrně poblíž řečnického pultu Poslanecké sněmovny!!  :-)

0 0
možnosti

Fryštenský

7. 1. 2008 7:55
Soudruh starosta

z Trokavce je komunistický krkavec. Zneužívá demokracie k oblbování póvlu. Když tam v tom jeho Trkavci byli rusáci, tak držel čumák, a běda tomu, kdo by se byl proti jejich přítomnosti tehdy ozval! To by ho soudruh krkavec rozcupoval na cucky. Komunisté, vy jste palidé nehodní ani flusu!;-€;-O(Y)

0 0
možnosti

JH

7. 1. 2008 8:16
Re: Soudruh starosta

Ano sprostota bez obsahu, výhružky to je pravičácká doména společenské argumentace- to je ta jejich "demokracie".  Dnes se už komunistům nedivím, že pár takových sv ........tehdy poslali tam kam patří.

0 0
možnosti

Cato

7. 1. 2008 7:38
Je to pořád dokola:kdo nechce radar je buď komunista nebo šílenec

Zastáncům radaru a zaprodancům USA se opravdu hodí jakýkoliv argument, aby sami americkou šílenost do ČR prosadili a hlavně zdiskreditovali zastánce české svéprávnosti vůči USA. Ta kampaň je stále stejná, pořád dokola, pořád ještě není jediný faktický argument, proč by měly USA v ČR mít svůj radar a své vojáky a proč by si k nám měli zvát Rusy na návštěvu.

Naše obranná doktrína je založená na kolektivní obraně. Jsme členy NATO (stejně jako Turecko, hned vedle Íránu) a kolektivních obranných struktur EU.  Boj s terorismem jak ukazuje Irák , Afghanistán ale i např.ještě nedávno sev.Irsko, je vice policejní záležitostí než vojenskou,tady spíše pomohou vlastní bezp.síly než cizí radar,určený nejspíš pro ochranu USA před ruským útokem.Takže sebevětší strašení nepřinese jediné zdůvodnění, proč by Američané u nás radar měli mít,protože nás před terorem (ani americkým) neochrání, naopak nás přihodí Al Kaidě na seznam zajímavých cílů. Vojensky i když vezmeme v potaz nepravděpodobný útok Rusů na USA, opět budeme v první vlně cílů  raket středního doletu, které tento radar ani nezachytí.

Když to všechno sečtu, pořád mi vychází stejný výsledek: Američané nás chtějí použít jako lidský štít a návnadu pro první útok, který jim poskytne včas varování a možnost protiakce. To, že z nás v ten moment už moc nezbude, nikoho v USA, ani jejich naivní nohsledy u nás očividně nepálí. Co je ale divné, že to nepálí ani nikoho z naší vlastní vlády.

A to je politický problém, o kterém musí být referendum!

0 0
možnosti

Fryštenský

7. 1. 2008 7:57
Re: Je to pořád dokola:kdo nechce radar je buď komunista nebo šílenec

Ty nechápeš zásadní věc, a to je komunistická farizejskost a  pokrytectví.  Je tvoje chyba! Ale ty budeš ze stejného komunistického těsta!;-€

0 0
možnosti

Karel 22

7. 1. 2008 7:16
Diagnóza OK

jejich tvrzení svědčí o závažné duševní poruše, kvůli níž by už přece jenom měli být umístěni do psychiatrické léčebny - spíše by se měli stát členy ČSSD a v parlamentu zaujmout pozice vedle Zaorálka, Ratha a Paroubka. Ti přece taky nejsou zavřeni v blázinci.

0 0
možnosti

JE

7. 1. 2008 8:29
Re: Diagnóza OK

No a není celá ČSSD takový malý blázinec?

0 0
možnosti

Rpuť

7. 1. 2008 7:02
No jo, on radar přestal být mediálně zajímavý - t.j. každý den aspoň 5 článků, z toho aspoň jeden se starostou:))

A tak začal pan starosta tlačit na pilu. V hospodě u píva se toho nakecá. Jen si ještě nevšiml, že vlastně mluví o světové atomové válce...... Konec konců, lidí, kteří věří na existenci protokolů sionských mudrců se taky dodnes najde dost;-P

0 0
možnosti

S/kepticus M/aximus

7. 1. 2008 8:44
Existence protokolů je nezpochybnitelná, otázkou je jen jejich původ :-)))

Obsah též pěkně vystihuje židovskou povahu a je naprosto lhostejné jestli jde o podvrh či volný přepis skutečnosti.

0 0
možnosti

Mirek_K

7. 1. 2008 6:56
No tak ty stránky,..stránky trokavecký musím navštívit..

!

0 0
možnosti

Mirek_K

7. 1. 2008 7:00
Re: No tak ty stránky,..stránky trokavecký musím navštívit..

..ale,...kašlu na to,ten komunistickej pitomec mě nezajímá...:-/

0 0
možnosti

eTony

7. 1. 2008 6:53
Dneska to tu

vypadá na bolševický kabaret.

0 0
možnosti

vi

7. 1. 2008 6:46
Pokud je to vymyšlené, tak je to opravdu ubohost.

Chtělo by to upřesnit ten příspěvek, nenašel jsem ho. Vzbuzuje to pocit, že Wágner lže, jako když "Lidovky tisknou".

0 0
možnosti

PQ

7. 1. 2008 23:42
Re: Pokud je to vymyšlené, tak je to opravdu ubohost.

Asi po osmnácté: http://www.trokavec.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.trokavec.cz, ohlasy čtenářů, ohlas na příspěvek 87, 14.12.07.

0 0
možnosti

Mistr Jan Hus

7. 1. 2008 6:31
Obdivovatel USA je pobouřen, že si někdo dovolil podívat se špatně na jeho vzor !

Za každým svinstvem ve svět můžeš hledat USA, to je věc všeobecně známa, Wágnere, ty americký pohunku.  ;-P

0 0
možnosti

ucitelas

7. 1. 2008 7:22
Re: Obdivovatel USA je pobouřen, že si někdo dovolil podívat se špatně na jeho vzor !

Ne špatně -lživě  to je jako kdyby o vás někdo řekl že se chystáte odejít do USA.Protože Ameriku zbožňujete.A chcete zde radar, protže je to užitečné zařízení.

0 0
možnosti