25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kobylka Lajda 7.1.2008 20:07

Re: Už se zase mlží

Na palubě Titanicu tančil SSSR - až dotančil!;-D;-D;-DMy tančíme bohužel také, protože SSSR a Rusko vytvořilo takové ekologické průšvihy, že na ně dojedeme všichni: Tak si zatančí kozáčka, já si dám raději country!! Ahoj, rudý šourku!;-O;-O;-O

Cato 8.1.2008 6:59

Pro všechny

Pořád vám milí natvrdlí amerikofilové nedochází, že radar je v první vlně cílů a ten počet "protiraket" je tak nízký, protože jich do svého zničení v případě útoku stejně víc nedokáže navigovat.

Marná řeč s pitomci,vraťte se do synagogy...

SID 7.1.2008 15:54

PRD

O čem je řeč...? Jsem ochoten respektovat názor většiny. Ale ... To by musela být v naši zemi vůle bavit se o věcech veřejných formou referenda. Když něhoho (řekněmě stranu) zvolí 1/3 voličů z 50% zůčastněných, kolik asi lidí zastupuje někdo, kdo se ohání tím, že má právo hovořit za mně.

Takže, až se budeme bavit v referendu o každém PRDU, jako třeba ve Švýcarsku, pak ano, budu respektovat názor většiny. Zatím se domnívám, že RADAR je nám k ničemu, ale jak můj názor mohu prezentovat, když ani petice nejsou k ničemu. Anebo si někdo myslí, že zemička, někde v Evropě, zajímá nějakého vojenského experta, nebo nedej Bože výzkumníka, či výrobce zbraní ...? Jó, Havel chtěl zemi beze zbraní, bez fabrik na zbraně, a jak to dopadlo. Jenom přenechal trhy těm co jenom na to čekali.

Učme se rozhodovat sami o sobě a ve všem a vždycky. Chce to čas, třeba se to naučíme.

Doporučuju také porovnat "oficiální" názory s názory jiných, viz:

http://video.google.com/videoplay?docid=8988743492919612368&hl=en

karel 7.1.2008 15:11

neoral

8-o8-oodborníkna všechno,zřejmě bývalý lampasák a soudruh,něco ví o radarech.největší odborník na první zásahy,známé jako útok na první oči a uši.Zapomíná však,že první útok ba směřoval také na Jince ,ale tam už jeho útoky nesměřují,je tam totiž jeho spolustraník starosta a pak také starosta Příbrami,kterýje největší ochránce této posádky.Takže proti čemu bojujete starosto,bojujte proti jincům  a bebude mít případně cosi za vsí,protože to bude  uv nitř.voj.prostoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cb 7.1.2008 15:12

Re: neoral

Muzeme byt radi, kdyz Iran pouzije jednu ze svych vzacnych jadernych zbrani na nejakou diru v Brdech.

Cato 7.1.2008 15:49

Re: Re: neoral

Myslíš, že by mu Mušaraf nějakou půjčil?

F.VÍZEK 88.100.57 7.1.2008 15:10

Ještě chvíli...

Ještě nějakou dobu Topolánek + Čunek + Melčák + Pohanka a budeme se všichni divit, kdo a jak bude posilovat na české politické scéně.  Poslední průzkum veřejného mínění, který přisoudil současné vládní koalici 86 křesel ve dvousetčlenné Sněmovně, je varující. 

Strašit komunisty (ať je kdo má či nemá za "černochy") je možné, ale hodně levné. Neumětelství současné vládní garnitury je zvedá do oblak...  Abychom se za pár měsíců nedivili !  A kdo ponese vinu?  Občan určitě ne !

ver 7.1.2008 15:21

Re: Ještě chvíli...

komunisty netřeba strašit , oni straší sami

F.VÍZEK 88.100.57 7.1.2008 15:37

Ještě chvíli...

Z vůle občanů mají komunisté po svobodných volbách více poslanců než lidovci a zelení dohromady.  Bude-li vládní koalice pokračovat s reformami na "tento způsob" , může být KSČM za pár měsíců víc než třetí nejsilnější stranou v zemi...  

Závěr: Nemálo občanů - jak se ukazuje - vidí strašáky jinde!

Kiki 7.1.2008 15:46

Re: Ještě chvíli...

Do komunistických řad žene dost občanů vládnoucí garnitura. To co národu předvádí je do nebe volající. Většina politiků si nese na zádach batoh s penězi a je jen otázkou kdy na ně dopadne světlo.

Historik 7.1.2008 16:21

Občan určitě ano. A také může platit CELÝ NÁROD ANO

V případě Německa tomu tak bylo a o zločinech rudoarmějců ve Východním Prusku se dodnes mlčí.

Koho roku 1945 zajímalo, že Hitler odstranil nezaměstnanost a zavedl spoustu dalších opatření ve prospěch chudých?

Ale proč ne 7.1.2008 15:10

Na Saddáma, který měl svého času

mezi US a západoevropskými politiky více kamarádů, než mají dnes Topolánek a Vondra dohromady, byl před časem také smutný pohled.Vřele bych doporučoval každému českému volenému zástupci, aby si ten jeho "vis svislý" dobře prohlédli.Nikdo jim totiž nezaručí, ža by si ho mohli za nějakých pár let také zkusit.

F. Čech 7.1.2008 16:28

Pro soudruha Ale proč ne

Hleďme jak soudruhům, když nedostali po svém odstavení od moci v roce 1989 to co zasloužili otrnulo a zase zastrašují. Klekněte si vy rudý šupáku na kolena a proste nás aspoň 4 roky za odpuštění za to co jste tady s námi a republikou za pomocí svých kamarádů z Východu 40 let prováděli!!!

Vodák 7.1.2008 15:08

slušnost

Proti  tomu co psal pan Vagner o panu Bémovi při jeho výstupu na Everest je ten starosta  z Trokavce ještě genius. Do dnes jsem nečetl omluvu, jestli jsem ji přehlédl omlovám se. Myslím, že tak neseriozní lidi jako pan Vagner by měli být izolováni, stejně jako ten trouba z Trokavce. 

F. Čech 7.1.2008 14:57

O fakt, že je Trokavec se svými sedmdesáti obyvateli nejsledovanějším místem v Česku se zasloužili české sdělovací prostředky

A je to opravdu smutný pohled na naše média z nichž se stávají komunističtí poskokové. Fakt, že místní obyvatelstvo se bojí mít ve svém okolí obranná zařízení je stará věc.Podobný tyátr už zažili před 2. světovou válkou Angličané když jejich obyvatelstvo psalo petice a úspěšně lobovalo kde se dalo proti umístěním děl protivzdušné obrany v blízkosti jejich obydlí, přestože tím sami rezignovali na svou vlastní ochranu. Od tradičně zbabělých Čecháčků se také nedá čekat nic jiného. Co je na celé věci zarážející a stupidní je jedině obrovská, zcela nepřiměřená medializace nářků těchto pár přihlouplých poserů!

cb 7.1.2008 14:45

Neoral

je blb.

Josef Hájek 7.1.2008 14:13

IQ

Jestli byl pan starosta Trokavce zvolen jako nejchytřejší občan,tak pozdrav pánbůh.

cb 7.1.2008 15:11

Re: IQ

Jaci volici, taky starosta.

Robert 7.1.2008 14:01

Komunista zůstane komunistou

a hlupák hlupákem, i když ho stejně chytří spoluobčané zvolí starostou. Na inteligenci mu to nepřidá. To je ten hlavní malér demokracie, hloupí voliči volí hloupé politiky a pokud je těch hloupých voličů víc než 50%, tak je jasné, jak to dopadne. Pak je demokracie na nic.

Ale proč ne 7.1.2008 13:54

Esmeralde

klidně se mi připomeňte, až ta zbytečnost tady bude stát.Metody získané v Gitmu se časem budou hodit i na jiný okruh osob než jsou islamisté, protože pokračující US Civil War brzy rozhodne o těch, kteří dostanou do ruk Černého Petra a do konce svého mizerného života budou platit dluhy jako mourovatí, a  o těch, kteří nad nimi budou svobodně práskat bičem.To je taková hezká americká tradice.

PS: nevíte, proč zase cenzor Wágner nepustil moje příspěvky, takhle se nedá soudružsky diskutovat.:-(

F. Čech 7.1.2008 16:39

Soudruhovi Ale proč ano

Na vaše otevřené"soudružské diskuze" bez cenzury a přímo v televizi si dobře vzpomínám. Diskutoval tam vždy soudruh skalní bolševik  Ivan Brož se soudruhem ještě skalnějším bolševikem Dušanem Rovenským a nejskalnějším bolševikem (a logicky proto lehce dementním) supersoudruhem Jamborem (na křestní jméno toho dementa si už ale díky Bohu nevzpomínám). Ale na ty jeho kecy žel Bohu zapomenout nemůžu. Opravdu plodná diskuze a potom ty hezké volby v nichž jste vždy dostávali 99,97 % hlasů. Kolik máte teď vy troubo?

karel 7.1.2008 13:40

starosta Trokavce

Starší pán,který už si nepamatuje co říkal včera!On a komunistický starosta Rožmitálu  vykřikovali do sděl.prostředků,že oni se koupit nenechají.Realita,starosta Rožmitálu cvhce rovnou 600milionů  a starosta Trokavce pro obec s 901ti obyvateli  40milionů.Starostu Sp.Poříčí nazývali zaprodancem,přitom to byl starosta který  s vládou jednal,kladl požadavky,požadoval odborné posudky.Výsledky jsou znát,bude dále zpřístupněn  voj.prostor,vzniknou cyklostezky,do obcí přijdou dotace na zanedbanou infrastukturu.Starosta Rožmitálu kritizující zanedbanost regionu,zapomíná,že za tuoto skutečnou zanedbanost může  jeho rodná strana!!!Na rozdílod něj tu žiji přes padesát let.Tito dva starostové mající plnbou hubu demokracie neváhají  vyhodit z jednání v Rožmitále ty starosty,kteří mají jiný názor!!!!Přeji obyvatelům Trokavce  vodovod,kanalizaci,ale nebudou toto mít zásluhou svého starosty,protože  ten své starostovské poslání  změnil  na odbornost ve věci radar.záření.,voj.strategie,dokonce mezinárodně polit.problematiku.Chci mu připomenout  jeho vyjádření v tisku,kde prohlašuje že ostatní se zaprodali on tak neučiní,směje se tomu,kde by ten Topolánek ty peníze vzal.Po někom zůstanou zažloutlé fotky z e starých n ovin,kdy bývak starosta  hlavní hvězdou,po jiných,těch rozumnějších jejiích obce na úrovni dnešní doby...8-o

IS 7.1.2008 13:24

Otázka pravosti - Wagner to psal ?

Kdo si dá práci místo blábolů a přečte kritizovanou stať, tak zjistí, je tam možné napsat příspěvek rovnou s odpověďí starosty. Podvrženými zprávami jménem odpůrcu radaru bylo již vyvoláno několik povyků. Alespoň trochu seriózní novinář by se starosty dotázal. Jenže záměrem Wagnera je spustit povyk.   

John 7.1.2008 13:58

Re: Otázka pravosti - Wagner to psal ?

Zajímavá obhajoba, ale krapátek nám kulhá soudruhu. On je tam někde odkaz na přímé vložení od čtenářů? Nevkládá to spíš páně starostovo samo.

PQ 7.1.2008 16:54

Re: Otázka pravosti - Wagner to psal ?

Pan starosta v odpovědi na příspěvek č.  87 z 14.12.07 píše m.j. (překopírováno): Zřejmě nevíte, že si USA své nové jaderné zbraně zkoušely například v Afgánistánu, kde atomovými bombami zničily např. centra stará tisíce let. To podporujete?

PQ 7.1.2008 13:08

teplota at. bomby

Wikipedia:

U jaderné bomby shozené na Hirošimu (explodovala ve výšce 550 m), v epicentru byla teplota přibližně 4 000 °C (povrch slunce má teplotu 5 000 °C), na několik sekund byla dosažena teplota asi půl milionu °C, na velmi malou dobu (v řádu několika milisekund) i několik (desítek) milionů °C (jen díky tomu lze zkonstruovat termonukleární zbraň).

P. Wagner má tedy úplnou pravdu (epicentrum je místo na zemském povrchu nad či pod daným jevem - zemětřesení, vzdušný výbuch, jestliže at. puma ve svém centru má po dobu několika sekund půl milionu stupňů a po dobu několika milisekund dokonce desítky milionů, pak není naděje výbuch utajit.

Petr Vlach 7.1.2008 13:05

Neoral má pravdu,

americká vláda páchá válečné zločiny po celém světě

Jura Jurax 7.1.2008 13:13

Re: Neoral má pravdu,

RvRvRv

Abonent 7.1.2008 14:49

Válečné zločiny vlády USA

Jedním z nejhorších válečných zločinů USA bylo barbarské zničení prvního národně socialistického státu na území Evropy.

Kdyby nebylo americkožidovských intrik, národně-socialistické Německo pod vedením soudruha Hitlera by vzkvétalo, a stalo by se dávno zářným vzorem pro všechny utlačované pracující celého světa.

Už by nebyly žádné problémy se Židy, Cikány, Čechy, a dalšími podlidmi.

Hanba krvavému režimu USA !

kerim 7.1.2008 12:54

Jakékoli publikace p. Wagnera

je třeba číst s tou největší ostražitostí. Mám v dobré paměti jeho zpochybňování Bémova výstupu na Everest. Bylo to nechutné (a to Béma nemusím), nepravdivé a doopravdy podlé. Pan Wagner je  veskrze neseriozní člověk, jehož každý  další písemný  výpotek čtu jen s otázkou 'cui bono"? (pěkně česky - za kolik a pro koho)