24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nutela 7.1.2008 15:08

Re: Jakékoli publikace p. Wagnera

Zcela s vámi souhlasím.

ceskej Honza 7.1.2008 12:35

to má tak nekdo stestí

Soudruh starosta se stává mediální hvezdou. Co by za to dal nejakej zacínající zpevák pop-music, kdyby byl tak známej!

Jenom doufám, ze ten bolsevickej blb jeste nezacne zpívat.   

huhu 7.1.2008 12:25

bývalý komunista ?? spíše "bývalý" blbec

u toho starosty Neorala snad je příhodnější, že "bývalý" blbec....neexistuje

www racek 7.1.2008 12:08

no, tak mi nějak napadlo, že autor

v tom trokavci asi nebydlí ani tam nechce koupit chalupu. a že tam budou, levný ...

huhu 7.1.2008 12:23

Re: no, tak mi nějak napadlo, že autor

kdybyste byl v obraze, tak byste věděl, že ceny pozemků kolem základen USA kdekoliv na světě rostou..:-P

Esmerald 7.1.2008 13:09

Re: Re: no, tak mi nějak napadlo, že autor

Já jsem navrhoval, že vyměním velkou parcelu v Pripiati ( pri Černobylu ) za malou v Trokavci, pokud tam radar BUDE. Žádná odezva.

cca1 7.1.2008 13:29

Re: Re: no, tak mi nějak napadlo, že autor

podle starších článků autora se nejedná o základnu ale stanici stoupají ceny i kolem stanic ???

cb 7.1.2008 14:48

Re: Re: Re: no, tak mi nějak napadlo, že autor

Ne, protoze tam je malo Americanu.

hlupák 8.1.2008 1:37

Re: Re: no, tak mi nějak napadlo, že autor

Bodejť by ne, tam to člověk bude mít rychle za sebou a nebude tolik trpět.

Ivan 7.1.2008 11:50

Dopis je propagandistickým výmyslem

Oprava překlepu v nadpisu.

Harpyje 7.1.2008 13:29

Re: Dopis je propagandistickým výmyslem

Ano, dopis je propagandistickým výmyslem starosty Trokavce. "S pozdravem / Jan Neoral / Přidáno: 14.12.2007 13:02"

Ivan 7.1.2008 11:49

Dopis je propagandistrickým výmyslem.

Mezi nejhrubší propagandistické metody patří zde použitá. Vymyšlený dopis, který se pak předloží veřejnosti jako fakt. Už jednou jsem říkal, že tento propagandista používá špinavější triky, než je obvyklý standard na psu. Z diskuze je patrné, kolik hlupáků mu na tento trik sedlo.

Jura Jurax 7.1.2008 12:08

Re: Dopis je propagandistrickým výmyslem.

Ale ten soudruh Neoral z Trokavce je - podle toho co hlásá - dostatečně alternativně inteligentní, aby dotyčný dopis docela dobře mohl napsat - a nenapsal-li, tak určitě by se pod něj podepsal. Vy, Ivane, s tezemi onoho listu nesouhlasíte? Podle toho, jak se na Psu prezentujete, byste měl ... :-D

Pravak 7.1.2008 12:28

Re: Dopis je propagandistrickým výmyslem.

A navic je autor clanku v celku slusnym hackerem, kdyz se mu povedlo svuj "vymysl" podvrhnout na server trokavec.cz a podepsat jej jmenem Jan Neoral ;-)

http://www.trokavec.cz/ohlasy/ohlasy-ctenaru#c87

PQ 7.1.2008 12:46

Re: Dopis je propagandistrickým výmyslem.

Milý pane, pokud tomu nevěřte, podívejte se www.trokavec.cz, kde to p. starosta jako odpověď píše 11.5.2007 8:15  a  přečtěte si to sám.

PQ 7.1.2008 17:01

Re: Re: Dopis je propagandistrickým výmyslem.

Omlouvám se, toho dne píše jiný blbec, že si Američané dvojčata shodili sami, by měli záminku k boji proti terorismu, aniž by se vypořádal s těmi letadly a taky k "řízené demolici", jak píše, je na takové mrakodrapy potřeba pořádná dávka trhavin a hodně času na přípravu, čehož si jistě v budovách nikdo nevšiml... P. starota to píše až 14.12. v odpovědi na příspěvek 87.

Ivan 7.1.2008 18:14

Re: Re: Re: Dopis je propagandistrickým výmyslem.

Tím blbcem asi myslíte bývalého italského presidenta Cossigu známého především svými rozsáhlými kontakty na zpravodajské služby několika zemí. Ten přece sdělil veřejnosti, že italská rozvědka stejně jako rozvědky řady evropských zemí dávno ví, že akce útoku na mrakodrapy byla společnou akcí Mosadu a CIA, ke které byli využiti radikální islamisté. Proto ta jediná dvě letadla, která směla na výslovný presidentův rozkaz odletět z USA byla letadla odvážející na několik desítek rodinných příslušníků rozvětvené rodiny Ládinů, se kterými má Bushova rodina "nadstandardní" obchodní styky. V té době ještě nikdo neznal jména atentátníků, ani vztah k Ládinovi (Bush se to asi dověděl v nějakém zjevení od Boha.)

Harpyje 7.1.2008 12:46

Re: Dopis je propagandistrickým výmyslem.

Stránky http://www.trokavec.cz/ohlasy/ohlasy-ctenaru jsou otřesným panoptikem lidske blbosti. Bují na nich novodobý bolševický folklór a různé spiklenecké theorie. Starosta je jenom jedním z mnoha blbů.

ceskej Honza 7.1.2008 12:54

Re: Re: Dopis je propagandistrickým výmyslem.

Harpyje, degradoval/la jste slovo blb na neznou lichotku.;-D

Jura Jurax 7.1.2008 13:39

Re: Re: Dopis je propagandistrickým výmyslem.

No, tak jsem si to přečetl ... a jak je na cigaretách varování ministerstva zdravotnictví, že škodí zdraví (cigarety, ne ministerstvo), tak by na stránkách by mělo být upozornění, že tam jsoucí extrémně vysoká koncentrace nevzdělanosti, blbosti, komunistických kydů a primitivního antiamerikanismu může též vážně poškodit zdraví. 

Xaver 82.117 7.1.2008 11:39

Ten starosta je normální trokavec...

Fakt, já to už slyšel jako nadávku: ...ty seš blbej jak trokavec!

Esmerald 7.1.2008 12:04

Re: Ten starosta je normální trokavec...

Ano, to je pravda. Je opět český problem, že neexistuje pocit vlastního studu. Ten pocit, který nás žral až do hloubky kostí, když jsme o sobě slyšeli nadávku co jsme zač. Ten posit STUDU za blbost, kterou jsme udělali, za stupidní prohlášení, za které bylo dobře se stydět. Čechy se nějak změnily. Kdy jste naposled viděli to začervenání se v obličeji, když dotyčná osoba sama pochopila, že pitomec JE a že je nutno s tím něco dělat. Bývalo to běžné.

Dnes STUD NEEXISTUJE, hranice únosnosti se posunuly, krádež, zlodějina, podvod a lež jsou normalizovány a jelikož přece jen v nás stále přetrvává ta genetická nutnost studu, snažíme se jej vyvolat většími, horšími a sprostějšími nadávkami, čímž se lidé se ztraceným studem utvrzují ještě v dalším posouváním hranic a jsme v nekonečném kole. Něco nám schází. Je to rozum, etika, výchova ?

Páni experti, kde jste ? Protestujete proti 30Kč a nemáte čas na Vaši profesi ? 

Jura Jurax 7.1.2008 12:10

Re: Re: Ten starosta je normální trokavec...

Jojo - a On (dosaďte si podle své víry) to vidí a co nevidět ztrestá zlotřilé lidstvo ohněm i vodou ... stavíte již ohnivzdornou archu?

Esmerald 7.1.2008 13:12

Re: Re: Re: Ten starosta je normální trokavec...

Asi jsem zapomněl na SVĚDOMÍ. Víte "Juro" o čem je řeč ?

Jura Jurax 7.1.2008 13:17

Re: Re: Re: Re: Ten starosta je normální trokavec...

Jojo, slýchal jsem o něm :-D

A juž můj děd lamentoval nad úpadkem, jenž moderní doba ssebou nese, a děd jeho děda určitě taky ... i v biblí svaté ta lamentace je, dokonce následovaná akcí, a to hned dvakrát, co vím (Sodoma a Gomora a potopa)

Esmerald 7.1.2008 13:39

Re: Re: Re: Re: Re: Ten starosta je normální trokavec...

No vidíte, a furt naslepo.

Jura Jurax 7.1.2008 15:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten starosta je normální trokavec...

neřekl bych :-D

čtenář 7.1.2008 11:34

Pan starosta nejspíš

při svém starostování zhodnocuje organizační zkušenosti, které získal při službě u některého vojenského útvaru kdysi dislokovaných v oblasti Brd. Nabízejí se Strašice nebo Jince. Jeho rozhled a technická informovanost pravděpodobně odpovídají významnému postavení zástupce pro věci politické nejméně na úrovni praporu.

žaba(k) na prameni 7.1.2008 11:23

Starosta Trokavce je OK

Ale armáda pašalíku čechistánského se zřejmě totálně zbláznila.

Má armáda vojenský újezd v Brdech i jinde? Má. No tak tam civilům zakážu přístup. No a na těch, co tam přesto vlezou můžou parajednotky cvičit zátahy, chvaty, kopy , údery a pod. Neměli tam lézt paka vylízaný civilní. Prostě dostanou přes držku.  A příště se újezdu vyhnou hodně velkým obloukem. Ještě takového civila lze obvinit, že se pokoušel ohnout u kanónu lauf a bojeschopnost armii čechúnské ohrozit. A poslat ho, (pokud by si stěžoval)  šupem k soudu.

Uvidí starosta Trokavce, či jiné vísky  z dálky za plotem radom radaru?  No a co? A bude protestovat?  Nět probléma......

Starostovi se  řekne, že tam ve vojenském prostoru mají Tyranosaura Rex a učí ho hrát golf. A protože je velikej, má i míček velikej. Ověřit si to starostěnko nemůže, neb nemá jak.....

Vždyť je to tak jednoduché.....(Y)

Antonín Job 7.1.2008 11:18

"Starosta"

Bohužel, takových starostů máme více. Tento však dosáhl skutečně špičkové úrovně, řekl bych, že to zavání Bushofobií, či Usa-stihomammem. Jiná nosologická jednotka mne nenapadá. Přeji všem občanům Truskavce, aby vládu tohoto Bushobijce ve zdraví přežili. Bylo-by nošením  sov do Athén, ptát se pana starosty, jak protestoval proti raketám sovětské armády na našem území, předpokládám, že nijak. Je bohužel na snadě, že pan starosta v příštích volbách opět uspěje, neoť se zviditelní a možná získá teplý flíček v nějaké podobně stupidně myslící straně. Ale , řečeno slovy klasika, vždy potěší, když  někdo takhle blbne na kvadrát.

                                              Čest práci !!!!! soudruhu starosto