30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
claudius 29.5.2008 23:14

Lišák Bartoň

Chci -li v mainstreamových mediích někoho diskreditovat,spojím názor nějakým způsobem s komunisty.A všimněte si,milí čtenáři,jak hloupě ten Bartoň popisuje kampaň proti Iráku.Bože,má to ten Neff zapotřebí publikovat takové žurnalistické nedouky?

Pet 29.5.2008 22:03

Hele

Bartoň, von jirka Křoví má předky a ti milují NSDAP.taky ho bohatě finasncovali, takže buĎ nevíš a nwebo mlžíš-no nějhak si vydělat na chleba musíš.

Jarda J 29.5.2008 21:37

Radr je Trojský kůň v Čechách.

Myslí si snad někdo, že by Američané k vůli nám rozpoutali 3. světovou válku ? kdo si to myslí tak je vůl !

nosál 29.5.2008 21:46

Re: Radr je Trojský kůň v Čechách.

a ty si obyčejný osel.

Hrad 29.5.2008 22:09

Re: Radr je Trojský kůň v Čechách.

Vůl je pracovité a užitečné zvíře. Šetři slovy.

P 29.5.2008 22:21

Re: Radr je Trojský kůň v Čechách.

Američané mají jinačí náturu než my. Oni morálně odsuzují veškeré podvody, u nás je takové chování morálně přijatelné. Také jsou ochotni svoji zem bránit. Předpokládám, že útok na nás by považovali za útok na sebe. Nemůžete podle sebe posuzovat druhé.

kuk 29.5.2008 23:05

Re: Re: Radr je Trojský kůň v Čechách.

odsoudili Američané lhaní Bushe ohledně Iráku a Iránu? 8-o

sinatra 29.5.2008 21:15

Myslíte...

Myslíte toho Pitharta jak fňukal že ho nezvolil nikdo presidentem?;-(

ISKANDER Saratovska oblast 29.5.2008 20:55

Zdravim Vas....Vsak radar podporuje prazska mladez...tech 65 km pry nevadi

...ktera se tesi az emericke ramboj pojedou dobyvat radioaktivni trosky radaru , ze uvidi zadara akcni film...

ale ti co vedi jak prvnich 50 km se radioaktivita siri sfinsky rychle si uz ted chystaji batoh posledni zachrany  do kufru auta

yeso 29.5.2008 20:30

Dobry

Tyhle kecy slysim porad, hlavne ze se svrhl sadam a Usa si vedou dobre utlumili cinost alkajdy a podobne. Ale to ze napadly suvereni stat, vedly utocnou valku sledujice pouze vlasni zajmy to j podle autora zrejme v poradku. A zapominam na to ze nas chrani pred tim nebezpecnym islamem. A muze mi autor rict jak? Tim ze usa produkuje teroristy? Tim ze produkuje utecence? Tim ze zanasi na stredni vychod nasi kulturu aby v odvete na to oni zanesly tu svoji k nam? USA pro nas dela h.... Kdy uz to vy zalepeni proamerikaniste uvidite. Pred 40 lety by mnozi z vas oslavovali SSSR ale dnes oslavujete USA. A mimochodem proc jako bylo dobre svrhnout sadama? Asi proto aby se mistni barbari pobili o moc, u nich proste demokracie nefunguje a nejspis par desitek let jeste fungovat ani nebude.

Ludva 30.5.2008 11:39

Re: Dobry

Souhlas. Když fašisti popravovali nevinné lidi, jako odpověď na atentát na Heidricha, byly to válečné zločiny. Když USA zbombardují a převálcují celý stát, že by snad mohl možná někdy někoho ohrozit nebo že by se tam mohli narodit teroristi, tak je to v pořádku ? Počet zahraničních vojenských základen USA se blíží k jednomu tisíci ve 150 zemích světa. To není imperialismus ?

Mr. Stayskull 29.5.2008 20:21

Az poroste nad Prahou iransky atomovy hrib

Tak potom si muzou ti antiamerikaniste, zeleni, antisemite a levicaci potrast rukou.

Kodl 29.5.2008 20:31

Re: Az poroste nad Prahou iransky atomovy hrib

Ano, bude to Píchafka obrovská.

Azor 29.5.2008 20:38

Re: Az poroste nad Prahou iransky atomovy hrib

Bude to zajímavá podívaná.Tamáš,Bednář,Májíček v pláštěnkách.Na rukou igelitový sáčky z Lidlu,zajištěné gumičkami ze zavařovaček....ale pořád s transparentem:" PEACE".

Mr. Stayskull 29.5.2008 20:57

Re: Re: Az poroste nad Prahou iransky atomovy hrib

Ti zahynou uz behem hladovky. Vubec nechapou to smrtelne nebezpeci, ani se ho nedozijou.

taky turista 29.5.2008 20:17

Pithart

přelakovaný  s.k.u.t..r.(Y)

Lojza 29.5.2008 19:44

Chudák Bush

Ten určitě od sedmadvacátýho nespí a prohání svý poradce, aby mu poradili, jak si získat Pithartovu důvěru. Kdoví, jestli nedůvěru Pithartovu vůbec přežije.

Bojovnik za svetovy mir 29.5.2008 19:41

Ucteme jejich pamatku

Je nacase se zabyvat tim, jak uctime pamatku nasich bratri, az svou

hladovku dotahnou do vitezneho konce. Plaketa na kremelske zdi je

urcite malo. Nebo sousosi v pekingskem parku? Nebo snad nejaky monument

v pasmu Gazy??? Kdyby se iranska raketa jmenovala misto Sahab Tamas,

bylo to take krasne a uslechtile gesto!!! Jake jsou vase napady??? Sve navrhy posilejte do ulice Pol.veznu, soudruh Ransdorf si je rad prevezme.

bojovníku 29.5.2008 19:48

Re: Ucteme jejich pamatku

toto není ani ironie. Napsal jsi pouze blbost.

Lojza z Paseky 29.5.2008 20:13

Re: Ucteme jejich pamatku

No, především by měli být obžalováni. Protože chtějí umřít hladem. To je tuším sebevražda. A to jest trestný čin. Taky kdyby se úplně náhodou (čemuž nevěřím), rozhodli hladovku těsně před smrtí přerušit, beztak by došlo k nevratnému poškození organismu. Takže veškeré léčení by si měli platit sami. (Popřípadě z peněz, které prý dostávají od islámských teroristických organizací, které je dostávají od Evropské unie, která je dostává od nás).

Snowy White 29.5.2008 20:31

Re: Re: Ucteme jejich pamatku

Nemějte strach. Chlastaj jonťák s cukrem a tak to nebude mít tak fatální průběh. :-D

Lojza z Paseky 29.5.2008 20:51

Re: Re: Re: Ucteme jejich pamatku

Já bych spíš řek, že žerou uzenej bůček. Co jsem psal měla být ironie.

Hrad 29.5.2008 22:11

Re: Re: Ucteme jejich pamatku

A ty jen tak kecáš. Matka by udělal lépe, kdyby si místo tebe, nechala čápa. Potíž je totiž v tom, že během cesty  když tě čáp přepravoval, došlo zřejmě k nevratnému poškození mozku.

Franta 29.5.2008 23:42

Re: Ucteme jejich pamatku

Lepší by si takové hloupé nápady měl převzít svazácký soudruh

a absolvent prominentní vojenské komunistické  školy,

dnes přebarven na MODRO!  

P.S.Liška mění srst nikoliv zvyky.

Vladimir 29.5.2008 19:10

A kdo věří ??

Nejsem si jistý, jestli autor článku (nebo někdo jiný) dělal průzkum mezi lidmi různých politických preferencí a zdá se mně, že jako obvykle, dělá z lidí hlupáky. Bushovi asi nevěří těch 40 000 komunistů (nevím jestli to je správné číslo) - to je pravděpodobné, ale nevěří mu (Bushovi) aspoň v otázce radaru a voj. základny u nás asi 3/4 populace, což je odhadem přes 5 milionů dospělých lidí. Pochybuji, že těch cca 5 mil. jsou komunisté ! To musí být autor pěkné pako. A kdo má věřit notorickému lháři (Irák - ZHN,  mučení - nemučení zajatců, důvody umístění radaru a antiraket ve stř. Evropě,  příčiny islámského teroru proti Amíkům ...), podvodníkovi, který nedodržuje ani mezinárodní konvence, rezoluce OSN, ani závazky vlastní země  - Jugoslávie, Kosovo. Jenom nenapravitelná koza (blbka s vymytým mozkem ) může např. tvrdit, že lépe je mýlit se s Bushem než mít pravdu s Putinem ... 

viz také o čestnosti, lidských právech,  demokracii ala USA etc. :  www.kosovo.ic.cz

 

Kobl 29.5.2008 18:39

Radar nás ochraňuj před útokem mezinárodního tribunálu

Možná, že senátor Pithart sdílí nedůvěru k Bushovi také s českými komunisty, ale určitě s velmi mnoha Američany. To, že ještě nedošlo k jeho impíčmentu doma, nebo že ještě nestanul před mezinárodním soudním tribunálem pro válečné zločiny, je dáno mocenským postavením Spojených států. Podobně jako nebyl soudně postižitelný Hitler dokud neslavně neskončila ta ieho válka proti terorismu.

xxx Kubeš 29.5.2008 18:27

Pithart

byl komunistou, vzhledem k jeho nešikovnosti (velice mírně řečeno) ho vyhodili, ale cítěním komunistou zůstal. Je to nejen fyzický zakrslík, ale i duševní.

chouan 29.5.2008 19:14

Re: Pithart že je fyzický zakrslík?

Vždyť má obvod pasu alespoň 150 cm !!!

Azor 29.5.2008 18:12

Touha po svoboďe je universální.

Nejčastější argument českých komunistů(všech polit.stran a hnutí):Svoboda a demokracie se nesmý" vyvážet".Obzvláště ne do islámských zemí(Irák,apod).TENTO VÝROK POVAŽUJI ZA ČISTÝ RASIZMUS.Cožpak,někdo na tomto světě nemá právo na svobodu,lidská práva a možnost volit své polit.zastupitele(třeba i z řad svých kmenových vůdců).Podle našich bolševiků lidé z téhle oblasti o tyto vymoženosti nestojí....Při prvních iráckých parlamentních volbách byla účast zastršovaných (zastrašovaných teroristy a sunitskými bandami) Iráčanů více jak 7O%(o možnosti výbuchu aut stojících na silnicích před volebními místnostmi snad nikdo nepochybuje,stejně jako o nebezpečí z onoho označování nemizícím inkoustem)...ČEŠI  JAKÁ VOLEBNÍ ÚČAST PROVÁZÝ NAŠE VOLBY (pohodlné,bezpečné,někdy i s karafiáty)???? KDO TU VE SKUTEČNOSTI NESTOJÍ O SVOBODU A DEMOKRACII?

otakar - svedsko 29.5.2008 18:00

zakladna a...

zakladna a busch nema souvislost. jsme soucasti obrany v alianci demokracii evropy, ale i sveta. nas prispevek v jmenovane alianci by mel byt samozrejmosti. navic - at dotycni navenek rikaji  z a t i m  opak - tak radar neni namiren proti rusku. to a predesle minene by mel predevsim vedet senator pithart a ostatni politicky gramotni, kteri nemeri jen v duchu svych zajimavych emoci, ale konsekventne nesamoucelne - myslim aspon ja. busch ostatne je obdivuhodny prezident demokraticke velmoci, jenz  vedle svych omylu, je z velke casti kupodivu jeste haran take idealismem. prave nyni rekl ve spojitosti se stockholmskou konferenci iraksky zdejsi velvyslanec mimo jine: "pokud by aliance vojensky nesvhrla sadama a jeho syny, tak mohl iransky lid zit v jejich krute tyranii jeste 50 let!" sadam, jenz napadl iran a kuvajt, plynove vrazdil kurdy, atd. sadam jenz se branil mezinarodni inspekci, mel duvod presvedcit, ze zbrane hromadneho niceni vlastni. i zde ve svedsku jsou nekteri politicky sice gramotni, ale nepochopitelni se svym temer zklamanim, ze bestialniho vrazdeni v iraku ubyva. prejme miru, ale ne s podrezavanim hrdel jinak smyslejicim. zamyslil jste se, pane barton, spravne!