17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vita 29.5.2008 9:26

Re: proč se píše desinformace se "s" a prezident se "z"???

Není to mayonnaisa? Nevím, třeba se mi to plete s marsseillaisou..

JJ 29.5.2008 8:57

Bushovi by veril jenom naivka

.

Psí vrah Čumil 29.5.2008 8:54

Copak o to, kdo věří Pithartovi. Ale ODS věří stále méně a méně voličů...

brána 29.5.2008 9:02

Re: Copak o to, kdo věří Pithartovi. Ale ODS věří stále méně a méně voličů...

Tomu bude brzy konec. Pan premiér se nebyl na Sardinii jen koupat. Rozhodně se dá očekávat z jeho cesty do Itálie velký přínos poznatků k upevňování moci svobodného podnikání.

vita 29.5.2008 9:28

Re: Re: Copak o to, kdo věří Pithartovi. Ale ODS věří stále méně a méně voličů...

Myslíte, že ta Sardinie byl jen zastírací manévr a ve skutečnosti studoval ctihodnou podporu soukromého podnikání na Sicílii?

I když, prý to už není co bývalo a omerta už tak nefunguje - a že by se mu hodila... Kalábrie je prý podnětnější.

brána 29.5.2008 10:43

Re: Re: Re: Copak o to, kdo věří Pithartovi. Ale ODS věří stále méně a méně voličů...

Víte o se koupal s panem Berlusconim, který má zkušenosti o kterých se nejen nám, ale i jihoitalům ani nezdá.

jirka.s. 29.5.2008 11:22

Re: Re: Copak o to, kdo věří Pithartovi. Ale ODS věří stále méně a méně voličů...

Soudruzi brána a vita jsou evidentně fotbaloví funkcionáři, že ? Sicílie nebo Sardinie ? Litva nebo Lotyšsko ? Všude teče voda ze shora dolů! ;-D

brána 29.5.2008 12:32

Re: Re: Re: Copak o to, kdo věří Pithartovi. Ale ODS věří stále méně a méně voličů...

Ukliňujcí vaše poznání ale není. brána, vita, Palermo, Olbie, bolšán, nebolšán semnebotam - pan premiér byl na školení!!

brok 29.5.2008 8:48

pan Pithart

jako svazácký funkcionář vyhazoval ze studia své kolegy, protože neměli "kladný poměr k socialismu". Pan Pithart v r. 1968 vsadil naivně na nesprávnou kartu, i když při jen trochu politické prozíravosti musel vědět, že SSSR si nemůže dovolit "pražské jaro" tolerovat. Pan Pithart si celá následující léta spolu se svými kolegy, bývalými vlivnými členy KSČ, vyprávěl o tom, jak to budou dělat, až se opět vrátí k moci. A opět to byla politická nedovtipnost -už nikdy nemohli mít tito lidé moc, mohli zaujmout některé funkce, ale jen jako druhá liga. Dnes je pan Pithart zklamaný, že ho většina neuznává, že nemůže po "stranické linii" rozhodovat a že je v podstatě zapomenutý "bývalý". A chlubí se tím, že získal senátorský post už v prvním kole. Pana Pitharta nemám rád, ale pokud by jeho protikandidátem, kdykoliv a kdekoliv, byl pan Šlouf, může pan Pithart s mým hlasem najisto počítat. 

pája 29.5.2008 8:55

Re: pan Pithart

dobře napsáno, souhlasím...R^

kampelicka 29.5.2008 9:08

Re: pan Pithart

Typickej akter nezny revoluce ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

kampelicka 29.5.2008 9:15

Pan Topolanek

jeste neco:

Autor: středočeška IP: 83.208.18.xxx Datum: 28.05.2008 11:56

Jeste k tomu stipendiu, dcera ho mela tez, tez studovala na stipendiu, ale ne od Erazmu, ale primo od Univerzity Karlovy. Celou dobu vsak pri studiu v zahranici setrila jak jen mohla, za drobne, co ji zbyly, si koupila vysneny slovnik. Myslim, ze dcera Mirka Topolanka financni problemy nema, takze te se to mluvi.... Jeji rodice vystudovali nejpodradnejsi VS - a to jeste proto, ze souhlasili s minulym rezimem, na ktery ted jejich dcerunka kyda hnuj. Meho otce z okresu tyranizovali, mel pole a nechtel do JZD. Ale jeji rodice i rodice deti prezidenta Klause - ti si zili dobre za komunistu, ted prevlekli kabat a ziji si dobre i ted.. Kdyz vzpomenu, jak Klause syn mel "brigadu" v bance ve Vidni a psal, ze kazdy ma moznost si ji vydelat pri studiu....Smesne, ale koho vezmou do banky ve Vidni? Jen protekcni synacky. To se jim to zije, vikendova sidla ve Spindlu,  co je shaneni mista po VS neznaji. Vzdyt je to stejne jako drive, jeste snad horsi. Kvalitni stredni skoly znicily, aby mohly studovat i ti hloupi, zavedli spousty soukromych strednich a ted to chteji udelat i s VS...... Pak ctu dopis, co psal ing. a je to sama hrubka. ach jo

pája 29.5.2008 9:30

Re: Pan Topolanek

normálně se v tom nevyžívám, ale v pokud si v příspěvku stěžujete na úroveň vzdělání, navíc jestliže zmíníte hrubky, pak byste se jich měla sama vyvarovat. Předpokládám že školy neničily výhradně ženy a dále pak - ve slově "mohli" už se se tvrdé y nedá obhájit nijak. Jinak ovšem vcelku souhlasím, mám dojem, že se tu objevil fenomén "maturita každému, akademický titul každému kdo si řekne..."

Tx 29.5.2008 11:14

Re: Re: Pan Topolanek

Pokud jste měl na mysli "akad. titul každému, kdo si zaplatí", obraťte se na univerzitu v Prištině, tam se to praktikuje už od sedmdesátých let...,

Milá středočeško, 29.5.2008 11:24

Re: Pan Topolanek

dovoluji si Vás upozornit, že jistý Mistr Jan Hus (tím nemám na msli toho vola, který se pod tímto jménem na Psu pres-z-entuje), vynalezl tzv. "nabodeníčka", tedy háčky a čárky. Proto se nemusíte psát "strzedoczeszka". Vy si jich ale nevážíte a píšete zcela ohavně "bez hacku a carek", což je sprosté zejména vůři mateřskému jazyku. O každém, kdo takto píše (s výjimkou zahraničních dopisovatelů, ač i oni by mohli) mám svůj názor, který nemíním měnit.

jirka.s. 29.5.2008 11:26

Re: Pan Topolanek

To už se ty magore, kampeličko, nezmůžeš ani na vlastní zvratky ? ;-(

BTW: Pro "středoškolačku": "Kvalitni stredni skoly znicily, aby mohly studovat i ti hloupi, ..."     Jak tak koukám, pro tebe už ss. kábrhelová a švorcová zničily už i kvalitní školy základní! ;-P

Kivi 29.5.2008 8:48

:-)

Ale to jste mě skutečně rozesmál. Zřetelně vám, pane Bartoň, není demagogie cizí. (víc je myslím zbytečné k tomuto "vyčerpávajícímu" článku dodávat)

Rubín 29.5.2008 8:54

Re: :-)

Zcela s tebou souhlasím. Autor tohoto článku je jedním z "Krychtálků" naší doby.

brána 29.5.2008 9:04

Re: :-)

Výsměch hluboce věřícím je nefér.

kampelicka 29.5.2008 8:44

Die amerikener haben zu gross kuchen gegessen

Ich habe gelesen das die tschechen mehr germanen sind als slaven. Dann solten wir jetz auf deutch sprechen.

Malý Aston 29.5.2008 8:19

Proč bývalý komunista kope za stávající komunisty?

Pithart prostě byl a je komunistou i když v současné době chodí do kostela. On,Zaorálek,Paroubek a komouši jsou přesvědčeni,že výměna prezidentů v USA přinese obrat o 180 stupňů.Prostě staré komunistické myšlení.To jen u nás změna vlády přináší změnu politické orientace.Když vyhraje pravice,má snahu se opírat o západní spojence a když vyhraje levice tak hned car v Moskvě nebo jeho komisaři v Bruselu.:-D

kampelicka 29.5.2008 8:22

Re: Proč bývalý komunista kope za stávající komunisty?

A realne stejne vlastni vsechno nemci ;-D.

čtenář 29.5.2008 8:29

Re: Proč bývalý komunista kope za stávající komunisty?

Souhlas. Navíc u těchto pánů se lze spolehnout na naprosto nulovou schopnost odhadu budoucí politické situace. Stačí vzpomenout na Pithartovy surrealistické postoje při dělení Československa nebo nejnověji, když se naši antiradaristé těšili, že NATO protiraketovou obranu nepříjme. Teď aby si ti chudáci zase vymýšleli nějaké jiné ptákoviny.

kampelicka 29.5.2008 8:35

Re: Re: Proč bývalý komunista kope za stávající komunisty?

A tak ste si odpovedel scela sam . NEvadi kdyz se pocka. Protoze tak jako tak radar bude. Takze neni ceho se bat .... V tom se vam muze dat zapravdu .  USA se nikdy imperialnich ambici nevzda.

jasan 29.5.2008 8:16

po zkusenostech co s nim mame

je vubec treba se "dvojdomkem" jeste zabyvat?

promirul 29.5.2008 8:14

p.Pithart

Pane Bartoň,myslím,že je zbytečné se zabývat p. Pithartem,ten byl vždy mimo a jeho kázání byla  chápána jako před prázdným kostelem.Jestli mu nedošlo,že USA,ať mají jakéhokoli presidenta, zachovávají kontinuitu své politiky a vztahů se světem,tak už je skutečně jinde.Chceli se jenom zveřejnit či ukázat,že je na levé straně,je to směšné,protože směšná figura to je.

Belzebub 29.5.2008 8:09

Těší mě

že trvale se na pravici projevují lidé s mimořádně nízkým IQ a schopností užívat sprostých slov, nadávek a ignorace faktů a argumentů. Vede je jen slepá nenjávist. TO JE ZÁRUKOU, ŽE DLOUHO NEVYDRŽÍ. Český národ je strále ještě národem Husa, Komenškého, Palackého a Masaryka. I s tou pravicovou nečistotou a cynismem si poradí. A KDO VĚŘÍ VÁM, PANE BARTONI?

promirul 29.5.2008 8:20

Re: Těší mě

Milý Bezebube,ten český národ opravdu není tvůj,ti co jsi jmenoval,byli rozumní a inteligentní lidé,kteří se zapsali do dějin,na rozdíl od tebe,který budeš zapsán tak na splachovadle.Co jsi popsal za lidské vlastnosti,to je všechno tvůj případ a tvoje parketa,jenom ty máš máslo na hlavě.

brána 29.5.2008 9:19

Re: Těší mě

Nesouhlasím s důvodem vaší potěchy. Hlubokou a nezviklatelnou lásku k extrémnímu  pravičátství reprezentovanou panem Bartoněm lze najít pouze ve vládních kruzích a na NP.

J.M. 29.5.2008 9:32

Re: Těší mě

Hlavně, že se Belzebube vaše vysoké IQ projevilo tak kvalitním a dobře napsaným komentářem. Ale proč si člověk vašeho intelektu a vaší vysoké morálky bere jako vzor zrovna Masaryka, Husa a Komens(š)kého, je mi záhadou. Je smůla, že český národ má takovou náklonost k levičáctví, ale snad vás není tolik, aby jste znovu stáhli tento stát do ruského bahna. A těch co věří nejenom Bartoňovi není málo.