21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

RADAR: A je vymalováno!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Yurri 24.7.2007 15:38

Re: Američáné odmítnou Německo z následujícího důvodu

Aby jsi se náhodou strachy nepokakal,ty hrdino rolene.. Jinak US základny stojí desítky let v Německu,Itálii,Holandsku,Belgii,Velké Británii,Dánsku..atd atd.. Po dobu studené války to byla jediná záruka,že se rusáci nevydají na "turné" k Atlantiku.. Tak brzdi,ty fu.c.k-ing commie..! ;-D

Psí vrah Čumil 24.7.2007 15:33

Re: Tak vám nevím, co Wagner zase vyvozuje.

Vito, myslím, že si děláte zbytečné starosti. Wagner prostě blábolí, jak je jeho notorickým zvykem... Jinak naprostý souhlas.:-)

tesil 24.7.2007 15:33

Re: Osudovost rozhodnutí

O tom že všechno přináší výhody a nevýhody není pochyb. My bychom chtěli mít všechno jako v té pohádce: obutá - neobutá, nic nedělat a zároveň mít uděláno.

Na jednu stranu máme strach z toho, že to je jen hra zpravodajských služeb a nebezpečí nehrozí - USA jen chtějí vliv nad územím kde předtím byli Rusové. Na druhou stranu zase máme strach že jestli je na tom něco pravdy a něco přiletí tak že nás to zasáhne přesně uprostřed Čech. Ono šachovat vojenským zařízením světového významu na dohled hlavního města - která země to dobrovolně dopustí? Divím se proto že ještě nezazněla rada přesně ve stylu obutá - neobutá:

Dejme základnu na Šumavu - nejlépe tam kde se stýkají hranice 3států. Zásobování od nás a prac. místa u nás. Ať míří na jih (stejně to čekáme odtamtud) - pokud je to zpravodajský trik, tak nám sousedi pomohou...

čtenář 24.7.2007 15:33

Re: Re: Milí soudruzi Čechistánci,

Musíte se rozhodnout. ;-D

Psí vrah Čumil 24.7.2007 15:32

S vašimi problémy se obraťte s důvěrou na lékařské specialisty... :-))

V.Novák 24.7.2007 15:29

Re: Milí soudruzi Čechistánci,

Jak jste mohl už dávno pochopit, rozhodnutí je to, co čeští poltici (a taky spousta novinářů, Astona a Wagnera nevyjímaje) Čechům upírají.

S následky nestrašte - následky jakéhokoli rozhodnutí vždy nesou občané - ať už rozhodnou občané nebo politici za ně. Vždy nesou následky občané, opakujte si to.

občánek 24.7.2007 15:25

Re: Re: Re: Re: Mystifikace

to se nás netýká amíků bude málo práce od nich ještě mín

vita 24.7.2007 15:25

Tak vám nevím, co Wagner zase vyvozuje.

Z těch poznámek, popkud jsou vůbec pravé, mi vyplývá, že USA couvá od rozvíjení "deštníku" na základě bilaterálních smluv a dotyčný chce, aby se tak dělo pod NATO. Tedy více méně totéž, co tady prosazují mnozí "odpůrci radaru" - aby se rozhodovalo v Bruselu, ne ve Washingtonu.

Rozhodně budu klidnější, když bude rozhodovat Evropan než někdo, kdo může evropské válčiště s klidem nezúčastněného odepsat.

Co se Merkelové týče - poslední pozámku už vůbec nechápu. Proč by měl levičák vysvětlovat chování pravicového politika?

čtenář 24.7.2007 15:22

Re: Re: Re: Mystifikace

Ale kdeže soudruhu, kňourali ti, kteří měli v těch amících klientelu a zaměstnavatele. Žádné mastění kapes (Německo není Čechistán), ale každodenní živobytí. Prostě normální všední život.

John 24.7.2007 15:21

Re: Re: Re: Mystifikace

Kupodivu všichni okolo těch nenáviděných základen.

PsyOP 24.7.2007 15:18

Re: Raketám z Iránu není třeba věřit. ty jsou holým faktem!

Doložte prosím, že Irán vyvíjí jaderné zbraně. MAAE zatím nic takového nezjistila a ani nenaznačila a to tam byli 11. července znovu na inspekci.

Nebo čerpáte ze stejných zdrojů, které tvrdily, že Irák má zbraně hromadného ničení připravené k odpálení na Evropu do 45 minut? ")

Marat 24.7.2007 15:12

Re: Re: Je mě nad vámi špatně.

Dobře hnusný ptáku.Jenže ten radar má třebas chránít Českého spojence,zrovna tak,jak USA má chránit toho Českého spojence,který sice chce aby byl jimi chráněn,ale sám pro toho spojence nechce hnout ani špendlíčkem.Rackové jsou opravdu hnusní ptáci.Pokalejí všechno.I květinové záhony.Kdyby rackové byly vpuštění i do Národního divadala,tak tam také pokálejí všechno,herce i kulisy.Rackové všech odtrůd by měli být hubeni,zrovna tak jako potkani.Ten radar tvrdíte,nemá chránit ČR,ale jen jiné spojence USA.A to je podle vás fůůů j! Zřejmě má být podle vás chráněná jen ČR a na jiné my plijeme.Že ano? Nu zaslouží si Češi aby za ně někdo bojoval,aby je chránil a bránil? Nu co hnusný ptáku?

kakuro 24.7.2007 15:12

Re: Re: Mystifikace

Jde o to kteří Němci, Němci je dost široký pojem, pro nechápavé, někteří češi by si na radaru též rádi namastili kapsu, dodavatelé stavebních prací materiálu a dalšího, například ale ti co u toho mají bydlet zase radar nechtějí ani se jim nedivím.

BTW víme proč má být radar tak blíko (1km) od lidí ? třeba někdo počítá s tím že se takové sidlo brzy vylidní...

John 24.7.2007 15:06

Re: Mystifikace

Zajímavé, když nedávno amíci některé základny rušili, tak Němci kňourlali jako koťata, že přicházejí o kšeft.

John 24.7.2007 15:05

Re: Re: Re: A proč bychom vlastně měli radar chtít ?

Správně, když to kdákala Chytilová tak to bude pravda. :-D:-D:-D

Fuchs 24.7.2007 15:03

Re: propaganda pana Neffa

No ona vlada USA prece vydala na informacni kampan o radaru dvacet milionu dolaru. Me jen prekvapuje, ze za ty prachy nakupuji tajkovy sunt, to se opravdu neda argumentovat lepe nez vytvarenim virtualni reality?

24.7.2007 15:03

Re: Mystifikace

jak si můžete dovolit zapochybovat? Pes přináší pouze objektivní informace, o radaru zvláště ;-)

PsyOP 24.7.2007 15:02

Re: Re: Re: Re: Re: Odkud je ta zprave o Merkelove?

Tento druh operací je součástí psychologické války. Funguje to tak, že se vytvoří mýtus, že se někdo nabídl a na něm se pak ukazuje, jak jsme všichni, co ZRADAR nechceme, hloupí (když ho i ta Merkelová jakože chce).

Další metoda je dělat, že je zatím příliš brzo se tím zabývat a z tohoto stavu přejít rovnou do stavu, že pozdě se tím zabývat protože už je dávno rozhodnuto a tak s tím nejde už nic dělat.

A Smoljak, když už je blbej jak houpací kůň a politice nerozumí, by měl "více mlčet". ;-)

Marat 24.7.2007 15:02

Re: Re: Je mě nad vámi špatně.

Ergo nejsem Francouz.Mám dojem že podle vašeho nicku také nejste skalní Čech.Potěši-li vás to,tak vám můžu prozradit,že jsem Američan běloruského původu.Po propuštění z vězení jsem na OVS v ČSSR prohlásil,že nikdy za takoví stát nebudu bojovat.Mí dva synové jsou profesionálními  vojáky. Jeden je USArmy a druhý u USAF.Vlastně  češtinu moc neovládám po tplika dlouhých letech v USA.Znova se ji jaksi učím až nyní čtením a psaním na Internetu.Sloužil jsem i v ČSLD armádě.Nedobrovolně.Takže jsme neustále slýchali o boji,krvácení a umíráni.Válka milí ergo,je válka a věčný mír je blábolem pitomcu.Prozradím vám i to,že jv době kdy jsem nuceně vojákoval,byl jsem politrukem prohlášen za šiřitele nezdravích názoru a prý jsem musel bý pod dozorem kontrabráchy. Vzhledem k původu,nechápu tu českou předposra-ost.

24.7.2007 15:01

Re: Dá se předpokládat

jste ještě větší pako, než by se zdálo. Však vám to v minulé debatě, když jste tvrdil, že státy NATO nejsou přítomny v Iráku, lidé dali.

Nevím, co si mám o tom Teheránu v Koreji myslet. Vzal jste si dnes už prášek? 8-o;-D

Kelner 24.7.2007 14:55

Mystifikace

Obávám se, že informace o případném umístění radaru v Německu se absolutně nezakládá na pravdě a jejím cílem je oslabit odpor čeké veřejnosti proti jeho umístění u nás. Pokud se někdo domnívá, že Němci jsou nadšeni umístěním amerických vojsk na svém území tak se mýlí. Jako poražený stát ovšem musí držet ústa a krok.

jasan 24.7.2007 14:54

Re: Re: Re: Re: Milí soudruzi Čechistánci,

jejda... vona verejnopravni media za neco ODPOVIDAJI? a nesou pak ZODPOVEDNOST?

a ted tu o cervene karkulce....

V.Novák 24.7.2007 14:53

Re: Re: Re: pokud je to pravda,

Rusko zamoří na ty radary, které podle jeho názoru ohrozí jeho bezpečnost - resp. sílu jeho (proti)úderu. Takže v Brdech jako v Německu, dříve východním.

Akorát že bude-li ten radar stát kdesi uprostřed ničeho (jako ten v Thule - dle Parkanové v Dánsku, což je politicky pravda, pak by ovšem Parkanka nesměla mluvit o Dánsku jako o malinké zemi) bude případnou obětí osádky základny a collateral damages se nebudou konat.

Marat 24.7.2007 14:50

Re: Re: Je mě nad vámi špatně.

Díky Yurri,podivám se.Ale narodil jsem se a žil  před čtyřiceti lety v Čechách.Poznal jsem charakter lidi v Čechách a potom mezi Americkými krajany .

V.Novák 24.7.2007 14:48

Re: Re: Töpferova informovanost:

Zato vaše IPina se nepochybně někde objeví...

Marat 24.7.2007 14:45

Re: Re: Re: Je mě nad vámi špatně.

Zajisté ergo,zrovna tak jako češi nemají poněti ani  o všech národech a státech v Europě.Přesto jsou vždy nějakým způspobem na těch státech a národeh nějak zavislí.

čtenář 24.7.2007 14:42

Osudovost rozhodnutí

Každé pro přináší určité výhody a zároveň nevýhody. Jejich vzájemný poměr není předem dán. Působí na něj řada faktorů, které přináší právě toto rozhodnut,í a nejsou předem dány, nelze je dohodnout.

Každé proti přináší určité výhody a zároveň nevýhody. Jejich vzájemný poměr není předem dán. Působí na něj řada faktorů, které přináší právě toto rozhodnutí, a nejsou předem dány, nelze je dohodnout.

Toto není čechistánské bago, to je svět, jenž venku zuby cení. Chramst, chramst !!! ;-D

čtenář 24.7.2007 14:28

Re: Re: Re: Re: Milí soudruzi Čechistánci,

;-D

čtenář 24.7.2007 14:27

Re: Re: A proč bychom vlastně měli radar chtít ?

Ty tedy chceš, aby naši sousedé trpěli poškozením zdraví z toho radaru ??!

Psí vrah Čumil 24.7.2007 14:24

Re: Re: Re: Milí soudruzi Čechistánci,

To - zřejmě na  rozdíl od vás - milý čtenáři, dělám dnes a denně. Včetně zodpovědnosti za důsledky. Takže dávno rozhodnuto. Škoda jen, že tenhle článek je pouhý Wagnerův kec.