18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

RADAR: A je vymalováno!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VACLAV 24.7.2007 1:34

PŘESNĚ TAK.

R^

Nika 24.7.2007 1:15

Tak to bych se teda zasmála...

Doufám, že je udělají poblíž našich hranic a až jim tam budou lítat ty rakety z Iránu a z Ruska, tak nás prostě přeletí... no to by si kocourkovští drbali palice !

milkom 24.7.2007 1:15

Re: radar u nás by mi nevadil...

 omlouvám se pochopitelně - Putinovy reakce

RZ 24.7.2007 1:12

Re: Re: DDR v Evropě

Někteří i na Sibiř.

Chris Kelvin 24.7.2007 1:09

Úroveň článku...

... asi nejlépe vystihuje citát "...natolik je mazaná a ví, jak to okecat...", podobných perel by se našlo více. Bez ohledu na názor o umístění radaru je to článek opravdu velmi slabý. Autor by se měl jít živit rukama, jestli to ještě nezapomněl :-/

milkom 24.7.2007 1:07

radar u nás by mi nevadil...

Ale teď bych byl moc rád kdyby němci začali s USA o radaru vážně jednat. Z jediného důvodu, zajímaly by mne Putinovi reakce. Hlavně srovnání s tím co ti zchlastaní lampasáčtí postbolševici pokřikovali na nás.

Chris Kelvin 24.7.2007 1:06

Re: americke zakladny v Nemecku

Americké základny jsou v Německu pokud vím jako důsledek 2. sv. války. Tedy bych to asi s Českými zeměmi příliš nesrovnával... přinejmenším to trochu pokulhává.....

ceske Quantanamo 24.7.2007 0:57

americke zakladny v Nemecku

Na americkych zakladnach v Nemecku plati, ze je tam ma jurisdikci pouze Amerika, a Nemci tam nemuzou treba delat kontroly. Pokud by si tam Americane postavili radar, tak oficielne by o tom nemuseli Nemcum vubec rikat. Situace v Cesku je rozdilna, ze zde dosud neni zadna zakladna. Az tady bude, tak bude ve stejnem rezimu, ajko v Nemecku, bude tam US jurisdikce jak na Qanntanamu.

NevericiTomas 24.7.2007 0:52

Heheh

moc dekuji za odkaz na pani Cyhtilovou. Dodavam: K*rva, hosi (a holky), auf vieder sehen....>-

PetrH 24.7.2007 0:50

Re: hezky místní referenda..

A tu ústavu taky můžem trochu přepsat... aby to bylo podle ústavy. Ono v ní nic takového, jako že o obraně státu rozhodují místní referenda, není. A budeme světovější, než Švýcaři.;-D

24.7.2007 0:49

hm

"Ti by zase hleděli jen na ten svůj pupek a starali se, jak si ho co nejlíp nacpat."

Stejné pohrdání vlastním národem projevovali komunisté. Že lidé nevědí, co chtějí, co je pro ně dobré. Chovají se jako malé děti, bez strany by byli ztraceni. Že komunisté jsou předurčeni vládnout, mají rozhled,odpovědnost a tak vědí... a nemyslí jen na sebe, ale nezištně na druhé !.-)

Kupecká matematika naznačí, že zaměstnanost se tím zvýší nepatrně. Vše, co bude moci, bude dovezeno z USA. Vojáci také asi nebudou volně chodit po okolí, a utrácet, základna bude mít svoje logistické zázemí, svůj režim. A vůbec nemusí mít českého kuchaře, zahradníka na sekání trávníků, ani uklízečku. O kvalifikovaných místech nemluvě.

Že žádost je podpořena mnohamilionovou injekcí, nelze pochybovat. U vojenských zakázek je to pravidlem, ne výjimkou. Dá se předpokládat, že "všimné" je řádově větší, než mastné všimné v cause Grippeny. Přesto však česká veřejnost o té injekci neví nic. Jen jsme byli informováni, že nám "možná"... zruší někdy víza. Zato část politiků je velmi aktivní a nervózní. Že by bojovali o tu zmíněnou injekci, která se na cestě USA, - lidé ve vládě, - občané, někam ztratila? 8-o

Spíše podprůměrný článek, autor by jistě zapadl mezi Topfera a Chytilovou. Celkově napsané nevybočuje z mantinelů obvyklé propagandy. Rv

chytrý horák 24.7.2007 0:45

Re: Snížení nezaměstanosti v Sasku

Autor také netvrdí, že jde skutečně o měřitelné snížení nezaměstnanosti. Jen celkem rozumě říká, že by to mohla (zřejmě takovým jako Vy) úspěšně prodat. Nejen v Německu mají i ty největší kraviny své konzumenty:-))

Delta 24.7.2007 0:42

Re: DDR v Evropě

Na Ukrajinu - na Krym.

Delta 24.7.2007 0:41

Re: Re: Inu není důvod, proč by celý systém měl být v Čechách.

Na und? Mají tam dost opuštěných povrchových dolů, kam se ten slabomyslný kluprcajk klidně vleze i s Amíky. Akorát je chyba v tom, že Wagnerovým objevům a informacím není co věřit. Neheldě k tomu, že něco jiného jsou bohužel protiraketové střely, a něco jiného zase radar.  No, ale doufat smíme...;-D

hh 24.7.2007 0:38

DDR v Evropě

Tak už i Sasko, bývalá DeDeRónie, je v Evropě. A my furt nic. Kam budeme jezdit na dovču, když nám Rus opět nařídí uzavřít hranici a na pláže Baltu nebudeme moci?

lucina 24.7.2007 0:35

Re: Inu není důvod, proč by celý systém měl být v Čechách.

Sasko bylo po celou dobu od války do Wende v 1990 obsazeno Rudou armádou, Amíci byli (k saské lítosti) o kousek vedle. Měl byste raději mlčet, a bude vymalováno.

Marie.. 24.7.2007 0:34

hezky místní referenda..

" když mohla nabízet své území i taková Merkelová, proč my tady vlastně ten zpropadený radar pořád nechceme"? no proč my tady ten radar nechceme - to je přece jednoduchý, dobře to říkala paní Cytilová, že radar, prosím, ale nejprve to musí být schváleno tím "místním referendem", aby to bylo podle ústavy, vláda přece musí brát v úvahu výsledek "toho místního referenda".., nikoliv Parlament, ale "místní referenda" - hezky po pořádku - vesnice po vesnici a to bysme se na to podívali, aby to nebylo "podle Ustavy"..

počtář 24.7.2007 0:24

Snížení nezaměstanosti v Sasku

20 : 2 000 000  = 1 : 100 000 = 0,001%. To není příliš snížená nezaměstanost. Bude se to opravdu těžko prodávat. Škoda, že se nezaměstnanost uvádí jen na desetiny procenta. U nás se za víkend zabije více lidí na silnicích, také se uvolní místa. Že by příspěvek ke snížení nezaměstnanost.

Je to asi stejný blábol jako článek.

Delta 24.7.2007 0:20

Inu není důvod, proč by celý systém měl být v Čechách.

V Německu jsou Amíci doma - a bude vymalováno. Spánembohem a šťastnou cestu!