11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 30.8.2006 9:16

To asi ne. Re: Je Ladislav N. skutečný?

Jeho pitomost je natolik veliká, že tolik takových individuí se ve skupině vyskytovat na jednom místě nemůže. Je to sociální případ , který platím z daní, který by rád změnil svět, a neuvědomuje si že si řeže pod zadkem větev. Ale vždy zásadově.

eTony 30.8.2006 9:27

geronte,

tak Ladislav N. chce změnit svět pomocí vašich daní ? No, pokud je to z vaší hlavy, a vypadá to, že ano, tak se vašim myšlenkám vůbec nedivím. S termínem "pitomost", být vámi, bych byl velice opatrný, sám s ní zápasíte dlouhou dobu, možná celý váš život.

gerontusinza 30.8.2006 9:38

Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Pokud chcete bránit toho hlupáka vaše věc. Ale já s vámi již dávno nemám o čem komunikovat. Vy si nechte své názory, mé příspěvky nečtěte, a hlavně vy mě taky........ a s rozběhem.

Fredy 30.8.2006 9:46

Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

S kým potom chcete diskutovat, když nesnážíte jiný názor, než je ten váš? Kdykoliv jsem vás četl , tak je to otevřená, či skrytá podpora bolševismu v tom nejhorším možném světle. U vás slovo diskuze je myšleno - nátlak a výměna názorů - násilí.

gerontusinza 30.8.2006 10:34

Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

O tisíckrát omýlaná temata, která jsou evidentně jasná a jen paranoik nebo zaslepenec si je vykládá jinak již nemám zájem. Je mě tolik kolik mě je a dost jsem toho i prožil. O zločinosti 50 let je zbytečné vést polemiky, jsou jasné. Teď mě ovšem zajímají zloději a paraziti, kteří chtějí kořistit právě teď a vytvářejí si v době, kdy jsme v EU a v NATO, prostředí k tomu vyhovující. Potřebují jako komunisti před 89 vnitřního nepřítele, aby zakryli své záměry - obyčejnou zlodějnu. A ti jsou, mezi nami, ve všech stranách . Strašným paradoxem je to, že právě v KSČM nejméně. Pokud nevidíte paradoxy této doby není vám pomoci, vy v tom budete žít a bohužel i moji vnuci. 

jirka.s. 30.8.2006 11:01

Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Cesttyna sein deine "omylany" kobyl, he?

gerontusinza 30.8.2006 11:46

Ano, nečtu to po sobě. NO a co.!!Re: Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Nejsem novinář a tOHLE tady mám jen na odreagování v mimopracovních chvilkách. Takže pa.

jirka.s. 30.8.2006 12:02

Re: Ano, nečtu to po sobě. NO a co.!!Re: Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Tak teda tebe bych chtěl zaměstnávat, ale zcela určitě bych tě nechtěl platit. Tvůj skutečný pracovní výkon odpovídá spíše výkonům tvých  spoluoranžgutánů ve frontě na sociálce.Jestlipak tvůj zaměstnavatel ví, jak dlouhé jsou tvoje "mimopracovní chvilky? Ty musíš být tak "zreagovaný", že se po šichtě ani nepoznáš.

gerontusinza 30.8.2006 12:26

Já nemám šichtu, já mám volnou pracovní dobu, jejiž část si nechávám pro idioty.Re: Re: Ano, nečtu to po sobě. NO a co.!!Re: Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Pro radost  a zdravé nasr.ání nad lidskou blbostí. Naštěstí tady ta individua jsou omezena nejen co do rozhledu ale i co do počtu. Pak se dobře jedná i s normálními lidmi. :-P:-PRv

jirka.s. 30.8.2006 13:32

Re: Já nemám šichtu, já mám volnou pracovní dobu, jejiž část si nechávám pro idioty.Re: Re: Ano, nečtu to po sobě. NO a co.!!Re: Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Ovšem velmi zajímavý je  poměr oné části tvojí "pracovní doby"vyhrazené soucitu s idioty a části věnované možná smysluplnější činnosti. Ale jak já to vidím, s tou smysluplností to stejně nebude bůhvíjaké, typoval bych, že se na netu zabýváš dětskou pornografií.

gerontusinza 30.8.2006 15:56

Jo to ař večer, když měto manřelka dovolí, troubo.Re: Re: Já nemám šichtu, já mám volnou pracovní dobu, jejiž část si nechávám pro idioty.Re: Re: Ano, nečtu to po sobě. NO a co.!!Re: Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: R

(Y)(Y)(Y)

jirka.s. 30.8.2006 16:29

Re: Jo to ař večer, když měto manřelka dovolí, troubo.Re: Re: Já nemám šichtu, já mám volnou pracovní dobu, jejiž část si nechávám pro idioty.Re: Re: Ano, nečtu to po sobě. NO a co.!!Re: Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. R

Ale copak copak? Už se nebavíš nasíráním idiotů? Jestli oni se náhodou ti idioti nebaví čtením tvých ejakulátů.

 Je vidět, že jsem tě asi odhalil, neboť tvůj poslední písemný projev naznačuje poměrně velké rozrušení.Ne a ne se trefit do "ž". Se zřejmými obtížemi jsi vystopoval přes tu rudou mlhu před očima alespoň tu prdel, asi jenom proto, že se hýbe. Asi tě rajcuje, ne?Není náhodou tvou manželkou registrovaný šejna? Vám dvěma by to muselo báječně klapat.

P.S. Těším se, až mi zase napíšeš, brouku!VVVVVV

Ladislav N. 30.8.2006 9:47

Re: gerontusinza

Vy jste příklad hlupáka, který na zakrytí této své vlastnosti napíše klidně i tu nejpitomější lež, kterou samozřejmě nijak prokázat, kdyby přišlo na věc, nedokáže. Co takhle že třeba przním nezletilé hočičky, to by byl kalibr, což? Blbe!!

gerontusinza 30.8.2006 11:39

Ani bych se nedivil, vy jste schopný všeho.Re: Re: gerontusinza

Mard 30.8.2006 17:12

Re: Ani bych se nedivil, vy jste schopný všeho.Re: Re: gerontusinza

Já ti ty šmejde dám nadávat mi do zlodějů. Nakopu ti prdel ty poctivče jeden a pak zjistíš na co ti bude zdravotmí pojištění a milý Ráth!

Frantisek 30.8.2006 11:11

Re: Je Ladislav N. skutečný?

Naprosty souhlas, uz mnohokrat jsem si rikal, jak je mozny, ze tento clovek stiha byt ve vsech diskusich na NP, od rana az do vecera. Asi je rentier.... Protoze podle jeho pravicoveho zamereni by mel celej den makat a drit, aby vydelaval na socany..... A ne se vykecavat  na Psu.  To stejny je i Maly Aston....

vi 30.8.2006 8:51

Nikdy s bolševiky

Líbí se mi, jak urputně bojuje s bolševiky člověk, jemuž podle vlastního vyjádření jeho žena rozmluvila vstup do KSČ!Rv

vi 30.8.2006 8:53

Re: Nikdy s bolševiky

p.s. a s Vlastíkem Tlustým má registrované partnerství, nebo co?

franta 30.8.2006 8:46

Pane Topolánku

Pokud by byla pravda, že

"Sama ČSSD se ocitla na vedlejší koleji, bez vlivu, bez možnosti mluvit do sestavování vlády. Nakonec se ukázalo, že geniální vyjednavač je v koncích. Pozice ČSSD před dalšími jednáními je daleko horší než předtím"

potom pro Vás bude sestavení vlády brnkačka. Tak se ukažte. 

Mirek Šejna 30.8.2006 8:59

Franto,

On se Mirek ukáže už brzy se svou 81-člennou "většinou". A pak nám tu bude Mirek Topolánek plakat, že ten hnusný a ošklivý Paroubek mu neumožnil vládnout. Ten Paroubek, co prý totálně prohrál volby, neumožnil vládnout Mirkovi Topolánkovi, co prý zaznamenal největší vítězství v historii, jak se sám pořád chlubí.

jeff 30.8.2006 9:14

Re: Franto,

Parlament České republiky

Poslanecká sněmovnaAktuální stav ke dni: 30. srpen 2006Poslanecký klub Občanské demokratické strany (81) Poslanecký klub České strany sociálně demokratické (74) Poslanecký klub Komunistické strany Čech a Moravy (26) Poslanecký klub Křesťanské a demokratické unie-Československé strany lidové (13) Nezařazení - Strana zelených (6) totálně ne ale prohrál. Že nelze sestavit vládu není problém Topolánka, ale bídného volebního systému.

Mirek Šejna 30.8.2006 9:52

Jeffe,

máte pravdu, že Topolánek nemůže za to, že nelze sestavit vládu. Tady na Psu ale pořád čteme články o tom, že za to může Paroubek, protože prohrál volby.

Ladislav N. 30.8.2006 10:12

Re: Paroubek je jenom malý, závistivý a nepřejícný MČČ

Paroubek je sice (z Božího dopuštění) politik, ale není (nikdy nebude) státník. Topolánek to před volbami Paroubkovi v ČT řekl správně.

jirka.s. 30.8.2006 14:07

Re: Re: Paroubek je jenom malý, závistivý a nepřejícný MČČ

Co máte na mysli pod tím druhým "Č"?Lze si domyslit ledacos, ale pro méně chápavé prosím o upřesnění.

eTony 30.8.2006 9:20

Mirku Šejno,

už zase blbnete ?

richard 30.8.2006 8:37

Bolševici běžte pryč

Podle těch příspěvků tady to vypadá, že téměř všichni diskutující jsou fanatičtí stoupenci Paroubka. Může mi prosím někdo z nich říct, proč sem, na víceméně pravicový server, tedy chodí? Já vám také nechodím na bolševický server typu Haló noviny. Prosím nechoďte sem nebo tady aspoň nešiřte svoji špínu. Nebo vás za to Paroubek platí?

princ bajaja 30.8.2006 8:40

Re: Bolševici běžte pryč

A je, jej, další demokrat

Korsika 30.8.2006 8:42

Re: Bolševici běžte pryč

Pane Richarde, víte prosím, co je to diskuze?

richard 31.8.2006 8:20

Re: Re: Bolševici běžte pryč

Opravdu miluji když bolševici začnou poučovat o demokracii a o diskuzi. Demokracie a diskuze ano, ale jen dokud se nedostaneme k moci, že?

Marcela 30.8.2006 8:42

Re: Bolševici běžte pryč

protože to mají v popisu práce za naše peníze.